Ukrainan "sotilaat" pelkureita.

frgrgr5gr5gr5gr544

Sotilaat juoksivat karkuun kun kauas pois kapinallisten tieltä. Halveksuttaa. Suomessa oltaisiin ammuttu maanpetoksesta tuosta hyvästä. Mitä helvetin nynnyjä siellä asuu? Miksi iso armeija ei taistelE. Toivottavasti ryssät tuhoaa koko nynnyarmeijan.

8

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomen poikia tarvis

      on tosi nynneröitä ukrainan sotilaat,on kuin leikki sotaa käymässä.ryssät pitäisi tappaa eikä antaa
      niiden edetä.miehiä lisää kiovasta ja ryssät matalaksi

      • Sakut kotiin

        Vähän aroilta näyttävät Merkkelinkin joukot, kun alkoivat äkseerauksen Turun seudulla Venäjältä katsottuna mahdollisimman kaukana. Toisin oli silloin kun Hitlerin kanssa käytiin Venäjän kimppuun.
        Stubb ja Häglund voisivat perehtyä historiankirjoihin, ettei Angelan kanssa kävisi samoin kuin Aatun rinnalla taistellessa.


      • tarkkailija

        ei taida kiovan porukat riittää. se on selvä että ohjuksia riittää ukrainaan joka lentokentälle ja liikenneyhteyksien katkaisemiseen. ruski pystyy ukrainan lähettämään takaisin kivikaudelle tunnissa. tää on realiteetti. enkä sano tätä haihattelijana.


      • kloran33
        tarkkailija kirjoitti:

        ei taida kiovan porukat riittää. se on selvä että ohjuksia riittää ukrainaan joka lentokentälle ja liikenneyhteyksien katkaisemiseen. ruski pystyy ukrainan lähettämään takaisin kivikaudelle tunnissa. tää on realiteetti. enkä sano tätä haihattelijana.

        Mitä merkillistä tässä on? Ukrainan oligarggi lauma on j alkuisen kansan rosvo legioona jota tukee suklaanvärinen j-mieste ohjustama pelle jonka sekasikiöarmeija saa tulla ens maanantaina maahan ja aja suomen semmoseen shittiin ettei ikinä. Me olemme tuhon omat ja siitä kiitos on kansan aktiivisen kusipääkukkakkauppias kokoomuksen ja muitten mulikeisareiden joiden isänmaallisuus on rajottunut väh-älyisyyden reuna alueille- Mies jonka piti mennä europarlamenttiin, esiintyy pääministerinä, hänen suomenruotsalainen juoksuvuohensa ja Nännistö ovat menossa rikoslainvastaisesti tekemään suomesta hyökkäysaluetta; oppositio esiintyy nilsiässä omituisilla argumenteilla ja kukaan paukapäistä ei tunnu ymmärtävän että se sopimus merkitsee sotaa. KUSIPÄÄT!


    • 28 ja ja 10

      Neuvostoliiton historiabn valossa se on normaalikäytöstä. Saksa eli EU hyökkäsi Ukrainaan, ja sitten yritti öljykentillekin, mutta siihen se tyssäsi. Lopuksi vallattiin Berliini, ja hirtettiin Saksan johtajat, jos eivät tehneet itsemurhaa. Venäläiset ja muutkin näkevät nämä tapaukset sen vanhan toistona.

    • kloran33

      No niin nynnyt. Nyt ei tarvie kauan odottaa kun tekin voitte näyttää koko maailmalle minkälaisia sotilaita meillä ollaan, Ensi viikolla tämä nynnypuolustusministeri pistää nimensä ylikulkupaperiin joka tekee meistä venäjän vihollisia just saman tien. Turussa harjotellaan naton erikoisjoukkojen kera nyt jo, ja pää-älävänä senkun twittuilee. Ens joulu meneekin sitten tappamisen merkeissä pitkin soita ja näreiköitä ja turpiin tulee että soi. Mutta kun tätä on haluttu, niin saamanne pitää. Ja kun minä nyt satun olemaan ylikessu,(nousee vääpeliksi) niin minä edellytän että käskyt täytetään tismalleen. /.62 Makarovin kopio ajaa sotaoikeuden asian. Toisaalta olkaa huoletta, pappa tappo älyttömiä jo kakskytävuotta sitten. WAR, WAR, WAR!

    • Tappajasissi

      Ei nato ole koskaan ollut Venäjän vihollinen. Naton kanssa harjoiteltiin jo 20 vuotta sitten. SDinä olet joku vitun resverin alokas jutuistasi päätelen. Oletettavasti vielä suoraan b-kompanjasta.

    • vanha sa_sissi

      Taisi tulla lähtö asov- ym muille natseille lähtö. tappohommat loppu. Nyt on vastassa oikeita sotureita. rajat uusiks. peli on pelattu suklaakeisarilta ja oik.sektorilta. apuu ei tule lännestä. kaasuhanat menee kiinni, maa jakautuu ja luonnonvarat ja tehtaa jää itään. tule apuun anja!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      92
      1928
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      415
      1504
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      90
      1280
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      13
      1059
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      69
      996
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      10
      966
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      953
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      939
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      244
      898
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      827
    Aihe