Aihe

ILMAN PIKKAREITA KOULUSSA/TÖISSÄ

tyttö-16v

Kertokaapa tytöt ja naiset tarinoita, oletteko olleet töissä tai koulussa ilman pikkareita esim. mekko tai hame päällä! Itse nimittäin olin tänään koulussa lyhyessä hameessa. Puin aamulla pikkarit alle, mutta riisuin ne vessassa välitunnilla, ja olo muuttui paljon vapaammaksi.

9

447

  Vastaukset

  • Täh? Mulle ei mee aivoo miten joku voi olla julkisella paikalle hame päällä jos ei ole alushousuja?! Jotenki voin ymmärtää sen, jos on housut, sillä on terveellistä tosiaan olla välillä ilman pikkareita. Mutta minä ainakin jätän sen kommandona olemisen kotiin ja yön ajaksi..

   • Pillu tuulettuu ja tulee sen lisäksi vapaampi olo.


  • Olen monestikin ollut. Itse asiassa olin kerran A-linjaisella hameella liikenteessä täysin commandona, ja sitten ajattelin lähteä kotoa 300 metriä kirjastoon. No, pieni matka, mitä muka voi tapahtua. No, esimerkiksi se, että pikkupoika tulee kurkkaamaan hameen alle. Miksi juuri sinä päivänä, kun kokeilin pikkuhousuttomuutta?! No, ihan hyvät vibat siitäkin päivästä loppujen lokuksi jäi.

  • Kiva se on että olet ilman, olen poika ja kiinnostaa tyttöjen alapäät

  • tuossa iässä ei kannattaisi pilata elämää, vaan keskittyä opiskelemaan ,
   on kiva saada kymppitonni kuussa ja rakennuttaa omakotitalo ja ajaa maasturimersulla.
   mun vaimo ei varmaan olis tupllaista koskaan ajatellut,
   onneksi löysin hänet.

  • Kommandona kulkevana jätkänä ois kiva tietää kui monet tytöt pitää housuja ilman pikkareita? Onks yhtä yleistä ja yhtä normaalia kun pojilla ja miltä se tytöistä tuntuu kun ei oo alushousuja? Etenkin verkkarit tai tuulihousut? Kellään kokemuksia?

   • Trikoiden alla kommandona olo on yllättävän yleistä nykyään.


  • No siis itse pidän mekon alla AINA alushousuja, vaikka olis kuinka pitkä ja peittävä mekko.
   Muuten aika udein kun kuljen t-paidalla ja leggareilla niin jätän alkkarit pois ellei oo mekkoa tai kuukautisia, koska paljon vapaampaa ja rennonpaa. Vihaan alushousuja.

  • Muslimina en voi hyväksyä pikkuhousuttomuutta, sharialaissa on rangaistukset kyseiselle teolle. Parempi vaan alkaa suomityttöjen hyväksymään mustan kokovartalokaavun käyttäminen muutaman vuoden sisään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   5521
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   49
   4337
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   240
   3061
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   47
   2132