orgasmia metsästän

tuuttuut

Mun on ihan hemmetin hankala saada orgasmi yhdynnässä. Olen 20 vuotias sinkku nainen ja itsetyydyttäen orgasmi kyllä tulee hyvinkin nopeasti. Siihen tarvitaan jatkuvaa stimulointia klitorikseen, joka on seksin aikana aika hankalaa ja jotenkin tunnelman lässäyttäjä. Tuntuu siltä, etten oikein kiihotu kunnolla jos menen sänkyyn jonkun miehen kanssa. Itsekseen se kiihoittuminen on helppoa kun voi vaikka katsoa pornoa(noin kerta/viikko). Nykyään en pahemmin edes yritä seksin aikana saada orgasmia vaan pääpainona on se läheisyys ja intiimi hetki. Tärkeintä ns että mies nauttii. Jotenkin oon niin tottunut etten vaan tule En laittais tätä myöskään jännittämisen piikkiin, sillä mulla oli yhdessä vaiheessa pitempiaikainen seksikumppani ja silloinkaan en saanut orgasmia. Aikoinaan seurustelin kaksi vuotta ja sen aikana kyllä sain orgasmeja mut miehen piti tehdä ihan helvetisti töitä niitten eteen..

29

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huippua ei näy

      Täällä sama tilanne. Olen 26v nainen ja saman miehen kanssa olen ollut nyt monta vuotta jo, enkä koskaan ole saanut orgasmia hänen kanssaan. En saanut myöskään kaukaisissa sinkkuvuosissani orgasmeja kenenkään miehen kanssa. Yksin ollessani tulen kyllä helposti! Kiihdyn nollasta sataan hetkessä miehenikin kanssa mutta itse en huipulle koskaan pääse. Olen ajatellut, että ehkä se johtuu siitä, että olen aina ollut hieman epävarma itsestäni, ja ikäänkuin yrittänyt olla itse mahdollisimman "hyvä" sängyssä, että mies nauttisi ja jos miehellä jääkin homma syystä tai toisesta kesken, koen epäonnistuneeni pahemman kerran. Seksiä harrastaessanikin ajattelen vain että nauttiikohan tuo toinen, mitenköhän siitä tuntuisi paremmalta, näyttääkö takamus hyvältä tästä suunnasta ja unohdan täysin että olen itsekin mukana hommassa. Enkä uskalla vaatia mieheltä, että hän joskus keskittyisi minuun ja tekisi asioita vain minua varten. En usko että hän pitäisi siitä. Joskus tilanne turhauttaa aivan kamalasti.

    • Moi tytöt ,haluaisitteko että tuun nuoleen ja muutenkin pitään hyvänä,laittakaa viestiä

    • Tyytyväinen...

      Vika on kyllä miehessä, onhan kaksi kättä ja suukin käytettävissä . Oikea mies ei nauti siitä jos kumppani ei tule tyytyväiseksi.

      • TAKUULLA ORKUT

        Kyllä näin on.Naiselle orkut ensin ja sitten itse ...sitten molemmat tyytyväisiä.
        Mies ei osaa "käsitellä" naista oikein jos ei saa orgasmia naiselle ....ei siitä
        nauti oikeasti silloin kumpikaan.


      • Lumipuku
        TAKUULLA ORKUT kirjoitti:

        Kyllä näin on.Naiselle orkut ensin ja sitten itse ...sitten molemmat tyytyväisiä.
        Mies ei osaa "käsitellä" naista oikein jos ei saa orgasmia naiselle ....ei siitä
        nauti oikeasti silloin kumpikaan.

        Täyttä asiaa koko teksti. Nainen ensin vaikka heikoille jäille. NÄin aikuisena ladyna harmittaa oikein suomalaisten miesten puolesta jotka ovat mielestään suuria rakastajia eivätkä ole pystyneet antamaan naiselleen yhtäkään huippua. Puhumattakaan useista ilotulituksista. :-)


    • seksin aikana

      Moni sanoo, että pc-jumppa on auttanut orgasmin saannissa. Kannattanee kokeilla

    • tuu vantaan lähistölle niin eiköhän toi sun ongelmas korjaannu neitonen ;)

    • 74arh

      Naisten orgasmihuolet pyyhkiintyy pois helposti. Tarvitaan vain osaava ja hyvin varustettu mies. Nainen pitää kuumentaa kiusoittelemalla. Rakastelua hitaasti ja rajusti. Naisilleni olen aina saanut ison oon siten, että laitan kuuman daamin ratsaille. Siinä klitta saa häpyluusta kyyditystä samalla kun lihanuija tekee omaa lemmentyötään. Luun tuntuminen edellyttää läskitöntä alavatsaa. Ja koolla on kuulema väliä.

    • hemmetin

      Orkku tulee naisen omasta päästä, ei miehestä. Tarvitaan oikeaa asennetta, rentoa mieltä ja aitoa halua. Miehelle pitää kertoa mikä toimii eikä odotella, että mies arvaa mitä sinulle pitää ”tehdä”.
      Kontrollifriikeillä lienee aina ongelmia orkun saannissa.

      • Lumipuku

        OHHOH!


    • 4839

      Aika tavallinen ongelma. Nainen tarvitsee tunnetta klitorikseen. Sen vointeja mies, tai nainen. Meillä vaimo on kova runkkaaminen yhdynnän aikana ja omasta mielestäni se on tosi kiihottavaa. Hän saa parikin kertaa näin. Tavallisesta yhdynnässä Ei saa.

      • 2-8

        Minä en saa kuin ryhmäseksissä. Kun monta mai miin saan orkut kunnolla. Olen 18v ja vannat miehet tykkää välillä kippapanosta.


    • 1414

      Ehkä parilla ensimmäisellä on asennoitumisongelma. He molemmat etsivät läheisyyttä ja sen vuoksi käyttävät seksiä sen saamiseen. Sitten mietitään miksei saada orgasmia. Olisiko kyse siitä että ensin pitäisi olla sitäläheisyyttä josa tulee se turvallisuuden tunne. Ja vasta sen jälkeen voi tuntea orgasmin kun uskaltaa pistää itsensä peliin.

      Koittakaapa kääntää asia päinvastoin ja kertokaa kumppaneillenne mikä on se mitäpidätte läheisyytenä. Ja mikä on se joka saa teidät tuntemaan turvaa ja huolenpitoa. Sen jälkeen voi olla että koette maailman ihan uusin silmin.

      Se että on viimosen päälle kännykät, autot ja kaikki kuntsalikorteista lähtien, ne eivät luo turvallisuuden tunnetta. Ne ovat kaikki pinnallisuuden mittareita. Ja ihmisten keskinäinen kanssakäyminen, se kumpuaa kuitenkin ihan jostain toisaalta.

      • 171701

        1414 tosi hyvin sanottu. Olen ihan samaa mieltä. Hyvä seksi lähtee siitä, että molemmilla on suhteessa turvallinen olo. Itse olen onnekas, koska seksielämäni elämänkumppanini kanssa on "beyond my dreams". Rakkaus pistää ihmisen haluamaan rakastamaansa ihmistä todella paljon!


    • miekkonevaan

      Miksette sormeta samalla kun mies lykkii,minun naisista moni on sormettanut klittaansa kun panen.Ei se haittaa päinvastoin mukava katsella kun nainenkin nauttii ja kiemurtelee allani saaden ihanan orkun kyrpäni ollessa sisällään.On siis vain pieni askel ihanaan orkkuun miehen läheisyyden tuntien.

    • Monenkanssa

      En saa kaverini kanssa vaikka ollaan 18v molemmat pieni nuna seisookin joskus. Olen kai pervo kun saan orkut kun monta vanhenpaa panee kunnolla. Sitten on viikon tyytyväinen, ennenkuin haluttaa uudestaan.

    • Keskittyvä

      Mä olen aina pähkäillyt tota yleiseksi sanottua naisten ongelmaa. Itse tulen niin helposti, et joskus hävettää :D jos tietäisin mitä teen toisin niin mieluusti auttaisin.

    • KäytännönVinkkejä

      Onhan sulla vielä aikaa opetella rentoutumaan ja nauttimaan orgasmiin asti miehen seurassakin. Pääasia että tiedät orgasmin olevan itsellesi mahdollinen ja jopa helposti saavutettavissa, siinä asiassa olet montaa nelikymppistäkin naista onnellisemmassa asemassa! Ai miten niin opetella? Kas kun se nyt on sinusta itsestäsikin kiinni! Ensiksikin, älä odota että mies on ajatustenlukija, vaan kerro mikä tekee hyvää ja mikä ei, tarvittaessa ihan miehen kättä tai päätä ohjaten. Höh, ai siis vain käsn/suulla ajattelet? Ihan hyvä alkuhan se olisi saavuttaa se orkku edes miehen seurassa! SIitä on hyvä jatkaa sitten tavoittelua yhdynnässäkin. Voit jopa näyttää miehelle miten teet sen itsellesi, on nimittäin todella opettavaista ja tosi kiihottavaa katsottavaa miehelle!

      Pari vinkkiä mitkä auttaa saavuttamaan orgasmisi yhdynnässä: Joku tässä sanoikin, että oma käsi helpoin orkkuapu! Mikä estää hyväilemästä itse klittaa samalla, kun mies lykkii tai itse ratsastat? Ja kun mies on opastettu hoitamaan pimppaasi oikealla tavalla, osaa hän tehdä sen naidessaankin! Kannattaa rohkaista mielensä ja edes kokeilla näitä!

      No entä jos ei van käsi tai kieli riitä ja pitää saada ihan yhtyessä, ilman käsipeliä? Mikä neuvoksi? ASENNOT, ASENNOT ja ASENNOT, riittävä ESILEIKKI ennen kalun sisään työntämistä! OIKEA TAHTI, musiikki auttaa löytämään yhteisen ja molemmille sopivan tahdin ja kun se löytyy, antakaa tunnelman viedä! Ai miski toistelin ASENNOT sanaa? No kun se nyt vain on naiselle oleellista, että löytyy juuri oikeita paikkoja sopivasti stimuloiva asento. Kalu tai miehen häpyluu pitää saada hankaamaan klitoristasi! Tai vastaavasti kalun pään pitää osua ns. G-pistealueellesi, eli juurikin "klitan alle" sisälläsi! Eli asento niin että se toteutuu! Ihan vain muutamia esimerkkejä:

      Nainen selällään, jalat yhdessä, mies päällä jalat naisen jalkojen ulkopuolella. Mies nojautuu niin, että kalunvarsi hankaa klitorista liikkuessaan sisään ulos, samalla emättimen takaseinämään kohdistuu kivasti painetta! Jos ei mainaa upota kireyden vuoksi, aloittakaa niin että myös sinun jalat on hieman erillään!

      Nainen alla, jalat miehen olkapäillä hieman koukussa, tarvittaessa tyyny pepun alla, kalu osuu juuri G-pisteellesi ja todella syvälle! Miehen häpyluu osuu pohjaa myöten naidessa klitoriksellesi ja puristelemalla pillua tiukaksi aina ulosvetäessäsi pumppaat samalla orkut molemmille!

      Nainen vatsallaan, jalat hieman auki, mies tulee tiukkaan pilluusi takaa jalkojesi välistä, Kalu osuu G-pisteeseen ja samalla kohdistaa painetta välilihaasi/pepulle, erittäin nautinnollinen molemmille! Samalla voit helposti toisella kädelläsi tehostaa rakastelua klitalta!

      Nainen päällä, mutta tämä vaatii naiselta aktiivisuutta ja ettei väsy helposti! Kalu sisään siis, nainen polvillaan hajareisin, aivan hieman kumartuneena mieheen päinä, mutta vain sen verran että on helppo liikuttaa lantiotasi! Liike on periaatteessa yksinkertainen, mutta vaatii keskittymistä. Eli aloitat niin alhaalta/takaa, että kalu juuri ja juuri on pillussasi, sitten liikutat lantiotasi miehen kasvoja kohti niin, että kalu on aivan pohjassa (ei liikaa puristusta vielä). Kun kalu pohjassa ja terska painautuu G-pisteellesi, tiukka puristus lihaksillasi, paina klittaa hetki häpyluuta vasten, nouse ylös edelleen puristaen. Kun kalu "puolivälissä" rentouta ja laskeudu alas/taakse alkuasemiin. Toista, toista nopeuta, toista, nopeuta, hengästyt, löydä oma tahtisi piittaamatta mitä mies kokee (tykkää takuulla), anna tunteen viedä...

      Unohda miehen miellyttäminen ja ota nautintosi, sen löytäminen yhteisessä seksissä vie parisuhteenne aivan uuteen ulottuvuuteen ja liimaa teidät yhteen pitkäksi aikaa.. Etsi ja kokeile kunnes löytyy oikeat tavat tehdä se.. Ja muista että harjoittelukin on kivaa molemmille!

    • Lum

      Samankaltainen tilanne täällä kuin alottajallakin.. 23-vuotias nainen, enkä ole ikinä saannut orgasmia miehen kanssa. Yksin ei tuota mitään ongelmia saada. Olen nyt satunnaisessa seksisuhteessa miehen kanssa, jonka kanssa seksi on alusta loppuun asti aivan mieletöntä! En vain saa.. eikä itsellenikään tämä oma orgasmittomuus häiritse, enempikin se harmittaa tätä miestä. Vaikka olen sanonut ettei se haittaa minua, parasta seksiä pitkään aikaan, niin en edes tarvitse orgasmia. Mies on kuitenkin sängyssä todella huomioonottava, ja usein mietinkin että saanko huomiota jo liiaksikin, en ole tällaiseen nimittäin tottunut. Haluaisin todella päästä huippuun, koska tiedän että mies tulisi siitä iloiseksi ja toki minäkin :p olemme myös kokeilleet jos hieroisin itselleni orgasmin, miehen ollessa vieressä ja "avustanut" minua.. Mutta ei onnistu, en vain pysty. Se, että mies on vieressä tekee touhusta mahdottoman. :/

      • Man47

        Ei seksi ole mieletöntä, jos se ei johda koskaan orgasmiin. Se on mielestäni silloin hiekkakakkujen rakentelua. Kivaa, mutta niin hetkellisen ilon tuovaa.
        Kokeile ikäistäsi vanhempaa miestä, joka kykenee keskustelemaan kanssasi aikuisen tavoin ja hallitsee kokonaisuuden.


    • orkkuilu

      Orkuttomuuteen lienee tuhottoman monta syytä ja parannuskeinoa. Kannattavin ja mukavin hoitokeino lienee pc-lihasten jumppaaminen. Itsetunnolla ja oikealla asenteella lienee myös paljon vaikutusta. Joka tapauksessa kannatta ”jumpata” myös itsetuntoa. Veikkaan, että nimimerkillä ”Lum” ongelman ensisijaisena syynä on heikko itsetunto.
      Naisen orgasmi ei tule miehestä vaan omasta päästä.

      • höpö-höpötystä

        Itse ainakin toisten miesten kanssa olen saanut todella helposti, toisten kanssa en ikinä.
        Taidoista on kysymys, toiset ovat vain liian kovakouraisia ja kärsimättömiä.


    • LambForLions

      Paljon on ilmeisesti kiinni sekä petikumppanista että omista ajatuksista. Itse olen tullut siihen tulokseen, että nuoruudessa tulleet kokemukset seksistä ovat vaikuttaneet niin, etten pysty rentoutumaan riittävästi saadakseni orgasmin. Olen äärimmäisen tietoinen kaikesta mitä minulle seksiä harrastaessani tapahtuu, olen ikäänkuin varuillani. En tunne oloani turvalliseksi, ja vaikka olisin touhussa kuinka mukana, niin jostain mielen perältä nousee tietty häpeän, irrallisuuden ja ulkopuolisuuden tunne, minkä pystyn yhdistämään menneisyyden tapahtumiin. Ja tämä on säilynyt samanlaisena miehestä riippumatta, myös nykyisen hyvin pitkän parisuhteen aikana. On ihmeellistä, miten jokin tietty tapahtuma voi vaikuttaa vielä monien vuosien jälkeenkin.

    • ajatustapeliin

      Typerä sälyttää nautinnon saaminen toiselle. Jos tietää miten saa nautinnon itsekseen, niin ajatukset saa laittaa töihin myös toisen kanssa. Fantasioimalla voi saada aikaa ihmeitä, vaikka sitten perunoita kuoriessaan.

    • enoleprofi

      Suomen kieli on vähän heikko, mutta vastaan. Jos nainen osaa saada itse orgasmi, täytyy käyttää miestä ensin sama kuin työkalu, mutta miehen täytyy olla valmiina, että se kestää pitkään. Rytmi on tärkeä, mutta miehen tunne ja sisäinen seksi olo on vielä tarkeemmin. Ensimmäinen orgasmi voi tapahtua 6 tn. jälkeen, koska ihmisten välillä on seinä. Miehen ei tarvitse lisätä voimaa tai tajuusta, täytyy vasta kuunnella, mitä nainen tarvitsee ja mennä eteenpäin ja eteenpäin. Miehelle: klitor on vähän sama kuin penis, mutta tosi herkkä, koska se on aina suojattu. Ylivoima ja ylinopeus ei auta, rytmi ja aika auttaa. Sitten seuraava kerta on helpompi ja helpompi. Sama kuin ajaa polkupyörällä.

    • wqqweqwewq

      Olen mies ja en ole juurikaan saanut orgasmia yhdynnässä. Nyt puolisokin on smanalainen. Rakastellaan aikamme ja sitten nuolen puolisolleni orgasmin ja homma toimii.

    • Lumipuku

      Orgasmia tosiaankin vain harva mies pystyy antamaan.
      Elin aviossa 37 vuotta ja silloin opimme yhdessä mieheni kanssa nämä niksit. Parhaat orkut ja useita sain klitorista kiihottamalla ja samalla sauva sisällä. Yhdynnässä ei orgasmia yleensä tullut.
      Nyt mieheni kuoleman jälkeen mulla 10 vuotta nuorempi mies eikä hänkään kovimnkaan usein kykene antamaan huippua. Eli oottelei tytteli rauhassa.

    • helenaaaaaaa

      kynttilä pilluun sillä mä ainakin saan

    • emäntäinenoikojioj

      Olen sinun kaltaisesi. Sain ensimmäisen orgasmini miehen kanssa vasta 25 vuotiaana. (Neitsyys meni jo 10 aiemmin, ja olin suhteessa käytännössä koko ajan.) Itsekseni sain orgasmin heti.

      Mutta sitten opin, että klitoris saa hienosti kiihotusta, kun sen on ensin saanut "siihen tilaan", ja menee sitten miehen päälle siten, että nojaa eteenpäin, lähelle miestä. Näin saan orgasmin lähes joka kerta! Ikää on nyt jo 37.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3239
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2268
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe