Anjalan eläinlääkäriasema

KovinPettynyt

En ole aivan varma, kuuluisiko tänne, mutta haluaisin kuulla muiden kokemuksia Anjalan eläinlääkäriasemasta.

Itse olen kuullut paikasta pelkkää hyvää, mutta nyt alkaa oma mielipide muuttua. Omilla koirillani kahdesti tilanne, kun on eläinlääkäriä kaivattu - monet suositelleet, että vie Anjalaan. Molemmilla kerroilla akuutti tapaus ja kyse vain pienistä hetkistä, mutta molemmilla kerroilla olen saanut vastaukseksi sen, ettei meillä ole aikaa - tuo ylihuomenna. Akuuttia hoitoa tarvitseva koira ylihuomenna?!

Onneksi päästiin toisaalle. Heilläkään ei ollut yhtään vapaita aikoja, mutta tilanteen huomioiden ottivat silti vastaan ja tutkivat heti ensimmäisessä sopivassa välissä - joka tapahtui vieläpä nopeasti!

10

6502

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • koppava perusvirhe

   Anjalankoskella potilaat on lääkäriä varten. Lääkäri ei potilaita varten.

  • EiOnnexEntinenKoira

   Minulta olisi akuutisti sairas koira kuollut käsiin, jos olisin luottanut Anjalassa saadun "ensiavun" riittävyyteen. Sain kyllä kuulla koiraa sinne viedessäni, ettei heillä oikein ollut aikaa hoitaa. Onneksi tajusin viedä muualle. Muuten ei moittimista kyseisen eläinlääkäriaseman palveluissa.

   • tyytyväinen

    Kyseisen paikan palvelu on huonontunut Pajulahden eläkkeelle lähdön jälkeen.En suosittele kenellekään.Täydellinen pieneläinlääkäriasema on Univet Kouvolassa


   • Anonyymi
    tyytyväinen kirjoitti:

    Kyseisen paikan palvelu on huonontunut Pajulahden eläkkeelle lähdön jälkeen.En suosittele kenellekään.Täydellinen pieneläinlääkäriasema on Univet Kouvolassa

    Eihän Pajulahti eläkkeellä ole, muttei paikkaole päivystävä mesta. Sitä varten on kaupungin eläinlääkäripäivystys ja Evidensia on iltaisin auki.
    Pajulahti on hyvä lekuri, muttei heillä ole akuuttiaikoja, aamulla voi saada ajan ja itse sain seuraavalle päivälle kun oli hätä asian kanssa. Pajulahti teki reilusti ylityöajan ja lähti vielä illaksi hevosia hoitamaan. Respectiä 👍


  • Anonyymi

   Ollaan käyty n. 30 vuotta siellä. Kokeiltu muitakin paikkoja pakon edessä. Luottamus täydellinen. Vahva suositus !

  • Anonyymi

   Juu ei kuulu asia tänne.

  • Anonyymi

   Hyvä kun aloitit langan, et tehnyt sitä turhaan.
   Aloitan hyvästä. Eivät teetätä turhia labroja tms. ja sain ajan vaikka muualla oli hirveetä ruuhkaa. Naisel.lääk.Aronen oli valmis lähettämään labratulokset lyhyen kommentin kera, vaikka olikin seur.päivänä vapaalla. Eli siitä tuo kolme tähteä, viitseliäisyydestä.

   Kissani ei yhtään tykännyt tän el.lääk. tavasta käsitellä sitä ja kissani, joka aina on ollut el.lääk vastaanotolla kuin sulaa vahaa(ei siis juurikaan jännitä), alkoi saman tien rimpuilla. (mitä se ei ole ikinä mun taikka edes el.lääk. sitä pitäessä tehnyt), kun el.lääk. laittoi tassuun kiristyssiteen rutiini verinäytteenottoa varten. Kissalleni tehty tämä aiemminkin ties kuinka monesti eikä koskaan ole ollut millänsäkään. Nyt se venkoili kaikki kynnet harassa ja olin aivan ällikällä lyöty sen käytöksestä (joka kuulemma "johtuu vanhuudesta"😂🤪 kissani siis tullut vanhaksi viikossa, jolloin viimeksi oltiin el.lekurissa)! Kaksi putkea sit saatiin, mutta kissani ei todellakaan pitänyt ilmeisesti tän lekurin otteista eikä elekielestä.

   Toinen ikävä seikka oli se, miten lekuri ei ensin kuunnellut mitä hänelle vastasin ja sitten jos kerroin jotain lisää, hän tyrmäsi kaikki huomioni(yhtä huomiota lukuunottamatta), mitä kerroin omasta lemmikistäni havainneeni sen hoidossa yli 15 vuoden aikana.
   Olen ammatiltani eläintenhoitaja ja hoitanut ja lääkinnyt todella monenlaisia eläimiä ja niiden sairauksia niin maatiloilla kuin kodeissakin.. ja monesti siis eläinlääkäriä ei ole edes tarvittu(jos vaivan voi hoitaa ilman lääkkeitä el.lääk.tarvikkeita) Joten varmasti huomioni kissastani eivät olleet mitenkään typeriä eivätkä tietämättömiä.

   Esim.mistä huomasin ettei hän kuunnellut. Kysyi kissan vaivoista ja mainitsin jo kolmatta kertaa että ummetus vaivan olleen nuoresta asti pitäen(alkoi n.2-vuotiaana), niin hän vastasi: "Niin vanhemmiten näille tulee kaikenlaisia vaivoja." Olin kolmeen otteeseen sanonut ummetuksen alkaneen jo nuorena kissana eikä vasta nyt vanhana, (vaivan laukas se kun muutettiin kaupunkiin missä ei päässyt enää ulkoilemaan vaan se passivoitui pieneen kaksioomme)
   El.lääk. väitti ettei liikunnalla ole vaikutusta ummetukseen vaan vain juomisella.
   Selvä, mutta nuorena kissani joi täysin normaalisti eikä kuivunut, mutta ulkoilu kun lakkasi, vaiva alkoi.

   Kun menemme mökille missä pääsee juoksemaan ulkona, vaiva poistuu, mutta ei, kysehän ei suinkaan ole siitä että liikunta vaikuttaisi asiaan, ja perusteluksi väitteelleen mainitsi että kun on niin "pilvin pimein sisäkissoja, jotka eivät kärsi ummetuksesta viettäessään sisäkissan elämää". HALOOOO!!!?? Oikeesti?
   Jos tämän liikunnan lisääntymisen vaikutuksen olen voinut todeta vaikuttavan tähän päivään asti kaikki nämä vuodet, että vaiva katoaa mökillä(kissa tekee kakat hiekkalaatikkoon sielläkin niin siksi tiedän että vaiva korjaantuu, sillä ummettaessa kakat eivät ole laatikossa vaan vaikka matolla ja kakkavanoja vedetty lattiaan taikka yrjötty ympäri kämppää.Tätä ei tapahdu silloin kun kisu jaksaa ja voi ulkoilla), mutta el.lääkärin mielestä kaikki kissat on näköjään samanlaisia..

   Jos en olisi oikeesti halunnut noita labratuloksia jo tällävkolla, niin en todellakaan olisi yhtään nöyristellyt vaan kysynyt suoraan että mikä sua vaivaa kun sä et kuuntele mitä sanon ja jopa keskeytät lauseen ennen kuin ehdin sanoa puolikastaan ja tyrmäät kaikki havaintoni kissastani?? Miksi sitten edes kysyt? Ja hän oli myös sitä mieltä ettei kissa voi sairastua flunssaan vanhana ellei ole pentuna sairastanut flunssaa?! Haloo!?
   Tästä kerroin siksi, koska kissani sairastuminen flunssaan oli tapahtunut vko ennen tätä el.lääk.käyntiämme. Oireet kyllä osaan tunnistaa ja hoitonikin tehosi.
   Labrat halusinkin, että voin varmistua, ettei taustalla ole mitään muuta vaivaa.

   Ja pelkkä kiire ei tässä kyllä voi olla selityksenä el.lääk. tylyyn käytökseen vaan totaalinen tunneälyn puute. Taikka sitten joku jumal-kompleksi ja mustasukkaisuus omasta ammattitaidosta.

   Jos olisi tyrmännyt vain yksi taikka kaksi ajatustani, niin tuskin oisin jaksanut avautua, mutta kissani neg.reaktiot häneen ja se, että hän tyrmäsi kaiken(sitä yhtä lukuunottamatta) sai hiivat nousemaan hattuuni.
   En oo ikinä tavannut eläinlääkäriä, jonka kanssa henkilökemiat menee noin pahasti ristiin.
   Myös asikaspalvelualalla vuosia toimineena, tiedän tulevani hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, mutta heillä ei olekaan ollut tarvetta jatkuvasti tyrmättä ja mitätöidä kaikkea mitä sanon. Jos lekuri tän luonnehdinnan käytöksestään näkee, hän varmaan (toivottavasti) järkyttyy, sillä niin hyvin pidin mölyt mahassani. Tätä naislekuria en enää koskaan halua nähdä!😤 ko.klinikan mieslekurista Hannusta olen kuullut vain hyvää. Luulinkin pääseväni hänen vastaanotolleen, mutta asia valkeni vasta perillä, että kissani ottikin vastaan tämä naislekuri.

   • Anonyymi

    Aronen on nyrpeä, ei tykätty. Hannu on ihan eri maata, osaava eikä teetätä mitään ns.ylimääräistä.


  • Anonyymi

   Kyllä tänäkin kesänä sain ajan nopeasti. Mutta on hyvin suosittu ja ei iltaisin auki kuten Evidensia, joka on valtava ketju.

  • Anonyymi

   Me ajetaan 70km viedäksemme koiramme anjalaan. Parasta hoitoa ja palvelua olemme siellä saaneet. Koiramme on ehkä eri mieltä, mutta se ei menisi kenellekään lääkärille jos siltä kysyttäisiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   102
   1780
  2. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   88
   1576
  3. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1138
  4. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   59
   1088
  5. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   256
   976
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   72
   927
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   57
   824
  8. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   58
   789
  9. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   36
   780
  10. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   61
   712
  Aihe