Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

LIDL Pullopalautus

Kaupanvaihto edessä

On se kumma että joka ainut kerta kun käymme kaupassa pullonpalautus automaateista jompikumpi on täynnä ja toinen alkaa justkohta hälyttämään tyhjennystä.Eikö niitä saada toimimaan niinkuin muidenkin kauppojen koneita ?? Sama juttu kassoilla , aina jonoa puoleenväliin kauppaa ja lisävoimaa hälytetään useita kertoja ennenkuin joku suvaitsee tulla purkamaan sumaa !!

9

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järki käteen ja...

      Ja sehän auttaa ihan hitosti, että kiukuttelee täällä.... Oletko koskaan kuullut, että se palaute kannattaa antaa siihen osoitteeseen, missä siihen pystytään vaikuttamaan? Tässä(kin) tapauksessa tämä(kin) palaute kuuluu antaa sinne kauppaan, eikä tänne. Vai meinaatko, että Lidlin johtoporras hengailee suomi24:n Kokemäki -palstalla?

    • valitus automaatti

      Kyllä tämä on paras paikka valitella. Täällähän pullonpalautus automaatin vastuuhenkilö päivystää kellon ympäri, että tänne vaan,vali vali!

    • vammanen1

      No eihän siitä tuu hevon paskaa ku siellä teinitytöt yrittää pyörittää kauppaa

    • johdolle palaute

      Ei sekään niiden likkojen vika ole, vaan johdon, joka palkkaa epäpätevää porukkaa...

    • Tarja-Marja

      Hinta ja laatu korreloivat tässäkin tapauksessa. Palvelun taso on myös eräs tärkeä laadun kriteeri. Halpahallin surkea henkilöstö.

    • Rusinatpullasta

      Taitaa olla niin, että Lidlin halvempi hintataso ihan perustuu mm. vähäiseen henkilökuntamäärään. Koskaan en ole Lidlissä nähnyt henkilökunnan juoruilevan keskenään, aina ovat jotakin tekemässä. Itse tykkään käydä Lidlissä, henkilökunta tervehtii ja käyttäytyy mielestäni asiallisesti. Ja hinnat ovat kyllä halvempia, eikä minulla ole koskaan ollut huomauttamista ruoka-tavaroiden laadusta. Pullonpalautusautomaatilla on aina yleensä jonoa, ei tietenkään ole henkilökunnan vika, että kaikki palauttavat mieluiten pullonsa juuri Lidliin. Jokainen valitsee itse missä kaupassa asioi, jos ei halua jonottaa pullonpalautusautomaatilla, voi mennä S-Marketiin tai K-kauppaan. Ei tarvitse vastailla henkilökunnan tervehdyksiin.
      Kunhan muistaa katsoa päiväykset tarkkaan, eritoten mahdollisissa tarjoustuotteissa, ovat yleensä joko puolittain tai kokonaan pilaantuneita. Ja on varaa käyttää vähän enemmän rahaa. Kassajonotkin on harvinaisia, kun väkeä käy sen verran vähän.

    • Kyllänäinonvaan

      Moni palauttaa Lidliin pullot juurikin sen takia, että sinne käy kaikki pullot. Jos on esim. kassillinen pari palautuspulloja ja joukossa Lidlin pulloja, jotka ei muualle käy, niin kuka jaksaa alkaa erittelemään ja viemään pulloja eri paikkaan?
      Lidl on juuri loistava kauppa, mukava henkilökunta ja edulliset hinnat.
      Muistakaa, et ihmisiä hekin siellä on ja maltti on suotavaa. Työtään tekevät parhaansa mukaan. Jos kova kiire on ostokset yms. hoitaa niin K-Superissa on aika hiljasta yleensä, joten sinne vaan asioimaan.

    • Jazzu16

      Henkilökunta on kovin antavaista vaikkakin omakin kumppani löytyisi kotoa.

      • Aiheenvierestä

        Siis työaikana, tarkoitat?? Mielenkiintoinen näkemys. Kuvittelin, että Lidlin henkilökunnalla on niin paljon työtä, ettei joutoaikaa olisi. Mikäli antavaisuutta esiintyy työajan ulkopuolella, taitaisi olla uuden ketjun aihe, esim. avo- tai avioliiton ulkopuoliset suhteet tms. Yleisesti on pidetty sopimattomana jos esim. kirkkoherra puolijulkisesti harrastaa seksiä muiden kuin oman vaimonsa kanssa, mutta kauppojen henkilökunnalta ei voida vaatia yhtä nuhteetonta käytöstä. Siis vaikka olisitkin jonkun marketin kassa, voit ihan oman mielihalusi mukaan tapailla muitakin miehiä kuin omaasi, mikäli se vain tälle omallesi passaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe