Kodeiinia on ihanaa

Miksi en sitä

käyttäisi, minä elämääni kyllästynyt yksinäinen poikamies. Miksi kaiken kivan pitää olla kiellettyä? Miksi ei saisi tulla välillä hyvä olo, kaiken pahan olon keskellä. En ymmärrä. Käyttääkö täällä muut lääkkeitä/tai huumeita pahanolon karkoittamiseen, niin tai alkoholia kuten minä myös toisinaan sitäkin. Rakastan päihteitä. Minusta ei sitä ulospäin tosin huomaa. Tänään olen vetänyt pullollisen proffaa (150mg)kodeiinia, vastaa 5kpl panacodeja. Sen lisäksi olen pitkin päivää popsinut virosta tuotuja käsikauppalääkkeitä nimeltä co codamol. Käy se näinkin, kun ei kerran lääkäristä irtoa panacod respaa.

4

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HaiMann

      Jos niissä on parasetamolia, kannattaa vähän varoa. Siinä menee joku sisuskalu rikki, jos sitä saa liikaa. Kun en tiedä, että onko niissä, niin muuten vain totean.

    • 4000 mg max vrk

      Vesierottelu kannattaa tehdä jos nappeja menee paljonkin päivässä ja alkoholia vielä sen lisäksi.

      Joillain pitkäaikaisen käytön seurauksena maksaa sietää paremmin parasetamolia, toisilla taas maksa-arvot nousevat ja maksan toiminta häiriintyy..

    • Aloittaja.

      Juu tiedetään, kohta about 10 vuoden kokemuksella. Nykyään käytän VAIN kodeiinia, kun ennen käytin kovempiakin aineita. Mutta joo, parasetamolia on toki, ja sen kanssa saa olla tarkkana. Vesierotteluja en ole jaksanut tehdä vuosiin, koska kyllä maksa kestää sen 3-4g parasetamolia ja enempää en niitä otakaan koska juon proffaa päälle ja siinä on 150 kodeiinia. Käytättekö te kanssa kodeiinia vai? Mites bentsot? Alkoholia en ole koskaan käyttänyt lääkkeiden kanssa, sitä juon vain sellaisenaan ilman, että lääkeaineita veressä.

    • kanssaeläjä

      "Miksi kaiken kivan pitää olla kiellettyä? Miksi ei saisi tulla välillä hyvä olo, kaiken pahan olon keskellä."

      Käypä hoito -suosituksen mukaan tuohon oikea hoito on mielialahäiriön hoitamiseen tarkoitettu lääkitys ja terapia.

      Toisille sopii SSRI/neuroleptit/bentsot yhdistettynä tunnin smalltalkkiin jonkun hoitsun kanssa kerran viikossa. Itselläni on lääkkeenä vahva, sativainen kannabis ja terapiana meditaatio.

      Aiemmin lääkkeenäni oli koskenkorva ja terapiana mongertaminen kavereiden kanssa. Krapulaan joskus kun sattui saamaan (en yhtä aikaa alkoholin kanssa ottanut), lääkkeeksi pamia, xanttuja tai muita bentsoja ja oli ihan perhanan kivaa maata ryyneissä aina hetken aikaa, mutta parin päivän jälkeen bentsoja napsittua tuli vain sellainen zombiemainen olo, kieli tuntui pyörivän suussa omituisesti ja nukahteli kesken kaiken tuoleihin jne. (minä en koskaan nukahda esim. leffan aikana normaalisti).

      Se viinalääkitys pahensi tilannetta vuosi vuodelta enemmän, vaikka se hyvä puoli siinä oli, että päissään sai halata kavereitaan ilman että vaivaantuvat. Oikeastaan ainoa, mitä niiltä ajoilta kaipaa. Muuten en kaipaa edes niitä nousuhumalan vahvuuden ja voiman tunteita, kyllä napakan itsekasvatetun skunkin sauhuttelu antaa paljon kirjavamman ja iloisen tunneskaalan ja joka tapauksessa onnellisuuden ja rauhan tunteen ja käsityksen, että kyllähän kaikki tässä elämässä loppujen lopuksi on kohdallaan (kunhan on tottunut aineen vaikutuksiin). Tosiasiassa ei ole, mutta mikään terapia tai lääke ei tee paskasta ja epäreilusta maailmasta parempaa, kyse on vain siitä, miten itse maailman kokee ja näkee.

      Me ollaan vain apinoita tällä kylmässä pimeassä avaruudessa tarkoituksettomana leijuvalla pallolla omiamme touhuten, perimmäisenä tarkoituksena yrittää pitää tätä haurasta hiilivetykuorta, eli ruumista elossa mahdollisimman pitkään syystä jota emme edes tiedä.

      Tai ne jotka tietävät, elävät jossain illuusiossa, uskonnossa tai ovat kaventaneet katseensa vain sosiaalisiin piireihinsä tekohymyineen ja kohteliaisuuksina esitettyine latteuksineen (no vähän alkon halvimmalla kyykkyviinillä joutuu ehkä iltaisin pitämään itseään kasassa sähkösaunasta tultua...) Tai esimerkiksi päihteiden tuottamissa päiväunessa. Ne on ihan kivoja päiväunia. Kodeiiniakin sekä sitä vahvempaa tramadolia olen kokeillut, vaimentaa mielestä kaiken negatiivisen ja tekee pehmoisen, höttöisen olon, mutta lopulta tulee vain pahoinvointia ja voimattomuutta ja vessanpöntöllä saa punnata persreikä ruvella ummetuksessa. Niihin jää myös henkiseen ja fyysiseen koukuun kuten bentsoihin, hitaasti mutta varmasti.

      Kannabis-meditaatio -yhdistelmällä ei ole terveydellisiä haittavaikutuksia minulle, päinvastoin. Verikokeet osoittanut. Ylipainokin lähti, huolimatta siitä että söin kahta kauheammin, sokeriaineenvaihdunta paranee. Tietämäni hampuusit on keskimäärin aika hoikkia. Ja käytännössä lähes ilmaista, kun itse päihteensä kasvattaa, sähkölaskukin menee fattaan. Lannoitteet nyt maksaa pari kymppiä per sato.

      Mutta kukin tyylillään. Itse olen pitänyt hyvänä oman päihteidenkäytön mittarina sitä, että pystyykö olemaan kaksi viikkoa täysraittiina ilman sen kummempia oireita kuin normaali yleinen ketutus. Hyvin pystyn itse. Usein pidänkin tämän paussin, jotta toleranssit laskee lähes nollaan. Harvalla päihteellä laskee niin nopeasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9616
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2817
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      160
      2574
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1429
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe