Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Toria ympäri..

riitta5

Muistatteko vielä sitä hyvää aikaa,80-luvulla kun pyörittiin kylällä?kaipaan niin niitä ihmisiä ja aikaa. muistatteko ossin joka oli parkissa viininpunasella mersullaan siilin edessä,ja teki mitä teki......: moni on jääänyt mieleen.entäs topinakin lihapiirakat ...nam ja viikonloppuna piti päästä kunnon tansseihin,ei notkuttu kadulla huumeita jahdaten.jäin kaipaamaan yhden tumman tytön kaunista hymyä tais olla puoli mustalainen mutta kaunis kun mikä .muistellaanko?

5

516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ympär tori

      Toriralli se oli sitä aidointa ja parasta kankaanpääläisyyttä. Yleisin automalli oli tuolloin vaalean ruskea pikku corolla karvanopilla varustettuna. Ja C-kasetilta soi Hurriganes ja Cool And The Gang. Kestituvassa oli kova meno päällänsä ja Hautapena ovella karsi vähänkin epätasapainossa huojuvat sisäänpyrkijät. Välillä käytiin Vihteljärven suoralla karstoja polttamassa ja Th-kumi myi edukkaasti uudet kummit alle, kun kudokset alkoi paistaa. Lumenkaatopaikalla käytiin vosujen kanssa tunnelmoimassa ja kuuntelemassa Barry Manilowia ym. hempeetä. Joskus sillä pesää lohkesi, joskus ei.. Mutta kankaanpääläiset ovat yrittäjähenkisiä olleet kautta aikain. Seuraavana viikonloppuna vongattiin sitten lisää ja eri musiikin kera. Silloin jo oli lopputulos usein parempi...

    • Miting

      Juu hienoa aikaa.Pyörin itse eniten vuosina 1985-1992.Oli porukkaa kaikista lähikunnista ja kaikki tunsi toisensa, tarvis järjestää ko.vuosien tori-miting, tulisikohan porukkaa?

      • Miting

        ...eli olisiko vanhoja tuttuja tulossa , jos tälläinen järjestettäis vaikka ensi vappuna?


    • zz top

      Kankaanpään kulta-aikaa. Jatkuva autojono kiersi toria viikonloppuöisin, ja välillä heitettiin torille parkkiin ja tarkkailtiin ohi lipuvaa jonoa ja juteltiin kavereille viereisiin autohin. Välillä sitten Herkkupaussille kaffelle, ja sitten taas toria kiertämään, kunnes ravintolat kutsuivat. Ei ollut nettiä, joten silloin ihmiset tapasivat toisiaan ihan oikeasti ja mukavaa oli.

    • harminpaikka1

      Itse olen 90-luvun alussa aloittanut "toreilun:)" Silloin oli vielä tunnelmaa, ei ole enää. Kadonnut on kaikki, kankaanpää menee aina vaan huonompaan suuntaan joka asiassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe