Vantaan takseja ei liikennesäännöt koske ?

20+16

Ajan päivittäin työmatkani vantaalla lentokentän läheisyydessä. Tuntuu että siellä ajavia takseja ei liikennesäännöt koske.
Jos ajan itse rajoitusten mukaan niin taksit roikkuvat kiinni takapuskurissa ja tekevät hulluja ohituksia. Kiertoliittymissä ja kaksikaistaisilla teillä kiilaillaan. Kolmion takaa tullaan surutta eteen. Kaahataan ylinopeutta ja kävelijöistä ei välitetä mitään.
Hienoa vantaan taksit, todella ammattimaista toimintaa. Tiedän etten ole ainut joka asiasta valittaa.

9

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Linja 154 allways

      Ajan päivittäin työkseni pääkaupunkiseudulla. Tuntuu että täällä ajavia siviilejä ei liikennesäännöt koske.
      Jos ajan itse rajoitusten mukaan niin siviilit roikkuvat kiinni takapuskurissa ja tekevät hulluja ohituksia. Kiertoliittymissä ja kaksikaistaisilla teillä kiilaillaan. Kolmion takaa tullaan surutta eteen. Kaahataan ylinopeutta ja kävelijöistä ei välitetä mitään.
      Hienoa, todella tyypillistä toimintaa teiltä. Tiedän etten ole ainut joka asiasta valittaa.
      Taksit osaavat antaa tietä ja jättää rakoja jonoihin, että pääsen bussillani väleihin. He eivät roiku puskurissani kiinni, sillä ymmärtävät huomattavasti paremmin miten liikenne toimii kuin normaalit kansalaiset työmatkoillaan. Ovathan taksit ja bussit koko ajan liikenteessä kun konttorirotat ovat työpöytiensä takana kirjoittamassa tänne palstalle kuinka taksi ei käyttänyt vilkkua, kuten häntä edeltävät kymmenet siviilit ei myöskään, mikä sattuu tosin unohtumaan kirjotuksesta.

    • 8+3

      Kannattaa varmaan soittaa poliisille, jos lakia rikotaan.

    • 20+6

      Meillä on työporukan kesken juteltu ja sovittiin että tästä lähtien aina kun taksit sikailee niin otetaan taksin numero ylös ja ilmoitetaan siitä taksiliittoon ja taksitarkastajalle. Meillä on useita satoja työntekijöitä yhtiössä sekä paljon yhteistötä ja ystäviä ilmailualan ja lentokentän läheisyydessä olevissa yhtiöissä joihin myöskin levitämme sanomaa ja pyydämme heitä yhteistyöhön.
      Kun valituksia tulee tarpeeksi niin jonkin tahon tai viranomaisen on pakko alkaa tarkkailemaan taksien käytöstä. Sitä kautta kaikkien turvallisuus paranee.

      • AYLL-10000

        En ole taksikuski, mutta pakko sanoa että ei minulla heidän ajamisestaan valittamista. Sen enempää kentän läheisyydessä kuin muuallakaan. Yleisesti ottaen taksit näyttävät esim. vilkkua poistuessaan liikenneympyrästä ja huomioivat kevyen liikenteen paremmin kuin siviiliautoilijat. Ajavat sujuvasti, eivät tee ylioptimistisia kaistanvaihtoja jne. Mistä lähtien sujuvaa ajamista on kutsuttu sikailuksi?? Sen sijaan monen siviilisutoilijan suorituksia voi kuvata Junnu Vainion biisillä "sanat eivät riitä kertomaan"


      • 1kuski

        Hankkikaa oikeasti elämä... Ja luuletko että viranomaista kiinnostaa, jos pari tyyppiä soittaa ja sanoo, että taksi ajoi 5km/h ylinopeutta? Siviiliautoilijoista löytyy muutenkin eniten törttöilijöitä....


      • Esaaaaaaaaaaaaaaaa

        Hieno idea!Mahtaa olla mukavaa porukkaa teillä töissä...Intrum Justitia?


    • Riku

      "Mistä lähtien sujuvaa ajamista on kutsuttu sikailuksi?? "
      Siitä lähtien kun Suomeen rantautui liikenneministeriön, trafin ja liikkuvan poliisin masinoiman "nopeus tappaa" - aivopesun seurauksena hidastelun ja jonossa ajamisen kulttuuri. Nykyään esim. Tuusulantiellä on tilanne se, että jos satasen alueella joku vetää letkaa kahdeksaakymppiä, niin muut tulevat perässä kuin köyhän talon possut, ja tietysti suomalaiseen tyyliin puskuri puskurissa kiinni. Suurin piirtein ainoat ketkä ymmärtävät mennä ohitse jonon kärjessä ajavasta matelijasta ovat taksikuskit ja harvat siviiliautoilijat. Ja siinä jonossa vilkkuvat jarruvalot vähän väliä, kun ajauduttu liian lähelle edellä ajavaa, mutta ei ymmärretä/uskalleta mennä ohitse.

    • Tolppa-apina

      Eihän taksisuhareilta nyt voi muuta odottaakaan. Mull on isännän vulva alla ja mähän vittu ajan niinku haluun et saan keikkaa ja liksaa sen 10% tuotosta nii pitää vetää täysii kokoajan

    • vantaan tauti

      vantaan taksit on poliisien kanssa hyviä kavereita varmaan nauravat yhteisessä kahviossa teidän tekemisistä valituksista. Näin kerran kun vantaan tarkastaja pysäytteli ilmakehällä poliisin kanssa helsinkiläisiä takseja ja päästivät vantaalaiset ohitse. Näin vantaalla taksitarkastaja on saanut poliisin valtuudet ja pitää varmasti vantaalaisten taksien puolta sori vaan kyttääjät :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe