OneCoin vs. Bitcoin

One Coin

93

2082

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Maybemoney

   Might be hoax but there is so big opportunity with small amount of monet. There you can join if you can take a risk http://onecoin.eu/signup/jupe

   • Ponzihuijausta

    Kyseessä on klassinen Ponzi pyramidi rahankeruumalli. Rahaliikenne Gibraltarille, josta suurin osa rahoista siirretään samantien piiloon esim Sveitsiin. Konttoritoiminnot Bulgariassa, ja koko hallinnollinen tietokanta Aasiassa. Monimutkaisuus luotu jotta viranomaisten toimivalta saadaan maiden rajat ylitettäessä loppumaan, ja tehtyä onnistunut puhallus. Hölmöiltä rahat pois.


   • Näinsemenee

    Onecoiniin houkutellaan alkuun mukaan pienellä pääomalla. Muutamasta kymmenestä eurosta satasiin. Myöhemmin yhteistilaisuukissa luodaan hurmoshenkeä, ja manipuloidaan mukanaolevat sellaiseen käsitykseen, että olisi viisainta jättää niinsanotut palkkiorahat yritykseen, ostamalla yhä kallimmanhintaisia koulutuspaketteja. Koulutuspakettien rahoitus tapahtuu tietenkin jokaisen kohdalla siten, että on saatu huijattua ystäviä ja sukulaisia mukaan. Aina uusi mukaantulija aiheuttaa tuloja ennestään sisällä oleville.

    Sisällä olevia kannustetaan kaikin tavoin jättämään rahat tähän ulkomaalaiseen huijariyritykseen sisään.


   • Trader101WallStreet

    Might joo be hooks but laita biiig moni in.. biig moni vin moor biiig monii. vant moni? put moni in vone koin!
    Bik monii monii !


  • Asiatontiedossa

   Ihan turhaan laittelette viestejä tänne paskanjauhantasivustoille. Nämä sivustot on kyllä nähty. Mitään jäkevää keskustelua täällä ei saada aikaiseks!

   • Jiangjoo

    Totta töriset, TÄMÄ ON IHAN PASKA PALSTA, VARSINAINEN FITTUILUKEIDAS!!!


   • Lehtikirjoittaa

    ”Olennaista on, voiko rahalla lopulta oikeasti tehdä jotain”, virtuaalivaluuttoja tutkinut Oxfordin yliopiston tutkija Vili Lehdonvirta huomauttaa. OneCoinin esittelymateriaaliin perehtyneen Lehdonvirran mukaan OneCoinissa näyttäisi yhdistyvän keskitettyjen ja hajautettujen virtuaalivaluuttajärjestelmien huonot puolet, eli yhtäältä tarve luottaa keskustahoon, toisaalta tarve haaskata energiaa valuutan louhimiseen.


  • roskarahaa

   Sijoitettuja rahojaan ei ikinä saa takaisin!

   • Välitys76

    Minä sain jo. Kivat viikoittaiset tulot hommaamalla mukaan uusia jäseniä. Jos lafka menestyy niin tienaanpa sitte helakat kirsikat kakun päälle kun (jos ;) ) pörssiin OneCoinit päätyy. Sijoitin hommaan rahat jotka yleensä rellestän kuukaudessa rafloissa, joten ei tuo nyt oletettavasti ihan pusikoihin mennyt. En valita.

    Tästä voi liittyä suositeltuna mukaan tai tutustumaan: http://onecoin.eu/signup/Valitys

    Ei ole audeja eikä muitakaan kulkuneuvoja valmiiksi katottuna mutta KIPPIS!


   • kuinkas
    Välitys76 kirjoitti:

    Minä sain jo. Kivat viikoittaiset tulot hommaamalla mukaan uusia jäseniä. Jos lafka menestyy niin tienaanpa sitte helakat kirsikat kakun päälle kun (jos ;) ) pörssiin OneCoinit päätyy. Sijoitin hommaan rahat jotka yleensä rellestän kuukaudessa rafloissa, joten ei tuo nyt oletettavasti ihan pusikoihin mennyt. En valita.

    Tästä voi liittyä suositeltuna mukaan tai tutustumaan: http://onecoin.eu/signup/Valitys

    Ei ole audeja eikä muitakaan kulkuneuvoja valmiiksi katottuna mutta KIPPIS!

    Et taida osata lukea, etkä laskea?

    Toisten rahan kerääminen tällä pyramidimenetelmällä laitonta, polliisi tulee ennemmin tai myöhemmin, ja silloin toiveunesi ovat taivaan tuulissa, "laskelma"t pettivät!


   • Ponzejanähty

    Onecoinissa kyseessä on klassinen Ponzi pyramidi rahankeruumalli. Rahaliikenne Gibraltarille, josta suurin osa rahoista siirretään samantien piiloon esim Sveitsiin. Konttoritoiminnot Bulgariassa, ja koko hallinnollinen tietokanta Aasiassa. Monimutkaisuus luotu jotta viranomaisten toimivalta saadaan maiden rajat ylitettäessä loppumaan, ja tehtyä onnistunut puhallus. Hölmöiltä rahat pois. Yrityksen toimintamalli on katsottava erittäin epäilyttäväksi, kun pitävät esillä ja paasaavat päätoimialamielikuvaa luodessaan tulevaisuuden valuutasta, mutta vetävätkin tarkemmin kyseltynä päänsä pensaaseen, kieltämällä olevansa kryptovaluuttayhtiö. Kun nämä jantterit laitetaan seinää vasten, ilmoittavatkin olevansa vain koulutuspakettien myyjiä.

    Kyseinen koulutuspaketti on arvoton, koska sen sisältö on ainoastaan kuinka houkutella lisää ihmisiä liittymään pyramidiin.

    Jokainen voi havaita että 5000 euron "Koulutuspaketti", on ainoastaan luotu jotta pyramidiin haksahtaneet jättävät nämäkin rahat ulkomaalaisten perustajien taskuihin, eli nostamatta ulos yrityksestä.

    Myöhemmin mukaantulleet tuovat ensin liittyneille rahaa, ja ensin liittyneillekin on tehty ansa, jolla nekin jättäisivät rahat ulkomaalaisten haltuun.

    Albanian koko maan talous romahti aikoinaan kun Albanialaiset kovin innostuivat lähettämään rahat ulos maastaan.

    Ottakaa selvää ennenkuin hukkaatte oikeat rahat vaihtamalla ne leikkirahaan.

    Eikö jokainen tunne sadun Keisarin uudet vaatteet.


  • it-alalla

   Niiden sivuilla heti vaaditaan rahaa. Jo siinä vaiheessa pitäisi hälytyskellojen alkaa soida. Näin toimivat ponzi-huijaukset, ei kryptovaluutat.

   Tämän lisäksi ohjelman lähdekoodeja ei ole saatavilla, eikä nettisivuilta voi ladata ohjelmaa millä rahaa voi louhia.

   Eli toisinsanoen, kyseessä on leikkiraha jolle koitetaan etsiä rahoittajia. Pysykää poissa!

   • ITpesiaali

    Jäkä jäkä nörtti, työnnä kuule persaukinen koodisi hanuriis:)


   • Uskonkyllä
    ITpesiaali kirjoitti:

    Jäkä jäkä nörtti, työnnä kuule persaukinen koodisi hanuriis:)

    No kyllä mä ainakin uskon tota IT nörttiä... Pysykää tosiaan poissa kaikista bisnes ja sijoitusmahdollisuuksista, ettei vaan köyhyys katoa pienestä mökistänne!
    Buahahahahahahahahahahaaaahahahahahahahahahahaaaaaaaa
    hahhaaaaBuahahahahaaaaaaaaaaaBuahahahahahahahaaaaahahahaha


   • Antieurodollari

    No eurot ja dollarit sitä mainitsemaasi leikkirahaa vasta ovatkin, ne ovat niitä todellisia ponzi-huijauksia tänä päivänä!

    Nämä kryptovaluutta mahdollisuudet ovat helkkarin paljon järkevämpiä asioita. Näiden kryptovaluuttojen louhintaahan voi toteuttaa vaikka keskitetystikin, eihän siihen mitään määräystä ja lakia ole miten louhinta toteutetaan teknisesti. Jos joku on sitä mieltä, että Bitcoinin louhintatapa on ainoa oikea ja järkevä niin eikun mylly jauhamaan vaan, ottaahan se kyllä tällä hetkellä melkoisen ajan ja resurssin saada sieltä itselleen edes yhden Bitcoin kolikon.


  • antibitcoin

   Kryptovaluutan mahdollisuudet ovat korkeat jos sitä valuuttaa voi käyttää kaupankäynnissä. Onecoin ei toimi missään muualla kuin niiden nettisivulla. Tällöin se on aika hyödytön valuuttana. Googlaamalla esimerkiksi löydät kuinka moni kauppa nykyään ottaa vastaan maksuja Bitcoinilla. Kuinka moni kauppa hyväksyy OneCoinin?

   Edelleen sitä louhintaa ei voi tehdä kun mitään ohjelmaa ei ole millä kyseistä valuuttaa voisi louhia. Tästä voi jo päätellä että kyseessä tuskin on mikään oikea kryptovaluutta kuten Bitcoin on.

  • Asioihinperehtynyt

   Onpas sinulla vakuuttavat tiedot OneCoin konseptista;).

   Ei OneCoin valuuttaa ole vielä edes louhittu eli on se aika hyödytön valuuttana tällä hetkellä eli oikeassa olet. Ensimmäiset OneCoin kolikot tulevat louhinnasta ensi vuoden alkupuolella. Tiedetään kyllä, että Bitcoin on maksuvälineenä jossain, eihän se ole mikään mullistava ja uusi uutinen. Sen nopea ja raju hinnanheilahtelu vain on ei niin hyvä asia. Eli

   OneCoin valuutan kaupallistumisasia on tärkeä ja sen rakentaminen on myös käynnistymässä.

   OneCoin valuutan louhinta suoritetaan serverikeskuksilla, ei millään kotien matolaatikoilla. Näin saadaan louhintaan nopeutta ja tehoa. Tämä on osa OneCoin konseptia, johon kuuluu muutakin innovatiivista toimintapaa ja asioita liittyen uuteen tulevaan kryptovaluuttaan.

   Perusasioista kannattaa kyllä ottaa selvää ennen kuin niihin ottaa vahvasti kantaa. Se on kokonaan toinen asia, jos tarkoitus on esittääkin täällä käsiteltävistä asioista jotain epämääräistä ja väärää tietoa.

  • Asioihinperehtynyt

   Toisessa ketjussa sanottiin, että sitä kiinalaiset jo louhivat. Nyt sanotaan että sitä louhitaan ensi vuonna.

   Jos sitä louhitaan serverikeskuksilla, niin silloin mitään monimutkaista algoritmia ei tarvitsisi ja koko louhinnan idea on merkityksetöntä. Jos rahaa hallitaan keskitetysti onecoinin (maksullisessa) pörssissä, niin silloinhan se pitää huolen että rahat ovat aitoja. Tällöin ei ole mitään syytä ratkaista matemaattisia ongelmia ja sitäkautta pitää huolta, että rahat ovat aitoja.

   • Monopoli

    Ei kukaan ole sellaista väittänyt, älä nyt sekoile siellä... Jos ottaist ensin selvää OneCoin konseptin perusasioista ja yrittäisit antaa mielipiteitäsi uudemman kerran sen jälkeen. On huvittavaa, kun ihmiset yrittävät arvuutella asioita ja muodostavat sitten niistä omia "älykkäitä" mielipiteitään.


  • hieno monopoli

   Hieno systeemi. Mullakin olisi bisnes idea. Mulla on oma pankki. Siellä pankissa painan itse omaa rahaani. Pankkiin pääsee jäseneksi maksamalla tietyntasoisen summan. Pankissa voit ostaa sitä mun itse painamaa rahaani. Ostaminen tietty maksaa vähäsen. Kaupankäynti maksaa myös vähäsen. Rahaa et koskaan näe. Et koskaan tiedä onko sitä olemassa. Mutta.. lupaan kovasti, että se on aito. Lupaan että se on olemassa. Lupaan myös esittää sertifikaatin asiasta.

   • Monopoli

    Monopoli on vanha hieno perinteinen peli:)


   • Näinhännemenee

    NO NYT TÄMÄ SHITIN JAUHAMINEN ALKOI SITTEN TÄÄLLÄKIN PALSTALLA. JAUHAKAAHAN SHITTIÄ NYT STTEN KUNNOLLA, KOSKA EIHÄN TÄÄLLÄ OSATA TEHDÄ MUUTA!!! TÄNNE ON IHAN TURHA ANTAA OIKEAA TAI VÄÄRÄÄ TIETOA, SE KUN EI JOHDA IKINÄ MINKÄÄNLAISEEN JÄRKEVÄÄN JA RAKENTAVAAN KESKUSTELUUN. NÄMÄ MENNEET VUODET OVAT VAAN JO OSOITTANEET TÄMÄN TOTUUDEN!


   • Huh huh
    Näinhännemenee kirjoitti:

    NO NYT TÄMÄ SHITIN JAUHAMINEN ALKOI SITTEN TÄÄLLÄKIN PALSTALLA. JAUHAKAAHAN SHITTIÄ NYT STTEN KUNNOLLA, KOSKA EIHÄN TÄÄLLÄ OSATA TEHDÄ MUUTA!!! TÄNNE ON IHAN TURHA ANTAA OIKEAA TAI VÄÄRÄÄ TIETOA, SE KUN EI JOHDA IKINÄ MINKÄÄNLAISEEN JÄRKEVÄÄN JA RAKENTAVAAN KESKUSTELUUN. NÄMÄ MENNEET VUODET OVAT VAAN JO OSOITTANEET TÄMÄN TOTUUDEN!

    "NÄMÄ MENNEET VUODET OVAT VAAN JO OSOITTANEET TÄMÄN TOTUUDEN!"

    Mitä sinä menneistä vuosista muka tiedät?


   • Väinötty
    Näinhännemenee kirjoitti:

    NO NYT TÄMÄ SHITIN JAUHAMINEN ALKOI SITTEN TÄÄLLÄKIN PALSTALLA. JAUHAKAAHAN SHITTIÄ NYT STTEN KUNNOLLA, KOSKA EIHÄN TÄÄLLÄ OSATA TEHDÄ MUUTA!!! TÄNNE ON IHAN TURHA ANTAA OIKEAA TAI VÄÄRÄÄ TIETOA, SE KUN EI JOHDA IKINÄ MINKÄÄNLAISEEN JÄRKEVÄÄN JA RAKENTAVAAN KESKUSTELUUN. NÄMÄ MENNEET VUODET OVAT VAAN JO OSOITTANEET TÄMÄN TOTUUDEN!

    Mikä sitten olisi oikeaa tietoa, tuon huijauksen mainoslinkitkö? Louhi vaikka pohjolan emäntää, minä uskon vain kiinteään omaisuuteen, jota kuokalla maastani kaivan.


  • Pentti Perälä

   Siis onks Tossa järkeä vai ei ?

  • Seppo Setälä

   Siis ollako vai eikö olla? Who knows :)

  • newage

   Näin se on että valitettavasti ihmiset suomessa on peloteltu niin hyvin ja myös ovat ikävä kyllä aiemmin törmänneet huonoihin bisnes juttuihin. Ja siitä "viisastuneina" pelkäävät kaikkea mahollista, ja ennekaikkea tyrmäävät kaiken mahollisen uuden jutun. Ikäänkuin että se olisi jo valmiiksi jonkunlainen petos tai byramidi, yms. No mutta koska itse tiedän kuinka paljon ja tosissaan on firma tässä mukana, ja ettei firman perustajan itse tarvii tehä tätäkään hommaa rahan takia, yms. Niin hyvällä mielellä voin olla täs mukana. Ja onneksi jo tosi paljon myös suomessa ovat ihmiset katsoneet homman ja selvittäneet perusteet juttuun. Ja sitten vaan todenneet, että onneksi lähtivät juuri nyt mukaan, kun ei tullu lähettyä aikanaan, kun Bitcoin teki oman aloituksensa. Olen tosi pahoillani, etten voi kertoa kaikkea mitä tiedän tulevista tapahtumista. Mutta kun ne tullaan julkaisemaan, niin ihan varmasti kaikki tajuaa, että kyllä tämä pahus soikoon on oikea juttu, ja tullut jäädäkseen. Kuten esim: Bitcoin. Paitsi moin verroin paljon vielä parempana. Ja on toki hyvä että on epäileväinen ja kriittinen. Ja on niinkin ettå pessimisti ei pety:-) Ja toki ehtii mukaan ensi vuoden puolellakin. Mutta silloin on se suurin etu ja hyöty mennyt, mitä saa nyt, tai lähiaikoina lähteneet. Mutta jokainen tekee toki omat päätökset, ja elää sitten niiden mukaan. Mutta jos haluatte jutella lisää, niin onnistuu tästä: http://www.tulevaisuudenmaksuvaluutta.com/

   • smaugu

    Siis keskitetty valuutta joka ei tarjoa mitään uutta verrattuna noin 500 jo olemassa olevaan altcoiniin. Toimii "yrityksen" nettisivujen kautta ja pitää maksaa ennakkoa että pääsee leikkiin mukaan!!? Kiinnostaa ihan vitusti SIGN ME IN!!!


   • Budhama
    smaugu kirjoitti:

    Siis keskitetty valuutta joka ei tarjoa mitään uutta verrattuna noin 500 jo olemassa olevaan altcoiniin. Toimii "yrityksen" nettisivujen kautta ja pitää maksaa ennakkoa että pääsee leikkiin mukaan!!? Kiinnostaa ihan vitusti SIGN ME IN!!!

    Joo kaikki on yhtä kusetusta, niin kuin on sinun oma elämäsikin. Tietäisitpä oikeasti kuka olet, mistä tulet ja mihin olet mennossa, voisit yllättyä:)


   • rutiköyhät kulkee kontal

    On meillä yksi avoin ihminen täällä.

    Minähän en ymmärrä koko asiasta mitään. Eikä ehkä tarvitsekaan. Köyhät Suomessa saivartelee ja valittavat ja yleensä ovat ketkeria. Niitä täällä tuntuu olevan.

    Itse laskin että jos omistan 400kolikkoa ja bittiraha tuntuu nousevan aika hyvin esim. 200€\cointsi ja myyn sit omani niin teen aika hyvän tilin.

    Kuinka moni kiskoo kurkusta alas 150-500€ viinaa tässä juhlapyhillä ? No se ei ole mun ongelma. Minä sijoitin ja joko saan rahaa tai en.

    Hyvää vuotta 2015


   • rutiköyhät kulkee kontal

    On meillä yksi avoin ihminen täällä.

    Minähän en ymmärrä koko asiasta mitään. Eikä ehkä tarvitsekaan. Köyhät Suomessa saivartelee ja valittavat ja yleensä ovat ketkeria. Niitä täällä tuntuu olevan.

    Itse laskin että jos omistan 400kolikkoa ja bittiraha tuntuu nousevan aika hyvin esim. 200€\cointsi ja myyn sit omani niin teen aika hyvän tilin.

    Kuinka moni kiskoo kurkusta alas 150-500€ viinaa tässä juhlapyhillä ? No se ei ole mun ongelma. Minä sijoitin ja joko saan rahaa tai en.

    Hyvää vuotta 2015


   • Ponzitjonähty

    Tutkintapyyntöjä ei välttämättä vielä ole poliisille satanut, koska toistaiseksi kukaan ei ole kokenut vielä tulleensa huijatuksi. Poliisi ei kuitenkaan voi tulevia huijattuja auttaa, koska kuten edellä toin esille, tämä huijaus on pedattu siten, että valtioiden rajat ylitetään eri vaiheissa niin moneen kertaan, että poliisien toimivalta ei ulotu.

    OneCoin on täysin arpajaishallinnon tiedossa ja keskusrikospoliisin erityisessä seurannassa.

    Olemattomien koulutuspakettien myyminen ylihintaan ei kuitenkaan ole rikos.

    Ainoastaan ostajan hölmöyttä.

    Huomionarvoista kuitenkin on, että jo 120.000 suomalaista ostaessaan koulutuspaketteja aiheuttaa 600 miljoonan euron katoamisen kansantaloudestamme. Omasta mielestäni tuo on maanpetosta ja sikäli rikosasia.


  • onecoin

   Ainoa järkevä paikka onecoinin palstaksi on facebookin onecoin seinä;D

  • poisalo

   Voi teitä hyväuskoisia. Ettekö milloinkaan opi, että Venäjän Mafia on koko tämän Bulgariasta pyöritettävän huijauksen takana. Rahanne on jo menetetty, mutta eipä se minua haitaa. Hullu saa olla, mutta ei TYHMÄ

   • Daijudei

    Mutsis oli mafian panokone kun sinua synnytti.


   • Jaskaonpomo
    Daijudei kirjoitti:

    Mutsis oli mafian panokone kun sinua synnytti.

    Olikohan se venäläistä vai bulgarialaista mafiaa joka nousi pukille:)


   • Budajovits
    Jaskaonpomo kirjoitti:

    Olikohan se venäläistä vai bulgarialaista mafiaa joka nousi pukille:)

    MITÄ? Onko täällä tarjolla tussua? KYLLÄ KIITOS KIINNOSTAA!!!


   • Eetwartteri
    Jaskaonpomo kirjoitti:

    Olikohan se venäläistä vai bulgarialaista mafiaa joka nousi pukille:)

    Pilanderihan tekee aina eetvarttia:)


  • OneCoin kiinnostunut
  • KeskinenV

   Kyllä tuo Rutiköyhä puhuu asiaa. Toiset laittaa pankkien rahastoihin 1000-10 000 pienistä palkoistaan vuosien saatoissa kovalla työllä ansaitusta elannostaan ja eivät koskaan saa mitään takaisin. Pankit pelaa pörsseissä ja valuutoilla teidän rahat niinkuin kasinossa konsanaan. Ja kaiken lisäksi tietävät riskit. Tyhmää...

   Miksi ei kokeile toisenlaista kasinoa. aika vähän on sijoitettu vaikka 130€ ja sillä voi vuodessa kuitata pankilleen hävinneet rahat esim. Riskillä että menettää ne 130€ No jokainen pelatkoon miten haluaa.

   Mutta suosittelen

   http://www.onecoin.eu/signup/Mikko

   Se ei pelaa joka pelkää

   • Miksi niin

    "Mutta suosittelen "

    Miksi kuuntelisin jonkun nimettömän verkkonikin suosituksia. Sitten kun tuo Onecoin on osoittautunut tyhmimmillekin pyramidihuijaukseksi, ei sinua löydy mistään selittämään surkeaa suositustasi.


  • Selvittelijä

   Ai miksi Bitcoin sukeltaa? Koska sen suurin omistajataho on FBI ja sen tahon tekemät siirrot vaikuttavat suoraan Bitcoinin arvon tilanteeseen. FBI ratsasi edesmenneen pörssin ja omi sieltä itselleen erittäin huomattavan määrän Bitcoineja. Tässä asiassa satuu vain olemaan sellainen mielenkiintoisuus, että FBI:N OHJAAJAT JA SEN TOIMINNAN KÄSKYTTÄJÄT OVAT SAMAT TAHOT JOTKA OMISTAVAT FED:N ELI YHDYSVALTOJEN KESKUSPANKIN. Eli kuinka vapaa ja hallitsematon/ohjailematon Bitcoin on oikeasti:)? Eli ihan samat tahot ohjailevat tänä päivänä Bitcoiniakin, jotka painavat dollarin ja musertavat sen todellista arvoa alaspäin koko ajan. FED:n omistajat iskevät näppinsä kaikkiin avoimiin omaisuus ja varallisuus sektoreihin ja keinolla milä hyvänsä (niin kuin FBI Bitcoininkin tapauksessa).

   • No tosiaan

    Tuolla tietotasolla ei paljoa kannattaisi kirjoitella. Varsinaista selvitystyötä olet kyllä tehnyt...


  • Weneednewcurrency

   Harva tietää kuka kontrolloi maailman rahaa ja sen määrää. Kuka kontrolloi valuuttoja? Epädemokraattinen ja lakien yläpuolella oleva Bank for International Settlements (BIS) on keskuspankkien keskuspankki, joka sijaitsee Baselissa Sveitsissä.

   Maailman Keskuspankki BIS - Globaalin eliitin päämaja Sveitsissä

   Viime perjantaina talousdemokraattien Ville Iivarinen lunasti tuhannen taalan paikkansa YLE:n haastattelussa, jossa keskusteltiin siitä mitä raha on? Kuuntele Areenassa rahareformistin ja Suomen Pankin tutkijatohtori Karlo Kaukon keskustelu:

   http://yle.fi/radio1/asia/mika_maksaa/mista_raha_tulee_39434.html

   Ymmärtääksemme edelleen paremmin salaisuuden verhoa ja rahan keskittynyttä hallintaa, joka liittyy nykyisen globalistien hallitsemaaan velkarahajärjestelmään, on syytä kertoa myös maailman keskuspankista. Usein rahan hallinta mielletään keskuspankkien vastuulla olevaksi toiminnaksi, mutta kuka sitten hallitsee keskuspankkeja?

   BIS-pankilla on haarakonttorinsa Hong Kongissa ja Mexico Cityssä. Bank for International Settlements, BIS, toimii täysin demokratian ulottumattomissa, eikä se ole tilivelvollinen toimistaan. Siihen ei myöskään ulotu verotus eikä mitkään kansalliset lakipykälät.

   Babelin.. korjaan, Baselin torni.

   BIS-pankki perustettiin pesemään natsien rahaa toisen maailmansodan aikana, mutta nykyään sen päätehtävä on ohjata ja johtaa globaalia finanssijärjestelmää. Nykyään 58 maailman keskuspankkia kuuluu BIS:n hallintaan, ja sen hallintapiiriin kuuluukin vaikuttava määrä maailman taloudesta.

   Kahden kuukauden välein keskuspankkien johtajat kerääntyvät Baseliin "Maailman talouden kokoontumiseen" (GEM). Näiden kokoontumisten aikana päätetään suljetuin ovin asioista, jotka vaikuttavat kuitenkin aivan jokaisen elämään. Kenelläkään ei ole tosin mahdollisuus vaikuttaa näiden kokoontumisten asialistoihin tai siellä tehtyihin päätöksiin.

   Globaalin eliitin luoma keskuspankkien keskuspankki onkin nousevan globalismin kivijalka, mutta vain harva edes tietää tämän hallintokeskuksen olemassaoloa.

   Wall Street Journal uutisoi äskettäin näistä kahden kuukauden välein tapahtuvista keskuspankkiirien GEM-kokoontumisista. Tapaamiset tapahtuvat sunnuntai-iltaisin Baselin tornin 18. kerroksessa. Keskustelut ovat muuta kuin akateemista keskustelua taloudesta. Juhlavan pöydän ääressä istuvat tällöin suurimpien keskuspankkien johtajat. jotka edustavat 51 biljoonan dollarin tuotantoa.

   Britannian keskuspankin johtajalla on kunnia toimia puheenjohtajana päivällisillä salissa, jonka on suunnitellut sveitsiläinen arkkitehtuuriyritys Herzog & de Meuron. Sama, joka sunnitteli Pekingin olympialaisten pääareenan. Kaikilla osallistujilla on nimikkotuolinsa prameasti sisustetussa ruokasalissa ja näkymät panoramaikkunoista ovat hulppeat.

   Tärkeät asiat päätetään jälkiruokien jälkeen, jolloin tarjolla on viiniä ja pientä purtavaa. Englannin keskuspankkiiri mr. King tenttailee lävitse muiden maiden tilannetta, toiset esittävät tarvittavia lisäkysymyksiä. Tapaamisista, niissä käydyistä keskusteluista tai päätöksistä ei tehdä muistiinpanoja. Henkilökunta ei saa osallistua istuntoihin. Kaikki tapahtuu pienen pöydän ääressä, täysin salaisesti.

   Näin siis hallitaan maailman keskuspankkeja - salaisesti, ilman kontrollia.

   Joten tiivistetysti vielä kerran:

   Kuka kontrolloi rahaa?

   - Maailman keskuspankit

   Ja kuka kontrolloi keskuspankkeja?

   - Bank for International Settlements, Basel, Sveitsi

   Ja kuka kontrolloi BIS-pankkia Baselissa?

   - Ei kukaan: BIS on lakien yläpuolella.

  • Weneednewcurrency

   BIS ja tavoite yhdestä maailmanhallituksesta

   Globaali rahanvalta on kaikkea muuta kuin demokratiaa. Mutta tämä on juuri se suunta johon globalistit ovat asioita viemässä. Eliitin näkemyksen mukaan "suuret päätökset" ovat aivan liian tärkeitä jätettäväksi kansojen hallittaviksi, joten suurin osa "kansainvälisistä instituutioista" on luotu siten, että eliitti operoi niitä riippumattomasti ja ilman demokraattisia prosesseja.

   Ja näin on suunniteltu tapahtuvaksi jo pitkän aikaa sitten. Vuonna 1966 professori Carroll Quingley Georgetownin yliopistosta kertoi kirjassaan BIS-pankin suunnitelmista:

   "Finanssikapitalismin voimatekijöillä on olemassa kauaskantoinen tavoite, ei sen vähempää kuin luoda maailmanlaajuinen järjestelmä finanssikontrollointiin yksityisissä käsissä, jolla he voivat dominoida poliittista järjestelmää jokaisessa maassa sekä taloutta koko maailmassa.

   Tätä järjestelmää kontrolloidaan feudaalisella tavalla keskuspankkien kautta, jotka toimivat yhteisenä orkesterina konsertissa, siten että salaiset päätökset tulevat tietoon säännönmukaisissa yksityisissä tapaamisissa ja konferensseissa. Kulmakivi järjestelmälle tulee olemaan Bank for International Settlements Baselissa Sveitsissä. Tämä on yksityinen pankki, jonka omistaa ja kontrolloi maailman keskuspankit, jotka ovat itsessään yksityisiä korporaatioita."

   Ja tämä oli suunnitelman tila lähes 50 vuotta sitten. BIS-toiminnasta kirjoitti vuonna 2009 Ellen Brown Global Researchin artikkelissa:

   "Vuosien ajan BIS on pitänyt erittäin matalaa profiilia, toimien verhojen takana hylätyssä hotellissa. Mutta sieltä tehtiin päätökset valuuttojen puolustamisesta tai niiden hylkäämisestä, kullan hinnan muutoksista, pankkitoiminnan säännöstelystä tai lainakorkojen laskemisesta ja niiden nostamisesta.

   Vuonna 1977 BIS kuitenkin riisui verhojaan ja perusti näyttävän päämajansa. Uutta päämajaa on kuvailtu yli keski-aikaisen kaupungin nousevana 18-kerroksisena pilvenpiirtäjänä, joka on kuin väärin sijoitettu ydinreaktori. Siitä tuli nimeltään Baselin torni. Nykyään BIS:llä on immuniteetti hallinnoista, se ei maksa veroja ja sillä on oma yksityinen poliisivoimansa. Se on, kuten Mayer Rothchild aikanaan visioikin, lakien yläpuolella."

   Eliitillä on vahva usko siihen, että globaali hallinto olisi ihmiskunnalle tarpeen. Heidän näkemyksen mukaan me kaipaamme sitä palavasti. He jopa kertovat suunnitelmistaan meidän hallitsemiseksi, mutta suurin osa ihmisistä ei pysähdy edes kuuntelemaan heitä.

   Seuraavan viestin kertoi Euroopan keskuspankin johtaja Jean-Claude Trichet Council on Foreign Relationsin (CFR) seminaarissa New Yorkissa:

   "Keskuspankkien yhteistyössä tärkein on Global Economy Meeting (GEM), joka kokoontuu BIS-päämajassa Baselissa. Parin viimeisen vuoden aikana näissä kokoontumisissa on ollut mukana 31 kuvernööriä vakituisena jäsenenä sekä lukuisia kuvernöörejä, jotka osallistuvat kokoontumisiin vaihtuvilla paikoilla. GEM:stä, johon lukeutuvat kaikki kehittyneet taloudet, on tullut pääasiallinen ryhmä globaalille hallinnolle keskuspankkien osalta."

   Trichetin puhe oli otsikoitu sanoin "Globaali hallinto tänään", ja puheen kokonaisuudessaan löydät: täältä.

   Tosiasia kuitenkin on, ettei suurin osa ihmisistä ole koskaan kuullutkaan kokouksesta nimeltä "Global Economy Meeting" - GEM - "Globaalin talouden tapaaminen". Tämä johtuu siitä, ettei pankkiirien hallinnassa oleva valtamedia kerro näiden instituutioiden ja toimintojen olemassaolosta mitään.

   Valtamedia on viihteellistetty kertomaan julkkiksista tai näennäisistä demokraattisista prosesseista.

  • Toiveikas louhija

   Vihdoinkin Suomessa. Miksi kaikki hyvät jutut tulee tänne niin paljon myöhässä.
   Veljeni Ruotsissa tienaa jo mukavasti Onecoinin avulla. Odotan innolla kehitystä Suomessa.
   Onneksi pääsin ajoissa mukaan. Sijoitus on pieni, mutta mielenkiintoinen. Hirveesti ei voi metsään mennä.

   Kannattaa tosissaan tutustua..

   Täältä voi liittyä http://www.onecoin.eu/signup/Esku

   • XxSl4pm3xX

    Niin siis millä hän tienaa jos louhinta ei ole alkanut vielä, kaikki OneCoinit ostetaan onecoin pankista ja yhtäkään OneCoinia ei ole vielä louhittu. Lisäksi en löydä OneCoinista asiaa muualta kuin sen kotisivulta ja näistä sosiaalisen median foorumeilta, jossa jotkut (aika varmasti vain muutama ihminen) puolustelee valuuttaa, jota ei voi käyttää mihinkään OneCoin pankin ulkopuolella ja joka minusta kuullostaa enemmän virtuaalivaluutalta, kuin kryptovaluutalta, koska louhinta on kuulemma jo alkamaisillaan, mutta louhintaohjelmaa ei löydy mistään.
    Ymmärrän jos minulle sanotaan, että louhinta suoritetaan serverikeskuksissa, koska PC:t eivät takaa tarpeeksi laskentatehoa, mutta miten sitten saa 130 eurolla tietyn verran OneCoineja, jos yhtäkään ei ole vielä valmistunut? Ja miten se eroaa siitä, että jotain lukuja vaan pyörii ruudulla, koska silloin valuutta ei perustu ihmisten louhimis tehoon, johon kryptovaluutat mielestäni kuuluvat.
    Voisiko joku täsmentää? Tahtoisin myös nähdä jonkun artikkelin OneCoinista, joka ei ole sosiaalisessa mediassa, tai OneCoinin omalla sivulla ja käsittelee OneCoinia, koska en itse löytänyt mitään, mikä kertoisi miksi tästä tulisi mitään erikoista (ellei se ole huijaus).


   • Finonecoin
    XxSl4pm3xX kirjoitti:

    Niin siis millä hän tienaa jos louhinta ei ole alkanut vielä, kaikki OneCoinit ostetaan onecoin pankista ja yhtäkään OneCoinia ei ole vielä louhittu. Lisäksi en löydä OneCoinista asiaa muualta kuin sen kotisivulta ja näistä sosiaalisen median foorumeilta, jossa jotkut (aika varmasti vain muutama ihminen) puolustelee valuuttaa, jota ei voi käyttää mihinkään OneCoin pankin ulkopuolella ja joka minusta kuullostaa enemmän virtuaalivaluutalta, kuin kryptovaluutalta, koska louhinta on kuulemma jo alkamaisillaan, mutta louhintaohjelmaa ei löydy mistään.
    Ymmärrän jos minulle sanotaan, että louhinta suoritetaan serverikeskuksissa, koska PC:t eivät takaa tarpeeksi laskentatehoa, mutta miten sitten saa 130 eurolla tietyn verran OneCoineja, jos yhtäkään ei ole vielä valmistunut? Ja miten se eroaa siitä, että jotain lukuja vaan pyörii ruudulla, koska silloin valuutta ei perustu ihmisten louhimis tehoon, johon kryptovaluutat mielestäni kuuluvat.
    Voisiko joku täsmentää? Tahtoisin myös nähdä jonkun artikkelin OneCoinista, joka ei ole sosiaalisessa mediassa, tai OneCoinin omalla sivulla ja käsittelee OneCoinia, koska en itse löytänyt mitään, mikä kertoisi miksi tästä tulisi mitään erikoista (ellei se ole huijaus).

    Kuuntele tämä videopätkä, tästä selviää vastaus moneen kysymysmerkkiin:

    https://www.youtube.com/watch?v=vYziOrmYl00

    Onecoin konseptissa tuote on TREIDAUS verkkokoulutuspaketit. Niiden markkinoinnista saa (silloin kun tapahtuu pakettien ostamista) provisioita. On mahdollista saada sekä suoramyyntiprovisiota että verkostoprovisiota (OneCoin Ltd. yhtiön luoman laillisen palkkiojärjestelmän kriteereiden mukaisesti). Louhinta käynnistetään huomenna Hong Kongissa, jossa on myös paikalla henkilöitä Suomesta. Yhtiön kotisivuilla on kyllä uutisia tästä louhinnan alkamisesta. OneCoin valuutta louhitaan teknisesti samanlailla esim. Bitcoin, sillä erotuksella mitä itsekin mainitset eli että OneCoin valuutta louhitaan alusta saakka yhtiön vuokraamilla serverikeskuksilla ja Onecoin valuutan koodihan on viisi vuotta tuoreempi ja kehittyneempi kuin Bitcoinin. Tuolla linkin videopätkällä on otettu esille vahvasti tulevan Onecoin valuutan tulevaan käyttöön liityvä asia eli sen käytännön käytettävyys, joka on erittäin tärkeä asia. Louhinta avataan kyllä avoimeksi kaikille jossain vaiheessa, mutta se ei ole sitä nyt lähdössä. 130€:lla saa siten OneCoin valuuttaa, että ostat tuon 130€N TREIDAUS verkkokoulutuspaketin ja pakettiin kuuluu tietty määrä ilmaisia Toukeneita (louhintaoptioita) joilla saat louhittua itsellesi Onecoin valuuttaa (laittamalla nuo ilmaiseksi paketin mukana saamasi Tokenit yhteisluohinta pooliin omassa OneCoin backofficessasi). ONECOIN CONCEPT IS USING THE POWER OF THE PEOPLE TO GENERATE THE COINS. Artikkeleita tulee kyllä ilmestymään (myös suomenkielisiä), maltat vain odottaa hetken aikaa. Kuuntelemalla tuon linkin videon voi saada jotain ajatusta siihen, että mitkä OneCoin konseptin visiot ja päämäärät ovat. Aikahan se on ainoa asia, joka voi näyttää miten minkäkin uuden asian kanssa lopulta käy. The whole life is only the game. KUUNTELE LINKIN VIDEOPÄTKÄ!


   • sama jäbä
    Finonecoin kirjoitti:

    Kuuntele tämä videopätkä, tästä selviää vastaus moneen kysymysmerkkiin:

    https://www.youtube.com/watch?v=vYziOrmYl00

    Onecoin konseptissa tuote on TREIDAUS verkkokoulutuspaketit. Niiden markkinoinnista saa (silloin kun tapahtuu pakettien ostamista) provisioita. On mahdollista saada sekä suoramyyntiprovisiota että verkostoprovisiota (OneCoin Ltd. yhtiön luoman laillisen palkkiojärjestelmän kriteereiden mukaisesti). Louhinta käynnistetään huomenna Hong Kongissa, jossa on myös paikalla henkilöitä Suomesta. Yhtiön kotisivuilla on kyllä uutisia tästä louhinnan alkamisesta. OneCoin valuutta louhitaan teknisesti samanlailla esim. Bitcoin, sillä erotuksella mitä itsekin mainitset eli että OneCoin valuutta louhitaan alusta saakka yhtiön vuokraamilla serverikeskuksilla ja Onecoin valuutan koodihan on viisi vuotta tuoreempi ja kehittyneempi kuin Bitcoinin. Tuolla linkin videopätkällä on otettu esille vahvasti tulevan Onecoin valuutan tulevaan käyttöön liityvä asia eli sen käytännön käytettävyys, joka on erittäin tärkeä asia. Louhinta avataan kyllä avoimeksi kaikille jossain vaiheessa, mutta se ei ole sitä nyt lähdössä. 130€:lla saa siten OneCoin valuuttaa, että ostat tuon 130€N TREIDAUS verkkokoulutuspaketin ja pakettiin kuuluu tietty määrä ilmaisia Toukeneita (louhintaoptioita) joilla saat louhittua itsellesi Onecoin valuuttaa (laittamalla nuo ilmaiseksi paketin mukana saamasi Tokenit yhteisluohinta pooliin omassa OneCoin backofficessasi). ONECOIN CONCEPT IS USING THE POWER OF THE PEOPLE TO GENERATE THE COINS. Artikkeleita tulee kyllä ilmestymään (myös suomenkielisiä), maltat vain odottaa hetken aikaa. Kuuntelemalla tuon linkin videon voi saada jotain ajatusta siihen, että mitkä OneCoin konseptin visiot ja päämäärät ovat. Aikahan se on ainoa asia, joka voi näyttää miten minkäkin uuden asian kanssa lopulta käy. The whole life is only the game. KUUNTELE LINKIN VIDEOPÄTKÄ!

    Niin kiitos tästä ja onneksi olkoon olet ensimmäinen ihminen joka selitti sen niin että siinä oli jotain järkeä. Videossa ei puhe kuulunut mutta kuulostaa ihan järkevältä.


   • Finonecoin
    sama jäbä kirjoitti:

    Niin kiitos tästä ja onneksi olkoon olet ensimmäinen ihminen joka selitti sen niin että siinä oli jotain järkeä. Videossa ei puhe kuulunut mutta kuulostaa ihan järkevältä.

    Ole hyvä!

    Tämän linkin pitäisi toimia:

    https://www.youtube.com/watch?v=SEJw8gnUhhU


   • finonecoin
    sama jäbä kirjoitti:

    Niin kiitos tästä ja onneksi olkoon olet ensimmäinen ihminen joka selitti sen niin että siinä oli jotain järkeä. Videossa ei puhe kuulunut mutta kuulostaa ihan järkevältä.

    Jos sinulla on vielä lisä kysyttävää videon katsomisen jälkeen, niin vastaan niihin mielelläni. Lähetä minulle viestiä mailiin finonecoin@gmail.com, jos haluat lisätietoa, kiitos.


   • Miten mahdollista

    "Veljeni Ruotsissa tienaa jo mukavasti Onecoinin avulla."

    Miten on voinut mukavasti tienata 17.1., kun louhintaakaan ei oltu vielä käynnistetty?

    "Onneksi pääsin ajoissa mukaan."

    Mitä merkitystä sillä on miten ajoissa on mukana? Eikö Onecoinin ole tarkoitus kestää vuosikymmeniä ja tuottaa kaikille mukaantulijoille riippumatta missä vaiheessa tulee mukaan?


   • Sepposorsa

    Yes. Hyvin pyyhkii


  • Finonecoin

   Onecoin Ltd. : "We make it possible for everybody to access and understand the industry of virtual currency and profit through our unique online trading academy".

  • Finonecoin

   To make it successful and unique, we have created a whole concept and universe to make One a market leader in the crypto world. By joining the One concept, you not only get the best online training on how to profit from crypto-currency, but moreover you position yourself in a revenue generating program, providing you with all the tools you need to succeed. Our training and marketing tools combined with a solid and strong educational product, enhanced by an outstanding payment plan, is why today´s entrepreneurs are joining the One concept. We are committed to make you successful - and will provide all the support you need to grow your team and business. OneCoin Ltd.

  • Pokerface

   Nyt on louhinta alkanut.

   Kannattaa katsoa tämä videon pätkä ja lähteä mukaan.

   www.youtube.com/watch?v=Wxg-K7vNwAc

   Joukkoon voit liittyä minun kauttani.

   http://www.onecoin.eu/signup/Mace82

   • jonesii

  • grandman

   Jos olet kiinnostunut sijoittamaan tähän onecoiniin, voin yrittää auttaa sinua.
   Itse vielä suhtaudun tähän melko skeptisesti, mutta eihän sitä koskaan tiedä miten tässä käy. :)
   Sijoittaa ei kannata yhtään enempää, kun on valmis häviämään.
   Itse sijoitin itselleni melko suuren summan. Satuin saamaan vakuutusyhtiöltä "ylimääräistä rahaa". Se sijoitus on ainakin näin teoreettisesti tällä hetkellä yli kaksinkertaistunut .

   Voit rekisteröityä ilmaiseksi tämän linkin kautta: http://www.onecoin.eu/signup/Jyri
   Kun kirjaudut sivustoon, pääset tutustumaan asiaan paremmin.
   Laitan yhden s-postin kun olet tämän linkin kautta rekisteröitynyt, niin saat kysyttyä, jos tarvetta ilmenee.

   Onecoinin sivustolta löytyy erikokoisia "paketteja" joihin kuuluu tietty määrä toukeneita (optioita).
   5kpl toukenia vastaa tällä hetkellä louhinnassa yhtä onecoinia.
   Louhinta tapahtuu sijoittamalla optiot "louhintapooliin".
   Olen ymmärtänyt, että se on ikään kuin sijoitus laskentatehoa varten. Eli laskentatehoa ei anneta itse ostetulta koneeltasi, vaan maksat siitä yritykselle, joka hoitaa asian keskitetysti.

   Itselläkin on vielä tästä paljon opittavaa.
   Mutta jos on jotain kysyttävää, niin voin yrittää vastata/selvittää asiaa sitten s-postin kautta.

  • Varoituksen_sana

   Yksi pieni vihje kaikille.

   Älkää lähtekö mukaan tähän OneCoin juttuun ja jos olette sattuneet jostain syystä lähtemään niin lopettakaa nyt heti muuten myöhemmässä vaiheessa ei tule kuin paha mieli.

   • Ponzihuijausta

    Eli kovin esiinnytään virtuaalirahan ammattilaisina, annetaan mielikuvaa yrityksestä virtuaali RAHA yrityksenä, mutta tarkemmin kysyttäessä vetävätkin pään pensaaseen ja kieltävät olevansa, yrityksen nimestäkin huolimatta, virtuaalirahayritys.

    Kun kysyttäessä ollaankin vain myymässä "Koulutusta".

    Sama kuin kahvinkeitintäkin myytäisiin markkinoimalla vain sähköjohtoa.


  • Ennenkin louhinut
  • Kryptic

   Mukana jo pitkään ja hienosti menee!
   Tulevaisuus näyttää todella mielenkiintoiselta!!
   Kaikki mukaan, sillä mitään ei voi hävitä!

   Katsokaa alla oleva video, niin ymmärrät minkälainen mahdollisuus meillä on käsissämme!

   https://www.youtube.com/watch?v=JuRFRcIuQhM

  • koijari1

   Hyvin menee kun koijarit ovat vieneet janttereilta ne vähäisetkin säästöt.
   Mitään ei voi hävitä kun mitään ei olekkaan.
   Joukossa tyhmyys tiivistyy, taas kerran se on huomattu.

   Koijari kiittää ja kumartaa.

   • ppiipp

    Tarkoittaako nuo onecoinin starttipaketit että vain joka ostaa tuon kalleimman paketin 5000e,pääsee opettelemaan jotain louhimista??


   • onecoinfin

    Jokainen paketti sisältää TREIDAS verkkokoulutusmateriaalin (kalliimmat enemmän TREIDAUS koulutusmateriaalia kuin halvemmat). Jokaiseen pakettiin kuuluu tietty määrä ilmaisia toukeneita, joilla osallistutaan joukkolouhintaan (yhtiön vuokraamilla serverikeskuksilla eli ei tehdä louhintaa millään omilla koneilla). TREIDAUS verkkokoulutuspaketit sisältävät tietoa varallisuus-, omaisuuslajien sekä sijoitustuotteiden kaupankäynnistä ja toukenit ovat optiot joilla osallistutaan joukkolouhintaan ja joilla myös saadaan OneCoin valuuttaa. Jos olet kiinnostunut asiallisesta lisätiedosta niin lähetä sähköpostia laatikkoon onecoinfin@gmail.com niin vastaan sinulle asialliseen viestiisi.


  • Kryptic

   Kivasti menee.
   Juuri 1 000 000 OneCoinia "virtuaali" lompakossa mutta mihkään ne ei käy koska ovat pelkkää leikkirahaa bittiavaruudessa. Kiitos sinä puolalainen noitaakka tästä vedätyksestä.

   • Häjyläinen

    Puolalainen:), siellä höpöttää sekaisin oleva narkkari ihan omiaan. Puolalaiset työmiehet nusasi sun mutsias ja sieltä sinä sait alkusi.


  • 10000000

   Täyttä röyhkeätä huijausta. eli jossain vaiheessa saa jonkinlaisen kortin Mutta entäs jos nämä
   leikkirahat olisivat tehnyt sitä "huimaa nousua" missä vaiheessa luulette saavanne leikkirahanne ihka oikeana paperirahana itsellenne? ette koskaan.

  • FinBit

   pyrämiidi huijauksessa kannattaa vaan olla mahdollisimman korkealla. en ole rekisteröitynyt kenenkään linkin kautta näin ollen kukaan ei ole yläpuolellani pyrämiidissä. rekistöröidy sinä FinBit firman kautta ja ole mukana tekemässä omaa lohkoa jossa voitot pysyvät rivimiehillä
   http://www.onecoin.eu/signup/FinBit

   • tasakatto

    Ja olisin sun alpuolella...


  • Markanlompakko

   Jos jollain on munaa ja tahtoa hommata lisää jengiä mukaan, niin tienaamaan pääsee nätisti ilman pörssiä ja muita tässä vaiheessa. Anna läpändeeroksen lentää ja hoitelesijoitetut rahat takaisin vauhdilla. Kusetus tai ei, värväämällä porukkaa mukaan, tienaa hyvin. Itse jo nätisti plussalla

   Eli jos sulla on konstit tavottaa immeisiä hyvin niin eiku hommiin. Alla olevasta linkistä pääset suositeltuna mukaan (se aina vaatii sen hiton suosittelun)

   http://bit.ly/1KHFuuo

   • Matteuspykalainen

    Niin onkin:)


  • bellaroosa

   Hei, oikeesti. Jokainen laittaa ihan omia rahojaan mukaan. Ollaanhan me pelattu mm Veikkauksen jo pelejä vuosikymmeniä ja suurin osa meistä hävinnyt rahansa aina, niin minäkin. Nyt ostin OneCoinilta satasen paketin ja ihan omilla rahoillani ja ihan omasta tahdostani. Kun suosittelen 10 kaverille, niin olen saanut omani pois. En ole hävinnyt mitään. Harmittelin aikanaan, kun en lähtenyt BitCoiniin mukaan - tätä en missaa. Jos haluat, voit tulla mukaan tästä linkistä http://www.onecoin.eu/signup/Bellaroosa

   • mutkeli

    Jos 10 kaveria saat houkuteltua mukaas niin varmasti muutaman kaverin hävität tolla hörhöilyllä.


   • mukana_kryptovaluutassa

    Itse asiassa on lähes mahdoton rekrytä uutta porukkaa mukaan vain pienimmällä paketilla. Käytännössä jo kolmen uuden mukaanrekrytointi tuo omat takaisin.
    Sen vuoksi, että yksi voi ottaa lopulta vähintään 1000 euron koulutuspaketin, mikä tarkoitaa jo yksin 100 euron suoramyyntikomissiota. Heikomman puolen volyymeistä tulee päälle 10% komissio.

    Yleensä Suomessa mukaanlähteneiden 10 mukaan rekryttyä on merkinnyt yli 1000 euron arvoista verkostosta tulevaa nettotuloa. Tällaista et saa yhdessäkään toisessa verkostossa ilman kustannuksia.

    Tällaisen verkostoijan kokonaisverkosto kasvaa lähes varmasti yli 50 laskentapaikan, jolloin verkosto laajenee itsestään jo joissain linjoissa.


  • Pajatso1950

   Joo kusetusta on:)

  • Von_Nottbeck

   Aluksi ajattelin varoittaa että huijaus, mutta sitten tajusin että kusetuksia on aina ja niihin lankeavia myös, eikä mikään kuitenkaan muutu parempaan, vaikka kuinka varoittelee ja tuhlaa omaa aikaansa, entisten tilalle syntyy vain uusia wincapitoja. Tosin se oli sentään suomalainen ilmiö ja rahat valuivat suomalaisilta suomalaisille, toisin kuin tässä tapauksessa. Kailajärvelle propsit isanmaallisuudesta.

  • muwerwe

   Kuis louhii? Onks hommat jo isona? Saaks hyvää palkkaa?? kertokaa nyt jotain!!!

   • Olemmesuomalaisia

    :):):)


  • ei-näy-missään

   ei ainakaan näy autonvalinnassa, eikä matkustelussa,

  • Sijoittaja

   Joko OneCoineilla voi ostaa Emgoldexin kultaa?

   • Rosvot_poseen

    Siinä pitäisi jo miettiä tosissaan, kuka huijaa ja ketä.


  • Louhi_itse

   Ku kerta louhiminen tekee rahaa mitä jos louhittais jokainen ihan jotain omaa, ominpäin! Rahaa TULIS IHAN HELVETISTI! Louhitaan louhitaan onekoinii ja muuta!

  • Ben_Z
  • OC-Vesku
  • croisospennanen

   Wincapita perustui samaan vipuvarteen kuin dollari. Viranomaisten puuttuessa "peliin" yrityksellä ei ollut maksuhäiriömerkintää tai tuomiota rikoksesta. Liikevaihto nousi asiakasmäärän kasvaessa. Periaatteellinen ongelma oli vain tapahtuva pyramidihuijaus, tai itse asiassa laiton sellainen. Tämähän on sallittua vain finanssitaloudessa ja vain valtion taholta. Yhä kasvavaan inflaatio -nälkään painetaan kiihtyvällä vauhdilla enemmän ja enemmän seteleitä, eli kuitteja, joiden arvo ennen pitkää leikataan. Tämä ei kuulosta hyvältä, mutta valitettavasti tämä on ainoa olemassa oleva vaihtoehto. Se mikä menee ylös (arvo), tulee AINA alas. Niin on ollut oleva koko maailman historian ja nytkään tämä tosiasia ei taida muuttua.

  • JudithAlex

   Hei, olen Judith Alex asuu nyt New Jersey Cityssä Yhdysvalloissa. Olen leskellä tällä hetkellä kahden lapsen kanssa ja olin kiinni taloudellisesta tilanteesta kesäkuussa 2015 ja minun tarvitsi jälleenrahoittaa ja maksaa laskuja. Yritin etsiä lainoja eri lainayhtiöiltä, sekä yksityisiltä että yrityksiltä, mutta ei koskaan menestyksellä, ja useimmat pankit ovat vähentäneet luottoani. Mutta kuten Jumala olisi, tapasin Jumalan miehen yksityisen lainanantajan, joka antoi minulle lainan 105 000 Yhdysvaltain dollareista ja tänään olen yrittäjä ja lapset tekevät parhaillaan hyvää, onko yhteyttä kunkin yrityksen kanssa takuu vakuudettomia lainoja ei luottotarkastus, kukaan ei allekirjoittanut yhteistyötä vain 2% korko ja parempia suunnitelmia ja takaisinmaksu aikataulu, ota yhteyttä Kelvin Kent Hän ei tiedä, että olin tekemässä sitä, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin anna ihmisten tietää enemmän hänestä ja haluan Jumalan siunata häntä enempää. Voit ottaa yhteyttä hänen sähköpostillaan: kelvinkentloanfirm83@gmail.com

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1318
  2. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   492
   1240
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   247
   1201
  4. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1170
  5. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   64
   1145
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   384
   958
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   911
  8. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   856
  9. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   108
   851
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   765
  Aihe