Miltä pimppi tuntuu?

kysymys-vain

Haluun tietää onko sen jahtaaminen minkään arvoista, eli jos joku haluis suurin piirtein kuvailla mulle millaista se on, detaljeja säästämättä niin olis erittäin hyvä. Kiitos.

10

4408

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • andrezinho

      Tuntuu fyysisesti samalta ku nyrkki mutta henkisesti paljon paremmalta :D

    • ihan ok

      Varmaan jonkun provoilijan kysymys, ja hauska vastaus, mutta väärä.

      Pesepä kätesi. Laita sen jälkeen sormi suuhun ja purista, mutta älä osu hampailla. Kuvittele sitten kikkelisi sen sormen paikalle. No, nyt ymmärrät miksi suuseksi on ihanaa. Ota nyt suosikki pornokuva siihen eteen ja katsele sitä naista.
      Ajattele sitten siihen kikkeliin vähän tiukempi ja parempi tatsi, se lölytyy sen naisen karvaisessa pimpissä ja nainen liikuttelee sitä hienokseltaan yliös alas ja vielä puristelee vähän pimpin seiniä lihaksilla.

      Että enpä tiedä, onko sen jahtaaminen minkään arvoista, mutta jos joku nyt ihan kohti heittää niin kannattaa sitä kokaista. Jos vaikka tykkäisit.

    • enemmän kuin ihan ok

      Hyvä kuvaus "Ihan ok". Kun ap pääset lopulta naisen sisälle, tee sisääntyöntyminen hitaasti niin voit aistia pimpan tuntuman ja nauttia kosketuksen herkkyydestä.

      Suuhun verrattuna se imu puuttuu, mutta tiukka suloisenpehmeä puristus korvaa sen. Ja oikein elävä pimppa kyllä tuntuu ulosvetäesssä melkein kuin imevän takaisin sisäänsä.

      Kättä ei kannata pilluun verrata lainkaan, se ei ole mitään verrattuna pillun hyväilevään pehmeyteen. Moni on käden jälkeen pettynytkin pillun tuntumaan (en kuulu heihin).

      Mikään tekopillu ei yllä samaan tunteeseen kuin aito lämmin, liukas, kimmoisa ja elävä pillu. Kerran kun pääset sen makuun, sitä on loppuelämä saatava vähintään viikottain. Jos ei ole vakikumppania, luonto kyllä ajaa jahtaamaan irtohoitoja. Koukkuun siihen jää!

      • runks.

        Höpö höpö.

        Mulla oli tiukka kumppani. Nyt jo erottu.
        Mutta tohon WC-rullajuttuun runkkaan noin 20 krt/pvä. ja toimii!!


      • Pinsaa

        Mun nuorella tyttö ystävällä on tiukka ja valittaa jos haluu monta kertaa. Kun panettaa kunnolla käyn salaa 55 vuotiaan naisen luona. Sitä saa naida niin paljonkun haluttaa, tykkää vaan kun saa nuorta.


    • Verneriini

      Pelkkä pimppi sinänsä ei ole niin ihmeellinen, mutta jos sen ympärillä on kaunis nainen niin paneminen on jotain käsittämätöntä. Tilaisuuden tullen ei kannata panna mitään sotanorsua tai muuten vastenmielistä ihmistä sillä sitä morkkiksen määrää ei ylitä mikään (kokemusta molemmista ääripäistä).

      Ei siitä jahtaamisesta kannata ainakaan mitään elämän ykkösprioriteettiä tehdä.

    • seke...+

      Naisista vain 1/10 on tiukkareikäisiä.

      Perusnaisen pillu on seuraava:
      - ota vc-paperirullan sisus.
      - laita sisälle muovipussi, joka sen "ympäröi."
      - laita rasvaa reunoihin
      - mulkku sisään, ja jyystä (edes taas liike)
      - paras aikani 1´30" kun kuvittelin, että alla on serkkuni.
      -todellisuudessa sain serkkuni kanssa ekat alle minuutin.

    • kivaa mutta tylsää

      Ite seksi on kyllä aivan yliarvostettua. Oikeesti käteen vetäminen tuntuu paremmalta ja onnistuu nopeemmin. Loistavaa puuhasta tekee se kun saa katella sitä omaa tyttöystävän nauttimista ja kuunnella sitä huutamista minkä naapuritkin kuulee. Laimeimillaan oikein märässä pillussa se seksi tuntuu samalta kun laittaisit vesilasiin lämmintä vettä ja tökkisit sinne. Ite suosittelen peppuseksiä joka oikeesti tuntuukin jossain, mutta siinäkin se peppu tavallaan "väljähtää"

    • Anonyymi

      Miltä pimppi tuntuu voiko joku kertoo

      • Anonyymi

        Työnnät sormea hitaasti suuaukolle, kohta se kostuu niin että voit työntää senttimetrin sisään ja vatsan puolella on miehen paisuvaiskudosta vastaavaa turpoavaa kudosta (klitoriksen runko) jonka yläpuolella on vatsaa lohti tilaa ja G-piste. Sivuilla on klitoriksen "jalat" molemmin puolin. Jos pidät sormen suorana, siellä on kohdunsuuhun saakka tilaa ja vähän taempana on "seinämää". Klitoris (sisäpuolelta) jalkoineen on edestakaiselle liikkeelle reagoivaa. Kun nuolet sormettaessa klitorista, tulee monta orkkua naisellesi kun työntelet kerrallaan suuaukolla, G-pisteelle, kohdun suulle ja takaseinälle. Jokaisen oekun jälkeen odotat sormi sisällä, ilman kiwlistimulaatiota 15-20 sekuntia ja jatkat seuraavaan. Naisesi saa näillä ohjeilla 5 orkkua ja lopuksi voit munallasi mennä sisäön ja nauttia. Jotkut naiset saavat siinä lisää orkkuja, vaikkei kieli ole enää hoitelemassa. Näin molemmat on umpityytyväisiä! Tänään Juhannusaattona viimeksi :-)


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe