Vai tulee valokuitu seinään asti?

hevon kusetusta

Ei muuten tule. Ostaja joutuu lapiotöihin ja kaivamaan itse loput jopa 15 metriä. On näet niin mahtavat koneet ettei päästä "aivan perille".

Tällaista se on tämä palvelu Suomessa v. 2014.

7

293

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Joku selvästi lupasi tuoda koko valokuidun seinään asti? Se on huonoa mainontaa ja politiikkaa, että hehkutetaan ja luvataan sellaista, mitä ei käytännössä voida tehdä. Kerrostaloihin ehkä saavatkin vedettyä piuhat seinään asti, tai kiinteistön talojakamoon. Muut asumismuodot taitavat olla haasteellisempia, kun ei sillä kaivinkoneella voi tulla siihen kiinteistön seinään tai lähtee se kiinteistön seinä siinä samalla. =) Tekniikkaa varmasti olisi, mutta mahtaa olla liian kallista, eikä taida olla käytettävissä olevien yritysten käytettävissä.

  • näin tekisin

   No sen verran upotat, ettei ihan lehtiharavalla nouse näkyviin, se on aurauskaapelia, joka kyllä kestää mitä vain.

  • niin minäkin

   Kyllä meille tuotiin sisälle asti ja pihalle jäi jokunen metri ja sen käskettiin laittaa kivijalan viereen piiloon. Kun sitä kaapelia jäi vielä muutama kierros kiepille, niin se pitäs kaivaa maahan mutta ei tosiaan tartte syvälle kaivaa.

  • pitäkää se tunkki

   meidän olis kans tarvinnu ite kaivaa viimeiset 6 metriä, me sanottiin ei kiitos koko kaapelille. Vanhalla kuparilla mennään.

   • A-lien

    Vanha kupari toimii varmasti yhtä hyvin kuin se valokuitu. Mitä sillä valokuidulla edes tekee, saa nopeamman yhteyden? Paljaalla silmällä varmasti erottaa Suomi24:sen palstat kun käyttää kuparia tai valokuitua.

    Valokuitu on vähän niin kuin Applen tuotteet, ihmiset ei niistä mitään ymmärrä, mutta silti se on saatava. =)


  • ihme touhua

   Jos haluaa laajakaistan "avaimet käteen periaatteella" niin siitä huolimatta monet toimittajat näyttävät vaativan että ok-talon omistaja tekee itse läpiviennin taloon. Täyttä humpuukia. Pitääkö tuon takia ostaa muka monen sadan euron vehkeet että saa poratuksi reiän 25-30 cm paksuun ulkoseinään. Joka tapauksessa asennustyöt ulko ja sisäpinnoissa tekevät ammattilaiset. Eikö jukoliste myös tuo läpivienti pidä jättää asentajille?

   • Nolona

    Laitoin kadun vierestä talon kellarin lämpökeskukseen rakennusvaiheessa suojaputken sitä varaa että voidaan laittaa valokaapeli.Mutta sitten kuume meni ohi jostain syystä. Olisikohan ollut jotain tekemistä hintapolitiikalla.Netti liittymä 12,90€/kk valokuitu on monta kertaa kalliimpi,alennusta saa jos omistaa puhelin osakkeen.Minä vain satuin myymään osakkeen pois,eivät sanoneet siinä vaiheessa että kannattaa jättää osake lepäämään jolloin siitä ei tule kuluja.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2027
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   838
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   796
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   707
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   668
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   606
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   580
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   557
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   537
  Aihe