Huutokaupat.com , kauheuta hintoja

tyhmää maksaa ylihin

Kiinalaisia poranteriä " aika huonolaatuisia" siksi on noin paljon sarjassa,terien laatu on niin huono että esim yhden reijän jälkeen terä on entinen.

https://huutokaupat.com/fi/v/93484 210 eur 24% AVL

oikea myyntihinta tässä
http://www.ebay.de/itm/Bohrer-Set-170-tlg-TITAN-500-HSS-TiN-Metallbohrer-/120833160031?pt=Bohren_Senken_Reiben&hash=item1c2237b35f

kuka hullu noista maksaa noin paljon

48

864

  Vastaukset

  • Jep ! Joku voisi kerto että mitä siellä on myyty halvalla ? Toki joitain kiinteistöjä on mennyt edullisesti mutta kaikki pien tavara menee 30% kalliimalla mitä saisi kaupasta.

  • Eiköhän siinä vain yritetä vedätellä, tuskin onnistuneesti. En usko että nykyään kun on niin helppoa tsekata tuotteen hinta muualta, niin hirveän moni menisi tuollaisiin. Oikea myynti homma on kyllä sellaista mahdollisimman törkeätä kusetus yritystä... näin niinkuin normaalisti.

   • Juuri nyt huudetaan huutokaupat/nettihuutokaupat sivuilla ns. tehokasta otsalamppua yli satasen hintaan joka markkinoilla maksaa 24,90. Joku osaa kyllä triplata hinnat, tai ollaan sokeita huutajia.


  • Ei ymmärrä. Auto myytävänä Huutokaupat.com. Myydään eniten tarjoavalle. Myyty , korkein tarjous 2500 euroa. Ja nyt uudestaan myynnissä sama auto, korkein tarjous tällä hetkellä 1800 euroa? Mikä on homman nimi?

  • Tekeekö tuo huutokaupan pitäjä jotain valehuutoja?

   Olen myös selaillut näitä sivuja ja hinnat ovat todella kovia...

   • Varmasti, huijateita koko porukka on kun provikat heillä ihan älyttömiä.


  • Myydään eniten tarjoavalle ! ? Kuitenkin tuote tulee uudelleen myyntiin hetken kuluttua ja tekstinä = Myydään uudelleen ostajan maksukyvyttömyyden johdosta.. Paljon on kalliimmissa tuotteissa maksukyvyttömiä ? Menee maku koko huutokauppaan.

  • Pelleilyä, samaa kotteroa koitettu myydä kai 10x, itse laittavat kovan "lähtöhuudon" ja odottavat, että joku ylittäisi tarjouksen
   https://huutokaupat.com/fi/v/98161

   • yritystä pojilla...

    https://huutokaupat.com/fi/v/115577


  • Kyllä taitaa olla omat sormet pelissä pojilla kun sivusta seurailee.. ihme homma koskahan menee nurin koko pulju ku joku innokas alkaa tekemään tutkintapyyntöä poliisille. voi olla että ei kestä päivänvaloa ainakaan tuo Macea Machinery. Ylihintasta paskaa ja sitten hylätään ja uudestaan myynnissä viikon kuluttua. Voi voi miten kuluttajia kusetetaan.

  • Varsin erikoista toimintaa ! Huutokauppaehdoissa on jo yksistään hieman maksuaikaa ja lisäksi käsittääkseni huudot ovat sitovia. Taidankin ryhtyä seuraamaan kuinka moni kohde joka myydään eniten tarjoavalle tulee uudelleen myyntiin !!! Lisäillään niitä tänne palstalle. Kuka on mukana ?

   • Oletko koskaan miettinyt että yrityksillä saattaa olla jopa sadoittain samoja tuotteita ja uusivat ilmoituksen samalla kuvalla? Pientä vainoharhaisuutta nyt ilmassa, järki käteen!


   • Järki käteen kirjoitti:

    Oletko koskaan miettinyt että yrityksillä saattaa olla jopa sadoittain samoja tuotteita ja uusivat ilmoituksen samalla kuvalla? Pientä vainoharhaisuutta nyt ilmassa, järki käteen!

    myyvät varmaan autojakin samalla rekkarilla


   • Järki käteen kirjoitti:

    Oletko koskaan miettinyt että yrityksillä saattaa olla jopa sadoittain samoja tuotteita ja uusivat ilmoituksen samalla kuvalla? Pientä vainoharhaisuutta nyt ilmassa, järki käteen!

    Niinpä ja kenen "edustaja " se siellä puhuu?

    Samoja autoja työkoneita monia , salli nyt nauraa yksinkertaisuutesi nyt ei puhuta mistään paperiniiteistä vaan autoista kaivinkoneista traktoreista.


   • Juu_toki kirjoitti:

    myyvät varmaan autojakin samalla rekkarilla

    Niin myyvät, sama on autokin, jaa en nyt ole autosta varma, mutta rekkari on sama.


  • Ihmisen valtaa huutokauppassa jokin kumma kiima, hinta ja järki sumenee.
   Kuukkeloimalla hinta ym. tiedot ja jos muisti on huono, niin paperille ja päätettävä itsensä kanssa mitä tarjoaa, alvit ja lähetyskulut kuuluu mukaan.
   Mikä ihme, ettei näin helppoja ohjeita käytä, jos on rahaa rutkasti on sama minne rahansa laittaa, mutta monella ei järjen häivää.
   Huutokaupat.com sieltä ei kannata ostaa mitään ja muistakin esim. kierresarja jatkuvasti .85e-90e nettikaupassa suomalaisessa n. 70e ,tykalusaraj "Bahco" yli 120e, k-kaupassa 55e. ja ihan samaa monessa muussakin tavarassa. Sitten taas jokin hyvin harvinainen maksaa todella vähän.

   • Totta! Mistä ihmeestä niin paljon löytyy pökiöitä ostajia esim: kiinalainen Jönköping 52 moottorisaha p.t. sakset kaatovänkä =kaupassa paketti maksaa 114,-€ ja sahalla on vielä vuoden takuu, niin joku huutaa 140, alv= n. 173,-€ ilman takuuta!!! Jollakin 60,- ylimääräistä ja myyjät nauraa!!!!


   • järjetöntä! kirjoitti:

    Totta! Mistä ihmeestä niin paljon löytyy pökiöitä ostajia esim: kiinalainen Jönköping 52 moottorisaha p.t. sakset kaatovänkä =kaupassa paketti maksaa 114,-€ ja sahalla on vielä vuoden takuu, niin joku huutaa 140, alv= n. 173,-€ ilman takuuta!!! Jollakin 60,- ylimääräistä ja myyjät nauraa!!!!

    Järjetöntä , itse en ottaisi tuota kiinalaista sahaa edes ilmaiseksi . Koska painaa aivan liikaa eli 6 kg tehoa ja kierroksia on todella vähän. Tärisee ja varaosia ei saa ollenkaan

    Tuolla hinnalla saa paljon paremman sahan käytettynä


  • Ihme juntteja kyllä olette.

   • Makean edustaja sieltä kurkkiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hyvä vaan kun tuodaan julki nämä vedätykset loppuu se kusetus ja muukin kauppa kun ihmiset tajuavat.


   • pop on pop kirjoitti:

    Makean edustaja sieltä kurkkiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hyvä vaan kun tuodaan julki nämä vedätykset loppuu se kusetus ja muukin kauppa kun ihmiset tajuavat.

    Huutokaupat.com autot ainakin menee kaikki ylihinnalla? Joitain taloja ja osakehuoneistoja olen huomannut että on mennyt suht halvalla kuitenkin ja varsinkin sellaiset kohteet jotka sivussa keskellä ei mitään, niiden arvo on todella olematon. Nyt oli Espoossa osakehuoneisto ja siitä tuli n 400.000e tarjous, mutta sitä huutoa ei oltu hyväksytty?? Itse olen ainoastaan yhden auton sieltä ostanut n 2 vuotta sitten ja ostin sen pelkästään myyntiin, tein autolla kohtalaisen voiton silloin, mutta enää moinen ei onnistu kun hinnat korkeita :(


   • Mikäs sinä luulet olevasi, persläpi


  • Uusin tapa Mac..lla on näköjään että myydään eniten tarjoavalle ja sitten kun on huudettu itselle niin myydään erillistoimeksiantona ! Voi että voivat olla siellä yksinkertaisia, luulevat että tuo menee läpi niillä jotka seuraavat huutokauppoja. Eniten ihmetyttää se että myyvät viikko toisensa jälkeen samaa tavaraa uskomattoman kovilla hinnoilla. Mistä nuita pöljiä ostajia sikiää ?

   • Kaikki ilmoittajat maksavat ilmoituskustannuksia huutokaupat.comille jokaisesta ilmoituksesta, myös hylätyistä ja perutuista. Halvemmilla noin parin huntin kohteilla tekisivät kivasti tappiota, jos väittämäsi pitäisi paikkaansa.

    Ps. Ei kannata olla tyhmä, vaikka valitettavasti tyhmätkin osaavat huutoja tehdä.


   • kakeeh kirjoitti:

    Kaikki ilmoittajat maksavat ilmoituskustannuksia huutokaupat.comille jokaisesta ilmoituksesta, myös hylätyistä ja perutuista. Halvemmilla noin parin huntin kohteilla tekisivät kivasti tappiota, jos väittämäsi pitäisi paikkaansa.

    Ps. Ei kannata olla tyhmä, vaikka valitettavasti tyhmätkin osaavat huutoja tehdä.

    eiköhän tarjoaja ole se joka lähtee tarjous leikkiin periaateella sinähä et tuota saa sitten itketään kun nousi hinta korkeaksi on kieltämättä yli hintaista krääsää loputtomiin niiden myyjillä on tavaraa satojakappaleita samaa tavaraa. jos on hintatietoinen ja järki pääs tarjoamises saa kyllä sopivastikin tavaraa


  • Ihmetyttää myös joidenkin hintojen hurja nousu. Varmasti löytöjäkin tekee, mutta välillä tuntuu aivan käsittämättömältä kuinka kovalla hinnalla myydään ja huutajia riittää.

   Monet on kertoneet ja kirjoitelleetkin, että myyjillä on omia huutajia, jotka nostaa hintoja. Mutta omien tietojeni mukaan eihän siinäkään ole mitään järkeä, koska fakta on se, että myyjä joutuu maksamaan provisiota huutokaupat.comille, vaikka ei hyväksy tarjousta, tai keskeyttää kaupan. Ja mitä suurempi hinta on sitä enemmän menee provikkaa. Ja provisio ei todellakaan ole mikään pieni...

   Sitä en sitten tiedä, kuinka hyviä / erikois sopimuksia näillä isoilla myyjillä niin esim edellämainitulla...

  • Huutokaupat.com ja macea eri asia? Eivätkös huutokaupat.com ole sivuston ylläpitäjä ja macea heidän yksi monista ilmottajistaan?

  • Todellakin, huutokaupat.com siellä huijarit on.

   Tokihan pitäisi käydä tarkistamassa tuotteet paikanpäällä mutta ei se todellisuudessa niin mene, eihän kukaan lähde muutaman kympin taskulamppuja katsomaan, sitten lampussa on ehkä markkinoiden ensimminen led-polttimo, valoteho jotain tulitikun ja kynttilän väliltä.

   Michelin-hylsysarjoja, oli tänään hinta 120e alv ja Keskisellä hinta 84,90e , hehheheheeee eli hetken hurmio kun ko. homma on loppu, ihmiset saa minimaalisen kokoisia tavaroita ja hinta on järjetön, jos esim yksikään niistä sähkömopoista olisi oikean kokoinen mutta ne on jotain kiinapaskaa joka sopii kirjeluukusta koko paketti.

   Ottakaa järki käteen, Veljekset Keskinen , motonet , hong kong ja varsinkin MR-tuote eli mikko raiski myy samoja kamoja PALJON halvemmalla.

   Ei se ole tyhmä joka maksaa mutta saako tyhmää kusettaa täysin estottomasti? onko se moraalisesti oikein? ilmeisesti on.

   • Tuo on " michelin " nimellä myytävä ihan perus kiinalainen hylsysarja, jossa hylsyjen malli ei ole mielestäni hyvä,liian isot pyöristykset sisällä , ja puuttuu ainakin yleisimmät tarpeelliset pitkät hylsyt kokonaan. ( tuossa on lisäksi noita pieniä ruuvauskärkiä 1/4 kiinnityksellä joita ei oikeastaan tarvitse.

    eli en ostaisi

    nykypäivänä kannattaa ennen ostoa tutkia vähän käsityökalujen ja muidenkin työkalujen tietoa


   • Huomioitavaa että hintoihin lisätään vielä 24% Alv:a Niin jo alkaa olemaan Kiinalainen hylsysatsi ihan hinnoissaan !


  • Sen sijaan että nyhjäät elämääsi hukkaan huutelemalla jotain vatkainta senttihuutokaupoissa, niin eikös olisi kivempaa saada tilille vaikka miljoona euroa ja ostaa sitten kaupasta ihan mitä huvittaa?

   Aika moni nuori on jo niin tehnytkin: http://www.entrepreneur.com/article/241189

   • Syö paskaa ruikuttava homo.


   • Syö ite, runkkari


  • Tuo saitti oli joskus aikoinaan paljon parempi. Nykyään täynnä uutta Kiinan paskaa. Kaikkea käytettyä kiva huudella , jos uskaltaa luottaa meklariin. Ei vaan enää oikeen jaksa luottaa kun pariin tuttuun.

  • Tässäkin ketjussa, kuten noissa muissakin huutokauppacom ketjuissa, on mielenkiintoista huomata myyjien vastaukset noihin viesteihin.

   Viestit sisältää, runkkari, juntti, syö paskaa ja niin edelleen.

   Myyjät hei, haluatteko tietää KUKA ON POMO, se olen minä OSTAJA, jos ei käytös parane, leipä loppuu teiltä.

  • tuulipukukansa huutelee...

   • Sulla ei ole varaa edes tuulipukuun, sosiaalipummi. :D


  • huusin beane oy myyjältä kiristysliinat 40kpl, maksoin summan. tavaraa en koskaan saanut. mutta rahat kelpas.

   • Tuo Beane on nykyään: Hämeen TVT-palvelu. Olen huutanut ja ostanut noilta silloin tällöin jotain pientä, noudolla tosin. Homma toiminut ihan ok. Ainut vaan, notta nitriilipinnotteiset , ohuet käsineet olivat varastossa kovettuneeet käyttökelvottomiksi. Mutta ostettu mikä ostettu, eipä tarvinut sellaisia huutaa enää toistakertaa.


   • Toimii_ja_toimii_ko kirjoitti:

    Tuo Beane on nykyään: Hämeen TVT-palvelu. Olen huutanut ja ostanut noilta silloin tällöin jotain pientä, noudolla tosin. Homma toiminut ihan ok. Ainut vaan, notta nitriilipinnotteiset , ohuet käsineet olivat varastossa kovettuneeet käyttökelvottomiksi. Mutta ostettu mikä ostettu, eipä tarvinut sellaisia huutaa enää toistakertaa.

    Onneksi nykyään huutokaupat.com on kaupan osapuoli niin rahat saa heiltä pois jos siellä heidän sivuillaan joku myy paskaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   196
   7512
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   261
   5882
  3. 64
   1237
  4. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   96
   893