Ravuri painaa ohjalle?

Minävaan

Mitä oikeasti saa ja kannattaa tehä jos ravihevonen painaa ohjille selästä? Tipuin kovasta vauhdista ku hevonen alkoi yhtäkkiä painaa niin ohjille etten saanu sitä enää hallintaani. Siitä tuli mulle aika kammo. Menimme hiitti vauhtia n. 29. Mutta vauhti alkoi sitten vain kiihtyä. Hevonen hyppäs kiitolaukalle. Kauhea tunne semmonen. Pidätin ja huusin ei tehoa. Sitte annoin löysiä eikä mitään virkaa. Mitä kannattaa semmoselle tehä

4

128

  Vastaukset

  • Ota seuraavalla kerralla hiittipiiska matkaan, jos sulla ei oo niin suosittelen ostamaan. Ei maksa paljoa. Se saattaa toimia jo kun vain pidät sitä kädessäsi. Mutta jos tapahtuu samallain, niin komenna. Karjase sille, ja napauta lautasille sillä piiskalla. Älä anna periksi! Ihmisen pitää aina olla "hevosen yläpuolella". Pitäisi olla jotain tehoa. Jos ei niin ompa kyllä paksunahkane kaveri!

  • Hiittipiiskat maksaa noin 16-20 euroa eli aika kallis mun mielestä ja hevoselle ei kannata todellakaan karjua

  • ÄLÄ IKIMAAILMASSA KÄYTÄ HIITTIPIISKAA!! Opeta se hevonen myötäämään ohjalle maastakäsin. Hevoset oppii todella nopeasti. Hevonen ei selvästikään kunnioita sinua. Väkivallalla saat hevosen epäilemään ihmistä. Silloin se joutuu VÄKISIN tottelemaan sinua, ja se oppii, että ihmisen kanssa ei ole mukava olla.

   Tämä on niin yleistä, jos hevonen ei tottele ja ihmisellä loppuu osaaminen, lisätään varusteita (kovempia kuolaimia, raippa jne..)

  • 29 ei ole mitään hiittivauhtia

  SEISKA.FI

  • 1990-luvun kohukaunotar Marjut Lyra on ollut naimisissa neljästi: Miehessä pitää olla munaa!
  • Varo juonipaljastuksia! Japen ja Mattun yhteinen iltanuotio Temptation Islandissa yltyy ennennäkemättömäksi raivoksi - "Mitä v***ua sä teet, mikä sua vaivaa?!"
  • Sara Siepin syntymäpäivä alkoi kolmen hengen aamiaisella - hauskasti pukeutunut ex-missi odottaa viikonlopun bileitä: "Lauantaina juhlitaan!"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   319
   3475
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   122
   2826
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   176
   1811
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1407
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   20
   938