Etelä-Suomen Realisointikeskus oy

onkonäin

Kertokaa kokemuksia kyseisestä yrityksestä ?

88

2654

  Vastaukset

  • ei varmasti saa mitään asioita kuntoon. osaa kyllä viedä rahat, myi minunki asuntovaunun, mutta en saanut rahoja siitä.

  • Onko kyseiset jutut todellisia ? Miten yritys voi ilmoittaa Huutokaupat.comin sivuilla , onhan sielläkin säännöt . Luulisi jo Poliisinkin kiinostuvan , sekä verottaja ?

  • Olen huutanut Etelä-Suomen realisoinnista useita tuotteita . Seurannut paljolti vain
   tuota firmaa , kun olen helposti päässyt tutustumaan tuotteisiin. Asun riittävän lähellä. Eikä kukaan muu tunnu myyvän yhtä paljon maansiirtokoneita.

   En kuitenkaan ole nähnyt yhtään asuntovaunua myynnissä pariin vuoteen . Koskas tuo vaunu on myyty , kun alkaa jo itseänikin pelottaa ?

  • MIKSI KUKAAN EI TEE KYSEISELLE FIRMALLLE MITÄÄN ? PUHUTAAN VAAN....

   • Miks puhutaan ? Antakaa nyt jotain reaaliesimerkkejä . Alkaa tuntuu et on kilpailijat koko homman taustalla , kun seurannu näitä ketjuja pari vuotta , eikä yhtään esimerkkiä huijauksesta , varkaudesta tms. rikoksesta ole tullut esille .


   • rapaRipa kirjoitti:

    Miks puhutaan ? Antakaa nyt jotain reaaliesimerkkejä . Alkaa tuntuu et on kilpailijat koko homman taustalla , kun seurannu näitä ketjuja pari vuotta , eikä yhtään esimerkkiä huijauksesta , varkaudesta tms. rikoksesta ole tullut esille .

    Myy liian halval kilpailioiden mielest, maahantuojat sun muut............


  • Voi saakeli ! Ai tää onkin tällänen firma ! ? ? ?

  • Nyt kun pannaan tänne edes yksikin kommentti jolla voi olla jotain totuusarvoa , niin olisikohan asiassa sellaista taustaa , että tuo realisointikeskus myy mitä vaan kun saa vaikka prosentin voittoa . Eli painaa tavaraa pilailman . Monelle muulle kauppiaalle tuo on ollut myrkkyä . Nyt sitten huutelevat kaikin keinoin tuota firmaa vastaan . Eihän ne Suomesta tulleet autonromut jotka maksaa muutaman satkun , voi ollakaan ihan kunnossa. Ja niistä kait se suurin sanominen tulee . Haluaisin kuitenkin jonkun kertovan jostain kalliista laitteesta minkä kanssa olisi ollut ongelmia kyseisen yhtiön kanssa. Niin kauan kuin olen näille jutuille käynyt täällä nauramassa olen nähnyt vain tuon yhden asuntovaunuesimerkin . Eikä sitäkään sitten oikeasti näköjään ollut olemassa , kun ei mitään tietoa merkistäkään tullut.

   • Utelias kun olen , niin katsoin taas mitä tuolla myynnissä . Löytyi myös kauppiaan ilmoitus yhtiön nimestä. On tainnut itsekin käydä täällä katselemassa , kun teksti juuri kuin tänne luotu . Mutta ehkä tänne pitäis linkittää noita tavaroita . Sitten kait joku ostaja kertoo jos vaikka hajos ... kumma ettei niitä juttuja tääl ole . Tai vaikka että olis varastettua tavaraa . Vähän kyllä ihmettelen tämän ketjun luojan intoa .


  • Ostimme kuorma-auton ja sovittin noudosta viikonloppuna. Noutomatkaa 150km. Ihmettelimme ,kun auto ei jaksa käydä ,kunnes huomasimme ,että polttoaine oli imetty molemmista tankeista tynnyreihin,joiden jäljet lumessa oli. Onneksi naapurissa oli firma ,josta saatiin kanisterit ,että päästiin hakemaan naftaa. Hetken ajon päästä lämmöt nousi ja lähdin noutamaan Riihimäeltä jäähdytysnestettä. Sitäkin meni säiliöön kannullinen.Myynti-ilmoituksessa sanottiin autossa olevan hydrauliikka. Olihan se sitten noudettaessa rungon päällä kuormalavalla liinoilla kiinni. Että sellainen kauppa.

   • Oliko auto muuten ehjä ? Kalliskin ?


   • Järjestimme auton noudettavaksi lauantai-aamuna. Yhtiöstämme ei kukaan voinut olla noutohetkellä paikalla joten auton avaimet ja auton käynnistyminen varmistettiin aikaisin lauantai-aamuna. Autosta poistettu ulkomainen kesälaatuinen polttoaine, tilalle laitettu talvilaatuista polttoainetta. Auto ollut myynnissä toimeksiantona, koeajossa ei huomattu mitään vikaa. Olemme puhdistaneet auton ja ottaneet edellisen omistajan henkilökohtaiset tavarat autosta pois. Auto ollut ulkomaan ajossa jolloin siihen on lisätty lisäpolttoaine säiliö hydraulisäiliön tilalle. Edellinen omistaja toimitanut noutoa edeltävänä iltana hydraulisäiliön ja letkut, hydraulipumppu ollut kiinteästi autossa. Emme pystyneet asentamaan hydraulisäiliötä polttainesäiliön tilalle jolloin asiakas sai ilmaisen polttoainesäiliön, voiko paremmin enää toimia ? Missä kohtaa olemme toimineet väärin ?


  • Haiminen kirjoittaa itse eri nimimerkeillä tänne , puolustaa omaa paska liiteriä. Tämä mies myös uhkailee jos ei asiat ei mene niin kuin hän haluaa. Moottoripyöräjengillä uhkailee.
   Tietysti siinnä tulee pelko tila normi kansalaiselle. En halua olla kyseisen yrityksen kanssa missään tekemisissä. Toivon vaan pelkää huonoa koko firmalle.

   • Emme käytä kirjoittelussa bulvaaneja, vastaamme asioistamme ja myytävänä olevista
    tuotteistamme. Olemme ainoa yhtiö huutokaupat.comissa joka antaa käytetyille takuun.
    Emme tarvitse halpamaisia uhkauskeinoa


   • ErskOy kirjoitti:

    Emme käytä kirjoittelussa bulvaaneja, vastaamme asioistamme ja myytävänä olevista
    tuotteistamme. Olemme ainoa yhtiö huutokaupat.comissa joka antaa käytetyille takuun.
    Emme tarvitse halpamaisia uhkauskeinoa

    Älä puhu paskaa...mekin annamme


  • Ostin ko. firmasta Opelin ja on kaikin puolin kunnossa kuten ilmoituksessakin oli.Myyjästä ei voi sanoa mitään negatiivista, tai pikku miinus sentään, oli 2 minuuttia myöhässä sovitusta ajasta.

   • Valehtelee nälissään !!! Opel kaikin puolin kunnossa ??? Ei sellaista Opelia olekaan !!!


  • Opeliksi on varmaan Haimisen veli . ?????
   Haiminen on kirjoittanut eri nimimerkillä tänne, asia on varma . Ip osoitteet löytyy.
   Voihan noita takuita myöntäö kuka vaan, mut eri asia onko niillä kuluttajalle mitään merkitystä.
   Tämä Haiminen on sellanen veijari, et varmaan joku juristi neuvonut et mitä pitää sanoo jos niin sanotun TAKUUN aikana tulee jotain. ????? Et ole käyttänyt sitä meillä huollos ?????
   Kyllä näitä sonta juttuja riittää.

  • Kun olet halukas ERSK vastaamaan niin kerroppa miksi yrityksellene ei myönnetä ennakkoperintärekisteriä kuin 31.8.2015 saakka ? Käsittääkseni tämä kuvastaaa , että yrityksellä on jotain vilunkia verottajaa kohtaan. Normi huutokaupan pitäjät saavat vuodeksi kerrallaan. ? ? ?

   • Jotenkin en ole kovin kiinnostunut sanomaan Haimisen akan pojasta mitään . Venkoilija varmaan niin kuin Uchtmannit ja Limnellit , mutta eikös verovelat estä ennakkoperinnän pitemmäksi aikaa . Korjatkaa jos olen väärässä ? Noita verovelkoja taitaa olla aika monella firmalla nykyään. Itse keskustelisin mieluummin huutokaupat.comin vastuusta. Taitavat ottaa nykyään kaikki pyrkijät vastaan. Miten sitten kontrolloivat meklariensa toimintaa ? On velkasaneerausfirmoja ja kohta konkurssissa olevia. Takaako tuo huutokaupat.com jotenkin asiakkaittensa rahat ?


  • Taas Haiminen kirjoittaa , nyt vaan nimimerkillä raparenee. Vastaa mitä sulta kysytään miksi ei ole epr voimassa kuin 31.8 saakka ?????? Jos on verovelkaa niin tehdään maksusuunnitelma siksi ei yleensä anneta epr kuin puoleksivuodeksi. Se on jo merkki yrityksen tulevasta konkasta, epr puoleksi vuodeksi.

   • Jos minua Haimiseksi haukutaan , niin voinhan minäkin sitten heittää yhtä ison herjan ja sanoa sinua transsuOinoseksi . Tiedät ainakin enemmän noista velkajärjestelyistä kuin minä. Äidinkieli ei vaan koulussa tainnut olla se oma aineesi . Eikö olisi kannattanut opetella lukemaan , niin ei tarttis täällä roikkua meidän työttömien kanssa jaskaa jauhamassa.


  • On kyllä täisin roisto. Minullekin jätti 4 tonnia maksamatta. Ilmekään värähtämättä veisi vaikka vanhalta mummolta viimeisen leipäpalan !!!

  • Vastaa nyt Haiminen yrityksestäsi miksi sillä on asiat niin huonosti ?????? Varmaankin siksi kun joudut vankilaan.... Olet tehnyt niin paljon rikoksia. Kaikki tulee kaikkien luettavaksi ja et pysty estämään sitä.

  • KAVERI ON VARMAANKIN "LUISUNUT" TILANTEESEEN, JOSSA NYT ON. KANNATTAISI KUITENKIN VARMAAN JO HELLITTÄÄ. RIITTÄVÄN KAUAN KUN PETTÄÄ IHMISIÄ, NIIN KYLLÄ SE PÄÄ TULEE VASTAAN. SIINÄ VAIHEESSA KUN ILMETTÄ VÄRÄYTTÄMÄTTÄ, IHMISTÄ RAAKASTI HUIJATTUAAN, VÄITTÄÄ "MUSTAA VALKOISEKSI", NIIN PITÄISI ITSE JO MENNÄ PEILIN ETEEN JA VIHELTÄÄ PELI POIKKI. OLISI VARMAANKIN KUITENKI "VÄHITEN" UHREJA VAATIVA TAPA.

   • Missään muualla kuin suomessa ei tommoset saisi toimia. On se kyllä käsittämätöntä. Onneksi on näitä palstoja olemassa. oli lähellä etten mennyt tarjoamaan tuonne, kun päätin googlettaa. Kyllähän sen näkee, että nää asiat mitä täällä on keskustelussa tullut on tosia, kun ei mies oikaise eikä puolustaudu.
    Luoja paratkoon, on meitä kaikenlaisiin juniin .


  • Hei eikö olisi luotettava?

  • Kyllä tämän yrityksen stoori on ohi, ei mene kauaa. On jättäny maksamatta laskun . ! Sieltä tulee kyllä perintätoimet. Ihmettelen miksi sivusto poistaa sopimattomaksi luonnehdiksuja viestejä , vaikka niissä ei ole mitään sellaista. Olen ottanut valokuvat kyseisistä viesteistä. Tulen esittämään viestikuvat muualla ja kysyn myös tämän sivuston pitäjältä, että miksi näin tehty. ? Tämän Haimisen pitäisi pikaisesti hoitaa velkansa pois.

  • Toivon näin , koska johtaja järjesteli bulvaanin kautta ajosiltakauppoja , mitkä sit jotenki meni poskelleen, Johtajan takia , ei tää espr niin puhdas ole kuin johtaja antaa ..... Vasikka vielä kaiken lisäksi. Sovitaan asioita , sit kun tulee tiukkapaikka niin sit päläpäläpälä..... En se minä kun ne muut....
   Sontaa.

   • Turhaan pelle mainostat sivuasi täällä.


   • No kai luulis olevan rahaa, kun jättää ihmisille maksamatta, vaikka myy eteenpäin. Sehän se on kannattavinta bisnestä. - PETOS


  • Rahat on firmalla loppu kun ei pysty maksaa laskujaan. Täällä joku jo ihmetteli epr asiaa ja miks tämä firman johtaja ei puolustaudu täällä kyseisiin asioihin. ? Ei varmaan viitsi kun on koko ajan varpaillaan , et millo menee kaikki. Kohta menee kaikki . On jäänyt velkaa väärälle ryhmälle. Varma tieto.
   Pitää vaan alkaa seuraa , että milloin on alkaa tulee ilmoituksia maksamattomista laskuista.

   • Onko velkaa mopopojille vai itämafialle?


  • Jos suoranaisesti mopopojille nii ne ainakin perivät sit ne.

  • Ei varmaankaan mikään kiva tunne kun joutuu miettii joka päivä , että millon joku tulee himaan hakemaan rahaa. Voi olla unettomia öitä. Voi olla , että kannattaaki valvoa ja vahtia. En haluaisi olla tälläsessa tilanteessa jos siitä selviää maksamalla. Huh huh mihinkä liemeen on kyseinen henkilö itsensä hoitanu.

  • On erikoinen yritys vastaa johonki mitättömään , mut sit ei vastaa tärkeisiin kysymyksiin. Todella hämärä yritys.
   Olen saanut tietää useammaltakin huutajalta , että asiat ei mene niin kuin siellä luvataan.
   Miten Huutokaupat.com antaa tämän toimia sivustollaan ? ? ? ?

  • HAIMINEN KÄVELEE VASTAAN JULKISELLA PAIKALLA : "TOSI HYVÄ, ETTÄ TÖRMÄTTIIN, JOTENKIN KADOTIN SINUN PUHELINNUMERON JA TEIDÄN TILINUMERON. OLEN KYLLÄ YRITTÄNYT OTTAA YHTEYTTÄ, JOTTA VOISIN MAKSAA. ANNA PUHELINNUMERO (KIRJOITTAA MUKA YLÖS). SOITAN VIELÄ TÄNÄÄN, NIIN SAADAAN HOMMAT KUNTOON".

   - TÄTÄ SE ON.
   TÄSSÄ FOORUMISSA EI VOI KIRJOITTAA SITÄ, MITÄ AJATTELEN, (TAI SATA MUUTA).

  • Todella huono yritys johtoa myöten . ! Eikö kukaan pysty ilmoittamaan millanen firma tämä on , sinne huutokaupat.comille . ? Miten ne antaa tämän toimia siellä ?

  • Miten tämä firma vielä toimii ? Jutut on jo aika vanhoja. Eikö ihmiset lue juttuja ??? Täällä on moni kirjottanut ja paljon. Varmasti kaikki pitää paikkansa, koska niin moni kirjoittaa.

  • Iso kupla mikä toimii vielä toistaiseksi.... Ei kyllä toimi kauaa.

  • kyllä tällä firmalla loppu häämöttää jo pika puoliin. HAH HAH HAA !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Toivottavasti ! Mitä nopeemmin sen parempi. Sais Haimisen pois säätämästä ja kusettamasta.

  • Varmaankin konkurssissa pikapuoliin. Hah Hah haaaaaa

  • Ostettiin kone heiltä monella kymmenellätuhannella eurolla ja kone saapui viallisena. Lähti remppaan eskeskuksen kautta mutta tuli Viallisena takaisin.
   Tultiin yhteisymmärrykseen että kaupat puretaan, luvattiin että lähetetään todistus kaupan purusta, ei ole näkynyt. He lähtivät sitten myymään konetta uudestaan ilman että meille mitään todistusta annettiin.
   Osa rahoista maksettiin takaisin "nopeasti", ja loppurahoja olemme tässä soittojen kautta yrittäneet saada takaisin. Meille luvataan, luvataan mutta aina menee viikkoja. Luvataan ilmoittaa mutta ilmoitusta ei kuulu. Kun heidät saa kinni niin ilmoitetaan että ollaan pahoillaan viivestää ja että oli tarkoitus ilmoittaa...

   Ei todellakaan suosittele kyseistä yritystä, pysykää kaukana siitä. Voi olla että te vielä 6kk ostotapahtuman jälkeen soittelette rahojenne perään!!!

   • Saimme äsken sähköpostia eskeskukselta että he pahoittelevat taas viivettä ja että loppusumma maksetaan yhtiöllemme ensiviikolla. Lupaan palata asiaan ja ilmoittaa josko rahat ovat tilillämme vai ei...


   • Maksua ei tuu ja loppuperintää ei kuulemma voi suorittaa koska rahoja ei yrityksellä konkurssissa ole


  • Haimisen koneiden takuut on, perävalot kun loppuu näkymästä niin takuu loppuu siihen. Koittakaa nyt hyvät ihmiset uskoa jo mikä super kusettaja tämä on.

  • Et varmasti nää rahojas. On tehny vastaavan asian minulle noin 10000 € . Aikaa on menny jo aika paljon , ei vastaa enää soittoihini eikä sähköpostiviesteihin.

  • Joko tämä firma on nurin kun ei ole yhtään tavaraa myynnissä ? ? ? Toivottavasti.

  • Kyllä Haiminen ilmoittaa siellä Etelä-Suomen Realisointikeskuksen nimellä toistaiseksi. Vähänkin kun tulee epäselvyyksia niin loppuu ilmoittaminen.

  • Hyvä, että joku tekee jotain tämän yrityksen lopun eteen.
   KIITOS SINULLE

  • Kokoonnutaan porukalla kaikki joille se on jättänyt maksamatta ja katsotaan mikä on yhteissumma. Veikkaan, että 6 numeroinen luku. Mennään porukalla hakemaan rahoja !!!

  • Tosi hyvä juttu. Mistä se saa ne rahat ? Missä se asuu ?

  • Huh Huh mikä kusettaja firma. Miten täältä on voitu poistaa viestejä ? Ei kai voi olla niin rumia viestejä tästä yrityksestä että ne poistettaisiin ?

  • Onpa ilkeä yritys ja johtoa myöten. Toivon , että tämän yrityksen loppu tulee pian. Äkkiä pois markkinoilta.

  • Tuliko rikosilmoitus tehtyä?
   Nimimerkillä: miettii aivan samaa

  • Olen tehnyt rikosilmoituksen ERSK OY yhtiöstä.
   On maksut maksamatta , poliisi ilmoitti, että tänne vaan jonon jatkoksi ! ? Mikä FIRMA? HUH HUH.

  • Nyt on verovelkaa yli 10 000 € ytj kertoo näin. Alkaa Haimisen pojalla yritys kippaamaan.

  • HUIJARI firma älä osta sieltä mitään, myy romua loppuunajettua konetta hyväkuntoisena...

  • Multakin on rahat saamatta tältä kaverilta. ottaa päähän.. ei ikinä pitäis maksaa ennen kun saa rahat, toivottavasti tää kaveri saa opetuksen joltain

  • kyllä tämä kaveri löydetään ja haetaan rahat pois. On varma asia.
   Nyt voit Haiminen alkaa paskoo housuus mitä oot jo tehny jonku aikaa....

  • Haiminen on kusettanu mua kanssa. rahat saamatta, KIERTÄKÄÄ KAUKAA TÄÄ LAFKA!

  • MUUT VELAT. NYT ON PISTÄNY OSOTTEEN OULUUN VARMAANKIN SAATTO HOIDOSSA KOKO FIRMA. MITENKÄHÄN HAIMINEN ...??? HAH HAH

   • Oulussa olevalla osotteella ei ole mitään tekemistä kyseisen firman kanssa. Ei ole ikinä toiminut tuolla perällä. Kyseisissä teollisuustiloissa jotka käsittävät 2 hallia ja toimistoja toimii toistakymmentä pk-yritystä, vouti on käynyt kyselemässä ympäriinsä tätä firmaa , ja osoite on muutettu tahallisesti tuonne. Lienee ilmoitettu myös patentti ja rekisterihallitukseen. Valitettavaa että on tuolla tavalla laitettu normaalien pk-yritysten sekaan tuo osoite.


  • huijari

  • Taas on lentänyt pihalle huutokaupat.com.....

  • HYVÄ ET NÄIN ON KÄYNYT

  • Kaikki viestit pitää poistaa koska perättömiä pasi haiminen ja yhtiöt, en ymmärrä kuinka voitte jatkaa tätä , näkeehän se tyhmäkin että kirjoittaja sama,tai samat, poliisille joka viesti jatketaan siitä. ihmettelen kun olen jo antanut teistä tutkintapyynnön. maksaa Suomi 24 ;lle paljon kun tämä keissi on ohi,En halua olla v- mäinen mutta ymmärrätte että yksi ihminen on saatu lokaan. mitään kongreettista näyttöä ei ole yhdellekkään asialle. mustamaalataan minut ja yritykseni täysi . toivon että toimitte kuten olen toivonut. en katsele sivujanne kun ja vain minulle niistä ilmoitetaan. Tutkinta poliisilla sivustolle on käynnissä, nämä vain parantavat asemaani. ip osoitteet saa poliisi selville pasi haiminen

   • Saatana, vielä tännekin tulit valehtelemaan. Vittu mikä kusipää.


  • Mitä siinnä piipität Haiminen. Kaikki mitä täällä kirjoitetaan on totta sinusta. Ei pitäis tehdä veelua ihmisille. Kyllä kaikki tulee ilmi.
   Velka asiat pitää hoitaa pois. Ei voi toimia kusettamalla. Mene itseesi ja mieti.

  • Ei kokemusta, mutta ihan perus sääntönähän kaikilla kierrätyskeskuksilla on aina naurettavat hinnat tavaroille :D. Jotkut jopa yrittää myydä putkitelkkareita ^^.. siis kuka maksaa putkitelkkarista yhtään mitään, olipa telkkari millainen tahansa?. Itte tarjouduin yhdes kierrätyskeskuksessa ottamaan 32" philips putkitelkkarin (jossa oli hintalappu 80€) jos maksavat bensarahaa parikymppiä, ei kelvannut

  • Perintätoimistolta tuli viestiä että konkurssia turhaa viedä loppuun koska yhtiöllä ei varoja.

   Voitte siis kaikki unohtaa rahojen saamisen. Välttäkää kyseistä yrittäjää. Niin läpimätä että veikkaan että yrittää jatkaa toisella nimellä...

   • Ei löydy sivua enään


  • Karmeeta rapaa heitellään täällä. Vaikuttaa siltä, että samat henkilöt asialla erinimimerkeillä. Pasi Haiminen on reilu jätkä, ei valittamista!

  • mun kaivuri toimi ainaski monet vuodet normaalisti ennenku kesällä väkisin ostettiin käsist rahaa sai mitä pyysin et kelpo peli ainaski toi yksilö ja nimeni ei ole haiminen eikä ees pasi

  • srthrthrsthrthrsthdrty
   rthdrthdrtyhsdr
   drtyhdrtyjhndtyhtd
   drthdyhndtyd
   dyhdtyhtdyjftujy

  • Nyt jatkaa MT auto oyn nimissä

   • Sama kusetus jatkuu, kukaan ei pysäytä HP tä ja aina löytyy uhreja


  • Kyseinen yritys todella hämärä .Mitään nimiä ei missään sivuilla, mutta Pasi Haiminen siellä häärää mannejen kanssa..Kiertäkää todella kaukaa!!!

  • ...hittok, kup pierettää...

   • Eikö ketään kiinnosta vaikka mua pierettää ihan peevelisti. Pasista vaan höpötellään ihan pierua...


  • Verohallinnolle pystyssä yli 1,7 miljoonaa nykyrahaa. Tuskin ainoa perijä.

  • ei prkl tää pasi on huijari

  • Kiitos Pasille ja MT-Auto Oy:lle

   Meidän yritys osti pakun Pasi Haimiselta MT-auto Oy. Voin sanoa että kuinkakohan moni autokauppa hoitaa takuu asiat niin kuin tämä firma. Vaihtoivat melko paljon osia kun ilmeni vikaa, huom n. 200tkm ajettussa tuontiautossa voi olla piileviä vikoja mutta tämä firma ja Pasi Haiminen hoiti helkkarin vastuullisesti asiat. Tuosta kommentti tekstin sisällöstä voi sanoa että tuuli ulvoo nurkissa.

   Keski-Suomi / MP

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   7018
  2. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   70
   5841
  3. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   139
   1484
  4. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   1096