Asento apua??

Yelpme

Nyt joku apua neuvoja jne.!
Olemme poikaystäväni kanssa seurustelleet pari viikkoa. Vaikka kuinka kaikki on mennyt hyvin, seksiä on usein ja pitkään, en saa orgasmia. Olemme kokeilleet nainen päällä, alla, sylissä, monista eri suunnista, eri rytmillä jne. eikä mikään tunnu toimivan. Poikaystäväni kyllä nauttii ja tulee ja minunkin on rento olla, mutta orgasmia ei tule millään, edes esileikin aikana vaikka sekin, kuten itse yhdyntä, on muuten hyvää. Ensin ajattelin, että voisiko poikaystävälläni vain olla pieni, vaikka se näyttääkin normaalikokoiselta, niin joissain asennoissa se voi olla jopa kivuliaan pitkä.
Mikä avuksi??

1

245

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sexguru

   Saatko omin käsin klitorista hyväilemällä. Vaikka omin käsin onnistuisi helpostikin, moni nainen ei pelkästä yhdynnästä saa lainkaan tai se onnistuu todella harvoin erityisen kiimaisena.

   Millaisia esileikkejä teillä on ollut? Klitoriksellehan siinä olisi mentävä jos mielii orkun saada esileikkien aikana, joko nuolemalla tai sormettamalla. Sormettamalla riittävästi liukastetta (joko omaa tai tuubista) ja kevyt nopea liike.

   Jos omin käsin onnistuu, voisit näyttää poikaystävällesi millainen kosketus sinulle toimii. Kerran orgasmisi nähtyään hänelle tulee halu saada sama tehtyä sinulle itse.

   Mikään ei estä sinua pitämästä omaa klittaa hyvänä samalla kun naitte ja onnistuu monessakin asennossa. Kun orgasmisi tulee klitalta ja mulkku melskaa samalla sisälläsi, supistukset tahtoo levitä koko pilluun. Myös mies voi pitää sormea klitan päällä vaikkapa takaapäin sinua ottaessaan ja liike pitää huolen että klittasi stimuloituu.

   Mukavaa harjoittelua ja moni nainen sanoo ettei se yrittämällä tule, mutta kun vain nautiskelee ja eläytyy läheisyyteen, tuleekin sitten yllättäen.

   Miehen nuollessa on hyvä laittaa pari sormea sisällesi puristeltavaksi, auttaa useimmilla tulemaan nuollessa herkemmin.

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2173
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1112
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1059
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   78
   875
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   864
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   807
  7. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   717
  8. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   213
   700
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   678
  Aihe