potenssilääkkkeen vaikutus nuorella

Nuorim_M

Laitan vielä omana aloituksena kun joku muukin varmaan miettii..

Hain viikolla lääkäriltä viagra (tai nykyisin ovat jäljitelmiä) reseptin, kun etenkin kännissä, kumin ja tuntemattoman kanssa on jännittänyt ja pari kertaa lerpahtanut. Muuten siis pelaa niinkun kuuluukin. Ikää alle 30 ja normaalissa kunnossa.

Nyt viikonloppuna sitten kokeilin seuraavilla tuloksilla:

Perjantaina oli tapaaminen erään uuden kanssa, joka vähän jännitti. Otin puolikkaan pillerin jo melko alku illasta ja kyllä pelotti alkaako ottaa eteen jo siinä vain elämää katsellessa! Mutta toimi hyvin, ei tullut mitään ylimääräistä seisokkia, sivu oireena pelkästään pieni kasvojen punotus. Sitten myöhemmin kun mentiin sänkyyn asti oli kovana kun rautakanki ja pari kertaa meni helposti vaikka jännittikin. Aamulla ennen kun daami heräsi otin toisen puolikkaan ja taas mentiin toiset pari kertaa.. Ei tosiaan missään vaiheessa seissyt "turhaan" eikä sattunut tms. Nuo jälkimmäiset olisi varmaan mennyt ilmankin toista puolikasta..

Siitä sitten lähdin ajelemaan yhden vakkarin luokse jonka kanssa ei ole kyllä lääkeapuja käytetty.. Noh aamuisella pillerillä oli nyt sen verran vaikutusta, että 5 kertaa vedettiin loppuun asti ennen yötä. Aamulla sitten vielä 2 kertaa ja tuntui että kovaa seisoi vieläkin, vaikkei uutta lääketä otettu missään vaiheessa..

Tänään sunnuntaina illalla kävin vielä kolmannen luona. Vielä yksi puoli pilleriä niin taas seisoi ja kovaa. Nyt vaan ei enää meinannut tulla, joten jäi yhteen kertaan.

Eli jos nyt pysyin laskuissa mukana niin 1,5 pillerillä jaksoi kolmen naisen kanssa yhteensä 12 kertaa 48 tunnissa. Seisomisen puolesta olisi mennyt enemmänkin mutta meni jo loppua kohti aika suoritukseksi tulla..

Reseptin saa lääkäriltä kun kehtaa pyytää. Pillerit maksoi siinä 1e/kpl. Ei mitään jatkuvaa seisokkia tai muita sivuvaikutuksia (pientä kasvojen punotusta lukuunottamatta) toistaiseksi.

1 kommenttia

Vastaukset

  • Onpa kalliita.
    Itse maksoin n 30 c / kpl, sisältäen kotiinkuljetuksen

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.