Suuseksi takaapäin

Susssss

Kirjoitin aiheesta Vauva-palstalla ja keskustelu saikin mukavasti mielenkiintoa. Jostain syystä aiheeseen liittyvät keskustelut kuitenkin sieltä poistettiin.

Onko teillä käytössä suuseksi takaapäin asento? Nainen siis doggy style asennossa ja mies nuolee takaapäin. Törmäsin tällaiseen kerran pornoa katsellessani ja kiihotuin ajatuksesta valtavasti. Pohdin onnistuuko asento muiltakin kuin leffoista tutuilta langan laihoilta naisilta. Eilen sitten pääsin tätä kokeilemaan ja kyllä kannatti! Onko asento muiden mieleen? Vinkkejä parhaimman asennon löytämiseksi?

14

4840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muuten jees

      Onnistuu, mutta miehenä nenän työntyminen B-rappuun häiritsee kokemusta...

    • Katri,

      mutta oikeesti tykkään,ihan oikeesti

    • Nuoleva M

      Minä tykkään siitä kun mies makaa selällään ja nainen istuu kasvojen päälle, ja hieroo pіlluaan miehen suuta vasten rajusti.

    • Suuseksin antaminen naiselle doggystyle-asennossa ei ole miehelle aivan helpoin tehtävä. Hengittäminen on hankalaa, jolloin happea joutuu haukkaamaan tämän tästä ja niskakin on rajulla mutkalla. Muutama nainen on tykännyt tarjota peräpäätään suuseksiin aina tällaisessa asennossa ja mitäpä ei mies tekisi naisen saattamiseksi äärimmäiseen tyytyväisyyteen.

      Naisen ollessa kontillaan ja miehen asettautuessa selälleen suuseksin antamiseksi ei ole enää sama asento - paljon helpompi miehelle kyllä. asento on joko suuseksiratsastus, tai miehen pyörähtäessä kokonaan naisen alle kyseessä on kuusysi.

      Vaimoni ei ole onneksi innostunut tuosta suuseksiasennosta. Naiselleni annan suuseksiä niin että hän makaa selällään. Miehelle tämä on kohtuullisen helppo asento. Itse pitäisin eniten kuusysistä, mutta naiseni haluaa keskittyä pelkästään omaan pimppiinsä ja tyydytyksensä saatuaan antaa minulle suuseksiä.

      • Ergonomiaa

        Jos ei halua kakkoseen koskettavan, niin päätä voi kääntää hieman, jolloin nenä asettuu pakaralle päin. Naisen kannattaa myös viedä rinta kiinni alustaan ja vastaavasti peppua ylemmäs. Homma on myös HUOMATTAVASTI helpompaa, mikäli mies on naista alempana, esim. niin, että nainen on kontillaan sängyn reunalla ja mies kyykyssä lattialla.


      • Joka päivä!
        Ergonomiaa kirjoitti:

        Jos ei halua kakkoseen koskettavan, niin päätä voi kääntää hieman, jolloin nenä asettuu pakaralle päin. Naisen kannattaa myös viedä rinta kiinni alustaan ja vastaavasti peppua ylemmäs. Homma on myös HUOMATTAVASTI helpompaa, mikäli mies on naista alempana, esim. niin, että nainen on kontillaan sängyn reunalla ja mies kyykyssä lattialla.

        69 ja se on siinä!


    • goforit

      On kokeiltu, mutta niska tulee kipeäksi, muuten ihan ok! Paremmin toimii 69.

    • Karpov

      Meilllä harrastetaan usein, vaimo on niin hulluna tuohon ettei oikein aina meinaa tohtia antaa edes minun sitä hänelle antaa. Menee ihan kiimasta sekaisin, ja kun vähän rajoitteinen välillä on niin ei tohdi, vaatii häneltä sopivan mielentilan, että uskaltaa antaa. Minä tekisin tätä aina. Vaimo kiihottuu erityisesti peräaukon nuolemisesta tuossa asennossa, en muuten ymmärrä tässäkin ketjussa kommentteja, että peräaukko haittaisi jotenkin, sehän on nautintoa varten tuossakin asennossa! Ihmeen rajoittunutta porukka, jos ei anaalisen nautinnon päälle ymmärretä. Ehkä eivät ole rohjenneet kokeilemaan... Suosittelen tätä takaapäinnuolemista kaikille estotta!

      • Minä myös tykkään, mut mä tykkään muutenkin peppuseksistä.


    • 12+15

      Toimii paremmin siinä asennossa jos nainen kiipeää esim. pöydälle ja mies on polvillaan lattialla tai istuu tuolilla. Tällöin pääsee paremmin puristelemaan myös rintoja.

      • jees83

        asento on yksi parhaista, siinä voi samalla hyväillä b-rappua. kokeilkaa


    • Sumpsan Sulttaani

      Kylläpä on taas Satuhenkilöitä (miehiä) esillä. Höpöjätkiä

      • Itse lienet höpöjätkä.


    • Kivaa oli

      Joskus aikanaan silloisen naisystävän kanssa tehtiin tuota.
      Meillä oli hulinailta/-yö meneillään ja siinä pitkin asuntoa kirmatessa sitten tuo asentokin tuli kokeiltua ja oli kyllä sen verran herkkua, että tuli sitten oikein tavaksi.
      Se tapahtui ihan spontaanisti, hän nojaili sohvan selkänojaa vasten peppu pystyssä mua houkutellen ja hänen herkku nyt vaan oli siinä niin ihanasti esillä että mä olin kieleni kanssa sen kimpussa sitä enempiä miettimättä edes. Eikä ollut mitään "B-rapun haittojakaan" siinä mukana, hän kuitenkin oli sen verran hyvin esillä itse siinä. Ja oli sen arvoista, hän kyllä hullaantui siitä aikas lailla täysin ja ja...no meni melkein eläimelliseksi se touhu ja kyllähän se mahtavaa oli. Itse teko ja seuraukset;)
      Niin juu ja mä olen itse 190cm/100kg ja exä on kanssa aika kookas ihminen. Siis ei lihava, mutta pitkä ja rehevä, sellanen 175cm/80kg. Eli ei olla mitään ruipeloita kumpainenkaan ja onnistui silti hyvin tuo asentokin.
      Ei ole valitettavasti eron jälkeen sitten saanut tuota hyvää. Nykyinen kulta esim. luuli heti, että yritän jotain anaalijuttuja ja pisti kyllä isännän jäähylle heti. Eikä ole ainakaan vielä sitten päässyt takaa nuolemaan, mutta ehkä tässä joku päivä.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe