Paras kaveri, ihastunut?

Noin20v

Moikka! Olen miettinyt tälläistä kun olen tuntenut nykyisen parhaan kaverini jo tässä 2 vuotta, (hän siis on nainen) ja aluksi emme hirveästi jutelleet ensimmäisen puolen vuoden aikana (tapasimme silloisen tyttöystäväni kautta) mutta sitten aloimme juttelemaan enemmän facebookissa, viestittelemään ja oikeastikin olemaan hänen kanssaan, ihan vain koska tykkäämme hengata toistemme seurassa. :)

Mutta nyt viime aikoina hänen käytöksensä on hieman muuttunut. Hän on ruvennut pyytelemään että soittelisin enemmän hänen kanssaan, ja olenkin soitellut viikossa n. 3 kertaa viikon aikana n. Tunnin parin puheluita, koska hän opiskelee ammattioppilaitoksessa, ja minä olen työelämässä (molemmat olemme siis 20 kieppeillä, en kerro tarkkaa lukua). Lisäksi hän on alkanut käyttämään söpöily hymiöitä kun viestittelemme ja kuvia hänestä itsestään aika paljon verrattuna aikaisempaan, noin kuva tai pari päivässä.

Olen sitäkin miettomyt kun juttelen hänen kanssaan nykyään, hän nauraa aivan kaikkeem hyvin hellällä äänellä mitä juttelen tai jos kerron jotain vitsiä tai tarinaa, jopa huonoille sellaisille.

Hän on monesti sanomut että on ihanaa kun minä olen hänen kaverinaan, ja olemme luonteiltamme hyvin pitkälle samanlaisia, ja haluaisimme suhteelta samoja asioita (kummatkin mm. Sitoutumiskammoisia, joten emme halua naimisiin tai lapsia todennäköisesti, koska ajatuskin jo ahdistaa.). Edellisen tyttöystäväni kanssa minulla ei juuri muuta samaa ollut kuin musiikkimakuni, jota tämän kaverini kanssa taas ei ole. Mutta hän on käynyt silti ny kesällä festareilla minun kanssani, koska sanoo että seura tekee festareista hyvät festarit.

Hänellä kuitenkin tällä hetkellä on jo ihastus, mutta heillä ei mene todellakaan hyvin, koska tämä hänen ihastuksensa on hyvin sosiopaatti ihminen, ja häntä ei juuri kiinnosta mitkääm muut asiat kuin omansa, ja kaverinikin on sanonut että ei kohta enää kestä sitä.

Emme kyllä koskaan ole puhuneet että jos meillä olisikin jotain mahdollisuuksia olla parisuhteessa. Minulle se kyllä sopisi

4

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noin20v

      Lisättäköön vielä että asumme yli 150 km toisistamme, mutta silti käymme toistemme luona junalla tai autolla, vain jotta pääsemme edes jonkin aikaa hengaamaan yhdessä. :)

    • Noin20v

      Anyone? :(

      • pistää miettimään

        Vaikea tilanne. Toisaalta tuntuisi, että hänellä on tunteita sinua kohtaan. Mutta jos on jo jonkun kanssa...


      • Noin20v
        pistää miettimään kirjoitti:

        Vaikea tilanne. Toisaalta tuntuisi, että hänellä on tunteita sinua kohtaan. Mutta jos on jo jonkun kanssa...

        Okei, siis tämä juttu tämän toisen kanssa on hieman monimutkainen enkä halua siitä kovin paljoa kertoa, mutta sanotaan niin että tämä toinen osapuoli on hyvin passiiviseksi muuttunut ihminen viimeaikoina, eikä he ole nähneet vuoteen, vaan netin kautta ja tekstaillut ollut vain "yhteyksissä", ja kaverini alkaa olemaan jo kyllästynyt siihen omin sanoinsa.. Tämä toinen siis on elämässään, miten sen sanoisi, hyvin aikaansaamaton ihminen, josta tämä kaverini ei pidä alkuunsakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe