Huippukallis S-Market

hyihyi

Näin ruokakorin hintavertailun Helsingistä. Lidl on selvästi halvin, mikä ei ole yllätys. S-Market on selvästi kallein, eikä sekään ole yllätys. Mutta Lidlin ja S-Marketin hirveä hintaero on yllätys. Ruokakori on S-Marketissa peräti 30,3 prosenttia kalliimpi kuin Lidlissä. Järkyttävää!. Kuka on vielä niin hullu, että kerää bonuksia?

18

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma vertailu

      Riippunee varmaan mitä ostaa ja pitääkö olla tietyn valmistajan jne. Lidlin valikoima on vain umpisurkea, sopii sellaiselle mikä tekee kaiken itse tai käyttää runsaasti pakasteita.
      ps. S-Market teillä ja meillä eivät ole saman hintaiset, kuten ei se Lidlikään jos verrataan vähän kauempaa.

      • 14+4

        Tekee kaiken itse tai käyttää runsaasti pakasteita. Mitä muita vaihtoehtoja sitten on enää olemassa? No tietysti purkkiruoat, mutta niitä säilyketölkkejäkin on Lidlissä aika tavalla.

        Itse olen niin laiska, että ostan välillä hinnasta huolimatta siitä kaupasta, joka sattuu olemaan matkan varrella tai jos olen koko päivän kotona, niin piipahdan lähikaupassa (Siwa), joka vasta kallis onkin. Mutta jos ja kun aikaa on tai jos kävisin autolla kaupassa, niin kyllä Lidl olisi se ykkösvaihtoehto.


    • Antero80

      Taatusti höpöhöpöä on tuo sinun juttusi. S-ryhmän kaupat ovat joka tutkimuksessa Lidl jälkeen halvimpia. Toki se riippuu myös ketjusta. Prisma on halvin S-ryhmän ketjuista.

      • tosion

        Hintavertailu on tehty 4.9.2014 Helsingissä. K-citymarket Jumbo( 50,75) S-market Kaivoksela (53,61), Prisma Kannelmäki (47,60), Lidl Konala (41,13).


      • Miten tehty
        tosion kirjoitti:

        Hintavertailu on tehty 4.9.2014 Helsingissä. K-citymarket Jumbo( 50,75) S-market Kaivoksela (53,61), Prisma Kannelmäki (47,60), Lidl Konala (41,13).

        Miten vertailtu? Onko valittu samat tuotteet vai kaupan halvimmat vai miten?


      • Pallo22

        Miksi hintoja ei panna näkyviin nettiin, kun ne kumminkin viedään tietokoneelle. Kaikki vakiotuotteet ainakin pitäisi olla näkyvissä


    • Vaihtelee...

      " Lidlin valikoima on vain umpisurkea, sopii sellaiselle mikä tekee kaiken itse tai käyttää runsaasti pakasteita."

      Jep. Ja pakasteiden laadussa ei aina ole hurraamista. Ostin kerran Lidlistä pakastettua uusseelantilaista lammasta. Liha oli niin täynnä jänteitä ja muutenkin sitkeää, että viiden minuutin pureskelun jälkeen liha oli syljettävä jätesäkkiin, jonne meni loppu paistamatonkin liha.

      Tosin jotkin Lidlin tuotteet ovat ihan hyviä. Esimerkkinä vaikka shampoot ja käsivoiteet. Tietysti Karjaja-olutkin on Lidlistä ostettuna yhtä hyvää kuin muissakin kaupoissa.

      • 17+9

        En usko, että ne Lidlin käyttämät lampaat ovat biologisesti sen kummempia eläimiä kuin mitkään muutkaan lampaat. Ts. niiden jänne- ja rasvamäärät ovat taatusti vakiot ja samat ihan joka puolella. Kyse on siitä mitä ruhon osaa käytetään ja vastuu siitä taas on kuluttajalla. Sisäfilee on erilaista lihaa kuin vaikka lapa ja pitää osata valmistaa. Siitä voit kuitenkin olla varma, että koko ruho käytetään aina eikä ole olemassa sellaista ketjua, joka myisi vain fileet ihmisille ja jauhaisi paistit koiranruoaksi eli seuraavalla kerralla lue pakkauksesta mitä ostat tai mikäli mahdollista, niin katso oletko ostamassa joulukinkkua vai kyljystä. Ne eivät siis ole sama asia.


    • halpaa pitää olla

      lidlistä ei saa kaikkea ja kirkkonummen s.market on surkea,vähän valikoimaa verat.muihin!

      • Hyvä Lidl

        Lidliä suosimme, koska hinnat niissä samoissa tuotteissa kuin S ja K kauppa myyvät ovat paljon halvempia. Tosin Lidl:ssä ei ole korttitarjouksia, kun ei oo korttiakaan. Laskin tuossa jotta LIDL voittaa ostajan puolelleen ilman korttiakin, sillä ruokakorin hinta on meillä ainakin vähän yli puolet halvempi kuin S ja K ketjun liikkeissä. Suosittelen LIDL:ä.


      • Hyvä Lidl
        Hyvä Lidl kirjoitti:

        Lidliä suosimme, koska hinnat niissä samoissa tuotteissa kuin S ja K kauppa myyvät ovat paljon halvempia. Tosin Lidl:ssä ei ole korttitarjouksia, kun ei oo korttiakaan. Laskin tuossa jotta LIDL voittaa ostajan puolelleen ilman korttiakin, sillä ruokakorin hinta on meillä ainakin vähän yli puolet halvempi kuin S ja K ketjun liikkeissä. Suosittelen LIDL:ä.

        Vaikka vingutinkin etukortteja, niin silti siis ruokakorin hinta on yli puolet halvempi Lidl:ssä kuin S ja K marketeissa ja kaupoissa. Kauppias myy vaikka isoäitinsä, jos sikseen tulee, sillä ainoastaan myynti ja tulos on myyjälle se kaiken A ja O.


      • Valikoiman perässä

        Eikös siellä ole Prismakin...


    • Hyvä Lidl

      Ja yks asia, niin S market tietoisesti haluaa asiakkaita pois, kun on lisännyt itsepalvelun kassojen sijasta ainakin Turun Wiklund on tehnyt osittain näin. Vanhuksille hankalaa, joilla ei ole korttia.

      • Tappi Tominen

        juups,.....on niit jotka haluu tietosesti maksaa rahalla, kuten mä.


      • Kun osin

        Jos osittain, niin mikä oli ongelmasi? Eikö vanhus osaa valita oikeata jonoa, jos ostokset on muutoin onnistunut keräämään?


    • Ruuanhinnattodnousseet

      Se on jännä miten viime aikoina ollaan tohistu ruuan halpuuttamisesta ja hintasodasta yms. hintojen alennuksista, mutta tosiasiassa ruokakaupat ovat nostaneet huomaamattomasti esim. vihannesten ja kasvisten hintoja tai kananmunien hintoja (riippuen ketjusta). Joitakin tuotteita alennettu, toisia nostettu huomattavan paljon enemmän kuin tuotteiden hinnanmuutos joita alennettiin. Kauppa tekee enemmän katetta ja voittoa. Olisi reilua ja oikeudenmukaista kuluttajaa kohtaan, että myös näistä samaan aikaan tai jälkeen nousseista hinnoista ja tuotteista puhuttaisiin yhtälailla mediassa ja uutisoinnissa...

      • joppejuu110

        Mitä tarkoittaa että kauppa nostaa hintaa huomaamattomasti, käsittääkseni suurin osa asiakkaista omaa normaalin näkökyvyn joko laseilla tai ilman.
        Kyllä minä huomaan jos myytävän tuotteen hinta on noussut aiemmasta ostoskerrasta.
        Tiedoksi sinulle "Ruuanhinnattodnousseet" Esim, mainitsemasi vihannekset niiden hinta on aina riippuvainen niiden saatavuudesta.
        Odotatko saavasi varhaisperunoita esim. joulupöytään 0,99€ kilo.

        Kate on kaupalle tärkeä jatkuvuutta ajatellen sillä katteettonta tai miinusmerkkisellä katteella myyvä kauppias ole kauaa kauppias.


    • kkkkkkk

      Lidlissä vaan niin suppea valikoina, että aina on pakko käydä myös Prismassa, että saa mitä haluaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2484
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      288
      2145
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      89
      2067
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1781
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1691
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      110
      1271
    Aihe