TV7 johti uskoon.

kiitos Jumalalle

Kuulin tällä viikolla, että eräs henkilö oli tullut uskoon katsomalla TV7:n lähetyksiä. Erikoisesti Pirkko Vesavaaran ohjelmat olivat olleet hänelle avaavia.

24

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ystävällisesti Mr X

      Ihminen ei voi tulla uskoon muuten kuin oikean heräyksen kautta, tuntemalla itsensä kadotetuksi. Vain tällöin hän voi ottaa vastaan Jeesuksen pelastajana ja syntiensä sovittajana. Tähän tarvitaan aina välikappaleeksi ihminen, joka Jumalan puolesta todistaa synnit anteeksi.

      Kaikki muu on kuollutta uskoa ja itsepetosta. Todistaahan sen Raamattukin.

      • kiitos ....

        Ainakin tämä henkilö oli kokenut herätyksen ja kohdannut Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisena Vapahtajanaan. On hyvä että evankeliumia voi kuunnella vaikka yskin kotona.


      • Jos tarvitset ihmisen välikappaleeksi, et ole vielä löytänyt Jumalaa. Hän kohtaa luotunsa itse henkilökohtaisesti, siihen Hänellä on kaikki mahti. Hän ei tarvitse pappeja tai muita opettajia välittämään anteeksiantoa tai uskoa.

        Joka ikinen ihminen on syntinen, eikä syntiä kantava voi antaa kenenkään toisen syntejä anteeksi. Vain ja ainoastaan Jumalalla itsellään on voima siihen.


      • miten ymmärrät?
        tinkerballs kirjoitti:

        Jos tarvitset ihmisen välikappaleeksi, et ole vielä löytänyt Jumalaa. Hän kohtaa luotunsa itse henkilökohtaisesti, siihen Hänellä on kaikki mahti. Hän ei tarvitse pappeja tai muita opettajia välittämään anteeksiantoa tai uskoa.

        Joka ikinen ihminen on syntinen, eikä syntiä kantava voi antaa kenenkään toisen syntejä anteeksi. Vain ja ainoastaan Jumalalla itsellään on voima siihen.

        Jos ei tarvita sanoman eteenpäin viemisessä, niin miksi sitten apostolit saarnasivat ja kulkivat paikasta paikkaan. Miksi annettiin lähetyskäsky mennä kaikkeen maailmaan ja saarnata evankeliumi kaikille luoduille. Ei kyllä pelastussanoman julistamista annettu enkelien tehtäväksi - päin vastoi jopa varoitattiin Raamatussa enkelien julistuksesta.
        Kyllä ihminen on se joka sanoman välittää, mutta työn tekee >Pyhän Henki ja Jumalan sana.


      • miten ymmärrät? kirjoitti:

        Jos ei tarvita sanoman eteenpäin viemisessä, niin miksi sitten apostolit saarnasivat ja kulkivat paikasta paikkaan. Miksi annettiin lähetyskäsky mennä kaikkeen maailmaan ja saarnata evankeliumi kaikille luoduille. Ei kyllä pelastussanoman julistamista annettu enkelien tehtäväksi - päin vastoi jopa varoitattiin Raamatussa enkelien julistuksesta.
        Kyllä ihminen on se joka sanoman välittää, mutta työn tekee >Pyhän Henki ja Jumalan sana.

        Sanoman eteenpäin vieminen on eri asia kuin että tarvitsisi välttämättä välikappaleen antamaan syntejä anteeksi. Kun sanoman on kuullut, juttu on siitä eteenpäin Luojan ja luodun välinen. Aina ei edes tarvita sitä sananjulistajaa: on ihmisiä, joille Jumala on itse ilmoittanut sanansa suoraan.

        Kukaan ihminen ei voi toisen syntejä todistaa anteeksi annetuksi, vaikka voikin kertoa anteeksiannon mahdollisuudesta.


    • Mitä se on?

      Pidetäänkö TV 7. uskoontulemisena sitä, että ihminen saadaan antamaan rahaa heille?

      • Kupla puhkeaa.

        Näin Raamattu. Matt.8:4. Ja Jeesus sanoi hänelle: Katso, ettet puhu tästä kenellekkään; vaan mene ja näytä itsesi papille, ja uhraa lahja, joka Mooses on säätänyt, todistukseksi heille. Mark.1:44. Luuk.5:14.


    • 777

      Kiitos Herralle!

      Minäkin tunnen henkilön, joka on tullut uskoon TV7:aa katsottuaan. Hän on kuulunut seurakuntaamme jo usean vuoden ja käynyt aktiivisesti kokouksissamme.

    • 10,01€+PVM

      Entisenä koulukiusattuna en nauti ihmisen seurasta, Jonkinlainen tarve siihen on, mutta en nauti siitä.

      Olenko osa Kristuksen ruumista kun minulla ei ole seurakuntayhteyttä? Olen vauvakasteen saanut.

      Voinko kasta itseni vessassa suihkuttamalla päätäni tai kaatmalla ämpäristä vetä päähäni ja se toimii kasteena? Minulla on aito konservatiivinen usko Jumalaan, vietän päivittäin aikaa usean kerran Jeesuksen kanssa rukouksessa enkä tee sitä vastentahtoisesti vaan se on elämäni parhaimpia hetkiä, joita vietän rukouksessa.

      Kuulun ev.lut kirkkoon mutta en voi sietää sitä muutosta, jota tottelemattomat liberaalit ovat olleet tuomassa kirkkoon. Miksi ihminen on pahantahtoinen ja teeskentelevät toistaan kohtaan? Miksi te haluatte kiusata minua? Miksi kysytte minulta joka käänteessä kymppiä? Katselen paljon tv7:aa ja joka ohjelman lopussa on " kolehtipyyntö ". En ole isotuloinen ja koen itseni ahdistetuksi kun tulee sellainen tunne puheista että jään siunauksesta paitsi jos en maksa.

    • TV7 on mulle tärkeä

      Jos haluat aikuiskasteelle, siis uskovien ja uudestisyntyneiden kasteelle, sen voi tehdä joku vapaiden suuntien uskossa oleva pastori. Ei sitä voi itse tehdä itselleen. Minulle tuli uskoontulon jälkeen spontaanisti tarve mennä kasteelle. Otin yhteyttä paikkakuntani helluntaiseurakunnan johtavaan pastoriin ja siitä se alkoi, kuukauden päästä minut kastettiin Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen seurakunnan kastealtaassa upottamalla.
      Koska tunnut olevan rukoilija ja vieläpä innostunut rukoilija, rukoile, että Herra johdattaa tiellesi ihmisen, joka auttaa sinua eteenpäin.Voit myös käydä vapaaseurakunnan tai helluntaiseurakunnan tilaisuuksissa, vaikka et kuulukaan seurakuntaan.
      Ei noita TV7:n lahjoituspyynnöillä kannata stressata, annat sen minkä pystyt, ne pyörii automaattisesti ohjelmien alareunassa ja tarkoitettu tuhansille katsojille.
      Et jää mistään siunauksista paitsi, vaikket antaisi kuin 10€/kk. Antamisessa on tärkeinta antamisen ilo ja että se tulee sydämestä.
      Siunausta!

      • Hienoa : )

        Kiitos JUMALALLE! Älä jää kiitollisuudenvelkaan tv7:lle tai kellekään muulle. Jumalalle kiitos! Jumala on voimallinen kääntämään myös kaiken pahan Hänen kunniakseen, siis tv7:aa nyt tarkoitan pahana. Taivaassa on juhlat jokaisesta uskoon tulleeesta ja uskossa pysyvästä.


    • kymmenykset

      Jos TV7:n kautta tulee ihmisiä todelliseen uskoon, miten tämä kanava voi olla paha? Seiska on siunattu kanava. Tottakai se tarvitsee varoja toiminnan pyörittämiseen, mutta se kaikki on vapaaehtoista antamista. Kolehtia ei kerätä rikastumista varten, vaan 70 ihmisen palkkojen maksamiseen. Tähän asti on Jumalan peltoon kylväjiä riittänyt .ja toiminta on pyörinyt heidän avullaan,

      • >>Jos TV7:n kautta tulee ihmisiä todelliseen uskoon, miten tämä kanava voi olla paha?>>

        Tuleehan ihmisiä Jehovan todistajien saarnaamistyönkin kautta uskoon, joten voiko Jt-oppi olla paha? Tuleehan ihmisiä mormonien saarnaamistyönkin kautta uskoon, joten voiko MAP-kirkon oppi olla paha? Näihin molempiin uskontoihin liittyneet väittävät elämänsä puhdistuneen ja muuttuneen paremmaksi, he väittävät saavansa rukousvastauksia ja tietävänsä totuuden. Aivan kuin TV7:n ihmiset.

        >>Tottakai se tarvitsee varoja toiminnan pyörittämiseen, mutta se kaikki on vapaaehtoista antamista.>>

        Täsmälleen sama argumentti esitetään myös Vartiotorni- ja mormonipiireissä, sekä tietysti monissa muissakin piireissä.


    • TV7 on mulle tärkeä

      Tämä ketju käsittelee TV7 n kautta uskoontuloa, joten pysyttäiskö tässä kristilliseen uskoon tulemisessa. Miksi ihmisen tulee yleensä johonkin uskoon, vaatisi ihan oman ketjun, on sen verran laaja alue. Monissa uskonnoissa ei välttämättä edes tulla uskoon henkilökohtaisesti, vaan Se "peritään" suvulta ja vanhemmilta Silloin ei ole tapahtunut oikeaa uskoontuloa.

      • >>Tämä ketju käsittelee TV7 n kautta uskoontuloa>>

        Onhan se keskustelu toki aina mukavampaa, kun saa pelkästään itseä miellyttäviä vastauksia. Ja tämähän onnistuu maalitolppia siirtelemällä ja rajaamalla kaikki ei-toivottu keskustelun ulkopuolelle.

        >>joten pysyttäiskö tässä kristilliseen uskoon tulemisessa>>

        Tiesitkö, että myös Jehovan todistajat sekä mormonit kutsuvat itseään kristityiksi? Samaa Raamattua hekin lukevat, vaikka heillä onkin järjestöjensä selityskirjallisuus siinä mukana.

        Mutta koska heidän oppinsa ovat liian kaukana sinun ajatuksistasi, haluat rajata sellaisen Jeesukseen uskomisen, sellaisella tavalla saavutetut elämänlaadun kohentumiset ja sellaiset rukousvastaukset tietysti pois näkyvistä.

        >>Miksi ihmisen tulee yleensä johonkin uskoon>>

        Niin, miksi kenenkään tarvitsee ylipäänsä "tulla uskoon"? Eikö ihan pelkkä tieto todellisuudesta riittäisi?

        >>Monissa uskonnoissa ei välttämättä edes tulla uskoon henkilökohtaisesti, vaan Se "peritään" suvulta ja vanhemmilta>>

        Ymmärrän kyllä, mitä tarkoitat. Mutta tästä huolimatta monet Jehovan todistajat ja mormonit ja muutkin väittävät tehneensä henkilökohtaisen ratkaisun Jumalan edessä, ja tulleensa aitoon uskoon. On lähinnä huvittavaa nähdä, millä innolla uskovat mitätöivät "väärällä tavalla uskovien" ihmisten "todistuksen" ja kokemukset, vaikka itsellä on aivan vastaavanlaiset kokemukset. Ei mitään muuta.


    • leeviläinen

      Pirkko Vesavaaran ohjelma on saavuttanut sen tarkoituksen, jota se on tehtykin. Tulisi nyt vaan enemmän samanlaisia todistuksia kuullun sanan perusteella uskoontuloista, niin loppuisivat turhat lätinät ohjelmien sisällöistä ja tekijöistä.

      • >>Pirkko Vesavaaran ohjelma on saavuttanut sen tarkoituksen, jota se on tehtykin. Tulisi nyt vaan enemmän samanlaisia todistuksia>>

        Joo, on varmasti täyttänyt tarkoituksensa. Eli Pirkko on saanut loistaa ihmisten edessä keksityillä riivausjutuillaan:
        https://www.youtube.com/watch?v=aELz8TCEASk
        Eli leipää ja sirkushuveja rahvaille.

        Jostain syystä, kun sitten tulisi aika todella alkaa ajamaan demoneita, ei kukaan Jeesuksen ihminen ole siihen halukas. Mutta niinhän se sananparsikin sanoo: paljon puheita, vähän villoja.


      • leeviläinen
        demon_of_dawn kirjoitti:

        >>Pirkko Vesavaaran ohjelma on saavuttanut sen tarkoituksen, jota se on tehtykin. Tulisi nyt vaan enemmän samanlaisia todistuksia>>

        Joo, on varmasti täyttänyt tarkoituksensa. Eli Pirkko on saanut loistaa ihmisten edessä keksityillä riivausjutuillaan:
        https://www.youtube.com/watch?v=aELz8TCEASk
        Eli leipää ja sirkushuveja rahvaille.

        Jostain syystä, kun sitten tulisi aika todella alkaa ajamaan demoneita, ei kukaan Jeesuksen ihminen ole siihen halukas. Mutta niinhän se sananparsikin sanoo: paljon puheita, vähän villoja.

        Tiätsä demon_of_dawn.

        Kaltaisesi tyhmäkin käy viisaasta, kun vaiti on.


    • eräs matkalainen

      Usein käy niin kuin kymmenelle leprasairaalle. Kaikki parantuivat mutta vain yksi tuli kiittämään. Kun on hätä ja ongelmia, pyydetään apua ja rukousta, mutta kun sitten asia ratkeaa ja pilvet väistyvät, niin ei muisteta antaa palautetta ja kiittää.

    • taas

      ylös

    • hyvä

      TV7 on paras

    • TV7 on mulle tärkeä

      Jehovan todistajat voivat kutsua itseään kristityiksi, mutta heidän Raamattunsa on erilainen kuin tämä, jota käytetään yleisesti maailmassa ja myös heidän Jeesus-käsityksensä poikkeaa alkuperäisen Raamatun käsityksestä. Pasi Turunen on kirjoittanut tästä kirjankin. Mormooneista en sano mitään, kun en tunne sitä uskontoa.
      Voihan toki ihminen tulla mihin uskoon tahansa , vaikka new ageen tai saatananpalvontaan., mutta kun koin Pyhän Hengen uudistavan voiman, ei enää kiinnostanut muut uskonnot.
      Sinänsä d_o_d:llä hyviä kysymyksiä, kriittisyys on uskonnoissakin tarpeen.

    • aamen

      aamen

    • kyllä Raamatulle

      Pirkko Vesavaaran opetukset ovat Raamatun mukaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4314
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1809
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1549
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe