LIDL Pullopalautus

Kaupanvaihto edessä

On se kumma että joka ainut kerta kun käymme kaupassa pullonpalautus automaateista jompikumpi on täynnä ja toinen alkaa justkohta hälyttämään tyhjennystä.Eikö niitä saada toimimaan niinkuin muidenkin kauppojen koneita ?? Sama juttu kassoilla , aina jonoa puoleenväliin kauppaa ja lisävoimaa hälytetään useita kertoja ennenkuin joku suvaitsee tulla purkamaan sumaa !!

9

981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järki käteen ja...

      Ja sehän auttaa ihan hitosti, että kiukuttelee täällä.... Oletko koskaan kuullut, että se palaute kannattaa antaa siihen osoitteeseen, missä siihen pystytään vaikuttamaan? Tässä(kin) tapauksessa tämä(kin) palaute kuuluu antaa sinne kauppaan, eikä tänne. Vai meinaatko, että Lidlin johtoporras hengailee suomi24:n Kokemäki -palstalla?

    • valitus automaatti

      Kyllä tämä on paras paikka valitella. Täällähän pullonpalautus automaatin vastuuhenkilö päivystää kellon ympäri, että tänne vaan,vali vali!

    • vammanen1

      No eihän siitä tuu hevon paskaa ku siellä teinitytöt yrittää pyörittää kauppaa

    • johdolle palaute

      Ei sekään niiden likkojen vika ole, vaan johdon, joka palkkaa epäpätevää porukkaa...

    • Tarja-Marja

      Hinta ja laatu korreloivat tässäkin tapauksessa. Palvelun taso on myös eräs tärkeä laadun kriteeri. Halpahallin surkea henkilöstö.

    • Rusinatpullasta

      Taitaa olla niin, että Lidlin halvempi hintataso ihan perustuu mm. vähäiseen henkilökuntamäärään. Koskaan en ole Lidlissä nähnyt henkilökunnan juoruilevan keskenään, aina ovat jotakin tekemässä. Itse tykkään käydä Lidlissä, henkilökunta tervehtii ja käyttäytyy mielestäni asiallisesti. Ja hinnat ovat kyllä halvempia, eikä minulla ole koskaan ollut huomauttamista ruoka-tavaroiden laadusta. Pullonpalautusautomaatilla on aina yleensä jonoa, ei tietenkään ole henkilökunnan vika, että kaikki palauttavat mieluiten pullonsa juuri Lidliin. Jokainen valitsee itse missä kaupassa asioi, jos ei halua jonottaa pullonpalautusautomaatilla, voi mennä S-Marketiin tai K-kauppaan. Ei tarvitse vastailla henkilökunnan tervehdyksiin.
      Kunhan muistaa katsoa päiväykset tarkkaan, eritoten mahdollisissa tarjoustuotteissa, ovat yleensä joko puolittain tai kokonaan pilaantuneita. Ja on varaa käyttää vähän enemmän rahaa. Kassajonotkin on harvinaisia, kun väkeä käy sen verran vähän.

    • Kyllänäinonvaan

      Moni palauttaa Lidliin pullot juurikin sen takia, että sinne käy kaikki pullot. Jos on esim. kassillinen pari palautuspulloja ja joukossa Lidlin pulloja, jotka ei muualle käy, niin kuka jaksaa alkaa erittelemään ja viemään pulloja eri paikkaan?
      Lidl on juuri loistava kauppa, mukava henkilökunta ja edulliset hinnat.
      Muistakaa, et ihmisiä hekin siellä on ja maltti on suotavaa. Työtään tekevät parhaansa mukaan. Jos kova kiire on ostokset yms. hoitaa niin K-Superissa on aika hiljasta yleensä, joten sinne vaan asioimaan.

    • Jazzu16

      Henkilökunta on kovin antavaista vaikkakin omakin kumppani löytyisi kotoa.

      • Aiheenvierestä

        Siis työaikana, tarkoitat?? Mielenkiintoinen näkemys. Kuvittelin, että Lidlin henkilökunnalla on niin paljon työtä, ettei joutoaikaa olisi. Mikäli antavaisuutta esiintyy työajan ulkopuolella, taitaisi olla uuden ketjun aihe, esim. avo- tai avioliiton ulkopuoliset suhteet tms. Yleisesti on pidetty sopimattomana jos esim. kirkkoherra puolijulkisesti harrastaa seksiä muiden kuin oman vaimonsa kanssa, mutta kauppojen henkilökunnalta ei voida vaatia yhtä nuhteetonta käytöstä. Siis vaikka olisitkin jonkun marketin kassa, voit ihan oman mielihalusi mukaan tapailla muitakin miehiä kuin omaasi, mikäli se vain tälle omallesi passaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3896
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2461
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1463
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1045
    Aihe