kivesten ajelu

leikkuri56

Kertokaas miejet millä onnistutte ajelemaan kives karvat. Hiusten leikkurilla tai höylällä kun kokeilee tulee aina haavoja kiveksiin :D ja saksilla kun alkaa leikkaamaan aikaa menee todella kauan.

14

1844

  Vastaukset

  • Moniteräisellä höylällä ja KUIVANA

   • Juuri näin ; )


  • Höylällä ja sopivan pinkeäksi ihon kiristäen toisen käden sormilla... Ja partavaahtoa voi käyttää ja märkänäkin ajaa mutta muista kostuttaa myös höylä!

  • parhaiten onnistuu jorma pystyssä kassit ylhäällä 3 terällä saippua tai partavaahto löysiä pusseja vaikea ajaa millään.

  • Veetillä lähtee helpoimmin! L 0246ytyy jopa spraypullossa!

  • tietty ensin saksilla suurinosa ja sit vaahtoa ja höylä ja tullee sileetä ja kunhan muistaa sit viikottain ajaa ni ei oo niin kova homma ajaa .....ihana tnnehan siitä tulee ja mun on aina pakko lennättää

  • Meillä tyttökaveri ajaa mun pallit saunareissulla, vaatii kyllä aikaa ja hyvän partahöylän. Yleensä ajaa vain pallit mutta viikko sitten halus ajaa kaikki pois ja annoin.... Nyt siis posliinipippelinä.

  • maakunta matkailulla olivat

  • pinseteillä. Kova homma,mutta pysyy pois pari viikkoa.

  • Kolmeteräinen höylä partageeli. Kokeilin kerran ajella philishavella. Jumaleissön että teki kipeetä kun ohut pallinahka imeytyi terien reikiin. Yleensä otan pallien juuresta kiinni ja puristan nahan pinkeäksi. Helpompi ajella eikä tule haavoja. Itellä kasvaa harvakseltaan vaaleita kuivia käkkäröitä. Ne on sellaisia erotiikantappajia että ois kiva päästä niistä kokonaan eroon.

  • Jep ja moikka.
   Itse ajan pallini mieluiten kuivana ja höylällä. Sormin kiristän pussejani jommallekummalle puolelle, jotta pallinahka olisi pinkeä höylän edessä.
   Höylän pitää olla terävä, että ei jää sänkeä.
   Kullin pitää olla kovana tai pikkukovana vähintään, ettei tule vahinkoja esariin tai yms.

   Joskus kokeilin sähköparranajokoneella....kyllä kirveli.

   Pinsetit on myös hyvä keino. Nypitty posliini kestää pitempään. Eikä kasva sitä ikävää sänkeä, aikaa menee kovasti ja on pikkutarkkaa puuhaa.

   Joku vahajuttu vois olla kiva tai karvojenpoistoaine.... en oo vielä kokeillut.

   Pysyväksi posliiniksi palleja ei taida saada. Ja kullin juurta, jota myös ajelen.

  • Epilaattorilla, niin kuin muutkin alapään karvat.
   Pallien kohdalla pitää vain kiristää ihoa ja olla päästämättä tartuin levyjä nahkaan.

  • olen vanhenpi mies aina kun ajan partaa samalla koneella alapään karvat pois ei pallit verellä ole varovainen kyllä onnistuu aja myös peräkarvat tunne on jälkeen ihana monta päivään jälkeen tulet tekemään sen aina uudestaan iloisia ajelua

  • Höylällä joka toinen päivä, partavaahtoa tai geeliä. Naiset tykkää ottaa suihin enemmän kuin ei ole karvoja.... eikä ole ikinä tullut haavoja. helppoa hommaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   160
   8030
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3666
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   94
   2614
  4. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1000