Pakkoruotsi.

anja koivistoinen

Lopettakaa jankutus pakkoruotsista eläkeläisten sivulla.

Kansalaisaloite ruotsinkielen muuttamisesta valinnaikseksi kieleksi on lähetty eduskuntaan 24.4.2014

Siihen on allekirjoitettu 62 158 nimeä. Eduskunta käsittelee sen aikanaan. Täällä palstalla kirjoittelu ei saa kuin pahaa mieltä aikaan ja on paljon suurempia asioita tällä hetkellä uhkaamassa meitä ihmisiä.

Häviääkö Suomi kokonaan, kun maastamme tulee lännen ja idän taistelutanner? Halkaistaan maa keskeltä kahtia ja länsi liittyy Ruotsiin ja itä Venäjään. Täällähän on haukuttu itä-suomalaiset ei ihmisrotuun kuuluvaksikaan.

ÄÄÄÄHS, taisin olla vähän vihäinen Senioripuolueen palstan sotkemisesta.

9

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 132434

      annetaan kaikkien kukkien kukkia

    • Kiitos !

      Erinomainen kirjoitus Anja !On paljon suurempia asioita kuin pakkoruotsi.

    • Liika on liikaa

      Ruotsitus yleensä on inhottavaa kun sitä tunkee joka kolosta ja YLE on ihan huippua ruotsituksessaan. Jos ruotsinkielisille on omat palvelut on TV ,radiokanavat on sanomalehdet, mutta ei näytä riittävän mikään tälle röyhkeilevälle vähemmistölle.

      Miksi tunketaan ruotsalaisuutta meidän suomenkielisten haitaksi?

      Ruotsi elää omaa elämäänsä omissaoloissaan eikä siellä toitoteta jatkuvasti suomesta.

      • niinpäniin

        Lainattua tekstii alla:
        "SDP Puheenjohtaja Rinnettä haastateltiin ruotsinkielisessä mediassa. Hän suu vaahdossa vastusti pakkoruotsin poistoaloitetta. Kehtasi väittää kyseen olevan pesujen juoni?!
        Todellisuudessahan kansalaisaloite on puolueettoman yhdistyksen tekemä ja sitä kannattaa myös Kokoomuksen ja PS:n nuorisoliitot.
        Rinne oudosti "unohtaa", että selvä enemmistö kansalaisista vastustaa pakkoruotsia ja demarien äänestäjät eniten!
        Miksi SDP:llä on tuollaisia johtajia?"


      • anja koivistoinen
        niinpäniin kirjoitti:

        Lainattua tekstii alla:
        "SDP Puheenjohtaja Rinnettä haastateltiin ruotsinkielisessä mediassa. Hän suu vaahdossa vastusti pakkoruotsin poistoaloitetta. Kehtasi väittää kyseen olevan pesujen juoni?!
        Todellisuudessahan kansalaisaloite on puolueettoman yhdistyksen tekemä ja sitä kannattaa myös Kokoomuksen ja PS:n nuorisoliitot.
        Rinne oudosti "unohtaa", että selvä enemmistö kansalaisista vastustaa pakkoruotsia ja demarien äänestäjät eniten!
        Miksi SDP:llä on tuollaisia johtajia?"

        SDP ei ole se entinen työväenpuolue. Paavo Lipposen hallitus ajoi kovin pakko ruotsia. Lipposen hallituksen kynnyskysymys oli eläkeuudistus ja liittyminen EU:n v.1995. Mitä siitä onkaan seurannut? Hyvinvointivaltio Suomen alasajo.
        Siitä lähtien SDP on ollut kokoomuksen apupuolue. Viimeksi tänään sen sai huomata eduskunnan budjettikeskustelussa.

        Kokoomus ja SDP olivat voimakkaasti ajamassa Suomea EU:hun jo 1980-luvun lopulla alettiin maata saattamaan ns, EU-kuntoon. 1990-luvun lama oli kotikutoinen pankkien pelastusoperaatio, jossa tuhannet menettivät omaisuutensa ja tekivät itsemurhia.

        Suomessa oli v.1990 valtion velkaa 9.1 miljardia. Mutta viimme vuonna jo 90, 2 miljardia euroa ja lisää velkaa otetaan tänäkin vuonna.
        Suurin syy lienee EU:n jäsenmaksut, Bysselistä tulevat määräykset sekä yritysten katoaminen Suomestan ja sen mukana tuoma työttömyys.

        Vaikka päättäjät koko ajan höpöttävät suurten ikäluokien vanhenemisen olen suuri syy. EI PIDÄ USKOA! Ketkä hoitaa lapsenlapsia, vanhuksia ja ovat omaishoitajina? No, suuret ikäluokat.

        Minä olen sen suuren ikäluokan 1945 yksi syntipukki.


    • Kielivapaus.

      Seuraukset

      Länsi-Suomen läänin maaherra Rauno Saari (sdp), 11.2.2004: "Esim. Ruotsin kansalaisella on oikeus käyttää suomea tai ruotsia samalla tavalla kuin Suomen kansalaisella."
      (Kielilakia käsitelleessä Kelan seminaarissa, lainaus Kelan www-sivulta.)
      Cui bono -periaatteen (kenen hyväksi, who benefit it) mukaan tälläiset käskyt tulevat aina hyötyjältä eli tässä Ruotsin hallitukselta.

      Eräissä Suomen tiedotusvälineissä toistettu Ruotsin hallituksen alistumisvaatimus:
      "suomalaisten on palveltava ruotsalaisia (ei koskaan päinvastoin) ruotsiksi (ei muilla kielillä)"
      Armi Kyynäräinen ei kertonut kielilaista eikä pakkoruotsista, A-Studio 1991
      Ruotsin hallituksen ruotsalaistamiskäskyjä ovat todistetusti levittäneet sdp:n tv-ohjelmat, keskustalaiset paikallislehdet, vasemmistoliittolaiset YLEn alueradiot ja kokoomuksen "sitoutumattomat" sanomalehdet. Puhumattakaan rkp:stä ja sen apupuolueesta vihreistä.

      Seuraava lause sopii lukuisten äänestysten perusteella kaikkien yllä mainittujen puolueiden puolueohjelmaan:

      "Jollette suorita hyväksyttyä arvosanaa ruotsin kielessä, teidät syrjäytetään järjestäytyneen yhteiskunnan ulkopuolelle .."

      ..lausui TV:ssä 2004 Opetushallinnon korkea virkamies syrjäytettäville koululaisille. Eli puolueiden tarkoitus on syrjäyttää ihmiset, jotka eivät osaa ruotsia - lausunnon perusteella Suomessa vallitsee kansalaisten erottelu (apartheid) ruotsalaismielisyyden perusteella. Sekä sensuuri, varsinkaan televisio ei käsittele asiaa - koskaan.

      Suomen Kuvalehti 10 / 2003 teki kyselyn kielilakiäänestyksen jälkeen, valtaosa haastatelluista ei tiennyt mistä kielilaissa on kysymys. Suomi ei ole demokratia, muutos äänestämällä on tehty mahdottomaksi kaikkien valtapuolueiden toimiessa yhteistyössä median ja Ruotsin hallituksen kanssa.

      Pohjanmaan rannikkoalueelle ruotsalaiset haluavat muodostaa hallitsemansa alueen, jonka poliisi- ja oikeuslaitos olisivat yhden puolueen hallussa (ja kenties muutkin virat). Ei kuulosta kovin demokraattiselta. Ylimmät oikeusasteet ovat Suomessa poliittisia, esim. kielilakikomitean puheenjohtajana toimi Korkeimman hallinto-oikeuden (KHO) presidentti. Jos puolue(et) määrää joka ainoaa tuomaria ja poliisia, on tuloksena diktatuuri.

      Pakkoruotsitus maksaa: palkat, kielilisät ja asiakirjojen pakkoruotsitus. Folktingetin ruotsin kääntäjät veloittavat kääntämisestä yhteensä miljoonia euroja (51 € / asiakirjan sivu vuonna 2004).

      Ruotsalainen raha (tarkemmin lähinnä rkp:n säätiöt, myös Pohjanlahden takaista rahaa) antaa sille uskollisille rahaa, mahdollisesti vaalikampanjoihinkin.

      Jarmo Korhonen julkisti Kepun saamat yli 5000 euron tuet, Iltalehti 16.6.2009 Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen julkisti puolueensa saamat yli 5000 euron tuet kesästä 2006 lähtien, joukossa rkp:n säätiön 5000 euron tuki Helena Tornbergille (Iltalehti 16.6.2009, sivu 19). Tornberg on keskustapuolueen ruotsalaissiiven edustaja.
      Lisäksi ainakin osa yrityselämän tuesta eri puolueille tulee ruotsalaismielisyyden perusteella.

      Suomen valtion arvokkaita tontteja oli kunnanjohtajien mukaan myyty pilkkahinnalla ruotsalaisyritykselle - ylen tv-uutisessa 14.5.2009 mainittiin vastuuhenkilönä entinen sdp:n puheenjohtaja valtiovarainministerinä, tonttien kauppahinnaksi mainittiin alimmillaan yksi euro. Porvoo, Järvenpää, Karkkila ja Vihti menettivät etuosto-oikeuden Spondan vuonna 2007 kauppaamiin arvotontteihin, koska kaupan suurimpaan kohteeseen Utsjoen kunnalla ei ollut varaa. Uutinen kerrottiin vasta kaksi vuotta tonttikaupan jälkeen eikä siinä mainittu puolueitten saamia mahdollisia lahjuksia. - Muut tiedotusvälineet sensuroivat tonttikaupan, edes Yleisradion muut tv-ohjelmat eivät ole kertoneet asiasta.

      Rahastojensa vallan (median ja talouselämän osan hallinta, lahjukset, yritysten ostot, poliitikkojen hallitseman median ruotsalaisyritysten ilmainen mainonta jne) avulla ruotsalaiset yrittävät rangaista ketä tahansa suomalaista. Täysin vastoin kansan tahtoa on sen alistaminen ruotsalaisen rahavallan orjaksi, lähes kaikkien Suomen eduskuntapuolueiden salaisella tuella.

      Ruotsalaisia tottelevien tv-kanavien uutiset pilkkasivat suomalaisia haastattelemalla 24.5.2005 ruotsalaista ministeriä, joka kauhisteli oman maansa suomenkielisistä palveluista mahdollisesti aiheutuvia kuluja (8 miljoonaa €), jotka ovat aivan varmasti tuhannesosan luokkaa Suomen kaksikielisyyden kustannuksista (joista tv-kanavat ja muutkin mediat vaikenevat suomenruotsalaisten keskusliikkeiden hallitessa Suomen mainosmarkkinoita).

    • Siltä tuntuu ihan

      Tulee vain mieleen että eletäänkö me edelleen ruotsinalusmaalaisina mitä joskus 1800 luvulla ?

    • Ei epäselvyyksiä

      Me ollaan ruotsalaisia ja YLE:n ohjelmassa "Suomi on ruotsalainen" se ilmaistiin selvästi.

    • Totuus on tuossa

      Hallituksessamme on puolue RKP jolla on vain yksi agenda, ajaa pakkoruotsia ja suomalaisten alistamista, muuta funktiota sillä ei koskaan ole ollut.
      Kun puhutaan totuus tuosta pyrkyripuolueesta niin olonsa ajasta se ei palvele Suomea ikinä vaan tärkeintä sille on aina omienetuisuuksien edistäminen ja tietysti toimia ruotsalaisten myyrinä täällä maamme politiikassa.
      RKP:lle suomalaisuus ja kielemme on vain pilkankohteena eikä yhtään muuta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe