Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uskollinen Kauris???

Äimänä

Olen kuullut väitettävän että uskollisempaa ja luotettavampaa puolisoa kuin Kauris-mies saa hakemalla hakea. Olen myös kuullut väitettävän että kavalampaa pettäjää kuin Kauris-mies saa hakea. On kuulemma raaka, peloton, ovela ja jää tuskin koskaan kiinni...

Kertokaa nyt hyvät ihmiset kokemukisa jotta KUMPIKOHAN se nyt on se OIKEAMPI väite????

16

4602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kauriin vaimo

      jahas, näin omasta kokemuksesta voin sanoa, että kauris mies on pettäjä ja tekee sen melkeen aina kun on tilaisuus ja osaa puhua ja selitellä vimpan päälle hienosti....samalla kuintenkin kauris mies on aivan sairaan mustasukkainen ja keksii mitä älyttömämpiä juttuja...voihan olla että sillä mustasukkaisuudella hän peittelee omia tekojaan tms.
      puistattaa koko homma....

    • Skuaavi

      Itselläni on kauris aviomiehenä enkä voisi kuvitella uskollisempaa ihmistä. Parisuhteeseen sitoutuneena kauris on mitä uskollisin ja luotettavin kumppani. Petettynä kauris on todella hirveä - en suosittele.

    • Nuori kauris mies

      Itse en kyllä pettäisi missään nimessä, en edes katsele muita naisia sillä silmällä. Olen ollut nykyisen tyttöystäväni kanssa joka on myös kauris kuusi kuukautta. Mustasukkainen kyllä olen, ehkä jopa liiankin helposti. Olen kyllä oppinut luottamaan, mutta suhteen alkuaikoina epäilin suurinpiirtein koko ajan jotain. Minulle piti todistaa usein sanoin ja teoin että olen hänen ainut eikä muita ole kiikarissa.

      • kaunis kauris

        en ole ikinä pettänyt ketään ei kä yksikään kauris ole pettänyt minua..


    • kaurisneiti

      Sanoisin, että kauris pettää vain, jos ei saa vuoteessa toivomaansa. Eli kauris tarvitsee intohimoa, jotakin kaunista ja eroottista. Seksin täytyy olla tyydyttävää ja kaurista pitää todella halia ja pitää hyvänä muutoinkin. Jos vaan riitelee kauriin kanssa ja jäkättää, uskoisin että sorkat kipittää intohimoisten vällyjen väliin, jos sellaisia hänelle raotetaan.Oikeastaan sama juttu pätee härkään (toinen maamerkki). Eli helposti et kyllä kaurista saa pettämään, mutta niinkin voi käydä jos meitä kohdellaan huonosti.
      Itselläni on venus vesimiehessä, eli minua on todella vaikeaa miellyttää ja lisäksi olen vaikea tapaus rakkausasioissa, mutta en vielä ole viipottanut muuta kuin silloin, kun suhde on ollut kutakuinkin ohi. Eli yleensä jos olen pettänyt, on myös ero tullut samantien. Sen verran kauris sitoo tunteensa sänkyyn:)

    • .........

      Tunnen pettäjä kauris miehen sekä todella uskollisen kaurismiehen.

    • japanitar

      Hei. Olen kaurisnainen, ja uskollisista uskollisin. Tuntuu joskus, että on se kumma ettei pysty pettämään. Mieskauriista olen kuullut, että se on todella kiero ja ovela..

    • yhden kauriin mielipide

      Mä olen kaurisnainen, ja sanoisin, että rakastuneena kauris on 100% uskollinen ja luotettava. Kun kauris päättää sitoutua ja "asettua aloilleen", hänen päätöksensä pitää eikä pettäminen edes käy mielessä.

      Mikäli kauris ei ole täysin sitoutunut tai varma tunteistaan, en menisi vannomaan, että kauris ei pettäisi...

      Tarkoitan, että jos kauris ei ole ihan varma suhteen laadusta ja kestävyydestä, hän ei sitoudu täysillä vaan pitää "pakoreitin" varalla.

      Vakavassa suhteessa kauris on uskollinen ja vaatii sitä myös toiselta.

      • japanitar

        Totta puhut.


      • lellu

        Olen myös kauris ja yhdyn kyllä täysin tohon mitä sanot.. kauris on välillä tyhmä kun miettii asioita liikaa, ainakin tämä kauris. mietin asioita liian kauan ja nyt oon saanu pilattua kaiken, menetin jätkän jotas rakastan, vain sen takia, etten osannut päättää, sit kun päätin tästä jätkästä oli tullu niin kylmä, se ei ollu enää sama ihana ihminen kuka se oli ennen, se nöyryytti kaiken lisäks mut, ja mä oon tehny kaikki niin että oon ajatellu ettei sillä tuntuis pahalta.. sen siitä saa ko ajattelee muiden tunteita :(


    • ...

      Tunnen kaksi kauris miestä, toinen on aurinko ja kuu kauris ja hän on ehdottoman uskollinen, jumaloi naistaan, toinen kauris (nouseva kaksonen) on taas pettäjä.

    • Kauris ja kauriin vaimo

      Minun kauris-aviomies on uskollisista uskollisin. Minä itse olen myös kauris ja omasta mielestäni todella petollinen. Olemme asumuserosssa, ja minulla itselläni on toinen. Mieheni tietää asiasta, mutta haluaisi minut silti takaisin.

    • kaurisnainen

      kauris ON uskollinen....tiettyyn rajaan saakka...

      • tuskastunut

        mihin saakka kauris on uskollinen?


      • 40-50-vuotiaat
        tuskastunut kirjoitti:

        mihin saakka kauris on uskollinen?

        ...kaurismiehet ole uskollisia. Olen tuntenut kaksi ja toinen varsinkin oli melkoinen häntäheikki, kertoi minullekin näistä jutuistaan, sillä olimme "vain ystäviä". Ja toinen, 40-vuotias, kaksi lasta ja kiva vaimo kotona...on taas toinen juttu. Että sillai, merkkiin katsomatta kaikki miehet haluavat pettää ja siten pönkittää miehisyyttään!


      • destroying angel
        tuskastunut kirjoitti:

        mihin saakka kauris on uskollinen?

        Siihen saakka kunnes toinen pettää tai on ihan varma että toinen pettää!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe