Anjalan eläinlääkäriasema

KovinPettynyt

En ole aivan varma, kuuluisiko tänne, mutta haluaisin kuulla muiden kokemuksia Anjalan eläinlääkäriasemasta.

Itse olen kuullut paikasta pelkkää hyvää, mutta nyt alkaa oma mielipide muuttua. Omilla koirillani kahdesti tilanne, kun on eläinlääkäriä kaivattu - monet suositelleet, että vie Anjalaan. Molemmilla kerroilla akuutti tapaus ja kyse vain pienistä hetkistä, mutta molemmilla kerroilla olen saanut vastaukseksi sen, ettei meillä ole aikaa - tuo ylihuomenna. Akuuttia hoitoa tarvitseva koira ylihuomenna?!

Onneksi päästiin toisaalle. Heilläkään ei ollut yhtään vapaita aikoja, mutta tilanteen huomioiden ottivat silti vastaan ja tutkivat heti ensimmäisessä sopivassa välissä - joka tapahtui vieläpä nopeasti!

10

7857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koppava perusvirhe

      Anjalankoskella potilaat on lääkäriä varten. Lääkäri ei potilaita varten.

    • EiOnnexEntinenKoira

      Minulta olisi akuutisti sairas koira kuollut käsiin, jos olisin luottanut Anjalassa saadun "ensiavun" riittävyyteen. Sain kyllä kuulla koiraa sinne viedessäni, ettei heillä oikein ollut aikaa hoitaa. Onneksi tajusin viedä muualle. Muuten ei moittimista kyseisen eläinlääkäriaseman palveluissa.

      • tyytyväinen

        Kyseisen paikan palvelu on huonontunut Pajulahden eläkkeelle lähdön jälkeen.En suosittele kenellekään.Täydellinen pieneläinlääkäriasema on Univet Kouvolassa


      • Anonyymi
        tyytyväinen kirjoitti:

        Kyseisen paikan palvelu on huonontunut Pajulahden eläkkeelle lähdön jälkeen.En suosittele kenellekään.Täydellinen pieneläinlääkäriasema on Univet Kouvolassa

        Eihän Pajulahti eläkkeellä ole, muttei paikkaole päivystävä mesta. Sitä varten on kaupungin eläinlääkäripäivystys ja Evidensia on iltaisin auki.
        Pajulahti on hyvä lekuri, muttei heillä ole akuuttiaikoja, aamulla voi saada ajan ja itse sain seuraavalle päivälle kun oli hätä asian kanssa. Pajulahti teki reilusti ylityöajan ja lähti vielä illaksi hevosia hoitamaan. Respectiä 👍


    • Anonyymi

      Ollaan käyty n. 30 vuotta siellä. Kokeiltu muitakin paikkoja pakon edessä. Luottamus täydellinen. Vahva suositus !

    • Anonyymi

      Juu ei kuulu asia tänne.

    • Anonyymi

      Hyvä kun aloitit langan, et tehnyt sitä turhaan.
      Aloitan hyvästä. Eivät teetätä turhia labroja tms. ja sain ajan vaikka muualla oli hirveetä ruuhkaa. Naisel.lääk.Aronen oli valmis lähettämään labratulokset lyhyen kommentin kera, vaikka olikin seur.päivänä vapaalla. Eli siitä tuo kolme tähteä, viitseliäisyydestä.

      Kissani ei yhtään tykännyt tän el.lääk. tavasta käsitellä sitä ja kissani, joka aina on ollut el.lääk vastaanotolla kuin sulaa vahaa(ei siis juurikaan jännitä), alkoi saman tien rimpuilla. (mitä se ei ole ikinä mun taikka edes el.lääk. sitä pitäessä tehnyt), kun el.lääk. laittoi tassuun kiristyssiteen rutiini verinäytteenottoa varten. Kissalleni tehty tämä aiemminkin ties kuinka monesti eikä koskaan ole ollut millänsäkään. Nyt se venkoili kaikki kynnet harassa ja olin aivan ällikällä lyöty sen käytöksestä (joka kuulemma "johtuu vanhuudesta"😂🤪 kissani siis tullut vanhaksi viikossa, jolloin viimeksi oltiin el.lekurissa)! Kaksi putkea sit saatiin, mutta kissani ei todellakaan pitänyt ilmeisesti tän lekurin otteista eikä elekielestä.

      Toinen ikävä seikka oli se, miten lekuri ei ensin kuunnellut mitä hänelle vastasin ja sitten jos kerroin jotain lisää, hän tyrmäsi kaikki huomioni(yhtä huomiota lukuunottamatta), mitä kerroin omasta lemmikistäni havainneeni sen hoidossa yli 15 vuoden aikana.
      Olen ammatiltani eläintenhoitaja ja hoitanut ja lääkinnyt todella monenlaisia eläimiä ja niiden sairauksia niin maatiloilla kuin kodeissakin.. ja monesti siis eläinlääkäriä ei ole edes tarvittu(jos vaivan voi hoitaa ilman lääkkeitä el.lääk.tarvikkeita) Joten varmasti huomioni kissastani eivät olleet mitenkään typeriä eivätkä tietämättömiä.

      Esim.mistä huomasin ettei hän kuunnellut. Kysyi kissan vaivoista ja mainitsin jo kolmatta kertaa että ummetus vaivan olleen nuoresta asti pitäen(alkoi n.2-vuotiaana), niin hän vastasi: "Niin vanhemmiten näille tulee kaikenlaisia vaivoja." Olin kolmeen otteeseen sanonut ummetuksen alkaneen jo nuorena kissana eikä vasta nyt vanhana, (vaivan laukas se kun muutettiin kaupunkiin missä ei päässyt enää ulkoilemaan vaan se passivoitui pieneen kaksioomme)
      El.lääk. väitti ettei liikunnalla ole vaikutusta ummetukseen vaan vain juomisella.
      Selvä, mutta nuorena kissani joi täysin normaalisti eikä kuivunut, mutta ulkoilu kun lakkasi, vaiva alkoi.

      Kun menemme mökille missä pääsee juoksemaan ulkona, vaiva poistuu, mutta ei, kysehän ei suinkaan ole siitä että liikunta vaikuttaisi asiaan, ja perusteluksi väitteelleen mainitsi että kun on niin "pilvin pimein sisäkissoja, jotka eivät kärsi ummetuksesta viettäessään sisäkissan elämää". HALOOOO!!!?? Oikeesti?
      Jos tämän liikunnan lisääntymisen vaikutuksen olen voinut todeta vaikuttavan tähän päivään asti kaikki nämä vuodet, että vaiva katoaa mökillä(kissa tekee kakat hiekkalaatikkoon sielläkin niin siksi tiedän että vaiva korjaantuu, sillä ummettaessa kakat eivät ole laatikossa vaan vaikka matolla ja kakkavanoja vedetty lattiaan taikka yrjötty ympäri kämppää.Tätä ei tapahdu silloin kun kisu jaksaa ja voi ulkoilla), mutta el.lääkärin mielestä kaikki kissat on näköjään samanlaisia..

      Jos en olisi oikeesti halunnut noita labratuloksia jo tällävkolla, niin en todellakaan olisi yhtään nöyristellyt vaan kysynyt suoraan että mikä sua vaivaa kun sä et kuuntele mitä sanon ja jopa keskeytät lauseen ennen kuin ehdin sanoa puolikastaan ja tyrmäät kaikki havaintoni kissastani?? Miksi sitten edes kysyt? Ja hän oli myös sitä mieltä ettei kissa voi sairastua flunssaan vanhana ellei ole pentuna sairastanut flunssaa?! Haloo!?
      Tästä kerroin siksi, koska kissani sairastuminen flunssaan oli tapahtunut vko ennen tätä el.lääk.käyntiämme. Oireet kyllä osaan tunnistaa ja hoitonikin tehosi.
      Labrat halusinkin, että voin varmistua, ettei taustalla ole mitään muuta vaivaa.

      Ja pelkkä kiire ei tässä kyllä voi olla selityksenä el.lääk. tylyyn käytökseen vaan totaalinen tunneälyn puute. Taikka sitten joku jumal-kompleksi ja mustasukkaisuus omasta ammattitaidosta.

      Jos olisi tyrmännyt vain yksi taikka kaksi ajatustani, niin tuskin oisin jaksanut avautua, mutta kissani neg.reaktiot häneen ja se, että hän tyrmäsi kaiken(sitä yhtä lukuunottamatta) sai hiivat nousemaan hattuuni.
      En oo ikinä tavannut eläinlääkäriä, jonka kanssa henkilökemiat menee noin pahasti ristiin.
      Myös asikaspalvelualalla vuosia toimineena, tiedän tulevani hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, mutta heillä ei olekaan ollut tarvetta jatkuvasti tyrmättä ja mitätöidä kaikkea mitä sanon. Jos lekuri tän luonnehdinnan käytöksestään näkee, hän varmaan (toivottavasti) järkyttyy, sillä niin hyvin pidin mölyt mahassani. Tätä naislekuria en enää koskaan halua nähdä!😤 ko.klinikan mieslekurista Hannusta olen kuullut vain hyvää. Luulinkin pääseväni hänen vastaanotolleen, mutta asia valkeni vasta perillä, että kissani ottikin vastaan tämä naislekuri.

      • Anonyymi

        Aronen on nyrpeä, ei tykätty. Hannu on ihan eri maata, osaava eikä teetätä mitään ns.ylimääräistä.


    • Anonyymi

      Kyllä tänäkin kesänä sain ajan nopeasti. Mutta on hyvin suosittu ja ei iltaisin auki kuten Evidensia, joka on valtava ketju.

    • Anonyymi

      Me ajetaan 70km viedäksemme koiramme anjalaan. Parasta hoitoa ja palvelua olemme siellä saaneet. Koiramme on ehkä eri mieltä, mutta se ei menisi kenellekään lääkärille jos siltä kysyttäisiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe