korkkareita nuolemassa

miesten homma

Vaimo lähdössä illalla juhlimaan ja tein juuri senhomman, joka kuuluu mulle. Nuolin puhtaaksi vaimon korkkarien pohjat, niin lady voi kopistella juhlapaikalle puhtailla pohjilla. Kun vaimo tulee kotiin, putsaan sitten pohjat kielellä uudelleen.

46

3996

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiinnostaas

      Kiinnostaisi päästä itsekki tätä hommaa kokkeiIee (;

    • Nuoleskelua

      Kuulostaa mukavalta.
      Saatko koskaan vatsanpuruja, kun käytössä olleiden kenkien pohjat harvoin ovat kovinkaan puhtaita?
      Itsekin haluaisin joskus nuolla vaimon saappaiden pohjat, mutta en ole uskaltanut, kun ovat ulkokäytössäkin.

      • Rohkeesti vaan, vastustuskyky siinä vaan paranee! Olettaen tietysti että olet ihan perusterve :)


    • 0-0

      Eikö olisi parempi että teillä olisi yhdet korkkarit joita pidetään vain petipuuhien yhteydessä ja joita sitten nuolet.

      • Mitä järkeä on nuolla puhtaita kenkiä? :) Eihän siin oo mitää hohtoo..


      • 1-1
        poitsu_na86 kirjoitti:

        Mitä järkeä on nuolla puhtaita kenkiä? :) Eihän siin oo mitää hohtoo..

        No ethän sinä niitä kenkiä nuole pohjimmiltasi saadaksesi nautintoa niiden puhdistamisesta vaan koska toisen kenkien tai saappaiden nuoleminen on osoitus äärimmäisestä alistumisesta ja häpeästä:)


      • Ylpeä nuolija
        1-1 kirjoitti:

        No ethän sinä niitä kenkiä nuole pohjimmiltasi saadaksesi nautintoa niiden puhdistamisesta vaan koska toisen kenkien tai saappaiden nuoleminen on osoitus äärimmäisestä alistumisesta ja häpeästä:)

        Ehkä tuo alistuminen pitää paikkansa. Häpeää en osaa yhdistää kengän pohjien nuolemiseen. No, ehkä en nyt kuitenkaan nuolisi keskellä kaupunkia. En häpeästä, vaan siitä, että joku voisi pahoittaa mielensä seksuaalisen toiminnan näkemisestä julkisella paikalla.
        Sen tosin olen kuullut prostituoiduilta, että monet johtajat käyvät nuolemassa kenkien pohjia. Ehkäpä menestyvä ja vahva työminä vaatii vastapainoksi täydellistä alistumista naisen edessä.


    • Remmipoju

      Kylläpä tuli haikea olo... Ennen suhdetta nykyiseen naiseen - avovaimoon - oli "suhde" amatööriDOMINAan, jonka korkkareita tuli nuoltua. Lankkasinkin ne. Runkkasin mällit kengille ja levitin ne kielellä. Sen kun sais vielä kokee...

    • kieli töissä

      Vaimo kävi kasinolla ja tottakai korkokengissä. Puhdistin pohjat ennen lähtöä ja tietysti myös vaimon palattua illan jälkeen. Hieman eri maku oli illalla pohjissa. Nam. Erityisesti lattiaa armotta tallannut korko maistui ihanalta. Mites muut nuolijat, onko kieli päässyt töihin?

    • namikorot

      Vaimo oli lauantaina lähdössä tuttavan kutsuille ja kiusoittelin häntä, että kyllähän lady sitten pukeutuu asiaankuuluvasti. Vaimo naureskeli ja kuinka ollakaan laittoi lähtiessään korkkarit jalkaan. Siinä se sitten eteisessä pyörähteli ja tarkisti peilistä, että hyvältä näyttää. Käytin tilaisuuden hyväkseni ja laskin heti käden lattialle rouvan korkkarin viereen. Hetken rouva seisoi käteni päällä ja lähti sitten korot kopisten rappukäytävään. Tiesin mikä minua illalla odottaisi ja en joutunut pettymään sillä sain illan viimeiseksi suupalakseni nuolla vaimon korkkarin pohjaa. Ihanalta maistui kielellä tuon Roomasta ostetun italialaisavokkaan pölyinen nahkapohja ja korko.

    • Ehkäjoskusviellä

      Teillä on upeita ymmärtäväisiä vaimoja! :)

    • Voin laukoa mällit rouvien korkkareihin jos tarvetta löytyy.

      Kenkähoitoa rouvalta , varvasaukkoon panemista ... mällit irtoaa miten vaan.

    • Vans-tennarit

      Vast ikään nuolin naispuoleisen ystävän tennareiden pohjat puhtaaksi:) eikä tullut mitään , vastustuskykyhän siitä vaan paranee :) jospa pääsisi korkkareidenkin pohjia nuolemaan joskus :)

    • koronnuolija

      Kyllä taas kelpasi olla korkofani. Rouva nautiskeli illalla keittiön pöydän ääressä jäätölä ja minä makasin pöydän alla jalkatukena. Rouva sattui asettelemaan jalkansa niin, että yletyin päätä kääntelemällä nuolemaan kummankin korkokengän pohjaa. Ihanalta maistuivat kielellä nuo monien katujen, rautatieasemien, metrojen, junien, bussien ja julkisten tilojen lattioiden sileäksi kuluttamat korkkarien pohjat. Samalla kun nuoleskelin ja haistelin pohjia, oli mukavaa muistella, missä nämä kengät olivat astelleet. Joskus pohjiin tarttuu hetkeksi muistoksi jotain siitä illasta, joissa kenkiä on käytetty. Muistan hyvin esimerkiksi yhden iltatilaisuuden, jossa paikalla oli lapsia ja tarjolla muun muassa popkorneja. No lapsethan noita popkorneja tietysti vahingossa pudottelivat lattialle ja monen popkornin onni oli rusentua murusiksi vaimoni korkokengän alla. Kun illalla nuolin pohjat , tuoksuivat ne selvästi popkornilta. No tulihan tuo jäätelö lopulta syödyksi, jolloin rouva nousi seisomaan rintakehäni päälle. Kun 80-kiloinen nainen seisoo rauhassa korkkareillaan rintakehän päällä, tulee melko nopeasti neuvotteluhaluiseksi. Kiitos vaimo. Seuraavaksi nuolen ehkä puhtaaksi ne nilkkurit, joita käytit luokkakokouksessa tai ne piikkarit, joiden ohut metallikanta rusahti syvälle sakastin lattiaan hetkeä ennen ystäväsi vihkiäisiä.

    • kielityöläinen

      Vaimo lähti illalla kaverin kanssa leffaan ja iltaa istumaan. Minä jäin kotiin lastenvahdiksi, mutta sehän oli yhtä juhlaa, sillä tiesin, että vaimon palattua iltariennoista saan taas huuhdella kielellä illan pölyt pois korkokenkien pohjista. Olihan sitä pölyä kertynyt ja nautiskeltavaa riitti. Samoin olivat yllättävän pölyiset ne korkkarit, joilla rouva kopsutteli pojan koulun kevätjuhlassa. Eivät kyllä noita koulujen lattioita liiemmälti siivoile, joten kielellä riitti töitä. Nam.

    • tappokorot

      Kun nuoleskelen puhtaaksi vaimon korkokenkiä tulee usein mieleen, kuinkahan monen muurahaisen tai madon elämä on päättynyt vaimoni astuttua vahingossa korollaan pikkukulkijan päälle. Tilanne on kiihoittava, koska vaimoni ei hyvin eläinrakkaana taatusti astuisi minkään eläimen päälle tarkoituksella, mutta todennäköisesti on tietämättään tallannut kuoliaaksi monia hyönteisiä samalla jutellen mukavia omalle lapselleen tai nautiskellen jalkojaan siirrellen kesäistä jäätelöä. No minun asiani ei ole kysellä vaan nuolla.

    • pikkujouluaika

      Se on hyvät herrat pikkujouluaika kohta kuumimmillaan, joten nyt syytä nuolla rouvien juhlakengät puhtaiksi ennen karkeloita. Itse olen monena iltana "työskennellyt" eräiden vaimon suosikkikorkkareiden pohjien putsauksen parissa. Kenkiä on käytetty paljon ja kielellä on vedeltävä tiukasti pitkin pohjia, jotta niihin pinttynyt lika irtoaa. Toki myös samalla kerättävä kielelle kenkien sisältä monien tuntien käytön jälkeiset suolaiset aromit. Kyllä taas kelpaa...

    • ruiskiss

      Mä taas olen valmistellut vaimon piikkarit pikkujouluihin runkaten mällit niiden sisään..Työntää sitten sinne ihanat nailonjalkansa moneksi tuntia...Kiva katsella kun toiset miehet tanssittaa häntä...Saa kyllä kotona sellaiset panot yöllä...

    • Kielityötä

      Eilen sitten tuli kokeiltua nuolla vaimon ulkokäytössä olevista saappaista pohjia seksin aikana. Oli kyllä yllättävän kova kiihotin.
      Ei tullut maha kipeäksi, eikä muitakaan oireita. En ole aikaisemmin uskaltanut, kun olen pelännyt sairastuvani. Kiva lisäkiihotin. Varmasti uusitaan kokeilu.

    • jouluherkkuja

      Nuollessani korkkareiden pohjia tarttuu kielelle usein selviä makuja vaimon päivän askeleista. Joskus maistuu ruohon maku, joskus vaimo on tallannut tupakan tumpin päälle ja usein tulee kielelle asfaltin maku. Mukava yllätys tuli muutama päivä sitten, kun rouva kotiutui pikkujouluista. Kieli löysi selvästi toisen avokkaan korosta häilähdyksen joulupiparin mausta ja tuoksusta. Ilmeisesti vaimo oli seissyt hetken juhlissa lattialle tipahtaneen piparin päällä ja selvä maku tarttui korkoon. Mainiolta maistui joulupipari näinkin...

    • Kenkäjäätelöä

      Olisi ihan jännä kokeilla nuolla oikein lumiset nahkasaappaiden karkeat pohjat puhtaiksi. Ulkoa sisään tultaessa lumi sulaa liian nopeasti. Pitänee siis kokeilla ulkona.

      • luminilkkurit

        Juu tuo lumen nuoleminen talvikengistä on herkkua. Olen päässyt muutamia kertoja vaimon jalkatueksi niin, että lumiset korkonilkkurit on painaneet rintakehää ja naamaa. Siinä lumi sulaa ja valuu hiljakseen rinnalle samalla kun kieli toivottavasti ylettyy lipomaan sulamatonta lunta kenkien pohjista. Täytyykin tästä mennä putsaamaan rouvan nilkkurit valmiiksi viikonlopun tyttöjen iltaan.


      • Märätpohjat
        luminilkkurit kirjoitti:

        Juu tuo lumen nuoleminen talvikengistä on herkkua. Olen päässyt muutamia kertoja vaimon jalkatueksi niin, että lumiset korkonilkkurit on painaneet rintakehää ja naamaa. Siinä lumi sulaa ja valuu hiljakseen rinnalle samalla kun kieli toivottavasti ylettyy lipomaan sulamatonta lunta kenkien pohjista. Täytyykin tästä mennä putsaamaan rouvan nilkkurit valmiiksi viikonlopun tyttöjen iltaan.

        Ite olen nuollut vaimon maihareiden pohjista lumia. Sulaa kyllä nopeasti, mutta aluksi saa nuolla luntakin.


    • nilkkurit

      Meillä olohuoneessa korkkareiden nuolemiseen mainiosti sopiva keinutuoli. Pujottauduin tuolin alle ja vaimo istahti tuoliin heilauttaen rennosti naamalleni päivän katupölyä keränneet nilkkurit. Siinä oli rouvan näppärää keinutella, kun oli riittävän korkea jalkatuki ja nuolija oli taas taivaassa.

    • 8877667554

      nuolen avokin kengänpohjat aina kun tulee ulkoa. ei ole ollut mitään vatsavaivoja tms.

      • Kokeiluhalukas

        Millainen oli suhtautuminen, kun ensimmäisen kerran ehdotit kengänpohjien nuolemista?


    • pölypohjat

      Viikonloppuna olimme kesäjuhlissa ja vaimolla jalassa piikkikorkoiset avokkaat, joiden metallikannat näyttivät voimansa pihapiirin nurmikkoon ja juhlapaikan puisiin terasseihin ja portaisiin. Huomasin , miten korko meni läpi eteisen ovimatosta, vaimon kävellessä huolettomasti sen yli. Olen putsaillut kielelläni jo parina päivänä noiden kenkien pohjia ja runsaasti löytyy ihanista pohjista askeleiden alla rusentuneen ruohon ja lehtien makua. Kielellä vielä paljon tekemistä, ennen kun pölyt on kokonaan putsattu. Välillä voi nautiskella kenkien sisäpuolelta maukkaat suolaiset jalkojen aromit. Nautitaan kesäisistä mauista...

    • Ritari83

      Mä tönäsin vahingossa yökerhossa naista jonka siideriä sitten roiskahti vähän maahan, pyysin anteeksi ja kysyin voinko hyvittää asian jotenkin, johon nainen sanoi että: kyllä suutele mun korkkareita. BINGO! no polvistuin sitten ritarillisesti ja otin naisen nilkasta kiinni ja nostin korkkaria ja suutelin kolme kertaa sitä, kylläpä oli nainen ja hänen kaverinsa hämmentyneen näköisiä. Olisipa tiennyt millainen nautinto kyseinen asia minulle on! Kiitin viellä asiasta. Ja ei tämä ei ollut mikään minun fantasiakertomukseni vaan aivan tositarina, mun kaverikin seurasi toimintaani huvittuneena vierestä. Ah, hitto kun ei tullut siinä sitten enempää tehtyä tuttavuutta kyseisen ladyn kanssa, kiitin vain jatkoin iltaani :-)

      • pölypohjat

        Minkälaiset korkkarit?


      • pölytpohjista

        Pölypohja,millaiset vaimosi metallikorkoiset on? Onko niissä ohut metallinen piikkikorko? upposiko syvälle nurmikolla entäss huomasiko vaimosi koron menevän matosta läpi?


      • pölypohja
        pölytpohjista kirjoitti:

        Pölypohja,millaiset vaimosi metallikorkoiset on? Onko niissä ohut metallinen piikkikorko? upposiko syvälle nurmikolla entäss huomasiko vaimosi koron menevän matosta läpi?

        Korko ei ole metallia, mutta on metallinen kantalappu. Todennäköisesti huomas, kun uppos nurmikkoon ja koko koron mitalta se sinne nurmikkoon painui. Puhjenneen ovimaton huomas varmasti, koska matto takertui korkoon ja nousi sen mukana ylös... Vaimo joutui pysähtymään ja irrottamaan maton korosta. Nämä piikkarit on yli kymmenen vuotta vanhat ja ne maistuu ihanan käytetyiltä.


      • pölytpohjista

        Varmasti on kivat aromit vaikka oletkin nuoleskellut niitä ja varmaan ahkeraan ;)..Mulla kova fetissi tuo koron uppoominen,se lempi puuhaa seurata juhlissa yms. tilaisuuksissa.Tänä kesänä oli rippikirkossa kivaa katseltavaa...
        Tietääkö vaimosi "harrastuksestasi" hänen kenkien kanssa puuhailusta?


      • pölypohjat
        pölytpohjista kirjoitti:

        Varmasti on kivat aromit vaikka oletkin nuoleskellut niitä ja varmaan ahkeraan ;)..Mulla kova fetissi tuo koron uppoominen,se lempi puuhaa seurata juhlissa yms. tilaisuuksissa.Tänä kesänä oli rippikirkossa kivaa katseltavaa...
        Tietääkö vaimosi "harrastuksestasi" hänen kenkien kanssa puuhailusta?

        Kyllä vain vaimo tietää mieltymyksestäni korkokenkiin ja taidan olla todella onnekkaassa asemassa, koska hän toteuttaa mieli hyvin korkkaritoiveitani. Monenmoista olen saanut kokea: tallomista, kenkien nuolemista ja esineiden sekä ruoan murskaamista. Kiihottavaa on laittaa vaimon reitille esine, jonka ei oikeasti haluaisi rikkoutuvan. Muutama päivä sitten hain kaapista harvinaisen Elvis-levyn, jonka olen ostanut teini-ikäisenä. Laskin levyn lattialle piikkareissa tiskailleen vaimoni lähelle. Kiihottavaa oli seurata, kuinka kauan korot armahtavat teini-iän suosikkilevyn. Muutaman minuutin siinä korot sujahtelivat kotelon molemmille puolille, kunnes vaimo astui oikean jalan metallikannan koko painolla kotelon päälle ja sirpaleita lennähti koron alta. Elvis elää... Piikkikorot eivät aina ole se juttu. Järisyttäviä kokemuksia saa myös paksummilla koroilla. Näin kävi vaimon paistellessa lättyjä jalassaan tukevakorkoiset avokkaat. Luotin, että kestän tuollaiset paksut korot ja asetuin vatsalleni työntäen kädet lattialle vaimon korkkareiden taakse. Ehdin jo odotteluun pitkästyä, kunnes toinen korko tallasi alleen oikean käden pikkusormen. Ehkä olisin kestänyt, jos rouva olisi seissyt paikallaan, mutta hänpä alkoi keinahdella korolla niin, että koron reunat rusensivat sormen niveltä. Armoa oli pyydettävä. Samat avokkaat lähdössä ens viikonlopun kylpyläreissulle, mutta hieman vielä pohjien puhtaus varmistettava. Kehoitan kaikkia korkofaneja kertomaan rohkeasti toiveista vaimoille. kyllä ne suostuu, kun etenee hitaasti ja tarjoaa vastapalveluksia...


    • Jos ei ole vaimoa, jonka korkkareita voi nuolla, niin täytyy etsiä muualta ;)

    • sokerikuorrutusta

      maistellessani jouluna kuorrutettuja pipareita tuli mieleen, että taidanpa tehdä hieman tuota valkuaisesta ja tomusokerista valmistettavaa kovettuvaa kuorrutusta ja sivellä sitä vaimon avokkaiden pohjiin. Kun vaimo on päivän avokkailla kopistellut, mielenkiintoista maistella, mitä on pohjissa jäljellä.

      Muutama päivä sitten vaimo pohti kahdet korkkarit kädessäänn, kummat laittaa jalkaan seuraavan päivän bileisiin. Se laittoi kokeeksi jalkaan korkkarin kummastakin parista ja alkoi täyttää astianpesukonetta. Päätin, että valinta ratkaistaan niin, että lasken kädet lattialle ja se korkkari, joka tallaa ensin sormilleni valitaan. Minuutin päästä valinta oli selvä ja vasemman käden nimetön sormi sai kyytiä.

    • Anonyymi

      Viimeaikoina tullut nuolluksi taas muutaman kerran oikein kiihottavia käytön jälkiä korkkareista. Taannoin nuolin avokkaiden pohjista ruoan jämät, jotka niihin oli tarttunu ravintolan lattiasta. Viime viikonloppuna vaimo kulki tuttavapariskunnan kuraisen pihan poikki, johon korot upposivat. Kotiin tultuamme työnsin kuraan uponneen koron suuhun ja nuoleskelin puhtaaksi nurmikolta tuoksuneet pohjat. Hiljattain menin makaamaan kylppärin lattialle ja vaimo astui pyynnöstäni seisomaan korkkareissa rintakehäni päälle ja pesi siinä seisten rauhassa hampaansa. Parisen minuuttia seistyään astahti pois.

      • Anonyymi

        Aah..sellaiset kurakorot on herkulliset..millaiset ne oli ja upposiko kokonaan kuraan?
        Tekikö hän sen tahallaan sulle jotta saisit nuolla ne puhtaiksi?


      • Anonyymi

        Unohditko kokonaan, mikä mahtoikaan olla aihe. Sitä ne vuodet tekevät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aah..sellaiset kurakorot on herkulliset..millaiset ne oli ja upposiko kokonaan kuraan?
        Tekikö hän sen tahallaan sulle jotta saisit nuolla ne puhtaiksi?

        Kyseessä avokkaat noin 7 cm korolla. Ei tehny tahallaan, itse asiassa harmitteli, että kengät likaantu, eikä enää kehdannu pitää niitä sillä kerralla sisällä. Tähän kertaan liittyy vielä pieni tallomisepisodikin. Kun vaimo tälläytyi ennen kylään lähtöä kopistellen korkkareillaan peilin edessä, hiippailin lähelle ja laskin kädet odottamaan koron polkaisua. Vaimo ärähti, että oon sen tiellä. En lähteny pois ja lady hermostu polkaisten napakasti vasemmalla korolla sormelle. Nyt vetäydyin vessaan tyytyväisenä purkamaan painetta ja tutkailemaan pientä palkeenkieltä sormessa kuunnellen samalla korkojen kopsahtelua peilin edestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyseessä avokkaat noin 7 cm korolla. Ei tehny tahallaan, itse asiassa harmitteli, että kengät likaantu, eikä enää kehdannu pitää niitä sillä kerralla sisällä. Tähän kertaan liittyy vielä pieni tallomisepisodikin. Kun vaimo tälläytyi ennen kylään lähtöä kopistellen korkkareillaan peilin edessä, hiippailin lähelle ja laskin kädet odottamaan koron polkaisua. Vaimo ärähti, että oon sen tiellä. En lähteny pois ja lady hermostu polkaisten napakasti vasemmalla korolla sormelle. Nyt vetäydyin vessaan tyytyväisenä purkamaan painetta ja tutkailemaan pientä palkeenkieltä sormessa kuunnellen samalla korkojen kopsahtelua peilin edestä.

        Menikö niistä vaan korot ja pohjat kuraan? Oliko vaimosi mukana puhdistuksessa tarjoillen korkojaan?
        Mulle tuollanen likaantuminen on SE juttu...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menikö niistä vaan korot ja pohjat kuraan? Oliko vaimosi mukana puhdistuksessa tarjoillen korkojaan?
        Mulle tuollanen likaantuminen on SE juttu...

        Kurassa eniten korot, mutta toki pohjissakin likaa, vaikka enimmät kurat lähti pohjista kotimatkalla. Seksyä myös se, että kotiin tullessaan se paineli niillä kurakorkkareilla suoraan keittiöön etsimään jotain tietäen hyvin, että minä meillä aina imuroin... Ei tarjonnu korkkareitaan nuoltavaksi itse.


    • Anonyymi

      Tätä kun luin niin alkoi hitosti panettaan.
      Kävin hakemassa emännän teräspiikkikorkoiset kengät.
      Työntsin noi 4cm korkoa sisään virtsaputkeen. Uuh.

    • Korkkarista nuolen sisäpohjaa kun toista nussin varvasaukkoon. Sitten katson punaisena sykkivää terskaa kun spermat ruiskuaa korkkariin.

    • Anonyymi

      Vaikka saan usein nuolla oman vaimon korkkareita, on myös joskus ihanan syntistä maistella vieraiden naisten askeleita. Hiljattain vaimon kaveri käväisi kylässä ja toi mukanaan kassillisen käytettyjä kenkiä ja kehoitti vaimoa valitsemaan haluamansa. Parit korkkarit rouva bongasi ja minä ne sitten illalla putsasin. Joskus käy myös niin päin, että vaimo lainaa omia kenkiään, jotka minä olen pitänyt puhtaina tai, joilla on minua tallottu. Huvittuneena seurasin hiljattain, kuinka vaimon kummityttö kopisteli juhlissa kummitädin lainakorkkareilla. Ei tienny, kuka oli aiemmin niidenkin juhlakenkien korkojen alla maannu.

      • Olispa kummityttö kopsutellu korkkareissa joissa on kuivuneet spermat.


    • Anonyymi

      Vaimo kävi hiljattain teatterissa ja musiikkitalon konsertissa jaloissaan paljon käytössä olleet korkonilkkurit. Käsittämättömän kiihottavaa oli päästä nuolemaan vaimon jaloissa olevien lämpimien nilkkureiden pohjista noiden reissujen makuja ja pölyjä. Rouva tulee kohta leffasta ja uskoisin pääseväni taas jalkatueksi. Ens viikon viiskymppisille vaimon valkkaamat korkkaritkin vielä syytä puhdistaa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      433
      3130
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2512
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      370
      2359
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe