Satu Taavitsainen

Mikkeli veronmaksaja

Onko Jukurit jo maksaneet velkansa kaupungille?? Kauden alku häämöttää.
Pidätkö puheesi? Odotan vastausta.

96

2529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pöyristyttävää

      Järjetöntä hyysäystä tämä Jukuri toiminta!! Tietää kyllä ketä seuraavissa vaaleissa äänestää. Ei kokkareita eikä demareita.

      • auvo2

        Eiköhän hallimaksujen maksamatta jättämiselle ole olemassa hiljainen hyväksyminen kaupungin taholta.


    • varmatieto

      Ei ole maksanut.

      • Satu-Setä

        Eipä ollut sitten Taavitsellakaisellakaan laittaa tätä Jukuri-kusettajaa ruotuun. Pelkkiä narreja valtuutetut. Tuodaan vaan omaa egoa esiin mutta ei tehdä mitään.


    • Haloo arvostelija

      Eiköhän niiden vuokrien valvonta kuulu jollekin virkamiehelle kaupungintalolla. Ei se ainakaan Taavitsaisen toimenkuvaan kuulu.

      • Mikkeli veronmaksaja

        Taavitsainen toi asian esille. Hänen kuuluu valvoa velkojen maksu. Muuten menee irtopisteiden keruu piikkiin poliitikolta!!


    • Tähtiraivasta katsel

      Tekeekö toi taavitsainen yhtään mitään!???

    • Lämäri

      Satu sentäs uskalti tuoda asian julkiseksi, eikä nuollut Toivakoita niin kuin kokoomuksen reppanat!

    • ex-sdp

      Eihän tuo Jukureiden vihaaja taavitsainen muuta kuin keräsi itselleen huomiota lähestyvien vaalien vuoksi tällä "jukuri-uutisoinnillaan".. ainakin helvetin monta äänestäjää karkoitti itseltään tällä kaksinaamaisuudellaan. Sehän vastusti halliremonttiakin, ja ensimmäisten joukossaha tuo näkyy kekkaloivan hallin ravintoloissa millon missäkin kissanristiäisissä. Ihan oksettaa ajatella, että itsekin vuosia sitten äänestin häntä. Taavitsainen on saanut minut jopa hylkimään koko puoluetta, vaikka koko ikäni olen sitä kannattanut.

    • Kitkerää jukurttia

      Onko ne velat maksettu vai ei? Toivakka pää punaisena vielä keväällä selitteli että ennen uutta kautta velat kuitataan. Mitään ei ole kuulunut.

    • jukurtti on perseest

      Ei ole maksettu! Laitas Taavitsainen jotain rotia asiaan!! Muuten turha lähteä enää ehdolle mihinkään!!

    • Jukuriminäkin

      Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää? Ei ole Taavitsaisella valtuuksia lähteä asiassa perimään maksuja. Asia kuuluu kaupungin liikuntatoimelle. Taavitsainen teki hyvän teon kun nosti epäkohdan esille. Nyt pitäisi jonkun virkamiehen tehdä työnsä ja pistää velat korkoineen perintään jos sovittua maksua ei lisälupauksista huolimatta ole suoritettu.

      Itse olen Jukurikannattajana sitä mieltä että tälläisten maksujen maksamattomuus on sopimusrikkomus joka luo huonoa kuvaa koko jukuritoiminnan uskottavuudelle. Seuran johdon pitäisi ensisijassa hoitaa asia kuntoon ja huolehtia siitä että jatkossa tällaista velkaa ei enää synny.

    • Luotto meni!

      En enää äänestä Taavitsaista.

    • Luotto mennyt

      Minä en enää äänestä Toivakkaa.

    • Ei enää Jukuri

      Virkamiehet tuskin uskaltavat laittaa Toivakan(Jukurit)maksamaan velkansa, voi alkaa oma palli tutisemaan. Eiköhän tuon naurettavan hyväveli järjestelmän pidä jonkun muun purkaa.
      Ei yksi suku voi viedä kuin litran mittaa Mikkeliläisiä!!

    • Joku raja

      En äänestä enää kokoomusta. On niin reilu meininki heillä menneillään...

    • Fani vieläkin

      Kaupunki (kaupunkilaiset) ovat jukurien eteen tehneet suurinvestoinnit hallille. Mitä saadaan kiitokseksi? Eivät maksa sovittuja hallin käyttömaksuja edes. Haistattavat kaupunkilaisille päin naamaa keskisormi pystyssä. Lupailevat hoitaa asiansa. Uskoo ken tahtoo. Jukurikannattajana pidän nykyisin matalaa profiilia, koska aina törmään hallimaksujen luikurointiin. Ei tunnu enää hyvältä kannattaa seuraa jota johdetaan noin. Miksi seuran omistajataho ei maksa sovittuja maksuja ajantasalle ja huolehdi siitä että uutta velkaa ei synny? Antaisivat seurasta suoraselkäisen kuvan, jota voi ylpeänä kannattaa ja jonka riveissä pelaajat voivat tehdä työnsä ilman häpeää.

      Kokoomuksen päättäjillä on iso raha takanaan jonka turvin kampanjoivat vaaleissa voiton itselleen. Eivat ole palkansaajien, pienyrittäjien, opskelijoiden, eläkeläisten, työttömien eikä muiden kuin suurrikkaiden ja isojen yritysten edunajajia. Se on nähty. Mikkelissäkin suuri valta heillä ja oikeistodemarit samassa kelkassa.

    • Hermanni pystynen

      Ex-SDP kirjoittajalle vastaus. Itse olen käynyt lähes kaikki pelit katsomassa Kalevankankaalla, enkä kylläkään ole nähnyt Taavitsaista kertaakaan halillia. On tietysti saattanut jossain tilaisuudessa olla?
      Toiseksi millä tavalla Taavitsainen on kaksinaamainen? Mielestäni tässä asiassa hän on ollut hyvinkin yksinaamainen, vastustaessaan kaupungin rahojen holtitonta kylvämistä, ja mikä huomion arvoista, on myös jälkikäteen ottanut kantaa maksujen toteutumisesta.

      Sinä Ex-SDP taas vaikutat vähäjärkiseltä ilman mitään todellisia argumentteja, tietysti Taavitsais-vihaa lukuun ottamatta.

    • Ensio Toinen

      Taavitsaisen pitää hoitaa asia kuntoon koska sen esille räyhäkkäästi toi. Muuten menee pelkkien pisteiden keruuksi.

    • vasemmalta-tulittava

      Tyhempikin (kuin demari) huomasi tämän TAAVITSAISEN yrityksen kerätä pisteitä eduskuntavaaliehdokkuuteen!
      Ampu kyllä oikein komeasti omaan jalkaan.Miten akka voi noin köpsä olla? Nostaa kaupungista yhden urheiluseuran velat omaan vaalilaariin!
      TAAVITSAINEN KUN KUITENKIN LUET TÄTÄ PALSTAA NIIN MIETI SEURAAVAAN YLEISÖTILAISUUTEEN SEURAAVIIN KYSYMYKSIIN VASTAUKSET VALMIIKISI.

      -Mitkä muut urheiluseurat ovat velkaa kaupungille kuin jukurit?

      -Paljonko on minkäkin urheilupaikan tuntimaksut ja millainen käyttöaste paikoilla on?
      Ketä yrityksiä ja millä summilla kaupunki on avustanut/ taannut lainoja?

      Mitkä yritykset ovat jättäneet kaupungille vuokria ja muita maksuja hoitamatta ja millasia summia?
      Huhuja liikkuu SAVCORISTA onko hoitanut velvoiteet?

      Lisäksi voisit vielä lista kaupungin asukkaista listan jotkaa ovat jättäneet kaupungille maksuja pystyyn!

      Äänestin sinua viime eduskuntavaaleissa.Onneksi et päässyt läpi! Olet näyttänyt,että pohjilmiltasi olet pelkkä pyrkyri! Hinnalla millä hyvänsä eduskuntaan pyrkivä ja julkisuutta hakeva omaa minäänsä esiin tuova liitelijä!

      PS." Äänisaaliisi"tulee tippumaan yli puolella viime vaaleista....katos kenttä tietää

      • operaatio rästit

        Mitkä muut urheiluseurat ovat velkaa kaupungille kuin jukurit?"

        Olen kuullut samaa että näitä olisi useampi seura joilla on maksuja rästissä kaupungille. Osalla kuulemma seuran kokoon/liikevaihtoon nähden todella suuria maksurästejä. Miksi niitä ei julkaista? Vai onko niissä jutuissa mitään perää?


      • Onko näin?
        operaatio rästit kirjoitti:

        Mitkä muut urheiluseurat ovat velkaa kaupungille kuin jukurit?"

        Olen kuullut samaa että näitä olisi useampi seura joilla on maksuja rästissä kaupungille. Osalla kuulemma seuran kokoon/liikevaihtoon nähden todella suuria maksurästejä. Miksi niitä ei julkaista? Vai onko niissä jutuissa mitään perää?

        Viime sunnuntaina eräässä urheilutilaisuudessa kuulin ihan samaa, että nämä rastit olisivat semmoinen "maan tapa" täällä Mikkelissä.


    • Gurmootan

      Vasemmalta tulittava.. tyhmempikin huomasi että sinä olet todella tyhmä.
      Taavitsaisen äänisaalis ei tule tippumaan, luulen että sieltä tippuu eräs Viitamies, joka ei ole saanut yhtään mitään aikaiseksi.

      Kaupunki osallistui jättimäisellä summalla Kalevankankaan jäähallin korjaukseen. Tämän jälkeen pitäisi olla absoluuttisen selvää, että jäämaksut hoidetaan ajallaan. Ei hoidettu. Asiaan puuttuminen oli ihan oikein. Hyvä Satu!

      Jukurit on luvannut maksaa maksunsa ennen kauden alkua. Mitä siis Taavitsaisen pitää hoitaa kuntoon? Ei mitään, ei tarvitse kuin odottaa ja katsoa pitääkö herra Toivakka sanansa.

      Että te olette tyhmiä, hoitakaa ensin itsenne kuntoon typerykset.

    • vasemmalta-tulittava

      Koetas nyt GURMOOTAN tajuta tän jutun juju! Miksi TAAVITSAINEN tuo esiin ainoastaan JUKURIT? Hän tietää itsekkin ,että velkaa on monella muullakin yrityksellä urheiluseuroilla ym yhdistyksillä kaupungille! Kaupungintaloudesta aidosti huolissaan oleva olisi varmasti löytänyt lisää yrityksiä,urheiluseuroja yksityisä ym joilla on velkaa kaupungille! Miksi hän ei niitä tuonut esiin?Oliskos peräti siinä vaiheessa ruvennut ajattelemaan eduskuntavaaleja? Mitä jos laulan kaikkien velat,niin kukas minua sitten äänestäisi!
      Pyrkyri mikä pyrkyri omaetu, mikään muu ei merkitse mitään tällä konstilla liftaavalle!!
      Se,että tyhmempikin huomasi että olen tyhmä ei minua saa paitaa repimään.
      Oletkos oikeast sitä mieltä,että TAAVITSAISEN äänisaalis tollasella perseilyllä ei putoa?

    • Hyvä Satu

      Kyllä se on nyt Taavitsaista penettelevilla mahdoton tehtävä kun yrittävät tätä jukireiden velka-asiaa kääntää hänen heikkoudekseen. Hah.

      Satu saa täydet pisteet kun nosti asian esille, kiitos siitä hänelle.

      • asiat esille

        Kerroppas Hyvä Satu että miksi Satu ei kerro niitä muita rästivelallisia? Pelkääkö että ei löydykkään enää sen jälkeen äänestäjiä....


    • Gurmootan

      Vasemmalta tulittava.Miksikö juuri Jukurien velat tulivat julkisuuteen?
      Mitäpä luulet, löytyykö muilta urheiluseuroilta 80 tonnin velkoja? No ei varmasti löydy. Jukureilta olisi luullut löytyvän jonkunlaista tahdikkuutta sen jälkeen kun jäähalli saneerattiin, näet ison yleisön silmissähän se saneerattiin juuri Jukureita varten, mikä ei nyt pidä kuitenkaan paikkaansa, Jukureilla oli siis kaksinkertainen syy hoitaa oma tonttinsa ja maksaa jäähallimaksut.
      Kuapunkilaisia ei kiinnosta pätkän vertaa minkään Otavan viestin tms. tonnin velat, niitä kiinnostaa Jukurit, mikä on alueen isoin ja kiinnostavin urheiluseura.
      Taavitsainen teki aivan oikein nostaessaan tiikerin pöydälle. Jos jotain haluat osoitella, niin kysy Toivakalta miksi tieten tahtoen halusi paskamyrskyn Jukurien päälle hetkellä jolloin sitä ei todellakaan olisi tarvittu. V.du äijä vois maksaa nuo velat karkkirahoistaan sillouin kun huvittais.

    • uijupoppp

      ai toi gurmootan on sitä mieltä,että alle 80 tonnin velkoja tarttee ilmoitella julki eikä maksella.mikäli sontakasaa tonkii niin kyllä ehdottomasti pitää muutkin velkaa kaupungille olevat yhteisöt julkaista.
      jukureiden velka on päästetty aivan liian suureksi ja siihen olisi pitänyt puuttua kauan sitten.valvonta tässä on kaupungin puolelta pettänyt todella pahasti syyt siihen miksi näin on käynyt pitää selvittää.en millään usko,että jukurit on ainoa velallinen kaupungille ja tasapuolisuuden nimessä kyseinen vaaliehdokas voisi tuoda esille myös muut velalliset se osoittaisi aitoa kiinnostusta kaupungin talouden hoidosta. yhden esiin nostaminen ja sillä äänten keräily (lue yrittäminen) on niin läpinäkyvää,että syöjiä riittää soppatykillä mutta äänet jää antamatta!

    • Jukka ja jenkkarekka

      Onhan tää mielenkiintoinen veto. Toivakka haluaa 10 000 000 euroa(kymmenen miljoonaa) oman pikku lätkäseuransa puitteitten parantamiseen. Lupaa maksella juottoloita mitä sinne rakennetaan ja hyväveli saunoja takaisin pikkuhiljaa. Noh nää hyvät veljet tietysti on sitä mieltä että pitäähän Jukka-pojan saada mitä haluaa. Pannaan Mikkelin jäälato kymmenellä miljoonalla kuntoon, tiedä vaikka Jukka-pojasta tulee lätkimishallituksen pääjohtaja? Kyllä Jukka-poika velat ja vuokrat maksaa!! No eipä sitten maksanut.
      Muut liikuntalajit ja paikat kasvaa horsmaa mutta Jukka-poika ja jukurtti-pellet porskuttaa.
      Mitä tästä opimme? Emme mitään!!

      • Minen muista!

        Onko kellään tietoa mikä rakennusliike sitä hallia pääsi rakentamaan? Kilpailutettiinko? Kuka oli rakennusliikkeen omistaja?


      • voi vidu
        Minen muista! kirjoitti:

        Onko kellään tietoa mikä rakennusliike sitä hallia pääsi rakentamaan? Kilpailutettiinko? Kuka oli rakennusliikkeen omistaja?

        Tää Kokkareitten oma poika, Jukan Bestis.


      • j...
        Minen muista! kirjoitti:

        Onko kellään tietoa mikä rakennusliike sitä hallia pääsi rakentamaan? Kilpailutettiinko? Kuka oli rakennusliikkeen omistaja?

        Toivakka kai pyysi halliremontin, sai sen läpi ravintolaineen aitioineen, oma firma sai rakentaa ja sopimuksia tehtiin hallivuokrista. Ne vuokrat nyt ainoa pieni vastine siitä mitä kaupunki (kaupunkilaiset) maksaneet yrityksen nimeltä Jukurit toiminnan eteen. Sopimuksista pitää pitää kiinni ja nuo olemattomatkin velvoitteet hoitaa. Se nyt vaan on tosiasia. Haloo!!!

        Ihan hakoteillä ovat nuo Tavitsaista asiasta arostelevat. Tuollaista toimintaa pitää kannustaa ja arvostaa- tuoda epäkohtia esiin. Muihin urheiluseuroihin nähden tilanne on täysin erilainen. Jukurit ei ole mikään yleishyödyllinen yhdistys tai seura, vaan liikeyritys jonka hyöty menee tietylle taholle. Taavitsaisen velvollisuus tai edes mahdollisuus ei ole periä niitä jukurivelkoja. Onpahan vain tuonut ne esiin ja siitä olen kaupunkilaisena ja veronmaksajana tosi kitollinen.

        Jos jotakuta kiinnostaa muut kaupungille velkaa olevien firmojen nimet ja summat, elkää nyt sen selvilleottamista ja julkistamista Taavitsaisen kontolle asettako. Hyvä että hän on kiireiltään ehtinyt tämän suurimman sumutuksen ottamaan esiin.

        Jos taas on suurempiakin kusetuksia olemassa, kertokaa ihmeessä.


      • kiirettä pukkaa
        j... kirjoitti:

        Toivakka kai pyysi halliremontin, sai sen läpi ravintolaineen aitioineen, oma firma sai rakentaa ja sopimuksia tehtiin hallivuokrista. Ne vuokrat nyt ainoa pieni vastine siitä mitä kaupunki (kaupunkilaiset) maksaneet yrityksen nimeltä Jukurit toiminnan eteen. Sopimuksista pitää pitää kiinni ja nuo olemattomatkin velvoitteet hoitaa. Se nyt vaan on tosiasia. Haloo!!!

        Ihan hakoteillä ovat nuo Tavitsaista asiasta arostelevat. Tuollaista toimintaa pitää kannustaa ja arvostaa- tuoda epäkohtia esiin. Muihin urheiluseuroihin nähden tilanne on täysin erilainen. Jukurit ei ole mikään yleishyödyllinen yhdistys tai seura, vaan liikeyritys jonka hyöty menee tietylle taholle. Taavitsaisen velvollisuus tai edes mahdollisuus ei ole periä niitä jukurivelkoja. Onpahan vain tuonut ne esiin ja siitä olen kaupunkilaisena ja veronmaksajana tosi kitollinen.

        Jos jotakuta kiinnostaa muut kaupungille velkaa olevien firmojen nimet ja summat, elkää nyt sen selvilleottamista ja julkistamista Taavitsaisen kontolle asettako. Hyvä että hän on kiireiltään ehtinyt tämän suurimman sumutuksen ottamaan esiin.

        Jos taas on suurempiakin kusetuksia olemassa, kertokaa ihmeessä.

        Näistä Taavitsainen kiireistä... Lehtitietojen mukaan ainakin edustuskulujensa perimisessä kaupungilta on pitänyt kiirettä.


      • nro21
        Minen muista! kirjoitti:

        Onko kellään tietoa mikä rakennusliike sitä hallia pääsi rakentamaan? Kilpailutettiinko? Kuka oli rakennusliikkeen omistaja?

        Rakennusliike V. Mättölä Mäntyharju, vastaus edellisen kysymykseen.


      • edustuskulu
        kiirettä pukkaa kirjoitti:

        Näistä Taavitsainen kiireistä... Lehtitietojen mukaan ainakin edustuskulujensa perimisessä kaupungilta on pitänyt kiirettä.

        Takaututuvasti ja korkojen kanssa! Kenenkähän etua tässä oikein ajetaan? Kaupungin vai omaa?


      • palkkatyötäkö
        kiirettä pukkaa kirjoitti:

        Näistä Taavitsainen kiireistä... Lehtitietojen mukaan ainakin edustuskulujensa perimisessä kaupungilta on pitänyt kiirettä.

        Eli onko se nyt niin että aikasemmat valtuuston puheenjohtajat on tyytyneet kokouspalkkioon ja vuosipalkkioon edustaessaan kaupunkia mutta tämä Taavitsainen haluaa vielä jonkun toimituspalkkion?


      • Yks kaks
        palkkatyötäkö kirjoitti:

        Eli onko se nyt niin että aikasemmat valtuuston puheenjohtajat on tyytyneet kokouspalkkioon ja vuosipalkkioon edustaessaan kaupunkia mutta tämä Taavitsainen haluaa vielä jonkun toimituspalkkion?

        Olet ymmärtänyt aivan oikein.


      • Fikini Bitness
        palkkatyötäkö kirjoitti:

        Eli onko se nyt niin että aikasemmat valtuuston puheenjohtajat on tyytyneet kokouspalkkioon ja vuosipalkkioon edustaessaan kaupunkia mutta tämä Taavitsainen haluaa vielä jonkun toimituspalkkion?

        Kertovat että keväällä veteraanipäivän valtakunnallisessa pääjuhlassa eräs enempi leveässä haara-asennossa istuskellut henkilö oli vaatinut palkkion osallistumisestaan. Siis siinä tilaisuudessa missä Rehnit, Mikanderit, Kataiset ja kumppanit olivat mukana ilman erillistä korvausta. Eikä Tasavallan Presidenttikään mitään ylimääräistä ollut edellyttänyt. Olikohan se sitten se toimituspalkkio?

        Eikä kuulemma kirkossakaan voi käydä ilman erillistä korvausta.

        Tiedä sitten mikä on totuus. Ehkä se blogissa paljastetaan.


    • Totuusjulkitulee

      Tässä on juuri se pointti. Jäähalliin satsataan 7 miljoonaa pitkälti sen vuoksi että saataisiin liigapuitteet Mikkeliin kuntoon Jukureita varten. Toki jäähallista hyötyvät muutkin käyttäjät.

      Mitä veronmaksajat saavat vastineeksi miljoonille? No Jukurikannattajat saavat ainakin unelmoida liigasta hetken aikaa, tavallinen veronmaksaja saa vuokratuottoja kaupungille.. Eiku.. eihän niitä olekaan maksettu. Jukka teki pikkupilan!

      Kaikki muut liikuntapaikat ovat retuperällä että saatiin jäähalli kuntoon. Lieneekö sitten Jukurien johtoportaalla jotain tekemistä sen kanssa että porukkaa oli pleijareissa rapiat parituhatta katsomossa. Ei niillä luvuilla liigaan mennä. Herää kysymys onko kaupunkilaiset kääntäneet selkänsä Toivakalle ja sitä kautta Jukureille. Se selviää tämän kauden aikana kun pleijarit alkaa.

    • entinen katsoja

      En mene enää katsomaan pelejä(Jukurit) tämän kusetuksen takia. Kiinnostus lopahti.

    • Jebu vai Allah

      Tämä on kuin uskovaisten taistelu.
      Yksi huutaa allahia ja toinen jebua.
      Juttuhan on niin, että molemmat ovat tehneet virheen.

      1. Jukureiden virhe oli päästää rästit noin suureksi
      2. Taavitsaisen virhe oli nostaa vain yhden seuran velat julkisuuteen. Haiskahtaa melko selvästi vaalityöltä.

      Ei mulla muuta. Voitte jatkaa toistenne kivitystä ja haukkumista

    • dd..

      Ei ole virhe jos tiedottaa kaupunkilaisille luikurista joka huijaa kaupunkia. Avoimuutta lisää.

      • hermanni kuu

        Nimimerkille jebu vai allah.
        Päätelmäsi on sinänsä oikea, mutta muutama jo mainittu asia siitä puuttuu, mikä päätelmästäsi tekeekin jo väärän.

        Velan suuruus.
        Jäähallin kunnostaminen pitkälti Jukurien tarpeisiin todella suurella summalla. Tästä huolimatta ei ole maksettu.
        Lisäksi kuinka poliitikko voi ylipäänsä puuttua epäkohtiin ilman julkista teilaamista? Tässä kaupungissa tuntuu kaikki asioita esiin nostavat joutuvan virran vietäväksi.


      • jykäkatajainen
        hermanni kuu kirjoitti:

        Nimimerkille jebu vai allah.
        Päätelmäsi on sinänsä oikea, mutta muutama jo mainittu asia siitä puuttuu, mikä päätelmästäsi tekeekin jo väärän.

        Velan suuruus.
        Jäähallin kunnostaminen pitkälti Jukurien tarpeisiin todella suurella summalla. Tästä huolimatta ei ole maksettu.
        Lisäksi kuinka poliitikko voi ylipäänsä puuttua epäkohtiin ilman julkista teilaamista? Tässä kaupungissa tuntuu kaikki asioita esiin nostavat joutuvan virran vietäväksi.

        Kannattais Toivakan jo vihoin viimein ilmoitella, että velat on maksettu jo
        aikaa sitten, ettei tule sellaista väärää mielikuvaa että kokoomus loisii
        kansan kukkarolla.


    • ahistavaa

      Jukurtit vie Mikkeliläisiä kuin vierasta sikaa!!

    • lkkretlkjklreker

      TAAVITSAINEN on kyllä enemmän BB-TALON asukas kuin vakuuttava kaupungin etuja ajava uskottava poliitikko

      • hahahahaaha

        BB-talon otit puheeksi. Eikö se stubukka olisi enemmän omiaan sinne?


    • häikäilemättömyys
    • järjetöntä

      Jukureitten joutsenlaulu on alkanut. Ei liene ainoita velkoja kaupunki ja jäämaksut.
      Toivakan kusetus on tullut päätepisteensä. 10 000 000(kymmenen miljoonaa) Euroa laitettettiin veromarkkoja Toivakan märkään päiväunelmaan!
      Juukuurit liiikaan!!

    • Fanittaja yhä

      Jos olisin liikeyrityksen Jukurit päättäjiä, maksaisin velat korkoineen ja anteeksipyyntöjen kera ensitilassa sekä huolehtisin maksuista jatkossa ajallaan.

      Puhdistaisi ilmaa ja antaisi faneille mahdollisuuden kannustaa joukkuetta häpeilemättä. Pelaajatkin saisivat työrauhan.

      Eikö tämä ole helppo ymmärtää? Miksi näin ei tehdä? Eikö ymmärrys riitä vai eikö ole rahaa? Miten uusille pelaajille on taattu palkanmaksu jos ollaan maksukyvyttömiä?

      Alkaa tuntua että Mikkelin asiat olisivat paremmin ilman koko firmaa ja sen yltiöpäisiä liigahaaveita. Liikemiesten unelmia ja manipulointia suhmuroinnin ohessa taitaa olla koko vääntö?

      • niinpä?

        Samaa mieltä. Aina kun meinaa jossain kehua Jukureita törmää näihin velkoihin. Pitää kai salaa digata niitä tai unohtaa koko asia`?


    • Maksakaa velkanne

      Aika hauskaa sakkia nää Sarvilupilaiset. Järjetön diggaaminen kusenpolttaman höntsäseuran puolesta joka viilaa linssiin koko Mikkelin kaupunkia!!
      Pankaa keräys pystyyn että Toivakka saa maksettua velkansa!!

      • mpläinen

        Onko se näiden fanien vika, jos seuralla on rästejä? Minä ainakin arvostan tuollasta fanitoimintaa, missä heittäydytään täysillä joukkueen tueksi oli laji tai seura sitten mikä tahansa. Helvetin paljon hienompaa ja arvostettavampaa tekemistä kuin näillä netin tietäjillä, jotka ei muuta osaa kuin valittaa joka asiasta. Fanit keskittyvät oleelliseen. Siihen mitä kentällä tapahtuu, tapahtui se sitten jäällä tai nurmikolla tai vaikka hiilimurskalla.


      • hommatkaa elämä
        mpläinen kirjoitti:

        Onko se näiden fanien vika, jos seuralla on rästejä? Minä ainakin arvostan tuollasta fanitoimintaa, missä heittäydytään täysillä joukkueen tueksi oli laji tai seura sitten mikä tahansa. Helvetin paljon hienompaa ja arvostettavampaa tekemistä kuin näillä netin tietäjillä, jotka ei muuta osaa kuin valittaa joka asiasta. Fanit keskittyvät oleelliseen. Siihen mitä kentällä tapahtuu, tapahtui se sitten jäällä tai nurmikolla tai vaikka hiilimurskalla.

        Villasukkia kutomaa , niin seura pelastuu!! Kyläpäällikkö orkanisoi, eläkkeelä on aikaa!!


    • luikuri tattinen

      En mä ainakaan viittis tunnustaa olevani joku Jukurttivani. Ei kuulosta kovin uskottavalta toiminnalta!!

    • teemaari

      No niin TAAVITSAINEN mites toi KARJAPORTTI paljos siitä tulee takkiin kaupungille???????
      Kertaas bolgissasi mites mites ne takuut meni? Korkeinoikeus oli sitä mieltä,että kaupunki toimi väärin takuuasiassa.
      Eikös tämäkin raha ole pysyvästi pois kaupungilta?Sinähän olit silloin päätöksentekijä kun tukija myönnettiin,Olitko silloin puolesta vai vastan?

      • j...

        Jos olisit asiaa tarkemmin seurannut niin tietäisit että Satu laittoi pöytäkirjaan eriävän mielipiteen ko.päätöksestä.


    • satuilijasatu

      aivan totta oliskos nyt "tytön" aika päivittää velka ja takauslista kaupungille velkaa olevista tahoista,muuten menee menee aika "satuiluksi" huoli pitäjän rahoista.

      vai olikos sittenkin yritys saada äänestäjiä,vaalipäällikkö ainaskin moisesta toilaiklusta joutaisi viedä ekotorille!

    • rudolff Hoss

      Kirjoitustyyli paljastaa tämänkin isolla tekstin sisällä kirjoittavan älykääpiön (teemari). Homma sinäkin surkimus elämä, äläkä jauha hevonpaskaa.

      • totuuden ääni

        Kyllä näistä on turha syyttää Satua. Lujasti oli vastaan firman tukemista. Niinkun ollu aina.


    • TEEMARI

      Onks se älykääpiö joka kirjoittaa sukunimen isolla!?????

      Taidan jatkaa "hevonpaskan"jauhamista,mutta elämää ei tämä surkimus enää ala hommaamaan.
      Koeta sinä tehdä voitavasi idolisi takia jaa makkaraa,jaa rokkaa,mainoksia,kulje ehdokkaan liivinumero päällä.....lopuksi hyppää saimaaseen!

    • exdemari

      Täysin ristiriitainen viestiketju. Jäähallirästit ovat yksin tvakan firman jukureiden luikurointia ja sopimusrikkomus. Ei kenenkään muun.

      Satu ei halunnut tukea jukureita niin avokätisesti jäähalliasiassa, mutta hänet jyrättiin.

      Minusta Satu on toiminut koko ajan kaupunkilaisten hyväksi, myös kertoessaan rästeistä. Kiitos hänelle.

      On täysin älytöntä vaatia häntä selvittämään kaikki kaupungille velkaa olevat ja valvomaan heidän suorituksiaan. Ei todellakaan kuulu hänen toimenkuvaansa. Meillä on palkattu virkamiehiä sitä varten, hoitakoot työnsä. Satukin hoitaa omansa.

      Oma viitamleiri demareissa puukottaa satua, mutta sekin on vain hatäraketti uppoavasta laivasta. Hätä on suuri ja huuto sen mukaista. Satun avulla demarit voivat saada kansanedustajan jatkossakin.

      • sitä saa mitä tilaa

        Samaa mieltä, ristiriitainen viestiketju. Otsikosta alkaen.

        Mutta kun näyt tietävän noista Sadun asioista niin voisitko valaista muutamasta viestiketjussa esillä olleesta asiasta tai väittämästä.

        Kirjoitat että Satu jyrättiin jäähalliasiassa. Erikoista. Näin ulkopuolisena kun on päässyt, tai oikeastaan joutunut, seuraamaan paikallisten demarien jäsentenvälisiä niin ei ole voinut välttyä vaikutelmalta että se on kyllä Satu joka jyrää. Kokeilepa vaikka Länsi-Savon haulla Taavitsainen niin huomaat että missä Satu siellä riita. Ei niitä Putin-vertauksia tyhjästä ole keksitty.

        Sinusta Satu on toiminut koko ajan kaupunkilaisten hyväksi. Voi olla. Mutta jos nämä tässäkin viestiketjussa esille tuodut esimerkit siitä kuinka Satu, edeltäjistään poiketen, on alkanut laskuttamaan vuosipalkkionsa lisäksi ylimääräisiä palkkioita, esimerkiksi Veteraanijuhlassa kutsuvieraana olemisesta, ja vielä takautuvasti, niin kai voi myös todeta, että Satu on toiminut koko ajan myös omaksi hyväksi? Tosin osa noista jutuista on varmasti poliitikkoihin ja muihin julkisuuden henkilöihin kohdistuvaa yleistä parjaamista. En esimerkiksi usko että suomalainen poliitikko kehtaa olla niin härski että laskuttaisi kirkossa käynneistäänkin.

        Mitä älytöntä siinä on että Satu kertoisi blogissaan myös muut urheiluseurat, yhdistykset ja organisaatiot jotka eivät ole hoitaneet suorituksiaan kaupungille? Sadulla on ko. materiaali käytettävissään, ja niin halutessaan hän pystyisi muutamassa minuutissa laittamaan ne blogiinsa. Nykytilanne, varmaksi tiedetään vain yksi maksujaan hoitamaton, on epäreilu koska käytännössä varmaksi tiedetään että niitä on muitakin. Kaupungilla kertoillaan valistuneita, ja toisaalta ilkeämielisiä, arvauksia että kuka on kuinkakin paljon jättänyt maksamatta. Satu helpottaisi kummasti velvoitteensa hoitaneiden asemaa kun kertoisi avoimesti että ketkä ovat ja kuinka paljon jättäneet maksujaan hoitamatta.

        Ja jos Satu ei muita tuo julkisuuteen niin heräähän siinä sellainenkin epäilys että kysymys olikin vaalityöstä. Sadun antipatiat Jukureita kohtaan eivät ole mikään salaisuus. Jukurikannattajilta ääniä tuskin olisi ollut tulossakaan. Muita maksunsa hoitamattomia organisaatioita paljastaessa ääniä taas saattaisi mennä.

        Vertauksesi demareista ja uppoavasta laivasta on osuva. Näin vaalipiiriuudistuksen jälkeen voi hyvinkin käydä niin että Etelä-Savosta ei ole kuin yksi demari seuraavassa eduskunnassa. Loput vaalipiirin demarit ovat sitten etelämpää. Taavitsainen ja Viitamies tappelevat verissä päin keskenään ja Backman kerää kaikki demariäänet Itä-Savosta. Ei siis kovin valoisa tulevaisuus Mikkelille.


      • Voitto Liike
        sitä saa mitä tilaa kirjoitti:

        Samaa mieltä, ristiriitainen viestiketju. Otsikosta alkaen.

        Mutta kun näyt tietävän noista Sadun asioista niin voisitko valaista muutamasta viestiketjussa esillä olleesta asiasta tai väittämästä.

        Kirjoitat että Satu jyrättiin jäähalliasiassa. Erikoista. Näin ulkopuolisena kun on päässyt, tai oikeastaan joutunut, seuraamaan paikallisten demarien jäsentenvälisiä niin ei ole voinut välttyä vaikutelmalta että se on kyllä Satu joka jyrää. Kokeilepa vaikka Länsi-Savon haulla Taavitsainen niin huomaat että missä Satu siellä riita. Ei niitä Putin-vertauksia tyhjästä ole keksitty.

        Sinusta Satu on toiminut koko ajan kaupunkilaisten hyväksi. Voi olla. Mutta jos nämä tässäkin viestiketjussa esille tuodut esimerkit siitä kuinka Satu, edeltäjistään poiketen, on alkanut laskuttamaan vuosipalkkionsa lisäksi ylimääräisiä palkkioita, esimerkiksi Veteraanijuhlassa kutsuvieraana olemisesta, ja vielä takautuvasti, niin kai voi myös todeta, että Satu on toiminut koko ajan myös omaksi hyväksi? Tosin osa noista jutuista on varmasti poliitikkoihin ja muihin julkisuuden henkilöihin kohdistuvaa yleistä parjaamista. En esimerkiksi usko että suomalainen poliitikko kehtaa olla niin härski että laskuttaisi kirkossa käynneistäänkin.

        Mitä älytöntä siinä on että Satu kertoisi blogissaan myös muut urheiluseurat, yhdistykset ja organisaatiot jotka eivät ole hoitaneet suorituksiaan kaupungille? Sadulla on ko. materiaali käytettävissään, ja niin halutessaan hän pystyisi muutamassa minuutissa laittamaan ne blogiinsa. Nykytilanne, varmaksi tiedetään vain yksi maksujaan hoitamaton, on epäreilu koska käytännössä varmaksi tiedetään että niitä on muitakin. Kaupungilla kertoillaan valistuneita, ja toisaalta ilkeämielisiä, arvauksia että kuka on kuinkakin paljon jättänyt maksamatta. Satu helpottaisi kummasti velvoitteensa hoitaneiden asemaa kun kertoisi avoimesti että ketkä ovat ja kuinka paljon jättäneet maksujaan hoitamatta.

        Ja jos Satu ei muita tuo julkisuuteen niin heräähän siinä sellainenkin epäilys että kysymys olikin vaalityöstä. Sadun antipatiat Jukureita kohtaan eivät ole mikään salaisuus. Jukurikannattajilta ääniä tuskin olisi ollut tulossakaan. Muita maksunsa hoitamattomia organisaatioita paljastaessa ääniä taas saattaisi mennä.

        Vertauksesi demareista ja uppoavasta laivasta on osuva. Näin vaalipiiriuudistuksen jälkeen voi hyvinkin käydä niin että Etelä-Savosta ei ole kuin yksi demari seuraavassa eduskunnassa. Loput vaalipiirin demarit ovat sitten etelämpää. Taavitsainen ja Viitamies tappelevat verissä päin keskenään ja Backman kerää kaikki demariäänet Itä-Savosta. Ei siis kovin valoisa tulevaisuus Mikkelille.

        Näistä muista "velkaorganisaatioista" ja niiden esilletuomisesta monessa yhteydessä mainitaan. Mikäpä siinä, ettei näin voisi tehdä. Mutta, kyseinen seura on ainoa OY, eli liikeyritys. Tämä asettaa yhdistyspohjaisiin verattuna tiukempia vaatimuksia toiminnalle. Itse asiassa oy-pohjaisten liikeyritysten avustaminenkin on vähän niin ja näin.


      • ota asioista selvää
        Voitto Liike kirjoitti:

        Näistä muista "velkaorganisaatioista" ja niiden esilletuomisesta monessa yhteydessä mainitaan. Mikäpä siinä, ettei näin voisi tehdä. Mutta, kyseinen seura on ainoa OY, eli liikeyritys. Tämä asettaa yhdistyspohjaisiin verattuna tiukempia vaatimuksia toiminnalle. Itse asiassa oy-pohjaisten liikeyritysten avustaminenkin on vähän niin ja näin.

        Jukurit ei ole ainoa OY jolla on maksuja rästissä kaupungille.


      • Ota itse selvää
        ota asioista selvää kirjoitti:

        Jukurit ei ole ainoa OY jolla on maksuja rästissä kaupungille.

        Se on vähän sama asia kun oikeudessa sanoisi tuomarille etten ole ainoa rosvo kaupungissa.


      • Voitto Liike
        ota asioista selvää kirjoitti:

        Jukurit ei ole ainoa OY jolla on maksuja rästissä kaupungille.

        Lue aiemmasta: kyseinen seura. Siis urheiluseuroista en tosiaan tiedä minkään muun Mikkelissä olevan Oy (tai hyvin piilossa ovat), joten urheiluseurojen osalta muiden rästit ovat pikkaisen eri asemassa. Yhdistyspohjalta oy:ksi muuttuessa vaaditaan vähän enemmän ja jääkiekossa melkeinpä vaaditaan oy:tä. HPK mm. porskuttaa jostain syystä erikoisasemassa ja toiminta on tuolloin perinteisesti ollut vähän väljempää.. Mielestäni Oy:nä toimiminen on pelkästään hyvä asia myös imagollisesti, mutta toiminnan soisi olevan myös sen kunnian arvoista.

        Käyttömaksuista osa lienee Jukureillakin yhdistysmuodon ajalta ja jotenkin näiden suorittaminen varmaan soviteltu nykyiseen muottiin, ihan asiallisestikin. Osakkaathan sen varmaan tietävät.

        Ja eiköhän noita muita "velkaoy"-yrityksiä tälläkin palstalla ole tullut esille.


      • 6+15=21
        Voitto Liike kirjoitti:

        Lue aiemmasta: kyseinen seura. Siis urheiluseuroista en tosiaan tiedä minkään muun Mikkelissä olevan Oy (tai hyvin piilossa ovat), joten urheiluseurojen osalta muiden rästit ovat pikkaisen eri asemassa. Yhdistyspohjalta oy:ksi muuttuessa vaaditaan vähän enemmän ja jääkiekossa melkeinpä vaaditaan oy:tä. HPK mm. porskuttaa jostain syystä erikoisasemassa ja toiminta on tuolloin perinteisesti ollut vähän väljempää.. Mielestäni Oy:nä toimiminen on pelkästään hyvä asia myös imagollisesti, mutta toiminnan soisi olevan myös sen kunnian arvoista.

        Käyttömaksuista osa lienee Jukureillakin yhdistysmuodon ajalta ja jotenkin näiden suorittaminen varmaan soviteltu nykyiseen muottiin, ihan asiallisestikin. Osakkaathan sen varmaan tietävät.

        Ja eiköhän noita muita "velkaoy"-yrityksiä tälläkin palstalla ole tullut esille.

        Yks tuttu väittää kivenkovaan että Palloilijoilla ois kans maksuja rästissä. Ite en ole muualta kuullu että olis. Ei siis ole vakavaa kun on ry.?


      • asian tietävä
        6+15=21 kirjoitti:

        Yks tuttu väittää kivenkovaan että Palloilijoilla ois kans maksuja rästissä. Ite en ole muualta kuullu että olis. Ei siis ole vakavaa kun on ry.?

        Mikkelin Palloilijoilla ei ole yhtään maksuja rästissä.


    • 326gy7hujujujuyyre

      Kyl työ Jukurilfanit ootte tyhmiä.. Toosa johtaa huutokuoroo ja mummo vatkaa käsiään vieressä, säälittävää touhua. Ei ole aikiihmisillä muuta elämää.

    • do-do-doivakka

      Sarvilupi on luvannu maksaa toivakan velat, kerää kuulemma rahaa ovelta ovelle ja myy jukurtti pipoja hintaa 150 ekua kappale!! Tulee Doivakan nimmari päälle.

      • hoitotäti85

      • hoitsutäti

    • Nyt meni

      pahasti metsään veikkailut...harmi. Viina, terva, sauna ja rankka urheilu auttaa pitämään pään ja sun muun kondiksessa. Päälle vielä helvetin hulvaton sekapoltsi huumori ja jaksaa kovaa työntekoa ja arkea. Mutta, eihän nämä jukurit osaa hauskaa pitääkään.

    • Jukka Jukurtti

      No onks ne jukurtti rääpäleet maksanut velkansa? Vai vieläkö ne vaan kusettaa??

    • Tohtori vaan

      No nythän miä sen hokasin.

      Täällä on VAIN YKSI avohoitopotilas joka heittelee lokaa Jukureiden, Sarvisklubin ja Toivakan niskaan. Tämä vatipää kirjoittaa kymmenellä nimimerkillä ja on joka kerta iloinen kun joku sen aliaksista vastaa johonkin sen aiempaan kirjoitukseen.

      Onko lääkkeet otettu?

      • penkkiurheilijatar

        Tämä on hyvin tyypillistä varsinkin Mikkelissä. Jos jotkut uskaltavat yrittää ja laittavat itsensä likoon jonkin asian puolesta, niin palstat on pullollaan valittajia ja v*ttuilijoita, jotka eivät itse kykene muuhun kuin netti-irvailuun. Omaa tyhjää elämäänsä ne tuolla vaan täyttävät. Jos he saavat tuosta apua omaan egoonsa, niin silloinhan kaikki on hyvin. Rohkeasti vaan eteenpäin Jukurit ja fanit. Hienoa työtä teette mikkeliläisen urheilun eteen.


    • Theodor G

      Hokasit väärin. Itse olen kirjoitellut muutaman viestin tosiasioihin perustuen, velkaahan ei vieläkään ole maksettu. Sen sijaan sinulle voisin lääkitystä suositella, mikäli yksisilmäisesti näet ongelman jossain muualla kuin Jukurijohdossa. Ota vaikka pari nappia alkuun.

    • fan1

      Joo, väärin oli hokattu. Kyllä tuo jukurisuhmurointi on ärsyttänyt kaupunkilaisia ja fanejakin oikein kunnolla ja laajassa mittakaavassa. Kaupunki on tukenut enemmän kuin asukkaat olisivat halunneet, mutta edes sovittuja jäähallivuokriaan eivät ole maksaneet. Mitta vaan tulee täyteen rauhallisillakin kaupunkilaisille.

    • K.Jurri

      Eikös ne jäähallimaksut annettu anteeksi?

    • NO MONEY

      Villasella painettu koko juttu!

      • velatonni

        velat maksettu, kertoo länsisavo.


    • Juustopäää

      Puolet on vielä maksamatta

    • jukurttia liikaa

      Jukurtit selittää; puolet maksettu veloista. Onpa surkeeta.

    • joo-

      Lupauksia ja uhkauksia äänestämisestä. Nyt on Taavitsainen eduskunnassa...

    • mainostenkatsoja

      Taisipa Satun nöyrtyminen auttaa läpipääsyssä. Niin vain oli viime perjantain pelissä jäähallin screenillä monta kertaa Satun mainos. Jatkoajallakin ehti mainos pyöriä. Ei sillä, olipa siellä muidenkin läpimenneiden mainoksia, ainakin Häkkänen ja Toivakka mainosti. Ja läpipääsemättömistä Kivinen mainosti.

    • LKOW

      Siis oikeesti, oliko Taavitsaisella mainos jäähalilla? Hän vastusti koko hallin remonttia ja rankaisi viittä demarivaltuutettua, jotka eivät äänestäneet halliremonttiasiassa Taavitsaisen haluamalla tavalla. Jo on kaksinaamaista toimintaa Taavitsaiselta!

      • Häpeäisi

        Kyllä häpesin Taavitsaisen puolesta sitä jäähallin mediakuution mainosta ja monta, monta kertaa. Siitäkin huolimatta, etten koskaan ole edes harkinnut kyseisen puolueen, saati tuon halliremonttia vastustaneen ehdokkaan äänestämistä. Itse asiassa häpeän edelleenkin Taavitsaisen puolesta, koska olen mikkeliläinen.


      • nöyräsatu

        Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Eikös sitä näin sanota. Luulenpa että Satu joutuu nörtymään vielä muutamassa muussakin asiassa...


      • Onnittelut_Satu

        Onnittelut Satu! Jatka pienten ihmisten puolustamista! Älä välitä kateellisista valittajista.


      • Tunnettu

        Hyväveli verkosto toimii niin mainiosti Mikkelin kaupungilla. Olipa kysymyksessä valtuutettu tai sitten virkamies, aina sama juttu. Kärsijöitä ovat ne jotka oikeesti tekee ne työt.


    • ergergerg

      Aijai mitä katkeria nyyhkijöitä täällä on. Hävetkää surkimukset! Taavitsainen vastusti hallin sitä kalleinta remonttia, ei itse remonttia. Politiikkaan kuuluu että jompi kumpi valitaan, ei se tarkoita sitä että henkilö vihaa aihetta. Taulapäitä täynnä kylä

    • Fbdnndnd

      Taavitsainen ei kuulu politiikkaan. Hän ei siedä ollenkaan kritiikkiä, vaan poistaa kaikki vähänkin kriittiset kommentit, ihan sama, vaikka olisivatkin asiallisia. Ihan uskomatonta.

    • OlenRobotti

      eikös tämä samainen rouva vaatinut, että hevosharrastukset kuuluu kaikille, kelan/sosiaalitoimen tuella eläville vasemmistolaisillekin. kiinnostaisi vaan tietää, että mikä taho alkaisi ilmaiseksi tätä ilmaiseksi tarjoamaan ? tuskin kukaan.
      sama se oli lähteä vaatimaan kaikille vasemmistolaisille ilmaisia helikopterilentoja näin harrastusmielessä, kun rikkaatkin tekee näin.
      en aina ymmärrä kyseisen rouvan järjenjuoksua. realiteetit ne on joka paikassa.
      jotkut jutut maksavat vain niin paljon, ettei köyhillä vain lompakko riitä kaikkiin harrastuksiin. ei siinä auta vasemmistolaisten huuto, että minäkin haluan alpeille laskemaan mutkamäkeä, jos ei pinkka riitä omasta takaa.

      • latusatu

        paitsi hiihtoladut pitäisi kieltää jatkuvan raivoamisen takia.


    • PenTsyskovitsiko

      Niin tosiaan hyökkäsihän tämä Satu Mikkelin hiihtäjienkin kimppuun ja syytti hiihtäjiä raivoamisesta ja vaati suurinpiirtein eduskuntaa koolle hätäistuntoon, koska hiihtäjä antoi palautetta ladulla tallustaneelle likalle. Omituista. Hyvin omituista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2285
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      71
      1923
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1725
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      158
      1649
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1514
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe