Kihniön TähtiPortti (ex. Kihniön portti)

asiakasarvio

"Uusi" grilli avautui viikonloppuna - uudet omistajat, sama sisustus ja kuluneet kalusteet vanhoilla paikoillaan. Olisiko uudelleenkalustus ollut paikallaan, varsinkin grillin sisällä? Vähemmän pöytiä paremmin järjestettynä ja reiättömät, jämerät tuolit vanhojen keikkuvien, osin rikkoutuneiden punostuolien sijasta? Helpompi liikkua, varsinkin korokeosassa, eikä tarvitse yhteentörmäillä selkänaapurin tuolin kanssa ylös noustessa, alas istuessa jne. Pöytiä on aika paljon ja nyt avajaisviikonloppuna ne olivat ehkä tarpeen, mutta entä jatkossa, onko tupa täynnä jatkuvasti? Pahoin pelkään, että ei, mikäli jotain ei muutu.

Ja sitten pääasiaan, ruokalistaan. Samat perusjutut, joita löytyy joka grillistä. Ei mitään uutta, ei mitään ihmeellistä: hampurilaista, kebabia ja metsästäjänleikettä - sama menyy mikä löytyy esim. Pyhäniemen ravintolassa. Ja monessa grillissä ympäri Suomea ja myös maistui samalta. Annokset olivat myös melko pieniä ja hintataso suht korkea. Mikäli olisi valittava lounas Parkanon hovin (lounaspöytä arkena 9e/viikonloppuna 12e sekä grillilistaruokia) tai TähtiPortin tukusta ostetun perusmetsästäjänleikkeen (12e) välillä, niin ilman muuta ajaisin tuon ylimääräisen 16 km matkan Parkanon hoviin, jos esim. olisin rekkakuski. Molemmissa paikossa saa rekan hyvin parkkiin, mutta vain Parkanon hovissa saa vatsansa täyteen.

TähtiPortti tarvii jonkun vetonaulan - varsinkin, kun kuulin, että Parkanon grillin omistaja on vaihtunut ja sukulaispoikien mukaan annokset olivat niin isoja, että he tuskin jaksoivat syödä makkaraperunansa ja porilaisensa! Kilpailua on siis lähimailla ja kasvavat nuoret miehet tunnetusti tykkäävät syödä mättöannoksia :).

Mutta vakavasti puhuen, joku oma tuote, joka erikoisuudellaan houkuttelee asiakkaita läheltä ja kaukaa, olisi nyt TähtiPortille paikallaan jatkuvuuden takaamiseksi, sillä muuten avajaisviikonlopun jälkeen asiakasvirta tyrehtynee nopeasti myyjien ystävällisyydestä ja palvelun nopeudesta huolimatta. Mallia tuotekehittelyyn voisi ottaa esim. Alajärven Kevarin/Jykän grillistä, jonka 'Sitä sun tätä' on, jos ei ihan maan kuulu, niin ainakin maakunnan kuulu http://hampurilaistutkimus.blogspot.fi/search/label/Jykän grilli tai vastikään Pietarsaaressa avatusta Friends&Brgrs -grillistä, jossa sämpylät ja pihvit tehdään itse http://friendsandbrgrs.fi/fi/ .

Tässä hieman ajatusruokaa ja toivottavasti rakentavaa asiakaspalautetta uuden grillin omistajille, jotka tämänpäiväisen paikallislehden haastattelussa myönsivät olevansa vihreitä alalla ja toivoivat palautetta. Onnea uusille yrittäjille!

52

3161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pallomahat

      Eiköhän heti joku riennä sokeroitujen makuhermojensa kanssa
      esittään sitä ja tätä. Ei ymmärrä et muut voivat juoda kupin kahvia
      ja syödä ilman mitään esittämistä. Mitähän tuollaiset kynäilijät yleensä
      poikkee missään pikkukrilleillä. Menisivät seisovaan pöytään sukulaisiensa kanssa mättään ruokaa naamaansa niin et ei ovesta
      ulos pääse.

    • nälkäänen

      Mielestäni ruokalistassa oli yllätyksiäkin. Esim. Wingsit ja jäätelöannokset! Niitä ei kait lähimailta saa.
      Kalusteet oli siistejä, miksi kaikki ruokapaikat pitäisi olla kiiltävää Ikeaa tai toistensa klooneja tyyliin ABC-ketju?
      Eikös se ole ekologistakin ettei heitetä pois jos vaan tuoli persiin alla kestää ;)
      Annokset näytti olevan sopivia mielestäni, mitä nyt seurasin naapuripöytiin kannettuja lautasia, ja itsekin sain vatsani täyteen!
      Ehkä toiset tosiaan haluaa "mättöannoksia" joten ehkä sellaisen "euron lisä"-hinnaston vois vielä laittaa että annoksessa on sitte älytön kasa tavaraa.
      Turha Parkanoon ajella syömään kun on Kihniöläisillä nyt monta vaihtoehtoa minne mennä. Ja uudelle grilliyrittäjälle voi aivan varmasti antaa kasvotusten asiakaspalautetta, sen verran ihmistä tunnen että voin näin sanoa. Asiakaspalveluhenkinen nainen! :)
      Tsemppiä Suskille!

    • väistäMAHAATUORAHAN

      Kylläpä sinulla on ollut viitseliäisyyttä panostaa Tähtiportin avajaismenyyseen.

      Itse siellä viikolla poikekkesin, ja ihan suomalaiselta siistiltä kivalta krilliltä se vaikutti. Asiakkaana olen tyytyväinen ja jokunen sanakin tuli vaihdettua.

      Ihmettelen ettei noin välkky ihminen ole itse aloittanut kyseistä yritystoimintaa,
      vaikka" sukulaispoikien MÄTTÖANNOKSILLA " syöttämistä;-()))))

      Annan sinulle ihan ilmaisen neuvon.
      Anna uuden yrittäjän aloittaa toimintansa,ja anna suora palaute kasvotusten.

      Kiinnostaisi tietää mikä napanuora kirjoittajalla on Pohjanmaan suuntaa. Vaikka tierämmehän että siellä Pohojanmaalla on kaikki isua ja ihanaa.

    • Heihönöt! Ai se..

      Työhönvalmennusyksikkö Tähtiportti? :D

    • Mää

      Tässä ruokailleen ei paikkakuntalaisen kommentti,

      Rakenna jokin "oma juttu" rekkakuskeille ja muille ammattiautoilijoille. Yhdellä vastaavanlaisella yrittäjällä on myynnissä kahvikuppi minkä paikka löytyy seinältä ja aina ilmaiset kahvit poiketessa omaan kuppiin.

      Tee hampurilaisista parempia, erityisesti pihvistä. Käy vaikka jossain hampurilaisia pelkästään myyvässä ravintolassa katsomassa ja kysymässä miten saatte niistä noin hyviä.

      Annoskoot oli niin isoja että saa aikamoinen syöttöporsas että jaksaa kaikki syödä.

      Kiitos ja tsemppiä yrittäjälle.

    • skubi

      Olen ihan samaa mieltä. Täysin perusmössöä. Mutta onhan sillä väkisinkin omat kannattajansa oli se sitten mitä mössöä tahansa.Näin se vaan toimii semmosis junttikylis.Eipäs tarvii sillä kohtaa jarrupaloja kuluttaa.

      • skubi

        Justiinsa joo. Mutta saahan sieltä pajulasta kunnonkin grilliruokaa.


    • Pitkäs Liemes.

      Junttikyläs on nyt suruaika ku putkitehdas lyö luukut kiinni.
      Ruokailu siirtyy työttömien hoidettavaksi. Hinta laskee niin et työtönkin pystyy syömään ja ruoka on maittavaa.

      • punikkikeittoa

        Junttikylän Putkitehtaan porukka ei syö kuin kynsiänsä, tai kalvaa kaveria. Missään MAKSULLISESSA paikassa he eivät käy syömässä. Vain jos joku tarjoaa vain silloin putkijuntit syö kuin ei olisi vuoteen ruokaa nähneet. Ja tietysti nenä nuoralla.


    • Käykää

      Tähti-Portti on uusinta uutta mitä Kihniöön on tullut ja toivotetaan hyvää ja pitkää ikää.
      Avajaisissa oli ihmistä ja senkin jälkeen.Ja sitten ruokaan joka on tietenkin kun on grilli
      niin eikö sitten pidä olla grilli ruokaa.ja pihviä ai ihanaa.Paikka on ihan ok täysi kymppi.jos joku ei pidä niin ei ole kyllä pakko poiketa voisit kiertää paikan vaikka vaasan kautta.
      käyttäkää hyvät ihmiset hyväksi kun tuli paikka joka on ainoa kihniössä.kaikki
      entiset ovat lopettaneet taikka menneet konkurssiin kuten eräillä on tapana oli missä
      tahansa.Kihniön liikekeskus teki eräälle yrittäjälle tilat ajamalla työttömien ruokalan ja
      kirpputorin pois tilat ja kauanko toimi??työttömät saisi ruokaa vieläkin mutta kun oli se
      kateus tässäkin kohtaa suurin mutta.Puumila on keskustassa ainut tällä kertaa ollaan
      hyvillään edes näistä kahdesta.

      • Vakioasiakas

        Jos pariskuntaan viittaa, olivat vain työntekijöitä kuten muutkin. Ja eivät tietääkseni ole koskaan tehneet itse konkurssia. Entinen ja luottava vakioasiakas :)

        Ja kyllä puumilassakin nyt on hyvää ruokaa kun siellä on inkeri, omistajan pöperöistä saa paskantaa monta päivää. Tuossa tilanteessa ei tienaa kun apteekki kun saa hakee peräpukamavoidettá monta tuubia.


      • Pitkäsuoli
        Vakioasiakas kirjoitti:

        Jos pariskuntaan viittaa, olivat vain työntekijöitä kuten muutkin. Ja eivät tietääkseni ole koskaan tehneet itse konkurssia. Entinen ja luottava vakioasiakas :)

        Ja kyllä puumilassakin nyt on hyvää ruokaa kun siellä on inkeri, omistajan pöperöistä saa paskantaa monta päivää. Tuossa tilanteessa ei tienaa kun apteekki kun saa hakee peräpukamavoidettá monta tuubia.

        Taidat olla läpipasko niin kuin varis.


    • Kihniönruokaa

      Tulihan testattua sekin uusi portti. En tiedä onko ilme yhtään muuttunut ja samat tuolit. Hyvähän se on että säästetään, mutta yksi tuoli lähes hajosi allani. Ruokalista näytti ihan samalta kuin ennenkin, mutta ei sekään vielä mitään.. Mutta se ruoka: tilasimme ns. äijämätön vai mikä se oli. Pihvi, pekonia, muna, perunoita salaattia. En ole ikinä syönyt niin hirveän kovaa ja mautonta pihviä. Aivan kamala kokemus. Siis se osa jonka yritin nakerrella. Kananmunakin oli onnistuttu paistamaan kovaksi korpuksi. Uskomatonta paskaa suoraan sanottuna. Olisin sanonut kyllä omistajalle, jos hän olisi ollut paikalla. En mene toiste, älkää tekään.

      • kyllästynyt

        joo saman huomannut pihvit ala-arvoista paskaa ja joskus otin makkaraperunat ni voi hyvänen aika miten saa ranskalaisista sellaisia ja makkarat puuttuivat lähes kokonaan.


      • ent. ravintoloitsija

        En voi kyllä ymmärtää jos tuollainen ruoka mitä sieltä sain on perusmössöä. Kyllä se oli niin ala-arvoista kuin olla ja saattaa. Harmittamaan jäi kun en palauttanut annostani, vaikka lähes kaikki jäikin syömättä. En voi ymmärtää mitä liikkuu sellaisen ihmisen päässä joka kehtaa veloittaa 10 euroa sellaisesta moskasta. Nykyään tuntuu, että yrittäjiksi aletaan tosta vaan, eikä minkäänlaista vastuuta oteta enää mistään. Toivon, että tämä yrittäjä ei ole pitkäaikainen vaan paikalle saadaan uusi yritteliäs, ammattitaitoinen ravintoloitsija.
        Jos haluatte hyvää vastinetta rahoillenne menkää Parkanon pizzeriaan Miramariko sen nyt on. Sieltä saa esim. 9 eurolla mahtavan fetarullakebabin, jossa on kokoa ja näköä. Suosittelen paikkaa lämpimästi.


      • pianpoistäältä
        ent. ravintoloitsija kirjoitti:

        En voi kyllä ymmärtää jos tuollainen ruoka mitä sieltä sain on perusmössöä. Kyllä se oli niin ala-arvoista kuin olla ja saattaa. Harmittamaan jäi kun en palauttanut annostani, vaikka lähes kaikki jäikin syömättä. En voi ymmärtää mitä liikkuu sellaisen ihmisen päässä joka kehtaa veloittaa 10 euroa sellaisesta moskasta. Nykyään tuntuu, että yrittäjiksi aletaan tosta vaan, eikä minkäänlaista vastuuta oteta enää mistään. Toivon, että tämä yrittäjä ei ole pitkäaikainen vaan paikalle saadaan uusi yritteliäs, ammattitaitoinen ravintoloitsija.
        Jos haluatte hyvää vastinetta rahoillenne menkää Parkanon pizzeriaan Miramariko sen nyt on. Sieltä saa esim. 9 eurolla mahtavan fetarullakebabin, jossa on kokoa ja näköä. Suosittelen paikkaa lämpimästi.

        Tuntuu olen joku Kihniön tauti kun jokainen yritys jonka palveluja olen käyttänyt, tarjoaa pelkkää paskaa. Viimeksi parturi Hiustudio. Kyseinen s:llä alkava nainen ei kyllä ole varmaan leikellyt pitkään aikaan, jos koskaan. Aivan hirveän leikkauksen teki, en voi vieläkään uskoa todeksi kun katselen peiliin. Itkua väännän täällä kotona koska kaikki hieno tukka poissa ja jäljellä vain harottavia haivenia. Ammattitaidosta on kyllä kaukana tämä leikkaus.
        Ja tosiaan se ruoka siellä tähtiportissa on syömäkelvotonta. Ranskalaiset koppuroita, pihvi palannut ja oliko edes tuore, oi voi.


      • hatunnosto yrittäjil
        pianpoistäältä kirjoitti:

        Tuntuu olen joku Kihniön tauti kun jokainen yritys jonka palveluja olen käyttänyt, tarjoaa pelkkää paskaa. Viimeksi parturi Hiustudio. Kyseinen s:llä alkava nainen ei kyllä ole varmaan leikellyt pitkään aikaan, jos koskaan. Aivan hirveän leikkauksen teki, en voi vieläkään uskoa todeksi kun katselen peiliin. Itkua väännän täällä kotona koska kaikki hieno tukka poissa ja jäljellä vain harottavia haivenia. Ammattitaidosta on kyllä kaukana tämä leikkaus.
        Ja tosiaan se ruoka siellä tähtiportissa on syömäkelvotonta. Ranskalaiset koppuroita, pihvi palannut ja oliko edes tuore, oi voi.

        Taidatte olla perushappamia *mulla ei oo koskaan mikään hyvin* tyyppejä...jos tollasta paskaa ja toisten mollaamista viittii tänne kirjoitella...menkää haukkujat itseenne...yrittäjän arki EI ole helppoa...kaikilla on hyviä ja huonoja päiviä , se ihmisille sallittakoon !!! Kyllä peiliin saa katsoa joka tähtiportin ruokia haukkuu , ne ovat todella hyviä ja maittavia ...niitä on turha haukkua tai sitten on itse pilalle kasvatettu nirppanokka jollekka ei mikään kelpaa... niin ja onhan niitä tyyppejä joilla on jatkuva tarve haukkua aina kaikki pystyyn kun luulevat olevansa itse niin hyviä !!! NI...ja hiusstudio on paikka missä henkilökunta on taiteilijoita , siellä TODELLAKIN osataan loihtia hiuksista upeita ! minkä sille voi jos joku omistaa kananpeen päässään...ei sille sit kauheesti voi mitään...


      • Anonyymi

        Omituista porukkaa heti mollaamassa, voisi sitä ehdottaa parannusta positiivisessakin mielessä.
        Jos mielessä jokin hyvä "soosi" ehdota ihmeessä.
        T. Vakerilainen


    • Silmäilijä

      Yrittäjäpalkintoa pukkaa Kihniöllä pankille. Mairea hymy työntekijöillä
      kun tuntuu niin yrittäjältä. Seuraava yrittäjäpalkinto menee traktorille
      jos se iskee silmää.

      • kulkuri jätkä

        Käyn aina joskos kahvilla ja hyvää ollut ja aina kiva myyjä.Suosittelen kiva kihniö.


      • Palveluun tyytyväinen
        kulkuri jätkä kirjoitti:

        Käyn aina joskos kahvilla ja hyvää ollut ja aina kiva myyjä.Suosittelen kiva kihniö.

        Tsemppiä vaan yrittäjälle! Ilmeisesti kateelliset käyvät yrittäjän kimppuun, liekö muita samanalan yrittäjiä!Hyvä ruoka ja palvelu on tuolla Tähtiportissa.


      • Palveluun tyytyväinen
        kulkuri jätkä kirjoitti:

        Käyn aina joskos kahvilla ja hyvää ollut ja aina kiva myyjä.Suosittelen kiva kihniö.

        Tsemppiä vaan yrittäjälle! Ilmeisesti kateelliset käyvät yrittäjän kimppuun, liekö muita samanalan yrittäjiä!Hyvä ruoka ja palvelu on tuolla Tähtiportissa.


      • nakki ja muusi
        Palveluun tyytyväinen kirjoitti:

        Tsemppiä vaan yrittäjälle! Ilmeisesti kateelliset käyvät yrittäjän kimppuun, liekö muita samanalan yrittäjiä!Hyvä ruoka ja palvelu on tuolla Tähtiportissa.

        Olipa ruoka hyvää tai huonoa,ruuan valmistjan pitää ottaa asiakkaan valitukset huomioon jos meinaayritystään jatkaa.Se on näin yksinkertaista.


      • ravintolaajarakkautt
        nakki ja muusi kirjoitti:

        Olipa ruoka hyvää tai huonoa,ruuan valmistjan pitää ottaa asiakkaan valitukset huomioon jos meinaayritystään jatkaa.Se on näin yksinkertaista.

        Olen samaa mieltä siinä, että valituksista on otettava vaarin. Kysehän ei minun kohdallani ainakaan ollut siitä, ettenkö olisi halunnut juuri grilliruokaa vaan siitä, että tämä kyseinen grilliruoka oli ala-arvoista. Kaikki oli lähes palanutta eli yli kypsää. Olen itsekin valmistanut grilliruokia ja tiedän miten helppo ne on pilata liialla paistamisella. Kaikki ruoka menee kuivaksi.
        Kyllä minullakin on sellaisia kokemuksia Kihniön palveluista, että parempaa saa muualta. Samoin meillä ostetaan lähes kaikki ruoka Parkanosta eikä ole tarvinnut koskaan niistä palveluista valittaa. Täällä on kokeiltu ruokailua, parturia, ruokaa ja sitä yhtäkin sirolaa. Kaikista olemme saaneet palveluja tai tuotteita, joista on pitänyt valittaa. Ja valitus otettu vastaan yleensä huonosti. Siinä se punnitaan yrittäjyys kuinka osataan ottaa vastaan palautetta. Pois, pois se on meidänkin mieli.


    • Ei osata.

      Kyllä minä en perustaisi kihniöön mitään yritystä on sen verran
      änkyrä sakkia. Yrittäkööt ny sen pankin kanssa.

    • kihuna

      Hienoa, että Kihniöllä yritetään!
      Grillille ei kannata mennä jos ei halua syödä grilliruokaa. Makuja on monia ja kaikki ei tykkää kaikesta. Sepä ei vaan ole yrittäjän vika. Kaikkia ei pysty millään mielyttämään se on fakta.
      Partureita löytyy kylästä niin että valiinnan varaa on. Tässäkin asiassa toinen tykkää toisesta ja toinen ei! Joskus joutuu sitä omaa parturiaan hakemaan ja varmaan kannataisi palaute antaa suoraan sille parturille jos joku ei miellytä.

      Hyvä että Kihniöltä löytyy eri alojen yrittäjiä eikä palveluiden perässä ole aina lähdettävä kauemmaksi esim. Parkanoon. Saattaa meinaan olla niin, ettei se Parkonolaisen grillin ruoka ole sen parempaa tai parturin leikkaama hiusmalli mieluinen. :-)

    • laatutietoiset

      meidän perhe menee parkanoon parturiin,ruoka ostokset tehdään parkanossa ja kaikki muutkin ostokset ei ole tarvinnut valittaa vaimonkaan lapsista puhumattakaan olemme muuttamassa pois,pois,pois.

    • KantaAsiakas

      Minä olen aina saanut maittavaa ruokaa ja hyvää palveluakin nyk. grillin tädiltä. Annokset on maukkaita ja oikeasti rusaan kokoisia. Mutta niin se on että koirat ne haukkuu ja karavaani kulkee, tykkään itse antaa negatiivista palautetta naamatusten jotta menee perille varmemmin kuin tältä palstalta. Mutta kukin tavallaan, kaikkea hyvää Tähti Portille kanta- asiakkaalta :-)

      • Palveluun tyytyväinen

        Tosi miellyttävää palvelua ja myös maittavaa ruokaa. Tämä kokemus tältä viikolta. Menestystä vain yrittäjälle!


      • äijäateria
        Palveluun tyytyväinen kirjoitti:

        Tosi miellyttävää palvelua ja myös maittavaa ruokaa. Tämä kokemus tältä viikolta. Menestystä vain yrittäjälle!

        Minä ensinmäistä ja todellakin viimeistä kertaa käyneenä voin sanoa että äijäannos petti pahanpäiväisesti,nimi äijä kuvittelin saavani annoksen jota ei jaksa edes syödä mutta saikin lähteä pois nälissään ja rahat kankkulankaivoon heitettynä.hampurilainen oli palanut koppura,samoin pihvi ja koko äijä olis paremminkin nimeltään:lastenannos.viereisessä pöydässä söi pariskunta jotka myös olivat pettyneitä,poislähtiessä vieruspöydässä istunut mies sanoi heidän ranskalaisien maistuneen kalalle=tehty vanhoissa rasvoissa.onnea vaan,kyllä asiakkaat häipyy helpommallakin


      • halooooo
        äijäateria kirjoitti:

        Minä ensinmäistä ja todellakin viimeistä kertaa käyneenä voin sanoa että äijäannos petti pahanpäiväisesti,nimi äijä kuvittelin saavani annoksen jota ei jaksa edes syödä mutta saikin lähteä pois nälissään ja rahat kankkulankaivoon heitettynä.hampurilainen oli palanut koppura,samoin pihvi ja koko äijä olis paremminkin nimeltään:lastenannos.viereisessä pöydässä söi pariskunta jotka myös olivat pettyneitä,poislähtiessä vieruspöydässä istunut mies sanoi heidän ranskalaisien maistuneen kalalle=tehty vanhoissa rasvoissa.onnea vaan,kyllä asiakkaat häipyy helpommallakin

        Kumma kun minun äijä annoksessa ei hampurilaissämpylää ole vaan pelkkä piffi ja tykötarpeet?? Pitääkö näitä haukkuja ihan päästään keksiä.


    • Läskiperse

      Kyllä sillä on merkitystä kuka annoksia tekee... Omistaja = suuret, maukkaat, sopivan kypsät annokset. Työntekijä = pienet, lähes palannet. Keskittyis sekin työn tekoon eikä miesasiakkaisiin

      • kulkiajätkä

        Kävin siellä viikolla voi että kiva myyjä ja hyvää kahvia.


      • TODELLA

        Kävin kans poikkeen. Todella kaunis myyjä, ja todella hyvä palvelu. Sinä et mitään.


    • voipyhäautuus

      Kahvikupillisen myynnillä ja myyjää tuijottavilla asiakkaillako yritys pyörii ja tekee hyvää tulosta??? Jos näin on, niin kate mahtaa olla melkoinen...

    • sänkykammari

      Kihniöllä on menossa ämmien vaihto viikot. Kierrätykseen saa tukea sängystä

    • Naminamii

      Meidän sakki on tykännyt annoksista. Ovat olleet ISOJA sekä maukkaita joka kerta kun joku suvusta hakenut. Lisukkeita ei ole säästelty, vaan esim aurajuustoa on kunnolla. Salaattiannoksetkin ovat hyviä ja isoja.

    • rupinaama

      Mää jo ihmettelin,että kun saman näköisiä pallopäitä pyörii kaiket päivät kyttäämäs että täytyy olla koko kylä sukua keskenään. Ei sitten oo saanut tuntemattomat???

      • rahtari870678

        Ei siihen kyllä kukaan rekalla poikkee,muuten kun kuselle.Kun Virroille Nesteelle
        on vajaa puolituntia ja Parkanon Shellille parikymmentä minsaa.Ja kummassakin
        on paremmat ruuat ja rekkaparkit.Ja kaupat että saa ostaa eväät.Ei menesty
        paikallisten voimin.Ruokakin on kummassakin halvempi,saa Rahtialennuksen??
        Jokunen turisti voi vahingossa eksyä.Talvella kumpaankin suuntaan melkein
        mahdoton päästä liikkelle kunnei pysäköintikaistoja aurata.


      • vaikeabisnes

        Ja taas palataan siihen, että jos näillä grilleillä on oma erikoistuote tai -palvelu, niin kauppa käy oman kunnan rajojen ulkopuolellakin/-puolellekin! Siinä sitä on pähkinää purtavaksi monelle grilliyrittäjälle. Ei muuta kuin ajatusmyssy päähän ja tuotekehittelemään. Tottakai myyntipisteen sijainnilla ja oheispalveluilla on merkitystä, kuten rahtari tuossa yllä mainitsi.


      • Rekkaääliö
        rahtari870678 kirjoitti:

        Ei siihen kyllä kukaan rekalla poikkee,muuten kun kuselle.Kun Virroille Nesteelle
        on vajaa puolituntia ja Parkanon Shellille parikymmentä minsaa.Ja kummassakin
        on paremmat ruuat ja rekkaparkit.Ja kaupat että saa ostaa eväät.Ei menesty
        paikallisten voimin.Ruokakin on kummassakin halvempi,saa Rahtialennuksen??
        Jokunen turisti voi vahingossa eksyä.Talvella kumpaankin suuntaan melkein
        mahdoton päästä liikkelle kunnei pysäköintikaistoja aurata.

        On meillä siinä teiden ritari.? Aurattuja ja jopa hiekoitettuja levikkeitä ei pääse lähtemään alamäkeen.?? Kaanialla ajava kaappih..o ostaa leipää lillistä ja tapolaa mukaan. Siinä ennen syöntiä voi jopa hieman survaista ennen ateriaa. Kuorii kyrsän ja tunkee maireaan naamaansa. Puukengät jalassa lehmänperäimillä rahamaasi lukittuna ampaisee kanikalla karheaa asfalttia kohti uusia seikkailuja


      • täyspitkä76t
        Rekkaääliö kirjoitti:

        On meillä siinä teiden ritari.? Aurattuja ja jopa hiekoitettuja levikkeitä ei pääse lähtemään alamäkeen.?? Kaanialla ajava kaappih..o ostaa leipää lillistä ja tapolaa mukaan. Siinä ennen syöntiä voi jopa hieman survaista ennen ateriaa. Kuorii kyrsän ja tunkee maireaan naamaansa. Puukengät jalassa lehmänperäimillä rahamaasi lukittuna ampaisee kanikalla karheaa asfalttia kohti uusia seikkailuja

        Koska Virroille päin on alamäki tullut,kunnen ole huomannut.Ei kaikki tule
        samasta suunnasta.Montako täyspitkää yhdistelmää siihen levikkeelle sopii.
        Ei ajella miilään mopoautolla.


    • Bearnaise

      Tuli syötyä makkaraperunat bearnaise-kastikkeella, olipas nannaa ! Hurjan iso annos, tuli syötyä koko rahan edestä ! Kiitos !

      • rasvaressu

        Kyllä sinuakin saa kohta yhteiskunta kuskata taksilla rasvanpoisto hoitoon
        tuloo vaan kalliiksi veronmaksajille nämä ylen syöjät.


    • syömään

      paras ruoka paikka pitkästä aikaa kihniössä.ja hyvää ruokaa sekä isot annokset.
      kesän aikana tuli käytyä muutaman kerran ja aina vain parani.oli ilo syödä pitkästä aikaa kunnon paikassa.Susannalle terveisiä ja kiitokset joskus jälleen tavataan.jatka samaan malliin.

      • Jack_H

        No olikos siellä mamuja???


      • lisää.kaljaa
        Jack_H kirjoitti:

        No olikos siellä mamuja???

        Ei vielä,mutta kaljakauppa alkaa kohta käymään.Ei tullut vasta kun 50,100tulossa
        lisää,niin kaljaa alkaa kulua.Eikä ne ruokaa tarvi kun saavat ilmaiseksi.


    • ykxwv

      Poikettiin viikonloppuna mennen tullen syömässä herkulliset ruoka-annokset.
      Hyvä oli kylläisinä jatkaa kotimatkaa aina Savonmaalle asti !
      Terv: viisiäijää

    • RekkaPumppu

      Daadaa, minä ahmin sitä nahkamini tarjoilijaa ;)

      • Reviisori

        Ateria oli ihan hyvä ja kyllä oli söpö tarjoilija


      • KuskitSeisottaaSillä
        Reviisori kirjoitti:

        Ateria oli ihan hyvä ja kyllä oli söpö tarjoilija

        Oliko sillä vielä ne valkoiset reisisaappaat ketsuppiraidoilla ?


    • Steinbec

      Tuolla tuli syötyä kesällä matkalla Alavudelta Parkanoon, ja siitä eteenpäin.
      Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja ystävällistä, mutta sen pihviannoksen pihvi oli kyllä ohuin syömäni pihvi koskaan. Valehtelematta alle 5mm. Ei tullut valitettavasti täyteen, vaikka muuten hyvä annos olikin. Sillä 11 eurolla vai mitä se oli, sai käytännössä lautasellisen perunoita että oli siinä kate kohdallaan. Ihan kiva paikka, varsinkin kun tuolla tiellä Alavudelta tullessa on aika hiljaista pitkään ennen sitä, mutta jos vähän paksumman pihvin saisi ensi kesänä, niin hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3319
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3150
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      39
      2634
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2042
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      311
      1853
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1745
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      127
      1407
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1251
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe