Olemme ainoat, jotka pelastumme!

Naattan.

Luit aivan oikein! Totta se on!
Raamatussakin puhutaan vain ja ainoastaan yhdestä joukosta, ei monista!
Taivaaseen vie vain ja ainoastaan yksi tie, ei monta. Emme voi valita mieleistämme polkua kohti taivasten valtakuntaa vaikka se tuntuisi ihmismielestä mielekkäältä.

Nyky aikana monilla ihmisillä on ihmeellisiä käsityksiä siitä, että on useita teitä Jumalan luokse. Aivan ällistyttäviltä kuulostaa kaikista avarimmat käsitykset: Kaikki uskot, uskoit sitten millaiseen jumalaan tai olioon tahansa, määränpää on sama. Että olisi todella monenlaisia polkuja pelastukseen, eikä niiden kaikkien suinkaan tarvitse käydä Kristuksen kautta! Vielä järkyttävämmältä vaikuttaa ajatus: Kaikki pääsevät taivaaseen!
Tämä ajatus on siinä mielessä todella vaarallinen, koska se saattaa antaa ihmiselle oikeuden tehdä mitä vain. Tämä ajatus lisää myös itsemurhariskiä niiden kohdalla, jotka ovat miettineet elämänsä päättämistä. Ajatus siitä, että voimme tuosta vain mennä samontein taivaaseen saattaa johtaa siihen, että ihminen varsin kevytkenkäisesti päättää päivänsä uskoen pääsevänsä paratiisiin. Mutta rakkaat: näin ei käy. Se, joka täältä poistuu oman käden kautta, on hänellä ikuinen kärsimys ja hammasten kiristys.

Monesti kuulee kysymyksiä: miksi Jumala tahtoo lähes kaikkien joutuvan helvettiin?

Vastaus: Eihän Jumala tahdo niin! Kaikki riippuu valinnoista! Meillä kaikilla on mahdollisuus tehdä parannus ja tehdä matkaa uskovaisena.

Toinen kysymys: Uskotte, että parannusta ei voi tehdä noin vain. Se ei ole ansio, vaan lahja. Kaikki eivät voi tehdä parannusta, vaikka haluaisi. Miksi Jumala ei anna mahdollisuutta?
Vastaus: Jumala antaa kyllä kaikille etsikon aikansa. Silloin erityisesti täytyisi olla kuuliainen Jumalalle. Silloin, kun ihminen on heränneellä tunnolla, hän voi saada parannuksen armon. Aina voi myös rukoilla, että Jumala herättäisi tunnon

Kolmas kysymys: Miksi juuri vanhoillislestadiolaisuus, joka on kyllin pieni joukko?
Vastaus: Raamatussakin puhutaan pienestä joukosta, joka on kuin hakomaja yrttitarhassa. Hyvin piskuinen joukko. Jumalan lasten määrä on kautta historiain ollut todella pieni. Elävä usko on kulkenut eri kansakuntien kautta tänne pohjolaan. Nimitys "vanhoillislestadiolaisuus" on vain ihmisten antama nimitys, jolla myös meidän uskovaisten joukko tunnetaan. Mutta toisaalta uskovaisuus ja vanhoillislestadiolaisuus eivät ole synonyymeja keskenään. Ei kaikki vanhoillislestadiolaisetkaan välttämättä uskovaisia. Togon, Equadorin yms. uskovaiset ovat varmasti saaneet omat paikallisensa nimitykset, mutta he ovat osa tätä Jumalan lasten joukkoa. Jos me vanhoillislestadiolaisina emme ole kuuliaisia Jumalan sanalle, armo voidaan viedä pois.. Vanhoillislestadiolaisuus ilman Jumalaa ei ole enää oikeaa uskoa... Rukouksenamme on, että Jumala antaisi Sanansa pysyä meidän keskuudessamme!

15

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi pimeää

      Kuule älä viitsi aikuinen ihminen olla kuin tulitikunmyrkky niin pieni ja olematon ajatuksistasi että kuvittelet veeällien olevan jossain erikoisasemassa Jumalaan nähden !

      Koita hyvä ihminen tajuta että tässä nyrkinkokoisessa ja sen pikkuisessa väkimäärässä on kouralinen uskovia ihmisiä kun ssamaan aikaan mailmassa on satoja miljoonia uskovia jotka eivät ole koskaan edes kuulleen jostain suomen lestaporukoista joita on kolmattakymmentä haaraa ja kaikin ainoita oikeita. !

      SIis herää nyt vielä vanhoilla päivilläsi ja avaa silmäsi, Jumala on hiukan suurempi kui teidän naulanreikäoppinne.

      • hassut opit

        esm Kiinassa ihmisiä uudestisyntyy joka viikko enemmän ihmisiä kuinteitä on koskaan ollut suviseuroillanne, eli koittakaa nyt jo avata sydämenne ja silmänne ja laittaa nuo hölmöt mevainoppinne jo roskakoriin.


    • 22+66

      ### Rukouksenamme on, että Jumala antaisi Sanansa pysyä meidän keskuudessamme! ###

      Kun vielä uskoisitte siihen!

    • Suurinta soopaa mitä liha saa aikaan.

      >>>Raamatussakin puhutaan vain ja ainoastaan yhdestä joukosta, ei monista! ** Puhutaanko? Missä.
      Taidat valehdella. Sitä ei ole siellä.
      0-1
      >>Taivaaseen vie vain ja ainoastaan yksi tie, **** Kyllä, se on usko Kristukseen Herrana ja Kaikkivaltiaana.
      Muuta tietä ei ole, ja Sinulla ei ole tämä tie.
      0-2
      >>>Nyky aikana monilla ihmisillä on ihmeellisiä käsityksiä siitä, ** Kristityille tien on vain yksi, se on usko Kristukseen.
      Teillä se on usko lahkoonne, koska kuulemma mukaan vain siellä elää Jeesus.
      Jeesus ei elä käsin tehdyissä tiloissa, vaan uudestisyntyneen ihmisen sydämessä.
      0-3

      >>>Tämä ajatus on siinä mielessä todella vaarallinen, koska se saattaa antaa ihmiselle oikeuden tehdä mitä vain. Tämä ajatus lisää myös itsemurhariskiä niiden kohdalla, jotka ovat miettineet elämänsä päättämistä. ** Olet oikeassa.
      Kävin Keskipohjanmaalla eräällä tilalla ja siellä vanha Isäntä kertoi, että Hänen tuttava piiristä 7 on tehnyt viimeisen 3 vuoden aikana itsemurhan, kaikki lestadiolaisia.
      Manaatko heille ikuista tulta.
      Heitätkö ensimmäisen kiven, leikitkö Jeesusta, jolla on YKSIN tuomiovalta.
      Piste kuitenkin Sinulle noiden ahdistettujen itsemurhien vuoksi.
      1-3

      >>>Monesti kuulee kysymyksiä: miksi Jumala tahtoo lähes kaikkien joutuvan helvettiin? ** Kuka kysyy Sinulta sitä?

      Ei pisteitä kummallekaan.

      >>>Toinen kysymys: Uskotte, että parannusta ei voi tehdä noin vain. Se ei ole ansio, vaan lahja. Kaikki eivät voi tehdä parannusta, vaikka haluaisi. Miksi Jumala ei anna mahdollisuutta?** Mihin Sinä teet parannuksen.
      Mihin Paavali teki sen, ja kenestä. Hänhän oli Jumalan mies 100% ja juuri Jumalan edestä halusi tappaa omiaan?
      Selitätkö vähän?
      Mutta ei Sinulle pisteitä, koska olen ollut paikalla, kun ihminen tekee parannuksen, vain muutaman tunnin sisällä, kun löysi Jeesuksen sydämeensä ja halusi kasteen.
      Annoin ja nyt Hän on evankelista. Hän vastasi Jumalan kutsuun ja etsijä löysi Herran, Kristuksen.
      1-4
      Missä ilmenee Raamatussa parannuksen armo? Onko se vain teidän lisälehdillä?
      Ei pisteitä, mutta soopaa, ellei löydy Raamatusta.

      >>>Kolmas kysymys: Miksi juuri vanhoillislestadiolaisuus, joka on kyllin pieni joukko?** Missään ei koko VL nimeä ole Raamatussa? Mutta siellä on mm juutalaisia, israelilaisia ja jopa kristittyjä.
      1-5

      >>Vastaus: Raamatussakin puhutaan pienestä joukosta, joka on kuin hakomaja yrttitarhassa. ** Puhutaanko?
      Taidat taas hoopoilla, sillä et voi näyttää paikkaa?
      Pisteet vasta sitten kun näytät paikan.
      >>>Hyvin piskuinen joukko. Jumalan lasten määrä on kautta historiain ollut todella pieni.** Niin, meitähän kristittyjä on vain pari miljardia?
      Onko se mielestäsi vähän.
      >> Elävä usko on kulkenut eri kansakuntien kautta tänne pohjolaan. ** Taas soopaa? ”eri kansakuntien kautta”?? Minkä kansakuntien kanssa.
      Sehän tuli vain tunturitytöltä, Mallalta?
      Olet hieman pimeä.
      1-6
      >>Nimitys "vanhoillislestadiolaisuus" on vain ihmisten antama nimitys, ** Ihmisten? Tiedän itsenne antama nimi ja juuri siitä teidät tunnetaan sekä leimallisesta pedofiliasta.
      1-7
      >>Ei kaikki vanhoillislestadiolaisetkaan välttämättä uskovaisia. Togon, Equadorin yms. uskovaiset ovat varmasti saaneet omat paikallisensa nimitykset, mutta he ovat osa tätä Jumalan lasten joukkoa. Jos me vanhoillislestadiolaisina emme ole kuuliaisia Jumalan sanalle, armo voidaan viedä pois.. Vanhoillislestadiolaisuus ilman Jumalaa ei ole enää oikeaa uskoa... Rukouksenamme on, että Jumala antaisi Sanansa pysyä meidän keskuudessamme!** Ei todella, ei monikaan.
      Saat 2 pistettä.
      Joten yhteensä häviät vain 3-7 ja tippuu pari pinaa, jos et löydä Raamatun kohtia?
      Niitähän et löytänyt yhtään.
      Pelkkää ihmis- lihan lätinää.
      Kes.

    • SRK-Helsinki

      Kirjoituksesi on isästä perkeleestä!

    • Lahko-Naattan

      Nimimerkki Naattan: kuinka moni esim. Ranskanmaalla on kuullut VL-Jumalasta? Alan jo epäillä onko VL-Jumala ollenkaan sama Jumala kuin (muilla) kristityillä?

      • Naattan.

        Kuuleppa nyt: Sillä Jumala on niin paljon rakastanut, että antoi ainoon poikansa... Menkäät ja tehkäät kaikki opetuslapsikseni....

        Jumalan Sana on kaikunut ympäri maailman, kulkenut alkuajoista useiden kansakuntien kautta. Mutta tänäkin päivänä elävä evankeliumi kaikuu myös Ranskassa ja kaikkialla, missä ihmiset sitä kuulla haluavat! Internetin kautta seuroja on mahdollista kuulla kaikkialla maailmassa. Puheita myös tulkataan monille kielille. Myös ranskankielistä kirjallisuutta on paljolti julkaistu kristillisyytemme parissa. Tutustuppa SRK:n tarjontaan. Siellä on tehty paljon käännöksiä eri kielille.

        Toinen merkille pantava seikka, joka sinunkin kannattaisi ehkä huomata: Suviseurojen lippurivistö on vuosi vuodelta kasvanut! Ja kävelepä suviseura-alueella silmät auki. Voit havaita korvin ja myös silmin, että porukkaa on myös muista kansallisuuksista. Ulkomaalaiset seuravieraat on myös huomioitu mainiosti suviseuroissa. Tulkkauskopeista voit huomata sen, että seurapuheita tulkataan tosi monille eri kielille. Mainitsemasi ranskankielikin komeilee siellä joukossa. Kaikilla ihmisillä on täysin sama oikeus uskoa armoevankeliumi, mutta kaikki eivät tahdo. Jumala antoi vapaan tahdon.

        On ollut kallista huomata, että viime aikoina on ollut runsaasti parannuksen tekijöitä ympäri maapallon. Jumalan valtakunnassa on yhä enemmän niitä, joiden äidinkieli on ihan joku muu, kuin Suomi, tai vaikkapa amerikan englanti.
        Itse tiedän italialaisen uskovaisen, useampia togolaisia ja espanjalaisenkin uskovaisen. Venäjällä on paljon uskovaisia. Yhden kiinalaisenkin uskovaisen olen nähnyt. Kiinassa oli tietääkseen aikoinaan kolme uskovaista, nykyään kenties enemmänkin. Jumalan Sanaa on nyky aikana mahdollista kuunnella kaikkialla maailmassa.


      • Écouter
        Naattan. kirjoitti:

        Kuuleppa nyt: Sillä Jumala on niin paljon rakastanut, että antoi ainoon poikansa... Menkäät ja tehkäät kaikki opetuslapsikseni....

        Jumalan Sana on kaikunut ympäri maailman, kulkenut alkuajoista useiden kansakuntien kautta. Mutta tänäkin päivänä elävä evankeliumi kaikuu myös Ranskassa ja kaikkialla, missä ihmiset sitä kuulla haluavat! Internetin kautta seuroja on mahdollista kuulla kaikkialla maailmassa. Puheita myös tulkataan monille kielille. Myös ranskankielistä kirjallisuutta on paljolti julkaistu kristillisyytemme parissa. Tutustuppa SRK:n tarjontaan. Siellä on tehty paljon käännöksiä eri kielille.

        Toinen merkille pantava seikka, joka sinunkin kannattaisi ehkä huomata: Suviseurojen lippurivistö on vuosi vuodelta kasvanut! Ja kävelepä suviseura-alueella silmät auki. Voit havaita korvin ja myös silmin, että porukkaa on myös muista kansallisuuksista. Ulkomaalaiset seuravieraat on myös huomioitu mainiosti suviseuroissa. Tulkkauskopeista voit huomata sen, että seurapuheita tulkataan tosi monille eri kielille. Mainitsemasi ranskankielikin komeilee siellä joukossa. Kaikilla ihmisillä on täysin sama oikeus uskoa armoevankeliumi, mutta kaikki eivät tahdo. Jumala antoi vapaan tahdon.

        On ollut kallista huomata, että viime aikoina on ollut runsaasti parannuksen tekijöitä ympäri maapallon. Jumalan valtakunnassa on yhä enemmän niitä, joiden äidinkieli on ihan joku muu, kuin Suomi, tai vaikkapa amerikan englanti.
        Itse tiedän italialaisen uskovaisen, useampia togolaisia ja espanjalaisenkin uskovaisen. Venäjällä on paljon uskovaisia. Yhden kiinalaisenkin uskovaisen olen nähnyt. Kiinassa oli tietääkseen aikoinaan kolme uskovaista, nykyään kenties enemmänkin. Jumalan Sanaa on nyky aikana mahdollista kuunnella kaikkialla maailmassa.

        Suviseurapuheita voi kuunnella ranskankielellä milloin vain täältä:

        http://www.suviseurat.fi/2014/fi/seuraohjelma/

        Jokaiselta seurapäivältä löytyy ranskankielisiä puheita.


      • 1? 3? Hihi
        Naattan. kirjoitti:

        Kuuleppa nyt: Sillä Jumala on niin paljon rakastanut, että antoi ainoon poikansa... Menkäät ja tehkäät kaikki opetuslapsikseni....

        Jumalan Sana on kaikunut ympäri maailman, kulkenut alkuajoista useiden kansakuntien kautta. Mutta tänäkin päivänä elävä evankeliumi kaikuu myös Ranskassa ja kaikkialla, missä ihmiset sitä kuulla haluavat! Internetin kautta seuroja on mahdollista kuulla kaikkialla maailmassa. Puheita myös tulkataan monille kielille. Myös ranskankielistä kirjallisuutta on paljolti julkaistu kristillisyytemme parissa. Tutustuppa SRK:n tarjontaan. Siellä on tehty paljon käännöksiä eri kielille.

        Toinen merkille pantava seikka, joka sinunkin kannattaisi ehkä huomata: Suviseurojen lippurivistö on vuosi vuodelta kasvanut! Ja kävelepä suviseura-alueella silmät auki. Voit havaita korvin ja myös silmin, että porukkaa on myös muista kansallisuuksista. Ulkomaalaiset seuravieraat on myös huomioitu mainiosti suviseuroissa. Tulkkauskopeista voit huomata sen, että seurapuheita tulkataan tosi monille eri kielille. Mainitsemasi ranskankielikin komeilee siellä joukossa. Kaikilla ihmisillä on täysin sama oikeus uskoa armoevankeliumi, mutta kaikki eivät tahdo. Jumala antoi vapaan tahdon.

        On ollut kallista huomata, että viime aikoina on ollut runsaasti parannuksen tekijöitä ympäri maapallon. Jumalan valtakunnassa on yhä enemmän niitä, joiden äidinkieli on ihan joku muu, kuin Suomi, tai vaikkapa amerikan englanti.
        Itse tiedän italialaisen uskovaisen, useampia togolaisia ja espanjalaisenkin uskovaisen. Venäjällä on paljon uskovaisia. Yhden kiinalaisenkin uskovaisen olen nähnyt. Kiinassa oli tietääkseen aikoinaan kolme uskovaista, nykyään kenties enemmänkin. Jumalan Sanaa on nyky aikana mahdollista kuunnella kaikkialla maailmassa.

        Vai olet ihan YHDEN kiinalaisenkin uskovan nähnyt? Ja että heitä on aikoinaan kolmekin ollut? Kyllä Kiinassakin evankeliumi leviää ja ihmisiä tulee uskoon sankoin joukoin eri kirkkokunnissa, jotka valitettavasti vielä joutuvat toimimaan "maan alla" vainojen takia, mutta evankeliumin sanoma ei pysähdy! Mutta tuo "yksi" ja "kolme" sai aikaan päivän parhaat naurut'


      • Naattan. kirjoitti:

        Kuuleppa nyt: Sillä Jumala on niin paljon rakastanut, että antoi ainoon poikansa... Menkäät ja tehkäät kaikki opetuslapsikseni....

        Jumalan Sana on kaikunut ympäri maailman, kulkenut alkuajoista useiden kansakuntien kautta. Mutta tänäkin päivänä elävä evankeliumi kaikuu myös Ranskassa ja kaikkialla, missä ihmiset sitä kuulla haluavat! Internetin kautta seuroja on mahdollista kuulla kaikkialla maailmassa. Puheita myös tulkataan monille kielille. Myös ranskankielistä kirjallisuutta on paljolti julkaistu kristillisyytemme parissa. Tutustuppa SRK:n tarjontaan. Siellä on tehty paljon käännöksiä eri kielille.

        Toinen merkille pantava seikka, joka sinunkin kannattaisi ehkä huomata: Suviseurojen lippurivistö on vuosi vuodelta kasvanut! Ja kävelepä suviseura-alueella silmät auki. Voit havaita korvin ja myös silmin, että porukkaa on myös muista kansallisuuksista. Ulkomaalaiset seuravieraat on myös huomioitu mainiosti suviseuroissa. Tulkkauskopeista voit huomata sen, että seurapuheita tulkataan tosi monille eri kielille. Mainitsemasi ranskankielikin komeilee siellä joukossa. Kaikilla ihmisillä on täysin sama oikeus uskoa armoevankeliumi, mutta kaikki eivät tahdo. Jumala antoi vapaan tahdon.

        On ollut kallista huomata, että viime aikoina on ollut runsaasti parannuksen tekijöitä ympäri maapallon. Jumalan valtakunnassa on yhä enemmän niitä, joiden äidinkieli on ihan joku muu, kuin Suomi, tai vaikkapa amerikan englanti.
        Itse tiedän italialaisen uskovaisen, useampia togolaisia ja espanjalaisenkin uskovaisen. Venäjällä on paljon uskovaisia. Yhden kiinalaisenkin uskovaisen olen nähnyt. Kiinassa oli tietääkseen aikoinaan kolme uskovaista, nykyään kenties enemmänkin. Jumalan Sanaa on nyky aikana mahdollista kuunnella kaikkialla maailmassa.

        >>Kuuleppa nyt: Sillä Jumala on niin paljon rakastanut, että antoi ainoon poikansa... Menkäät ja tehkäät kaikki opetuslapsikseni....** Kuulen, kuulen. Siksi ihmettelen, ettei SRK,lla ole YHTÄÄN AINUTTA lähetystyötekijää sekulaarista maailmassa.
        Te leikitte vain keskinäisillä seurakuntavierailuillanne.
        Pienelläkin kristillisellä seurakunnalla on ainakin yksi perhe, joka tekee tietä Jeesukselle.
        Olen kuullut koko ikäni, että Jumalan sana on kuulemma kiertänyt maailman ja siihen on liitetty Sakarjan kirjan 6 luku, ja nyt se on pysähtynyt jonnekin Nivalan vaiheeseen.
        Tämmöistä soopaa sinä ja vl- puhujat syöttävät.
        >>Toinen merkille pantava seikka, joka sinunkin kannattaisi ehkä huomata: Suviseurojen lippurivistö on vuosi vuodelta kasvanut! ** Näin on. Yhä enemmän maksetaan rysille, että ne tulee tänne korvakurujaan näyttelemään.
        Linja- autotkin maksaa SRK.
        Eräs heistä sanoi, että ilaminen loma- matka.
        Todellisuudessa suvifestrainne pienenee. Monet vapaan suunnan kokoontumiset ovat jo samalla kymmenluvulla.
        Muistan kun Muhoksen suvifestareilla on 125,000 ihmistä ja silloin uhottiin, että vuosituhannen vaiheessa on heitä puolet Suomen väestöstä?
        Todellisuudessa se on pienentynyt puoleen, silloin ei rmapattu kolmeen kertaan porteista kuten nyt.
        Lahko näivettyy ja jäseniä on todellisuudessa vain n 33,000.
        >>Ja kävelepä suviseura-alueella silmät auki. Voit havaita korvin ja myös silmin, että porukkaa on myös muista kansallisuuksista. ** Oletko käynyt Helluntai tapahtumissa Juhannuksina. Voin taata, että ulkomaalaisia on kolminkertainen määrä ja ihmisiä ylipäätään hyvin lähelle sama.
        >>>Kaikilla ihmisillä on täysin sama oikeus uskoa armoevankeliumi, mutta kaikki eivät tahdo. Jumala antoi vapaan tahdon.** Taidat olla muslimi, tai Jehovan todistaja, kun puhut vain Jumalasta.
        Kristityissä piireissä kirkastetaan aina Herraa, Kaikkivaltiasta Jeesusta. Olet vasta uskon alkuaskelissa, kaukana kristitystä.

        >>>On ollut kallista huomata, että viime aikoina on ollut runsaasti parannuksen tekijöitä ympäri maapallon. ** Juuri näin. Mm. Etelä amerikassa kastetaan uskotontulleita ihmisiä n 100,000 viikossa, ja muut päälle.
        Ihanaa Jeesus Kristus.
        >>Jumalan valtakunnassa on yhä enemmän niitä, joiden äidinkieli on ihan joku muu, kuin Suomi, tai vaikkapa amerikan englanti. ** Joo, meitä on miljardeja.

        >>Itse tiedän italialaisen uskovaisen, useampia togolaisia ja espanjalaisenkin uskovaisen. ** Olet todella naurettava, tiedät yhden Italialaisen uskovan?? Minä tiedän heitä satoja.
        Ei ne tynnyriisi tule.
        Et muuten ole vastannut enimmäkseenkään kysymysomaiseen vastukseesi?
        Loppuiko vitsit, ehkä se italiaano auttaa? Kokeile.
        >>Kiinassa oli tietääkseen aikoinaan kolme uskovaista, nykyään kenties enemmänkin. Jumalan Sanaa on nyky aikana mahdollista kuunnella kaikkialla maailmassa.** Kiinassa tulee uskoon kymmeniä tuhansia viikossa?
        Olet naurettava.
        Kes.


    • kjhgtyrew3

      Rikolliset luterilaiset sisäpiiri rikollisineen menee perse eellä helevettiin uskonsa mukaan! Lahkolais laumallaan lastensa perseitä repiville on varattu lämpimät paikkat:

      Matt.25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."
      http://freepathways.wordpress.com/maijan-tarina/
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012042615499590_uu.shtml
      YLLÄ LIITTYVÄÄN LAINATTUA TEKSTIÄ:
      "Kyseessä on vl-poliisi Juhani Tokola Kokkolasta.
      ***(KP)
      Kokkolan kihlakunnan poliisilaitoksen järjestysosaston päällikön virkaan on 1.2. 2002 lukien nimitetty komisario Jaakko Juhani Tokola, 56. Hän on vuodesta 1997 lähtien tähän asti työskennellyt Kaustisen kihlakunnan komisariona. Sitä ennen hän työskenteli pitkään Kokkolan poliisilaitoksen komisariona.*** "

      Rikkomalla yhtäkään Suomen Perustuslain 1§ > 10§ ei ole LAILLISESTI oikeudettu toimimaan uskovapauden 11§ tuella vaan on laiton ja usein selvää rikollisuutta.
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing

    • poh-diskeleva1

      Joopa-joo.....tuotahan ne teidän saarnaajat puhuu, moniko uskoo on eri asia. Niin se käy vl-liikkeellekkin että kutistuu pieneksi marginaali-ilmiöksi ajan saatossa. Kun ihmiset alkavat maallistua ja yhä harvempi uskoo yhtään mihinkään Jumalaan.

    • Ateisti81

      Kyllä se on sellanen homma, että mitä pidemmälle mennään, sitä vähemmän ihmiset enään uskovat jumaliin sun muihin mielikuvitus olentoihin!

      Että kyllä ne kaikki uskonnot katoavat joskus. Ellei sitten tule maailmanloppu ennen sitä!

    • Iskariotlasarus

      Yksi ainoa tie Jumalan luokse on nimeltään Jeesus Kristus!
      Hän on Tie, Totuus ja Elämä.

      Se pienijoukko tarkoittaa Jeesuksen seuraajia opissa ja elämässä SE tunnetaan Hedelmistään.

      Ihmisille ei ole annettu sitä valtaa,että he päättäisivät taivaaseen pääsystä SEN asiana ratkaisee Jumalan Sanan noudattaminen.

      Joukko koostuu Jeesukseen Kristukseen uskovista jotka haluavat tehdä Jumalan tahdon Jeesuksessa.


      SE joukko koostuu hedelmällisistä uskovista yksilöistä.

    • Mistä lähtien

      "ainoat oikeat uskovaiset ja ainoat, jotka pelastuvat" ovat juuri vl-lahkolaisia, joiden keskuudessa on vuosikymmenten ajan rehottanut insesti ja pedofiilia?

      Kyllä ne punaiset lieskat siellä osottavat eikä taivaspaikat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      313
      2859
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2203
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1243
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe