Mikä on pisin seksittömin aika?

koo3

Mikä on pisin aika kun olette olleet ilman seksiä? Miksi?
Missä vaiheessa asia on alkanut vaivaamaan?

33

962

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • happoonn

      Vuoden paussi on yleensä seurannut, kun joku horo on jättänyt mut ja oih murskannut sydämeni. Sen aikaa menee, että jaksan luottaa toiseen tippaakaan ja joka kerta on käynyt samoin, joten ei käy enää. Tokavika eksä jätti mut tekosyyllä 4 kuukauden alkuhuuman jälkeen. Sama käynyt useasti aiemminkin, aina tekosyyllä, joten päätin, etten enää aloita suhdetta kenenkään kanssa. Vuoden kuluttua siitä kuitenkin aloitin. Yllättäen sain taas kenkää tekosyyllä, mutta ja nyt ämmä kypsyi jo kuukaudessa. Tuosta on puolisen vuotta ja nyt on sama päätös. En enää aloita, koska ilman muuta tappaisin seuraavan, mikäli se olisi laillista, enkä halua kummankaan joutuvan sellaiseen tilanteeseen. Ja mihin vittuun mä sen ruumiinki heitän kun en oo töissä betoni- tai happotehtaassa.

      • öööö...

        "happoonn" Olet oikeassa että sun kannattaa olla yksin mutta hae ammattiapua.


      • uhuuhhuhuhhuhu

        kannattaisi kokeilla itsetyydytystä. Se kummasti helpottaa.


    • sielukuollu

      Koko elämä(, eli näillä terveellisillä ravinnolla ja elämäntavoilla jopa lähes tai yli 100 v.). Mielenterveysongelmien vuoksi.

      Asia alkaa vaivaamaan siinä vaiheessa jos yhteiskunta lopettaa elättämisen.

      • sielukuollu

        *no kyllähän se oikeesti vituttaa lähes päivittäin, etenki jos tulee nähneeksi tai puhuneeksi joillekki hillittömille panomiehille tai naisille. Aiemmin kuvatussa tilanteessa asia käy vaan kuolemanvakavaksi.


    • lokakuuta

      Olin melkein 20v naimisissa mutta viimeiset 10v ilman seksiä vaikka kuinka yritin
      erohan siitä tuli lopulta.Onhan se pitkä aika.

    • Montaa pitkää jaksoa

      Ensimmäiset kolme kuukautta on vaikeinta, vuoden jälkeen ei enää ole edes varma osaisiko jos saisi.

    • ituhippi

      15v. tulee vuoden vaihteessa

    • 8´7

      62 vuotta tulee kohta täyteen,

    • stananstana

      Neljä helvetin pitkää vuotta ja nyt alkoi taas :l

      • onnea.

        Onnea.


    • Selibaatin valinnut

      Kolmisen viikkoa tuli joskus inttiaikoina (tästä siis on aikaa!) oltua ilman. Alkoivat kyllä jo puutkin (joissa joku reikä oli) näyttää hemaisevilta. Ja sotkun tädit näyttivät enkelimäisiltä.

      Nyt aikuiselämässä olen jonkun vähän alle pari viikkoa kärvistellyt välillä. Parin päivän pidättäytymisen jälkeen alkaa panetus ohjata liikaa käyttäytymistä (tahattomat erektiot, seksin pyöriminen jatkuvasti mielessä). Jonkun kolmen-neljän päivän jälkeen kiveksiä alkaa pakottaa ja silmät bongaavat kaikki eroottiset merkit ihan kiusallisen tarkasti (kaupan kassan pinkeä pusero jne.).
      Eli itse olen tavannut parin päivän jälkeen "hoitaa manuaalisesti" helpotusta, kun inhoan sitä, että vietit alkavat ottaa valtaa järjestä.

      Ongelmansa tuo se, ettei "oma kiva" vastaa lähellekään oikeaa seksiä. Eli korvikkeen teho hiipuu...

      Yritän nyt omaa ennätystäni, selvitä selibaatissa kärvistellen koko loppuvuoden. Tämä sekä yrityksenä oppia jotain itsestäni sekä rangaistuksena hirveästä munauksestani. Jotenkin, kun tunnetasolla on ihan down, ei haluaisi sitä helpointa tietä valita (minulla säkenöivä seksi on aina ollut paras mahdollinen tapa poistaa synkkyydet ja surut - kuin ensiryyppy alkoholistille).

      Jos haluat lukea kokemuksiani, niin olen alkanut kirjailla tuntoja blogiin:
      http://totallyfailure.blogspot.fi/

    • testsatataa

      Kuinka kauan täysin ilman edes käteenvetämistä !
      Se se olisi mielenkiintoista tietää. Olen joskus meinannut viikonkin vetää, mutta vielä ei ole onnistunut. Vaimo ei myöskään tykkäisi.

      Ainoa mielenkiinto tuossa siis olisi se että jos pidättäytyisi viikon ajaksi niin kuinka järjettömän hyvältä se seksi tuntuisikaan viikon jälkeen ?

    • Happy man

      Viiteen vuoteen ei oltu vaimon kanssa koskettukkaan toisiimme,kunnes yllättäen lomamatkalla hän herätti yöllä ja sanoi että nyt tekisi mieli,olin kyllä aika hämmästynyt pyynnöstä,mutta toteutin tietenkin kuuliaisesti hänen toiveensa

      • 10v paussi

        Meillä yli 10 vuoden paussi. Kumpikin aika haluttomia ja passiivisia... Sitten alkoi tehdä mieli ja molemmat "käynnistyi" heti. Aika eläimellisen kiihkeää, kun seksi "löytyi" uudelleen. On 10 vuoden rästit kirittävä kiinni ;)


    • pufz

      100v kohta ilman ... eikä tunnu missään !

    • jos putki katkeis

      25v ja jatkuu. paitsi "vaimo" oikea ja "naapuri" vasen antaa. Saatana oon minäkin onneton.

    • yjyjyjmyjmyjmyjymj

      Ilman yhdyntää 5,5v, siis aikuisiällä. Ilman masturbaatiossakaan saatua orgasmia noin 1,5v - sinä aikana tuli kyllä satunnaisesti kalua hangattua, mut ei loppuun asti.

    • nnnndksöfsdkjdjkf

      Varmaan pari päivää, koska MASTURBOINTI ON SEKSIÄ!!!!

      Nyt on ehkä aikuisiän pisin paussi toisen ihmisen kanssa harrastettavan seksin kanssa, kaksi vuotta taisi tulla täyteen.
      Mutta ei se silti selibaattia ole, itsetyydytystä kuitenkin harrastettu.

      • obojbölm

        Niin joo, jos masturbaatiokin lasketaan seksiksi, ja mikspä ei laskettas, niin muutama kuukausi, en muista tarkkaan, ehkä 4 tai 5, saattoi olla enemmänkin


      • ei ihan nunna
        obojbölm kirjoitti:

        Niin joo, jos masturbaatiokin lasketaan seksiksi, ja mikspä ei laskettas, niin muutama kuukausi, en muista tarkkaan, ehkä 4 tai 5, saattoi olla enemmänkin

        totta kai lasketaan, kun siitä hyvän olon ja parhaimmillaan orgasmin saa :)
        Jos oikein hyvin tuntee itsensä, niin jopa paremman kun jonkun randomin kanssa...


    • Yksin eläjä

      Taitaa olla 3 vuotta selibaattia. En edes halua seksiä. Ei ole kyllä miestäkään. Kyllä niitä nuorempana oli. Minun osalta seksit leikitty. Miehen ehkä haluaisin, jos kunnollisen normaalin löytäis ja joka myös eläisi selibaatissa. Onko sellaista miestä?

      • 291114

        Kovasti yritän. Mutta haluja olis silti tosi paljon. En pakota seksiin, en koskaan puhu asiasta, en harrasta sitä enkä vedä händyyn. Mutta tiedä tämä: Terveellä miehellä on AINA haluja, yritti olla kuin kovasti selibaatissa tai ei.


    • pilluakuvielsais

      12 ekaa vuotta.

    • tähän käteen

      Jos masturbointikin lasketaan seksiksi niin sitte pisin aika varmaan 2vrk. se on tervelle skorpparille piiiitkä aika.

    • kriikka

      Mitä pidempään on ilman, sitä vähemmän sitä kaipaa. Elimistö oppii, että ei ole mahdollisuuksia jakaa sukusoluja ja tyytyy osaansa. Mikä varsinkin miehillä voi johtaa ongelmiin, jos sukusauva on oppinut, ettei tarvitse kovettua, eikä jakaa siementä.

      Kannattaa miettiä kahteen kertaa, ennen kuin aloittaa selibaatin. Spirituaalisessa tarkoituksessa asialla ei ole niin väliä, vaikka silloinkin on hyvä olla seksuaalienergiaa kehossa.

      • 40v_vauhtia_riittäisi

        Pitää paikkansa. Meillä oli useamman vuoden täysi paussi, kun lapset olivat pieniä. Jompi kumpi tai molemmat oli väsyneitä, kiireisiä tai muuten vaan haluttomia.

        Vähitellen jotenkin psyykkasi itsensä ajattelemaan, että seksin aika on ohi eikä sillä oikeastaan ole mitään väliä. Kun ei haluta, eikä edes kiinnosta, niin aikaa ja energiaa jää moneen muuhun asiaan. Minä ainakin olin suorataan ylpeä, että seksin kaltaiset alkeelliset tarpeet on tukahdutettu ja tilalla on fiksumpia harrastuksia. Vaimon, tai paremminkin tuossa tilanteessa lasteni äidin, tuntemuksia en ihan tarkasti tiedä mutta käyttäytyminen oli ihan samanlaista.

        Miten väärässä me molemmat olimmekin. Lasten jo varttuessa, ja yli 40v alkoi vaikuttaa, että jotain tässä suhteessa puuttuu. Aloitteen tekemisen kynnys oli todella suuri, etenkin kun puoliso ei ihan pienestä vinkistä ymmärtänyt mitä olisi tapahtumassa.

        Seuraava havainto, että "sukusauva" on tosiaan tilanteesta vaimoakin enemmän pihalla. Ei mitään reaktiota jalkojen välissä, vaikka korvien välissä himoa piisaa. Fysiikka on periaatteessa ok, sillä toki netistä pornoa on tarpeeseen löytynyt pitkän selibaatin aikanakin, joten ns. paineet on poistettavissa vaikka päivittäin.

        Erektio-ongelmat korjaantui onneksi parissa viikossa, ja sinisillä pillereillä on positiivista vaikutusta nelikymppisen papparaisen stondikseen.

        Nyt on sitten suurempi ongelma, että seksiä pitäisi olla useampi kerta päivässä. Alkuillasta, ja yöllä jos sattuu havahtumaan, aamustodista ei pidä päästää hukkaan, ja töistä kotiin tullessa pitäisi myös tehdä "kaato". Vaimolle riittää yksi kerta illalla, eikä välttämättä edes ihan joka ilta jos väsyttä tms tms tms. Hän kyllä kiihtyy ja kostuu nopeasti, joten vaihdevuosien ongelmista ei taida olla kysymys. Ehkä palstan naisväki voisi valottaa 40 siskojensa ongelmia. Ja arvostaisin kommentteja, miten aikuisten naisten himot herätettään.


    • säteilijä

      Useita kuukausia kahden, 3kk:n välein tehtyjen suolistosyöpäleikkausten vuoksi.
      Reikä mahassa ja siinä paskapussi joka täytyi tyhjentää usein.
      Toisen operaation jälkeen oli muutaman viikon "roiskekausi" sen lisäksi, että vatsalihakset olivat riivatun kipeät poikki repimisten jälkeen.
      Revohka tapahtuin 67v / 68v vaihteessa.
      Tilannetta täydensi viikon aikana eturauhasen saama päivittäinen hajasäteily.

      Tuon jakson jälkeen osaan entistä enemmän arvostaa normaaleja elintoimintoja.

    • Sinnukkkaa

      Kahteen otteeseen viisi vuotta ilman saman kumppanin kanssa. Välit niin huonot, ettei huvittanut. Ikä alkoi nelosella ja hiipi mieleen, että tässä kai se sitten oli. Välillä oli pitkiä aikoja, kun ei huvittanut yksinkään touhuta, mutta yritin kuitenkin edes kerran kuukaudessa (!). Mutta hiphurraa, kun vuosikymmenen kaivattu ero viimein oli totta, himotkin heräsivät ihan itsestään. Huhhuh! Neljä vuotta meni kahdessa peräkkäisessä vuosien suhteessa eikä into niin merkittävästi lopahtanut. Nyt olen ollut kohta kaksi vuotta yksin enimmäkseen omasta halustani. Olen tutustumassa nyt mielenkiintoiseen henkilöön, jonka kosketus saa villiksi. Vielä ei ole kuitenkaan seksin aika. Kumppanilla vielä pidempi selibaatti ja on sovittu, että edetään rauhallisesti.

    • Mies-26v

      Kyllä vaan AHDISTAA tämä seksittä eläminen niin paljon että varmaan kohta pimahdan lopullisesti ja teen jotain typerää tai tapan ainakin itseni. Toivottavasti joku minun makuuni sopiva nainen antais mulle edes säälistä jos kerron että aion tappaa itseni tämän asian takia. :S

      On se vaan vaikeaa tai oikeastaan mahdotonta saada seuraa naisista kun on näin vakavia sosiaalisia pelkoja kuten minulla. Ulkonäöstähän tuo seuranpuute tuskin minun kohdallani on kiinni sillä onhan niitä naisia vaikka kuinka rumillakin miehillä ja itse mielestäni olen ulkonäön suhteen ehkä aikalailla jossain välimaastossa. Ei tässä kuitenkaan enää pelkkä käteenveto riitä tyydyttämään minun tarpeitani tai muuten kyllä pimahdan ennen pitkää jos en saa seksiä.

    • Koko elämäni, olen päälle 30. Päätin nuorena, että harrastan seksiä vasta avioliitossa. Asia ei vaivaa minua. Ihan hyvä mieli on siitä.

    • Surunkukka

      7 vuotta. Ja koko elämäni olen saanut vain haukkuja niiltä miehiltä., joille minulla on vittu. Itken sitä. Olen surullinen. Pitäisi muka laittaa vartaloa ja eksyä johonkin ihmeelliseen paikkaan, jossa naisia katsellaan. Itse eivät miehet välitä omaa ulkonäköään ajatella.

      Seksististä olla pelkkä ulkonäkö. Nainen on ihminen luonteineen ja ulkonäköineen.

      Aviomies haukkuu niin usein, että loukkaa kun sydämeni pohjasta ja seksi ei siksi kiinnosta.

    • puoli vuotta ja yksi päivä...turhan pitkä tarina,kuten taukokin...joku vain ei natsannut mutta lopulta sain roppakaupalla anteeksi pyyntöjä...Häntä...siis Hän vain poti suurta vitutusta ja se on todellakin ihan hyvä pointti...syy jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe