Oireita ennen plussausta?

LillaMymmeli

Haluaisin kuulla minkälaisia oireita teillä on ollut ennen kuin olette tehneet plussa testin:) Ensimmäinen vauva toiveissa ja ilman ehkäisyä menty puolisen vuotta. Yksi keskenmeno koettu 5 4 ja tästä on nyt toista kuukautta aikaa..
Ovis oli reilu viikko sitten ja nyt on ollut jonkin aikaa nännit todella kutisevat ja kuivat (olen monesti päivässä rasvannut, mutta kokonaan ei ole parantunut..), muutamaan kertaan noustessa vihlonut alavatsasta vasemmalta puolen, huimannut myös nopeasti noustessa ja pahoinvointia/etomista ollut myös ja päänsärkyä on ollut huomattavasti enemmän kuin normaalisti..Aivastuttaa ja paleltaa, nenä tukossa välillä, aivan kun olisi flunssa tulossa.. Kuvittelenko vaan vai voisiko näin aikasessa vaiheessa jo oireilla..?

3

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LillaMymmeli

      Eikö kukaan ole muka oireillut ennen plussaa??

    • .......-------......

      Minulla oli nivusissa (munasarjojen kohdalla?) niin kovaa vihlontaa, että tein kipujen takia varmuuden vuoksi testin, joka näytti positiivista jo ennen rv 4 0. Liekö jotain kiinnittymiseen liittyvää, mutta niistä kyllä heti aavistelin. Siitä ei mennytkään montaa päivää, kun alkoi väsymys ja etominen, huimaus ym.

    • 9+7

      Ihan googlettamalla hakusanalla raskausoireet saat aika kattavan oireluettelon, jossa on myös kuvaamiasia oireita. Jokaisella oireet ovat kuitenkin yksilölliset, myös kuviteltuja oireita saattaa ilmetä kun oikein kovasti haluaa raskautua. Vielä ei kuitenkaan voida puhua varsinaisesti raskausoireista, vaan tuntemasi vihlaisut saattavat olla kiinnittymiskipuja. hedelmöittyneen munasolun matka munanjohtimesta kohtuun jossa se kiinnittyy kestää n. 5-8 vrk, eli elmistö ei ala ilmoitella raskaudesta kuin vasta tuon kiinnittymisen jälkeen, koska eihän se hedelmöittymisestä huolimatta aina kiinnity.

      Voihan sinulle olla flunssakin tulossa, tai jostain syystä verensokerisi heittelevät, mikä voisi ilmetä pahana olona ja huippailuina. kannattaa odotella niitä kuukautisia, ja jos niitä ei tule, teet testin. yleisohje taitaa olla, että 19 vrk ovulaatiosta eteenpäin pitäisi vartoilla ennen testaamista.
      Ainakin minulla on ennen kuukautisia oireina alamahan vihlonta, rintojen arkuus, päänsärkyä ja huippailua, joskus jopa etomista. Joskus alkaa jo parikin viikkoa ennen kuukautisten alkua.

      minusta on hauskaa kun täällä aina laitetaan viikkoja päiviä kun ilmoitetaan kuinka pitkällä raskaus on. ei niitä päiviä aina tarvitse ilmoittaa ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe