Mies suuttui käynnistäni miesgynellä

nainen-vm-80

Mä oon siis ollut 5 vuotta suhteessa ihanan mieheni kanssa, mutta hänessä on yksi suuri virhe, joka loikkasi tässä pari kuukautta sitten esiin.

Mä olen siis käynyt aina naisgynellä, mutt nyt sitten tää mun gyne oli sairaslomalla ja sitä tuurasi miesgyne. Kun kerroin gyne käynnin jälkeen miehelleni tästä, hän suuttui toden teolla ja raivosi ja sanoi minun pettäneen häntä tämän miesgynen kanssa.
Sanoin, että se oli vain rutiinitarkistus, mutta mieheni mielestä se, että se miesgyne tutki alapääni (vaikkakin lääketieteellisesti, eikä koko hommassa ollut yhtään mitään seksuaalisuutta) on pettämistä.

En tiedä pystynkö tähän suhteeseen enää. Mieheni on aina ollut hieman mustasukkainen minusta, mutta meillä on ollut luottamus molemmin puolin kunnossa. Mutta nyt sitten mieheni on vereslihalle suuttunut siitä, että rikoin luottamuksen ja että petin häntä.

Pitäisikö minun erota miehestäni vai mitä tässä nyt pitäisi tehdä? En ole varma, laantuuko tuo tuosta. Mieheni myös uhkasi, että menee ja pettää minua jonkun naisen kanssa, että sitten oltaisiin tasoissa.

52

2546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on outo mies

      Miten hän kuvittelee, et lapsiakaan koskaan syntyisi ilman mieslääkäreitä? Jätä hänet ajattelemaan asiaa. Jos viisastuisi.

    • qåaä

      Onko miehesi kenties ääri-muslimi vai mistä moinen? Kuulostaa todella omituiselta tulla mustasukkaiseksi lääkärillä käynnistä. Oma mieheni ei ole edes koskaan kysynyt, käynkö mies vai nais gynellä. Vaihtelevasti olen käynyt molemmilla.

    • ei käy järkeen

      Okeeeei tuota. Mikä ihmeen äijä se tuollanen on? Olisiko hänen mielestään sitten sallittua se, että hän käy urologilla joka on nainen ja että se sitten ei olisi pettämistä?
      Ei se tarkoita sitä, että jos lääkäri tunkee sormensa asiakkaan elimeen, että se olisi pettämistä.

      • illan aivopieruko?

        Mitähän varten ne instrumentit on olemassa. Ei korvaan tai suuhunkaan tungeta sormia jos ne on kipeänä tai pitää tarkastaa.


      • ihmettä
        illan aivopieruko? kirjoitti:

        Mitähän varten ne instrumentit on olemassa. Ei korvaan tai suuhunkaan tungeta sormia jos ne on kipeänä tai pitää tarkastaa.

        Oletko mies vai etkö muuten vain tajua, että joskus gyne joutuu tunnustelemaan elimiä käsin, tosin hansikkaat kädessä? Joskus jopa peräsuolen kautta.


    • dyhmyys

      Mun mielestä teidän molempien pitäis päästä lyhytterapiaan. Sano ukolle, et vetää käteen. Ja mitä säkin aikuinen ihminen tollasii mietit.

      • Anonyymi

        Käteenvetäminenkin tuntuu pettämisestä, kun tätä ketjua lukee. Varsinkin jollei se nainen sitä tee, vaan mies itse. Pettämistä pahimmalta mahdollisimmalla tavalla, tällä logiikalla.


    • usko toivo rakkaus

      Teidän tilanne on paha niin paha että mues saattaa seota tai pettää sua,mulls on kokemusta,nim.eksäni jotenkin smaan tyyliin kommentoi käytyäni lääkärissä,työnsikö sormet perseeseen.Samoin oli tätä että oletan et olet siellä kotona kun tulen.Meidän tilanne meni pahaksi.Asuoista ei puhuttu.Mues vaihtoi toiseen kottaraiseen,toivottavasti ei enää vaivaa häntä mustasukkaisuus...

    • Mies 75

      No mitäs menit sitten, olis voinu peruuttaa ajan, varmasti teillä on ollut puhetta tuollaisesta. Mitä vittua sä oikein ajattelit sitten?. Itse miehenä olisin ottanut ihan älyttömät niitit tollasesta.

      • keijo3

        Vetäkää naiset vittu päähänne.
        Pettäjiä te ootte jokainen. tavalla tai toisella. ja tollasiin pitäs sitten luottaa..


      • .ittumitäkommentteja
        keijo3 kirjoitti:

        Vetäkää naiset vittu päähänne.
        Pettäjiä te ootte jokainen. tavalla tai toisella. ja tollasiin pitäs sitten luottaa..

        Mies75 ja keijo3 pysytelkää te vaan äitinne helmoissa ja tumputtakaa hiljallen hanskaanne.


    • ………...

      Ei voi olla todellista. Jos miehesi haluaa päästä "tasoihin kanssasi", pyydä häntä menemään naislääkärille peräsuolen tähystykseen.

      • 20+8

        Nimimerkki ".....etc" on oikeassa, sano miehellesi että todellakin saa maksaa samalla mitalla, suorastaan vaadit sitä. Naisurologille eturauhasta tarkistuttamaan niin pian kuin suinkin, toivottavasti on kivaa.

        (Tai vaihtoehtoisesti heitä ulos kun vielä voit, tuollainenhan ei ole tervettä. Voi olla että miespuolinen pussissa kasvanut ei tajua miten gynekologilla käynti on miellyttävän vastakohta, mutta jos hänellä ei ole senvertaa järkeä että *kysyisi*, sinulta tai joltain muulta naiselta, asiasta josta tietävät vain naiset, vaan keksii ihan omia päätelmiään ja sitten vielä suuttuu, niin mikäköhän tilanteessa on säilyttämisen arvoista?)


    • joku ljdjjf

      Aika loukkaavaa jos miehesi suuttuu tuollaisesta. Minä ainakin loukkaantuisin. :-( se ei ole seksiä että käy lääkärissä, oli kyseessä sitten hammaslääkäri tai gynegoki. Työtehtävä sekin on. Tuo on sitäpaitsi loukkaus koko ammattia kohtaan.

    • kunhan tuntee toisen

      voi ola pikasen yliragointia. meilä tosin vaimo heittää läpällä semmosta tostakin asiasta ois heittänyt ja naureskellut että oisin semmosesta suuttunut että menempä minä sitten naisen käsittelyyn. mutta jossei mainitsis mitään antasin olla. jos luottamus on 100% ei pitäs olla hätää tosin asiat joita ei ookäsitelty ja juteltu voi tuottaa yllätyksiä. onha n gyneilläkin naitu ja sormetettu.

      • ....................

        Kuka on nainut tai sormettanut... Niin... Taitaa olla urbaania legendaa. Olen kerran käynyt miesgynellä ja siitä oli kyllä erotiikka hyvin kaukana. Jopa kiusallista ja epämiellyttävää oli tuo. Ikinä enää en mene mies gynelle.
        Mutta joo, en usko että kukaan vaarantaisi ammattiaan seksin takia.


    • jakke 86

      Kuules, itte tiedät parhaiten mikä sun miestäs satuttaa.... mitäs täällä kyselet, puhu sille miehelles, ja keskustele senkaa..
      itte jättäisin sut jos olisit pettäny mua tolleen..
      hei kelaa, et sä oikeesti voi olla nuon tyhmä?, hä..

      • ihmettä

        No voi jumalauta, voiko joku oikeesti olla noin tyhmä? Gynellä käynti ei ole pettämistä, se ei ole mikään nautinto eikä sillä ole väliä, onko alapäätä ronkkimassa nais- vai mieslääkäri. Siinä ei ole mitään seksuaalista.

        On varmaan kamalan ahdistavaa ajatella, että naisella on saattanut olla elämää ja jopa seksiä ennen kuin hän on nykyisen miesystävänsä tavannut, mutta on järjetöntä heijastaa tätä ahdistusta niin arkiseen asiaan kuin terveydestä huolehtimiseen.


    • ei hyvä

      Entäpä jos ei ole muita kun mies gyne ja pakko on mennä?
      Luulevatko kenties että gynellä käynti on nautinnollista..
      Epätervettä ajattelua tuollainen että olis pettämistä.

    • huvittava juttu

      :D huvittunut

    • Höh

      Aika harsomaisen röpelö itsetunto on miehellä (?), jos pitää ylimalkaan puuttua naisen gynekologin sukupuoleen!!! Saati sitten ottaa pulttia siitä mitenkään!

      Voi vittu!

    • RakkaudessaPettynyt

      Avioliittoni loppui juurikin siihen, kun selvisi, että vaimoni käy miespuolisella gynekologilla. Kymmenen ihanaa aviovuotta hukkaan hetken hurman tähden. Naiset ovat katalia otuksia.

      • robottigyne

        Hahha, siinä ei oo mitään hurmaa kun käy gynekologilla ronkittavana. Yäk.


    • insallah

      Uskon , että sinulla on ollut erittäin ihana mies.
      Ajattele itse, jos et voi käydä edes mieslääkärillä (onko miehesi mahdollisesti muslimi?)
      Jätä se sika ennen kuolemaasi!

    • Järkeä

      Miehesi reaktio on täysin ymmärrettävä.

      Mikähän sen miesgynen ammatinvalinnan takana onkaan? Kiinnostus työn kohteeseen. Gynen päivä on kuin reality-pornolehti. Jokainen asiakas on uusi aukeama ja samalla uusi mahdollisuus.

      On täysin sinisilmäistä ajatella, että mies pudottaisi seksuaalisuuden pois pukiessaan ylleen valkoisen takin. Käynti miesgynelle on ihan sama kuin päästäisit naapurin Reiskan touhuamaan vapaasti jalkoväliisi. Likaista eikä kuulu parisuhteeseen vaikket itse nauttisikaan tilanteesta.

      • ksdlfjgls

        Naapurin Reiska juoksisi lujaa karkuun, jos menisin hälle kuukautisvaivojani valittamaan :D


      • oklfhsdfg
        ksdlfjgls kirjoitti:

        Naapurin Reiska juoksisi lujaa karkuun, jos menisin hälle kuukautisvaivojani valittamaan :D

        "Moro, Reiska! Römpsä vuotaa kolmatta viikkoa, viittikkö vilkasta?" :D


      • Nnainennnn
        oklfhsdfg kirjoitti:

        "Moro, Reiska! Römpsä vuotaa kolmatta viikkoa, viittikkö vilkasta?" :D

        Mulle taas naapurin Reiska tuli sanoon että eturauhanen vaivaa viittisikkö vilkasta...


    • Neuvoa

      Sitä pittää kato etukäteen miettiä kenelle levittää. Eli kyllä pettäminen on tapahtunut vaikkakin harkintakykysi puutteen takia. Ainoa sovitus on, että miehesi saa tasoittaa tilit mielellään korkojen kera.

    • OtanOsaa

      Se vaan hakee syytä tai oikeutusta sille että ite pääsee pettämään. Tai on muuten kusipää.
      Jätä tommonen paska.

    • vai_niin

      Mies kai käy aina vain mieslääkärillä itse, eikä anna naishoitajien koskea itseensä ikinä?

      Miten se kuuluisa hoitajan suorittama peräpään koskettelu miehillä joka useita miehiä kuulemani mukaan kiihottaa ja alkaa seistä? :D

    • seulkoisti

      Nyt keksin sen miksi suuttui sulle. Se on ite käyny pettämässä ja ulkoisti syyllisyyden suhun. Pääsee omasta syyllisestä olosta noin eroon.

    • järkipäässä

      täys järkinen ei edes keskustele moisesta jutusta, paljon on uroksia jotka ei täysillä kulje näkyy tääläkin keskustelussa , eikä kyllä kaikki naisetkaan jotka tommoisia edes kysyy ,ja vielä täys hullun kanssa on.

    • onminuakinmiehet

      siis gynet tutkineet. En minä siitä kyllä mitään orgasmia saanut. Ihan normi tutkimus oli ja useat kyllä työntävät sormet reikään ja samalla tunnustelevat alavatsaa painaen. Tietty kumihanska kädessä. Aika lapsellinen mies sinulla. Eihän se lääkäri voisi harjoittaa ammattiaan, jos sen vaimo olisi yhtä mustasukkainen, kun mies tutkii toisten haarovälejä.

    • mustasukgainen

      Hmm.. ymmärrän miestäsi mutta kyllä hänkin on vetänyt jo vähän yli. Jos noin sattui syvälle niin on se parempi ottaa ero kuin lähteä kosto linjalle... me on mieheni kanssa juteltu kans aiheesta.. ei se pettämistä ole jos lääkäri on vastakkaista sukupuolta mutta ei se hyvällekään tunnu, Että vieras henkilö koskee sua sieltä minne ei pitäis olla muilla MITÄÄN asiaa. kun kerran voi myös vaikutta itsekin siihen, että voi valita samaa sukupuolta olevan suorittamaan toimenpiteet. Ja itseänikin vaivais mennä mies gynelle ku on seurustelu suhteessa. Emmä ainakaan halua että kukaa muu mies ronkkii mua sinne vaikka olis miten lääkäri.. ja tähän ei todellakaan liity uskonto, ollaan ateisteja!

    • Anonyymi

      Vähän vanhoihin juttuihin kommenttia. Aika hönttiä miesten suuttua vaimojensa gynekäynneistä, olen 34.v ja aina käynyt tarvittaessa vanhemman miesgynen yksityisvastaanotolla kierukan asennuksessa ja tarkastuksissa. Itse olen sitten näköjään paremmassa asemassa sillä miestäni kiihoittaa kun olen gyneni tutki - mustuolissa mallia jossa sääret nostetaan ylös telineille. Tohtorini tutkii aina ensin pilluni ulkoisesti ja avaa sen speculalla viimeksi rintani saa huomion. Mieheni on hyvin kiinnostunut ja haluaa kuulla miten gyneni oli tutkinut pilluani. Gynepäiväni illalla kuten 19. 7 . 2023 hän ei meinannut saada panemisesta tarpeekseen, kun kerroin vastaanoton tapahtumista. MARJUT.

    • Anonyymi

      Sairasta! Jätä tuollainen urpo.

      • Anonyymi

        Marjo 19 . 7. jatkoa kirjoitukseeni. Seuraava anonyymi paheksuu mieheni fantasiaa, kun häntä kiinnostaa ja kiihoittaa miten mieslääkärini tutkii levällään olevaa hoidettua viivavaginaani. Nuorena flikkana näytin pikkupilluani serkulleni ja naapurin pojalle ja nautin siitä. Nyt 34 v. iässä miesgynelle levittäminen ei ole ongelma, jopa päinvastoin, ei tutkimustilanteessa mutta kotona tuntuu riettaalta miten gyneni tutki vittuni ja rintani hyvässä valossa. Isokullista miestäni kiinnostaa tutkittiinko anaalini ja työnsikö lääkäri sormensa persereikääni, on kyllä kerran sen tehnyt, hänen ilokseen. Kaikki mielikuvat ja fantasiat ovat hyväksi seksileikeissä, kaikkia ei tietenkään kaikki kiinnosta, mutta gynoporno netissä on runsaasti edustettuna ja uskon että juttu kiinnostaa laajemminkin. MARJO.


    • Anonyymi

      Jos kumppani saa mustasukkaisuuskohtauksen, niin pitäisi joko silloin tai myöhemmin istua alas ja keskustella asiasta rauhallisesti. Voi vaikka rakastavasti ottaa kädestä kiinni, syleilyyn tms. Olisi tärkeää osoittaa ymmärtävänsä toisen ikävää tunnetta ja ilmaista olevansa pahoillaan siitä, että tapahtuma laukaisi sellaisen. Se kun ei ole mukava tunne, ei sitä kukaan halua.

      Tunnetta voi koittaa helpottaa sillä, että kerrot mitä itse ajattelit/tunsit siinä tilanteessa. Esim. että et mitään kummempaa, tai ehkä epämiellyttäviä tuntemuksia.
      Sitten voisi lempeästi kehottaa ajattelemaan realistisesti, että mihin se johtaisi, jos tuollaisia asioita pitäisi vältellä. Voihan miehetkin joutua alapään tutkimuksiin, ja naispuolisia on terveysalalla enemmän. Ehkei ole edes mahdollista saada miespuolista hoitajaa tai lääkäriä. Että mitä hän siitä sitten ajattelisi?

      Keskustelua kannattaa käydä siis rauhallisesti, lempeästi ja ymmärtäväisesti. Näin toinen voi kokea tulleensa ymmärretyksi ja välitetyksi

    • Anonyymi

      Kun käytte mies gynellä niin nouseeko se gyne jalkojesi väliin seisomaan tunnustellessa sormella kohtuasi? Vai kokeileeko istueltaan

      • Anonyymi

        Ja ihan oikea kysymys


      • Anonyymi

        Muotoilen toisin. Tunnusteleeko gynet kohdun seisoen vai istuen kuten muunkin tutkimuksen aikana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muotoilen toisin. Tunnusteleeko gynet kohdun seisoen vai istuen kuten muunkin tutkimuksen aikana?

        Jos sä nyt olet käynyt kynellä niin kyllähän se seisten tekee kun kokeilee peesilmän ja emättimen kautta yhtäaikaisesti kun tekee sisätutkimuksen ja paineke4e vatsanpetteet sekä tutkii rinnat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos sä nyt olet käynyt kynellä niin kyllähän se seisten tekee kun kokeilee peesilmän ja emättimen kautta yhtäaikaisesti kun tekee sisätutkimuksen ja paineke4e vatsanpetteet sekä tutkii rinnat.

        No ei se kyllä mitään peesilmää kokeile muutoin kuin sinun unelmissasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei se kyllä mitään peesilmää kokeile muutoin kuin sinun unelmissasi.

        Kyllä muuten kokeilee. Olen käynyt aika monta kertaa gynekologilla elämässäni. Eli sinä et ole käynyt tai kukaan ei tutkinut kunnolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei se kyllä mitään peesilmää kokeile muutoin kuin sinun unelmissasi.

        "Sisätutkimuksessa tutkija vie yksi tai kaksi sormea tutkittavan emättimeen. Sormilla kohotetaan kohdunkaulaa samalla­ kun toisella kädellä painellaan alavatsaa, jotta saadaan kohtu ­käsien väliin.

        Kohdun sivuelinten tunnustelemiseksi viedään emättimessä olevia sormia sivuille.

        Sisätutkimuksessa pyritään määrittämään kohdun asento, koko, kiinteys, mahdollinen aristus ja mahdolliset kasvaimet. Kohdun sivuilla munasarjoista ja munatorvista etsitään suurentumia ja aristuksia.

        Jos halutaan ulottaa tutkimus ylemmäs pikkulantion­ alueelle, tutkija vie etusormen tutkittavan emättimeen ja keskisormen peräsuoleen. Tällä tavoin voidaan selvittää potilaan suolen toiminnan oireita,­ peräsuolen kipua ja mahdollista suolessa esiintyvää endometrioosia.

        Gynekologinen tutkimus voidaan tehdä tarvittaessa peräsuolen kautta myös silloin, kun emättimen aukko on liian pieni sormelle."

        Siinä sulle faktaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Sisätutkimuksessa tutkija vie yksi tai kaksi sormea tutkittavan emättimeen. Sormilla kohotetaan kohdunkaulaa samalla­ kun toisella kädellä painellaan alavatsaa, jotta saadaan kohtu ­käsien väliin.

        Kohdun sivuelinten tunnustelemiseksi viedään emättimessä olevia sormia sivuille.

        Sisätutkimuksessa pyritään määrittämään kohdun asento, koko, kiinteys, mahdollinen aristus ja mahdolliset kasvaimet. Kohdun sivuilla munasarjoista ja munatorvista etsitään suurentumia ja aristuksia.

        Jos halutaan ulottaa tutkimus ylemmäs pikkulantion­ alueelle, tutkija vie etusormen tutkittavan emättimeen ja keskisormen peräsuoleen. Tällä tavoin voidaan selvittää potilaan suolen toiminnan oireita,­ peräsuolen kipua ja mahdollista suolessa esiintyvää endometrioosia.

        Gynekologinen tutkimus voidaan tehdä tarvittaessa peräsuolen kautta myös silloin, kun emättimen aukko on liian pieni sormelle."

        Siinä sulle faktaa.

        Sinulla samaa faktaa, olen käynyt eikä ole peesilmään sormea omalla kohdallani laitettu.

        Yleensä kokeilevat kohdun istuma-asennossa. Onko muilla gyne kokeillut sen seisten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla samaa faktaa, olen käynyt eikä ole peesilmään sormea omalla kohdallani laitettu.

        Yleensä kokeilevat kohdun istuma-asennossa. Onko muilla gyne kokeillut sen seisten?

        Mulla on tutkittu noin mun kohtu on todella korkealla johtuisiko siitäki. Käynyt samalla vanhemmalla naiskynellä vuosikausia yksityisellä.


    • Anonyymi

      Mulle teki paksuolen tähystyksen mieslääkäri. Mieheni ei ollut mustasukkainen.

    • Anonyymi

      Sitte kun tulee remppaa niin kiellä käymästä naislääkärillä.

    • Anonyymi

      Se on pettäny sua jo kun noin kilahti mu iteppä olet miehen elämääs valinnu onnea valinnastasi

    • Anonyymi

      Naurettava pelle mieheksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      278
      3018
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      78
      1547
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1276
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1077
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe