Miten suhtautua kenkäfetissiin?!

kengätkengätkengät

Hei!
Ihanpa kommentteja ja kokemuksia haluaisin kuulla asiasta:

Tausta;
Olen seurustellut miesystävän kanssa nyt 2kk.
Ei olla rakasteltu tms, koska ollaan molemmat uskovia ja se on avioliittoon liittyvä asia.
Tykkään itse hulluna vaatteista ja kengistä ja laukuista, yleensä naiselliseen tyyliin liittyvistä jutuista. Ja miesystäväni tykkää myös.

Juttu:
Yhtenä iltana näytin hänelle kengät mitkä olin just ostanut. Hän halusi laittaa kengät jalkoihini, heittäytyi asunnon lattialle, kävi kuumana ja suuteli jalkojani- varpaat suussa asenteella.

Oli muuten hämmentävä hetki.

En tiedä miten saisin hänet tajuamaan, että sellainen on nyt sopimatonta, eikä kuulu tähän hommaan vielä.

Minä en halua, että elämänsisältönä ovat kiihottavat kengät! Se on OUTOA!

Ollaan puhuttu asiasta. Mutta ei ehkä riittävästi. Äh, ahistaa tälläinen tyhymä asia!! Ja tämä vielä rasittaa, kun en ole saanut puhuttua tästä kellekkään! Siis ulkopuoliselle!

Mutta siis. Kuinka yleistä kenkäfetissi on? Millaisiin tilanteisiin olette joutuneet asian tiimoilta? Kommenttaja? Keskustelua asiasta?

73

1924

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • varpaat

   Jos sitten menette joskus naimisiin niin mies pyytää sinua varmasti pitämään välillä kenkiä vaikka olisit muuten ilman rihman kiertämään kun rakastelette:D Itse olen jalkafetisisti ja "tauti" ilmenee minulla niin että hipelöin, suutelen ja hieron avokkini jalkoja aina välillä. Eivät avokin paljaat varpaat ole minunkan elämäni sisältö mutta tuovat minulle ripauksen lisää innostusta sängyssä. Minusta sun ei kannata puhua poikaystäväsi fetissistä kenellekään sillä hän on paljastanut sen sinulle koska luottaa sinuun kylliksi. Minulla meni liki vuosi ennenkuin kerroin fetissistäni vaikka muija oli tainnutkin jo arvata asian. Fetisseistä löytyy kyllä tietoa netistäkin.

   • 12plus14

    Onko ap tuo nyt mikään varsinainen ongelma..
    Ongelmaksi voisin nimittää sitä että mies laittaisi omiin jalkoihin korkkarit ja ihastellisi iseään ne jalassa :D

    Mutta oikeasti, eikös tuo ole vain omalla tavallaan vain naisellisen seksikyyden positiivinen lisätekijä.Ei tuossa ole nyt mitään erityisen pervoa tai yms. kuvottavaa.

    Nainen korkkareissa tai pitkissä nahkasaapaissa, nams! ;D


   • Korkkarinaineen

    No ei minustakaan mitään pahaa ole päinvastoin. Ois ihanaa kun mies paijais jalkojani. Omistan tosi monet korkkarit ja myös saappaat.Ihana mies


   • 12plus14

    AP:lle muuten sen verran vielä että mietihän onko itselläsi jokin fetissi.Ehkäpä jopa vaateisiin kuten poliisin tai palomiehen vaatteet. Miehesi fetissi on ihan saman tasoinen joka liittyy kenkiin. :)


   • annarilusti

    raamatussa lukee kirottu joka ei kiimaista auta.anna kaikkille ketkä haluaa sinua.samoin miehellesi.ei siitä huuleen laitaan jää merkkiä vaikka useampi sitä paneskelee.vaan kirottu on se joka ei anna


   • transvestiitti

    ei se haittaa.tunnen miehiä mitkä käyttää tyttöjen silkkialushousuja.ja hametta joka on kiltin värisestä kankaasta tehty.liekkö tuosta haittaa,saattaa olla nopempi aloittaa touhut alkkarit reisiin ja helmat ylös ja hommiin.jotkut tykkää lypykoneita ja lypsyttävät itsensä tyhjäksi.oliko netissä,penis milk machin.ja kohta kone hyrähtää lypsämään


   • Arvaanoikein

    Luulen että aloitus on feikkiä , mielikuvituksella leikintää .


   • Jarkkkko7
    Korkkarinaineen kirjoitti:

    No ei minustakaan mitään pahaa ole päinvastoin. Ois ihanaa kun mies paijais jalkojani. Omistan tosi monet korkkarit ja myös saappaat.Ihana mies

    Minustakaa tuossa ei ole outoa. Olen samanlainen mies mutta tuon fetissini esille jo treffi-ilmoituksessa ja http://www.panemua.net kaltaisissa fetissi treffeis tämmöset fetissit ei säikäytä naisia


  • Foo

   Mistä se nainen löytyisi, joka tällaisia kunnon uroon isoja jalkoja hyväilisi ja varpaita nuolisi? Oi voi.

  • 2+6

   No nyt sinun pitää miettiä, oletko ollenkaan yhdessä sellaisen miehen kanssa jota haluat. Jos sen sijaan oikeasti rakastat tätä miestä, niin miehen mielenkiinto kenkiin tuskin on iso ongelma.

   • Mälli koroille

    Sehän on hyvä, että osaa näyttää mistä pitää! Osta lisää korkokenkiä! Seksikkäitä.


  • kenkä/saapasfettari

   Ei kenenkään, edes kenkäfetisistin elämänsisältönä ole kengät. Ne ovat seksuaalisuuden tärkeä lisämauste ja kiihotin. Tärkeä asia sinänsä, mutta vain seksuaalisuuden saralla elämää. Elämässä on paljon muitakin osa- alueita.
   Kokemusteni mukaan kenkäfetissi on melkoisen yleinen. Toisilla enemmän, toisilla vähemmän ja mitä pahaa siinä on, jos tykkää kivan näköisistä tai vähän erikoisemmankin näköisistä kengistä/saappaista? Ehkä joka kymmenennellä miehellä on jonkin asteinen jalkineisiin liittyvä fetissi.
   Itse koen, että kenkä/saapasfetissini on ollut vain siunaus. Pitkässä suhteessa tulee jossakin vaiheessa tilanne, että seksuaalisuuden saralla olisi nähty ja koettu kaikki. Fetissi pelastaa tilanteen. Sen mukaan ottaminen seksileikkeihin saa nuoruuden jännitteen uudelleen roihahtamaan vanhassakin suhteessa. Ainakin meillä toiminut onnellisesti 20 vuotta ja jatkuu edelleen.
   Ainoa oikea suhtautuminen miehesi fetissiin on hyväksyä se osana hänen seksuaali- identiteettiä ja ymmärtää se osaksi häntä. Jos et pysty hyväksymään asiaa, ei kannata yrittää "parantaa" häntä fetissistään. Siinä et tule onnistumaan. Niin syvässä fetissit istuvat ihmisen psyykeessä.

  • Paineidenpurkukeino

   Voithan purkaa miehesi paineita kiihottamalla kengät jalassa niillä jalkoväliä. Ei ole rakastelua, mutta tuntuu hyvältä.

   • eki64_

    Jos olet jehovien todistelija niin nuo kengät ovat esineen palvontaa miehesi
    puolelta :) . Jos taas olet lesta niin miehesi saattaa olla kohtelias, kun ojentaa
    kenkäsi jalkaasi :)


  • Nautinnollista

   Taitaa olla aika yleistä, että miestä kiihottaa nainen korkokengissä. Itse nautin katsella naista, joka käyttää korkkareita. Onneksi oma naiseni on "kenkäfriikki" ja ostelee mahtavia kenkiä aika usein. Se suhteessamme on hyvä puoli, että en koskaan sano hänelle, että eikö nuo yli sata paria korkkareita jo riitä...mielelään saa ostaa aina lisää.
   Meillä on erikseen myös joitakin sänkykorkkareita. Kuuitenkaan korkkarit eivät ole läheskään aina seksissä mukana vaan ovat kiva lisä.

   Ja naisen jalat....en voi muuta kuin sanoa, että ne kiihottavat myös. Oma naiseni nauttii siitä, että palvon niitä , suutelen, nuolen ja imen varpaita. Ei miesystäväsi ole mitenkään "outo". Yritä löytää tuosta jutusta hyviä puolia ja nauttikaa molemmat :)

  • Kiihottava ajatus

   Minua ainakin imartelisi, jos joku haluaisi suudella ja nuolla kenkiäni ja jalkojani.

   • tar1

    Me ollaan myös `L-positiivisia`. Miehelläni on myös kenkäfetissi , mutta silloin kun en voi olla yhdynnässä, niin meillä on muut keinot. Minä laitan jalkaan hai-saappaat, ja laitan `sen`saappaitteni väliin. Sitten poljen sitä paljon saappailla.
    Varon tietenkin , etten polkaise kiveksiä, sillä sitten emme voi lisäääntyä.


   • Hyväkeino

    Juuri noin voi tehdä esimerkiksi kuukautisten aikana, kun muuten ei voisi harrastaa mitään sellaista.


  • feetti
  • Voimakas korkokenkäfetissi joten tykkään touhuilla kenkien kanssa.

  • Yksi piirre monista

   Kenkäfetissi on, kuin esimerkiksi pisamat. Toisilla on ja toisilla ei. Jos mietit, miten suhtautua pisamiin, niin ollaan jo aika lähellä asian ydintä. Tarviiko kaikkea analysoida?

  • myös kenkäfetissi

   Varmasti kokemuksesi hämmentää sinua.Toisaalta on ihana asia että teitä molempia kiinnostaa kengät.Jatkossa hän ei varmasti rajoita kenkähankintoja vaan on täysillä mukana.
   On pahempiakin fetissejä ja tuo on melko helppo toteuttaa.
   Luulisimpa että jos hyväksyt hänen fetissin niin saat varmasti paljon takaisinkin esim. omaan fetissiisi

  • Monet miehet, ainakin oman kokemukseni mukaan menevät sekaisin korkeakorkoisista kengistä. Itse rakastan kauniita kenkiä ja minulla on niitä komerossa yli sata paria. Pukeudun naisellisesti ja melkein aina hameeseen ja korkkareihin. Saan päivittäin kommentteja, ihailevia katseita ja se tuntuu minusta kivalta. On myös kokemusta siitä että miehet menee jotenkin sekaisin korkokengistä ja haluavat hyväillä sääriäni kun pidän sellaisia. Siis tarkoitan että keskittyvät niihin totaalisesti ja se ei minua ole ihmetyttänyt ollenkaan. Päinvastoin se on imarrellut. Niin että anna poikaystäväsi palvoa kenkiäsi ja sääriäsi!

   • Mm... kiitos juuri tällaisille jotka rakastaa korkkareita ;)


   • Anssi__83

    Laura olet ihanan oloinen nainen, tuli hymy huulille :)


  • vetelinkuivat2

   Juu mulla kanssa oli yksi miesystävä jolla kumisaappaita joka paikassa kaikki haisi vähän epäilyttävälle..kunnes yllätin itse teosta eli veteli kuivia niihin. Lähin siltä seisomalta.

   • Kun ei hyvä kelpaa

    Lähdit miksi?
    Todella kummallista käytöstä sinulta.
    Olisit mennyt haarat levällään hänen eteensä ja pyytänyt jatkamaan . Olisit saanut todella kiihkeää seksiä. Mutta kun ei niin ei.


  • nainensaappaissaonsex

   Kaunis nainen hyvännäköisissä kengissä tai saappaissa on seksikäs näky. Jos miehesi haluaa sinua kengät jalassa niin voit olla varma että olet miehesi silmissä tosi seksikäs ja kengät ovat vain pikantti mauste. Jos et rakasta miestäsi niin silloin kannattaa erota kun vielä voi.

  • kenkäfetissi

   Minulla on kenkäfetissi korkkareihin ja paksupohjoisiin varsinkin korollisiin kenkiin. Jos näen kaupungilla alkaa panettaa. Myös puukengät ovat tällaisia. En tiedä miksi niitä kutsutaan, semmoiset korkokengät mitkä on takaa avoimet. Ei mitään remmejä, ovat myös kova juttu. Itseasiassa en pidä kengistä joissa on rennot tai narut millä kengät tulevat jalkoihin kiinni. Koristeena saappaissa ja jossain muissa kengissä ovat taas älyttömän seksikkäät.

  • bootsheels

   huomamasin vasta nyt tällaisen palstan myös...olen myös käytetään sanaa l-positiivinen, mutta täysin sinkku jos joskus olen parisuhteessa niin pakko on ottaa "hyvissä ajoin" puheeksi kenkäfetissini,etten menetä rakastamaani naista jos se vain tuosta jäisi kiinni. olipa yllättävää huomata nämä, mutta juuri tuollaisia ajatuksia minullakin on

   • kenkäfriikki

    Ei se itse asiassa ole huono, vaikka antaisi suhteen kehittyä aluksi ihan ns. normaali pohjalla. Itse en ujouttani uskaltanut kertoa pitkään aikaan silloiselle tyttöystävälleni, nykyiselle vaimolleni asiasta. Vihjailin kyllä. Ehkä se oli hyväkin antaa hänen pikku hiljaa sulatella asiaa. Meni todella pitkään, useita vuosia, että hän suostui kenkäjuttuihin. Nyt 20 vuotta myöhemmin voin olla todella tyytyväinen "kieroutumaani".Väittäisin jopa, että suhteemme on parempi ja läheisempi, kuin useammalla ns. normaaleilla yhtä kauan yhdessä olleella pariskunnalla. En ole uskossa, mutta ymmärrän, että nämä asiat ovat vielä mutkikkaampia hyväksyä itsessään ja kumppanissaan uskossa olevilla.


  • P.Sukkanauha

   Ei mitään hekkoa. Melko tavallista. Jotkut diggaavat korsetteja, jotkut saappaita jne. Mutta yleensä on kuitenkin niin, että halutaan nähdä ja kokea se oma rakas niihin pukeutuneena. Siitä tulee extraa hommalle.

   • tarkoititko että mies ja nainen molemmat korsetissa, sukkanauhoissa ja korkkareissa yms..


  • oIo

   jätä se mies heti!

   Parhaaksi teille kummallekin. Miestä kyllä tässä lähinnä ajattelen. Normaali viriili kaveri, jolla on oma erikoisalueensa, mutta sinä vaikutat pahasti estoiselta. Eihän siitä mitään tule.

   • Matteuspa

    Joo. Olen itse yli 60-v. korkkarifriikki ja aina naisen nähdessäni katson, millaiset kengät hänellä ovat. Taipumukseni uskalsin sanoa vaimolleni vajaa 30 v. sitten, eikä hän ymmärrä sitä vieläkään. Itse olen hänelle kaikki korkkarit ostanut ja saan joskus ne hänelle jalkaan panna. Harmittelen lopun ikääni, etten pannut korkkareita "avioehdoksi".


  • Miksi se ei käyny kiinni niihin kenkiin vaan sinun jalkoihin?Taitaa olla jalka Fetissi myös tai yksin omaan.Minusta naisen paras paikka katseelle ja hyväilylle on lantion kaari,muttei niin pahasti että tansiessa alkaa pikkuveikka nostaa päätään vaan valokuvissa katson aina uuman ja vasta sitten muut joita kyllä arvostan myös ja eiköhän ole tullut niitä naisen varpaita,kainaloita,sormia ym. räplättyä ainakin kokeilu mielessä.Ja miksi tuota ihmettelet jos et anna mitään seksiä niin kohta käy vieraissa ja jo nyt vetää takuulla tumppuun.Taidat vedota uskontoon vain kun pelkäät että jos annat ja mies ei saa tyydytystä ja lähtee ja sulle jää käytetty harmonikka jalkoväliin?Eikös ainakin Raamatussa ole lauseke jossa mainitaan"Syntinen on se ken ei kiimaista auta",ja minä en takuulla menisi naimisiin ennen kuin olen kokenut rakkauden jossa vartalo on täysillä mukana,ja todetakseni erään seikan olen huomannut uskovaisten perheiden tottelevan pyyntöä lisääntykää ja täyttäkää maa sen verran suuria heidän pesueet ovat,voi johtua kyllä ehkäisy kiellosta mikä on naiselle kymmenen tai vähemmänkin lapsimäärän jälkeen vääryys,ei mitään omaa elämän uraa missään merkityksessä. Älä täällä mölise vaan ota reilusti kasseista kiinni ja katso, koet ylösnousemuksen ihmeen.

  • Nossus

   Olisinpa tavannut tuommosen naisen, joka ei kahteen kuukauteen tyrkytä itseään. Kyllä aikaa on. Ihmisen pitää tutustua, ihastua, rakastua. Kyllä sille rakastelulle aika tulee, jos on tullakseen. Ei meillä ole mitään kiirettä. Emme ole eläimiä.Arvostan naisessa ja ylipäätään ihmisisissä, tilan antamista toiselle, hänen ajatuksilleen, odotuksilleen.
   En hyväksy semmoista naista, joka on valmis ensi tapaamisella mihin vain, tai toisellakaan. Se kertoo ihmisestä jo aivan tarpeeksi. En halua olla korppina kalasäkillä, jota muut korpit on jo hakanneet. Mieluummin olen ilman.

   • halukasnainen_

    Todennäköisesti ilman tulet jäämääkin, koska aidosti seksistä nauttivat ja sitä haluavat naiset eivät pihtaile. Mutta eiköhän sinulle joku kaltaisesi estoinen frigidi saata löytyä hyvällä tuurilla.


  • miekiii

   miekii halluun korkkarinaista

   • Astuskelija

    Jakorasiana on sitten varmaan ihana olla ja puolustella asiaa täällä. Hahhah, h..a!


  • Porisori

   Tuohan on ihan n.s. normaalia meille miehille. Harvassa ovat ne miehet jotka eivät ihaile naisen kauniita jalkoja, kenkiä, sukkiksia y.m.s. sellaista. Itselleni kiihottavin näky on avokorkkarit hyvännäkösissä jaloissa sukilla tai sukkahousuilla verhoiltuna, kärki, kanta ja pohjavahvikkeineen, tietenkin mustat tai kyllä valkonenkin käy hyvin. Sitten jos on vielä vaikkapa farkkuhame naisella, niin siinäpä se sitten on koko paketti. Kyllä nainen on kauneimmillaan, kun hänellä on vaatteet päällä. Sellaiset tyylikkäät, hameita käyttävät naiset ovat kaiken yläpuolella. Suomessa tosin aika harvinaista nykyään. Lähes kaikilla on farkut, o.k. mutta ei sovi läheskään kaikille. Sori.

  • Remmisandaalifetissi

   Minua ei niinkään innosta pitkävartiset saappaat vaan ihan sellaiset söpöt sandaalit tai ihan vaan sopusuhtaiset naisen jalat jos ovat enintään kokoa 39 ja varpaankynnet maalattu vaaleanpunaisella lakalla...aaah! Wau!:)

  • hyihittolainen

   Minua taas innostaa semmoiset lehmänlannalle haisevat ja lotisevat
   Kontiot. Kiihotun kun Kontiot ovat emännällä ja
   itsellä jaloissa kun aletaan naimaan karjakeittiössä. Joskus
   otan Kontiot myös sänkyyn ja sitten ne panopuuhat ovatkin täyttä
   lotinaa. Tuommoiset alastomana lattialla kiereskelevät korkkareista
   kiihottuvat varpaiden nuoleskelijat pitää viedä nopeasti hoitoon.

  • kaikkipitäävääntää

   Harvardista saapuu viisaita kutsumattakin. Mitä yhteistä on suuntautuneilla ja aleksitymialla?

  • shoefetish
   • Just tällaista olis kiva saada ! .. Kyrpä kovana odottaen !


  • EiLEstatiolaisille

   Aloittaja lestatiolainen aivopesty nuori?

   Kannattaa katsoa yle areenasta tuhkimotarinat sarja. Voi kristus minkälaista elämää lestatiolaiset harrastaa.

   • Tsoppi

    Ja katolilaiset.. Itse olisin veikannut keskustelun aloittajaa katolilaiseksi kirjoituksen perusteella, kun en lestadiolaisuutta mitenkään tunne. En kyllä katolilaisuuttakaan perusteellisesti tunne, mutta olen kuullut/lukenut asioita siitä.


  • pintsukka_

   kyllä itse olen ainakin tottunut jo siihen että miehet haluavat välillä runkata korkkareilleni. harmittaa vaan spermatahrojen hinkkaaminen kengistä , mutta joutuuhan niitä siivoamaan seinistä, lattialta, autosta, matoista, muista vaatteista ja huonekaluista muutenkin. niin että ihan normaalia tuo kenkärunkkaus mun mielestä ainakin on.

  • moniseur71

   Minustakin kauniit kengät kauniissa jaloissa ovat hyvin seksikkäät. Katson usein sellaisia kaupungilla. Kyllä, voisin pussata varpaitakin. Joten don't worry, on paljon hurjempiakin fetissejä.

  • Helppo tapaus. Anna sille kenkää ja voitte molemmat jatkaa elämänne onnellisena.

  • Lieneekö sellaisia miehiä ollenkaan, joilla ei ole kenkä- tai saapasfetiššiä? Kummallisempina pidän sellaisia miehiä, jotka ylipäänsä huolivat naisen, joka tulee ensi treffeille jossain lenkkareissa. Ei hitto!

  • helluhelvetistä

   Aloittaja se jaksaa tehtailla näitä juttuja, vain hölmöt menee mukaan itsekeskeiseen hömppäänsä. On mies ja käyttää mielellään naisten vaatteita.

  • Toisilla

   on aikaa keksiä tällaisia juttuja, toisilla taas on aikaa lukea ja kirjoitella vastauksia satuihin!

  • massikeisari

   Ei kuulosta vielä kovin pahalta.Odotas kun se pyytää et puet kumisaappaat päälle ja tallot sen palleja ja kuset sen suuhun :)

  • sukkisjalat

   Oikein samsung ! kyllä seksi-leikit tuo lisää väriä kangistuneeseen touhuun. 9 jälkeen pimeässä peiton alla lähetyssaarnaaja asennossa, ei ihme 10 vuoden jälkeen jos ei kiinnosta. minuakin kiinnostaa korkkarit,jalat sukkikset ja hame. lököhousut ja tennarit ei kyllä sytytä ketään..

   • Tennarit_rules

    Puhu vaan omasta puolestasi...

    Mä ainakin pidän tennareista!


  • Goaze-Keijjo

   Mitäs mieltä täällä ollaan sukkahousuja käyttävistä miehistä?

  • nokialainenmakkarissa

   Mikä tahansa joka tuo elämää ja väriä on ok. Meillä se on kumpparit. Ja mielelläni teen asioita jotka kiihottaa toista, vaikka vain ne kumpparit.

  • Jartza12

   Ihanaa miekin tykkään kengistä mutta en varpaiden nuoleskelusta :)

  • karoliinax1988

   Toi on todella sairasta..... hyi he..et. eroa heti miehestäsi, tiedä mitä sieltä vielä paljastuu, joudut kohta kekkuloimaan jossain pitsihepeneissä...... jossain se raja menee poikki vaan saman tie ja etit sellasen joka ei tollasten perkeleen vouhotuksien perään oo. Ite lähdin tollaseen mukaan, ja meni siihen rajaan asti että olis pitänyt karvoituksia ruveta ajamaan.... ei koskaan tuollaiselle saa antaa valtaa

   • sukkisjalat

    Eihän nyt ketään kiinnosta karvaiset apinanaiset..


   • Aivankamalaa

    Ihan hirveältähän tuo kuulostaa, jos pitsihepeneissä voisi joutua kekkuloimaan, saati pitämään kenkiä jalassa. Ja karvoituksien ajo. Aivan kauheaa. Hyvä, että et lähtenyt sellaisiin luonnottomuuksiin mukaan.


  • Nemonnes

   Kyl mie ihmettelen hirveest, jos jottai kumpparit kiihottaa. On meit omituissii ihmissii, ei voi muuta sannoo. Vielä 1960 luvul suuri osa jätkii kävel kontiot jalas. Ei niil mihkää kapakkaa päässy, paitti paarii. Kyl ei kiihota yhttää. Hikiset Konttiot.

   • Eläköönerilaisuus

    Mitäpä tässä turhaan luettelemaan asioita, jotka ei kiinnosta itseä, mutta monia muita kiinnostaa. Onneksi olemme erilaisia.


  • Kateellinenmiehellesi

   Jos tykkäät itse pukeutua naiselliset ja käyttää seksikkäitä kenkiä. Mikä ongelma siinä on mies varmaan haluaa ostaa sulle lisää kenkiä tai antaa rahaa niihin.
   Itse nautin kun saa hyvällä ja pussata naisen kenkiä ja tarkastellessa ottaa koroista kiinni ja nostaa jalat kohti kattoa ja suudella kenkiä.
   Sun pitää kääntyä normi ihmiseksi jos uskonto ei anna armoa.
   Tuohan on täydellinen suhde jos kummallakin on sama intohimo.
   Teille tulee huippu avioliitto.

  • Anne9

   Ollaan lesdatiolaisia , ja miehelläni on kenkäfetissi. Minä poljen Hai-saappaalla hänen `sen`päälle. Hai-saappaat on hyvät polkemiseen ja potkimiseen , sitten menee taas joku viikko eteenpäin. Taitaa tuntua aika kipeältä.

   • Ahhhh

    No kyllä! Upeat...


  • punaisetkumisaappaat

   Kaikkein helpommalla aloittaja pääsee tuosta ongelmasta eroamalla seurakunnasta. Muutoinkin uskon että elämä olisi paljon helpompaa, rennompaa ja laadukkaampaa ilman seurakuntalaisten määräyksiä ja vaatimuksia. Missä kohdassa raamattua muuten kielletään kenkien tai varpaiden suutelu. Ei missään. Se on seurakuntalaisten uskomuksia ei siis liity mitenkään uskoon. Usko on ihan ok mutta uskonto tappaa sielun. Entäpä ne esiaviollisen seksin demonisointi. Kyseenalaista uskontosi epärealistiset vaatimukset ja olet vapaa. Sinun ei tarvitse uskoa jokaista narsisti pastoria joka siellä saarnastuolissa höpisee.

  • Potkimuabeibe

   Oi oi oi oi anne 9. Tuu tänne polkeen muakin ja potkiin mua. Kuulostaa ihanalta.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jopa 35-vuotiaiden naisten kuolemissa on nyt hälyttävä piikki

   Jopa 35-vuotiaiden naisten kuolemissa on nyt hälyttävä piikki – Erikoislääkäri antaa tarkat neuvot, mitä pitää muuttaa
   Maailman menoa
   142
   3904
  2. Minua hävettää että olin joskus kanssasi

   Tai suorastaan oksettaa 😅😅
   Ikävä
   71
   2328
  3. Terveet työttömät töihin vaikka väkisin

   Onhan se prkl, että toisten annetaan loisia työtä tekevien kustannuksella vaikka koko ikänsä, kun ei tahdota mennä töih
   Maailman menoa
   227
   978
  4. Millainen yhteys sulla on kaivattuusi irl

   Oletteko tekemisissä? Jutteletteko? Tapailetteko? Vai oletteko vaan tuttuvia tai työkavereita, ehkä naapureita?
   Ikävä
   43
   810
  5. Ohhoh! Käärijä löysi luksuslomalta uuden "ystävän" - Some riehaantui: "On vähän humalassa..."

   Käärijän huumorintaju on kyllä aikamoinen. Ja Käärijä on jo ilmiö, sillä hänellä on tätä nykyä esim. Instagramissa yli 5
   Suomalaiset julkkikset
   3
   779
  6. Nainen, miten sinuun tehdään

   Vaikutus? Miten mies hurmaa sinut?
   Ikävä
   54
   723
  7. Nainen, milloin me tapaamme? Se on kiinni sinusta.....

   Ollut sinusta riippuvainen asia jo ihan alusta asti. No, ehkä tarvitset vielä pari vuotta lisää aikaa. Kunhan kiusaan j
   Ikävä
   63
   711
  8. Rehellisyys ja avoimuus

   Mitä mieltä olette nyt selville tulleista asiakirjoista mitä kaupungin virkamiehet ovat yrittäneet piilottaa? Tätäkö on
   Oulainen
   13
   663
  9. Palo-päällikkö

   Eläkkeelle miten nyt pärjää kun ei autoa käytössä. Muuten ei varmaa olo muoto muuttuu. Työn määrä ei varmaankaan vähene
   Haapavesi
   12
   639
  10. Pornoa, seksiä vai erotiikkaa? Fifty Shades Of Grey -leffa tv:stä

   Kohuleffa Fifty Shades Of Grey tulee taas tv:stä. Oletko nähnyt? Lue lisää ja katso lähetysajat: https://www.suomi24.fi
   Elokuvat
   11
   626
  Aihe