Aluehallintoviraston päätöksessä

Todetaan mm seuraavaa:

Uudenkaupungin sosiaalitoimi on järjestänyt Mannerheimin lastensuojeluliiton tiloihin kaksi kertaa tapaamisen tyttäreni kanssa, mutta etten ollut tällaisiin tapaamisiin mennyt.Tämä oikeuden päätös valvotuista tapaamisista n. 3 kk ajaksi johtui oikeuteen annetuista perättömistä lausumista ja valvotut tapaamiset olisivat loppuneet 31.8.2013. merkillistä asiassa on se, ettei Uudenkaupungin sosiaalivirastolta ole minulle lähetetty minkäänlaista päätöstä tällaisista tapaamisista, eikä myöskään ole ilmoitettu milloin ko. tapaamiset ovat. On hiukan huono mennä tapaamisiin tietämättä minne ja milloin menee. Ovatko Uudenkaupungin sosiaaliviranomaiset syyllistyneet lapsen oikeuksien / lastensuojelulain rikkomiseen koska ovat laiminlyöneet lapsen oikeudet tavata vanhempaansa?

Ihmettelen, ja laitan vielä tutkintaan, onko eräs taannoisista Uudenkaupungin sosiaaliviranomaisista suorittanut kurssituksen ns. terapiakoiratoimintaan. Näin tämä sosiaalityöntekijä oli antanut aluehallintoviraston asian ymmärtää. Epäilen kyllä suuresti että kyseinen sosiaaliviranomainen oli antanut aluehallintovirastolle perätöntä tietoa. No, asia tutkitaan kyllä.

10

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • as,tuntija

      Ei kiinnosta tavata. Se on syy. Oikeuden päätös oli sinut tuntien oikea.

    • Seon sinun

      päänsärky ei meidän.

      • ittees

        Mee Maukka


    • seliseliseli

      Jos olet saanut oikeuden päätöksen valvotuista tapaamisista n. 3 kk ajaksi, olet tainnut nukkua onnesi ohitse, jos et ole viitsinyt kyseisiin tapaamisiin mennä. Turha selitellä ettet tiennyt.
      Olisiko sinut pitänyt taksilla hakea kartanosi portailta lapsesi tapaamiseen?

      • von Lagerbom

        Oikeudenpäätös on vallan eri kuin ilmoitus missä ja milloin tapaamiset ovat. Ellei sosiaalitoimelta tai tapaamispaikasta ole lähetetty virallista ilmoitusta tapaamisista, on ilmeisesti syyllistytty lastensuojelullisiin rikoksiin, rikottu lapsenoikeuksia sekä oikeudenpäätöstäkin vastaan. Ilmoitusta tapaamisista ei ole minulle lähetetty.


    • iojdvfnmvfhu

      http://www.thl.fi/fi/web/lastensuojelun-kasikirja/lastensuojelun-kasikirja/tyoprosessi/erityiskysymykset/lapsen-asema-erotilanteessa/valvotut-tapaamiset

      Onkohan sulla se lakikirja ajan tasalla?

      • von Lagerbom

        Ei tässä mitään lakikirjaa tarvita. Riittää se, ettei sosiaalitoimelta eikä tapaamispaikan henkilökunnalla ole esittää asiakirjaa josta ilmenisi että minulle on lähetetty tapaamiseen kutsu.


    • ¨åpoiuytrdfgcv 786

      Jos olisit itse ollut aktiivinen ja halunnut tavata lapsesi, olisit itse ottanut selvää tapaamisajankohdasta ja paikasta. Niin ainakin toiset vanhemmat toimivat. Miksi ihmeessä sinulle olisi pitänyt esittää asiakirja siitä, että sinulle on lähetetty kutsu? Oletko mahdollisesti hukannut sen vai unohtanut käydä postilla?
      Ovathan he voineet soittaakin kutsun sinulle...ai, niin...jospa se nuorikkosi on silloinkin ollut puhelimessa...

      Ei muuta kuin orhi kultaisten vaunujen eteen ja hakemaan aatelista kartanon portailta....hahaha.......

      • von Lagerbom

        Ai niin siis mistä ottanut selvää kun ei minkäänlaisia yhteystietojakaan ollut, äiti laittanut kiinni tyttärelleni hankkimani puhelimen eikä asuinpaikastakaan ole tietoa tänä päivänäkään. Näin ne lahkolaisten jutut toimii.


      • von Lagerbom

        Lisään tähän vielä hiukan asiaa:

        Kun määrätään valvotut tapaamiset niin kyllä silloin ilmoitetaan tapaajavanhemmalle virallista tietä milloin ja missä tapaamiset ovat järjestetyt. Koska tällaisia ilmoituksia ei ole minulle tullut, on viranomaistaholla tehty virheitä ja syyllistytty mm lastensuojelurikoksiin estämällä lapsen ja vanhemman väliset tapaamiset. Koska näin on, on mahdollista myös se, että tulee oikeudenpäätökseen purku ja joka tapauksessa minun tulisi saada tavata lastani nykyisin kahden viikon välein, sillä kolmen kuukauden valvotut tapaamiset ovat jo aikaa sitten ohitse ja minulla on ollut laillinen syy olla menemättä tapaamisiin, koska minulle ei siis ole tiedoitettu missä ja milloin tapaamiset olisivat olleet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe