Stadin kolli

Mualainen

Vieläkö se stadin kolli siellä pyörii? Hemmetin rosvo.

16

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se kolli

      Ilman muuta

    • Herlokki Solmunen

      Kolli hoitaa vaan velvollisuuksiaan narttuja kohtaan, kun ette itse viitsi, tai pysty.

    • se kolli

      Näkyyhän noi kykenevän kynnelle, täkäläisetkin. Stadin kollille paikkakunnalla oleskelu on levollista...

      • Pinkki leidi

        Kyllä täällä Hirtsussa stadin kollia tarvitaan talvellakin! Sinulle on tilaus tässä elämän pakkoraossa!

        Totuus on, että paikalliset eivät enää kynnelle kykene. SEOlla leveillään kyllä, kuinka lakanoita on laulatettu, mutta tapahtumat ovat vuosikymmenten takaa. Nykyään nukahdetaan urheiluruudun välkkeeseen ja ainoa ähinä sängyssä aiheutuu siitä, kun vääntäydytään eturauhaspissalle.

        Kaipuussa riutuvat täkäläiset naiset, joten tule ja puserra, kolliseni. Mmmmrrrrr...


      • pikkupoika

        Moi pinkki leidi.ois ilo tavata kaltaisesi viriilinainen vaikka kauniissa luonnossa... ;)olen nyt 45v mies ja pikkupojasta asti viettänyt kesäisin aikaa h.salmella,kaltaistasi naista en vielä ole tavannutkaan...t:welmeri


    • se kolli

      On toki valitettavaa jos Hirvensalmelta löytyy ilmeisesti varttuneenpaan ikäsektoriin kuuluvia naisia, jotka eivät ole tyytyväisiä makuukammarinsa aktiivisuuteen.

      Stadin kolli joutuu kumminkin heittämään öljyä niille laineille, jotka odottavat Stadin kollia tarjoilemaan kylään rakastelun myrskyä.

      On todennäköistä, että ketjun avaaja viittaa nimimerkin pääkaupunkiseutuviitedebatteihin muissa Hirvensalmea koskevissa ketjuissa. On olemassa poloisten ihmisten joukko, joiden yksi avohoidon terapiamuoto koostuu pitkälti kirjoitteluista SUOMI24 palstoille. Bonnier ei välitä, mitä siellä liikkuu, kuhan liikkuu. Siten usein samojen näppäimistöjen kautta naputellaan samanlaisia häväistysviestikokeiluja, joissa pääsääntöisesti vaihdetaan vaan vaikka paikkakunnan nimi. Stadin kundi on piruukseen koettanut pitää Hirvensalmen kilpeä puhtaana. Siten on henkisesti häiriintyneiden kanssa kalpaa koeteltu ja tod. näk. avaaja kuuluu tähän opponenttikategoriaan.

      Stadin kolli on syntyperäinen stadilainen, tehnyt työuransa siellä ja maksanut voittopuolisesti kunnallisveronsa Helsingin kaupungille. Jos pinkkileidi ja ystävättäret elää puutteessa, suosittelen ”tyttöjen kulttuurimatkaa” Helsinkiin, jolloin esim. ns. mummotunneli tarjoaa parhaita palveluitaan.

      Stadin kolli on tutustunut Hirvensalmeen vasta toistakymmentä vuotta ja pitää siitä. Villikissat on taajaman ulkopuolella kuitenkin verraten lainsuojattomia olioita ja Stadin kolli haluaa säilyttää välinsä kylän metsästysseuraan. Muuten tulee kohdeltua supikoirana. Toki olen kuskannut kylälle varsin viriiliä ainestakin, kavereiden muodossa, enkä olen pannut merkille, että paikkakunnan naaraat olisi olleet tuolloin ylivertaisen vetovoimaisia. Pojat tulee maalikylistä ja siellä on objektiivia tunnetusti tyrkyllä. Esim. Stadi on tunnetusti naisenemmistöinen. Puutteessa ei tarvitse elää.

      Stadin kolli haluaa heittää jatkossakin SEOlla "eturauhaspotilaiden" kanssa läppää, eikä pyri kotikylän paraatiastujaksi.

      Muistelen, että kylän ambulanssia kuljettaa ”hyväkäytöksinen, komea Ossi” (vrt. muut ketjut). Pahimpaan tarpeeseen voi siis apua hälyttää siltä.

      • Pinkki leidi

        Tulkitsen tästä polveilevasta ja seikkaperäisestä kyhäelmästä, että stadin kollissa ei käytännössä ollutkaan miestä vastaamaan paikkakunnan naisten haasteisiin. Tulta ei puntista löytynytkään, kun sitä olisi tosi toimiin tarvittu. "Viriilin" pantterin viiteryhmäksi paljastuu valikoituneen turvallinen SEOn prostataryhmä, jonka suojista on hyvä moitiskella paikkakunnan leidejä epäkiinnostaviksi ja vetovoimattomiksi täällä palstoilla.

        Ainoa hyöty stadin kollin rantautumisesta paikkakunnalle on, että Hirtsun leidit ovat häneltä saaneet vinkin, mistä Todellinen Apu syyhyyn löytyy. Siispä joukolla Helsinkiin muka Vanja-enoa tsiikaamaan. Beiget bleiserit on jo prässätty ja permikset kiristetty. Nyt ei muuta kuin tuubillinen luistoa käsilaukkuun marketista mennessä. Helsingissä laseihin kuohuvaa ja korkkarit kattoon. Mummotunneli ei tiedä, mikä siihen osuu, kun me saavumme.

        Ja mitä Ossiin tulee, hänen ongelmanaan on juuri se hyväkäytöksisyys. Täällä kaivataan nimenomaan huonokäytöksisiä miehiä!


    • se kolli

      Jep, jep! Aika aikaa kutakin ja Stadin kundin ura mahtisonnina on eittämättä ehtoopuolella. Sankariteot on silti kansallista legendaa.

      Hirvensalmen vetovoimaisuus toki voisi nousta ”ylämummoon” jos viriilejä puumia olisi juottoruokalat täynnä -todistettavasti. Kolli ei oo havainnut moista. Siitäkin voi vetää johtopäätöksiä vanhan yksilön havainnointikyvyistä. Stadin kolli toivottaa hirvensalmelaisten tyttöjen rykimäreissulle Stadiin kaikkea hyvää mummotunneliin. Pikku vinkkinä silti, että kannattaa painottaa se iskukyky aamuyöhön. Alkuillan kliimaksit ei välttämättä kanna romantiikan riemutunteihin.

      Hirvensalmen potentiaali vaikuttaa yllättävän rajattomalta. Hiljaisen pinnan alla iskukyky vaikuttaa suorastaan hurjalta. ”Tyttöjen” riemuksi voin mainostaa tätä karjurykmentille. Ne on kysyttyjä monilla kylillä, jolloin, kun hetki lyö, ”tyttöjen” tulisi kyetä kynnelle, eli vastata huutoonsa. Nähtäväksi jää, onko narttupotentiaali tuolloin herttasarjasta kopioitu, tai tenavaiheessa. Silloin punnitaan, onko naista vastaamaan paikkakunnan testaajien haasteisiin.

      Ps. Huonokäytöksisyys on karjurykmentillä totutusti taattu.

    • vähän utelias

      Jäikö Pinkki leidin uho tekstin tuottamisen asteelle?

    • se kolli

      >valikoituneen turvallinen SEOn prostataryhmä, jonka suojista on hyvä moitiskella paikkakunnan leidejä

      ... voi ilmeisimmin todeta, että mummotunneli jäi vaille sitä "iskua" ja niiden lakanoiden laulatuskin lienee ihan sillä tasolla, kuin on vastaanottokykykin.

      • SS-upseeri

        Stadin kollille, olet bönde ???!!


    • rouva yx äx

      Pah! Kyllä täällä pannaan vaikkei yhtään stadilaista ois 100km säteellä. Näkeehän sen jo isomahasista naisista jotka tuottaa kuntaan uusia veronmaksajia. Mitä SEOn seksi politiikkaa tulee, tuskin sieltä kukaan sänkykaveria hakee, lähinnä vain tiedon siitä, kuka on ollut kenenkin kassa tai ilman ja onko saanu ja mitä. Tääällä rauhaisan luonnon äärellä halut ja himot jyllää ihan erilailla kun stadin betoni bunkkereissa, ei katota kalun suuruutta eikä nenän leveyttä, onnellisena vaan pusketaan menemään ja ollaa tyytyväisen tyydytettyjä.

    • se kolli

      Stadin kolli on ihan tyytyväinen, jos hirvensalmelaiset hyväksyvät joukkoonsa. Siltä se on myös viime vuosina vaikuttanut, vaikka onkin vielä joutunut pääosan ajastaan oleskelemaan Stadissa. Olen ollut vielä työelämässä.

      Bönde tarkoittanee ”maaseutua” -siis kaikkea kehä III ulkopuolella. Toisaalta joku Espoo on jo melkoista böndeä, eli sillä ei ole kaupunkirakennetta. Siten paljasjalkainen stadilainen pelkää koko ajan astuvansa siellä lehmänpaskaan. Bönde ja ”bönden” määritelmä on siten hyvin epämääräinen etenkin, kun sitä pyrkii käyttämään junan tuomat.

      ”rouva yx äx” esittää riemukkaasti ja syvällisesti, miksi ulkopaikkakuntalaiset eivät suuremmin voi Hirvensalmen mahtia heilutella. Politiikasta voi olla montaa mieltä, mutta velkaisista kunnista tuleville voi aina tokaista: ”Kun itse on syönyt, on aikaa aina nälkäistä jututtaa”.

      Hirvensalmea tällä palstalla haukkuvat, ”hirvensalmelaisina” esiintyvät, eivät useimmiten ole koskaan edes käyneet paikkakunnalla. Jos olisivat, kateus kasvaisi…

    • 4v asunut

      No on täällä hyvä asua. Osattava vain valita seuransa oikein. Jos annat pahalle pikkurillin, se varmasti vie koko käden. Ainakin Hirvensalmella :)

    • se kolli

      No pikkurilliä en oo tarjoillut, enkä munaakaan, joten melko platoonisella meiningillä ollaan menty. "Pojat" on kumminkin käyneet kylässä ja on siinä saanu riemukkaasti seurata, että Hirvensalmen misut osaa ton "asun tässä ihan lähellä". Kyllä siinä pojat on hiffanneet: Vinkki, vinkki, vinkki!

      Ongelma on, että ne tulee tänne panoja pakoon. Stadissa on koko ajan tarjolla, pitkin yötä ja öitä riittää.

      Täytyy funtsia joku puutteen kategoria...

    • onSesonki

      Joo, ei nää naiset oo pikkurillin puutteessa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      134
      8365
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1373
    3. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1145
    4. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      59
      1116
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      92
      1046
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      136
      944
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      765
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      758
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      751
    10. Tuli surullinen olo.

      Olit muuttunut niin paljon etten meinannut tunnistaa. Miksi rupsahdit? 😞 m-n
      Ikävä
      40
      654
    Aihe