Millä hintalaput kiinni - ja kovaa!!

hälyytin

Millä olette kiinnittäneet kirppiksen hintalaput a) tavaroihin b) vaatteisiin, niin että ne pysyy ja niitä ei voi vaihtaa (varastaa)?

Olen täysin kyllästynyt siihen, että pöydän hävikki on joka myynnin jälkeen iso. Tavaroihin kuulemma vaihdetaan hintalappuja eli vaikka siinä on tarrahäly, ei maksu tiliydy oikealle myyjälle.

Nuppineulaviritykset ei pidä, ne on helppoa vaihtaa. Myyn paljon nuorisomuotia, ja en viitsisi ostaa jokaiseen sataan t-paitaan yms sitä kliksi-hälyytintä.

6

307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+20

      koitas peräkonttikirppistä vaihteeksi, josko tavarat ei katoilis sitte.

    • Ostan ja myyn

      Takavuosina myin yhdellä kirppiksellä, joka antoi ohjeeksi, että tarra pitää pistää hintalapun läpi, muutoin tuotetta ei myydä. Se oli muutoin hyvä systeemi paitsi että hinnathan elävät jatkuvasti ja aina piti käydä kassalla pyytämässä henkilökuntaa irrottamassa tarra ennen kuin vaihtoi hintalappua, jossa oli alempi hinta.

      Samaa systeemiä voit käyttää, jos pidät koko ajan samoja hintoja, mikä on kyllä aivan älytöntä. Myyntihän perustuu nimenomaan siihen (jos nimittäin haluaa päästä tavarasta eroon) että hinnat elävät.

      Jos yksilöit tuotteen tarkasti hintalapussa, niin vaatii kanttia vaihtaa se lappu. vaikka en tiedä, katsovatko kassat lainkaan sitä, mitä lapussa lukee. Varmaan vaihtelee kirpputoreittain.

      Itse olen havainnut tätä yksityisyritteliäisyyttä kirjojen kohdalla, vaikka en kirjoita lappuun "kirja", mikä olisi älytöntä, vaan kirjoitan tekijän nimen ja kirjankin nimen, jos se mahtuu. Enhän kirjoita nahkatakkiinkaan, että "vaate". No kirjat ovat monelle nykyihmiselle tuntematon asia ja jopa ylpeillään sillä, ettei lueta mitään. Se hintalappujen vaihtelu tarkoittaa sitä, että kun pistän maalarinteipin päälle hintalapun (en tietenkään suoraan kirjaan), niin joku puuhapete on vaihtanut neljän euron kirjaan euron lapun ja sen euron lapun siihen, joka oli tarkoitus myydä neljällä.

      Kirppiksillä on hävikkiä, se on tosiasia. Ihmettelen suuresti surkimuksia, jotka viitsivät varastaa kirppiksiltä. Varmaan hävikki näkyy erityisesti nuorisomuodissa, itselläni ei ole sitä enää myynnissä kun jälkikasvun vaatteet on jo myyty pois. Kirpputorien tavarat ovat ikään kuin ei kenenkään, niitä voi heitellä ja varastaa ja sotkea ja rikkoa. Kirppiksellä voi kiljua ja huutaa. Kirppis on ei kenenkään maata, se on joillekuille talipäille kuutioaivoille vapauden valtakunta, koska heillä ei ole kykyä eikä ehkä varaakaan toteuttaa itseään missään muualla.

    • ommellen

      Ompelen (1 pisto lapun ja vaatteen läpi, langanpäät solmuun) vaatteisiin, valitsen kohdan missä vaate ei näkyvästi vahingoitu jos lappu revitään irti. Tavaroihin teipillä, jos on riittävästi kiinityspintaa tai sitomalla langalla. Lappuun kyllin yksilöity kuvaus tuotteesta, kuten toinen vastaaja jo neuvoikin. Työläämpää kuin nuppineulalla mutta pitävää. Varkaalla pitäisi olla sakset (ei mitään rihmaa!) neula ja lankaa mukana, että vaihtaminen onnistuisi.

      • Muuten kyllä

        Vai yrittääkö se varas kiinnittää hintalapun ommellen myös, miksi? Miksi hän ei vain liimaa uutta lappua?


    • Seijaeija

      Meillä päin ei käytetä liimalappuja,koviin tavaroihin riittää teippikiinnitys,ja vaatteeisiin riittää hakaneulalla kiinnitetty paperilappu.Meillä päin ollaan rehellisiä,hävikki on todella vähäistä,tuote löytyy yleensä,on kulkeutunut väärään pöytään...eikä mitään vilunkipeliä harrasteta!

    • Kirppisfan

      Riippuu varmaan paljon kirpputoreista, millainen niissä on siisteys ja kultuuri. Jos se on hällä väliä, niin tuotteita varmaan varastetaan ja paljon.

      Tosin saattaa olla, ettei huonoilla kirppiksillä ole paljoa varastettavaakaan. Mutta jotkut varastavat ihan muuten vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. 114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe