PAKKOtyö LAITONTA!

Oikeuteen

Pakkotyö on kielletty sekä perustuslaissa (7§ ja 18§) että kansainvälisissä, Suomen allekirjoittamissa ihmisoikeussopimuksissa.

Pakollinen työ tarkoittamaan kaikkea työtä ja palvelusta, jota jonkin rangaistuksen uhalla vaaditaan joltakin henkilöltä ja johon tämä ei ole vapaaehtoisesti tarjoutunut.

Päivärahan maksamisen lopettaminen tai toimeentulotuen leikkaaminen voidaan katsoa rangaistuksen uhaksi.

Nuo lait ja sopimukset ovat ristiriidassa niiden lakien kanssa, joissa on säädetty ns. aktiivisesta työllisyyspolitiikasta ja olisikin mielenkiintoista nähdä, mitkä lait ovat päteviä riippumattoman oikeusistuimen mielestä?

Tottakai jos joku välttämättä haluaa mennä pakko-orjahommiin niin siitä vaan ihan vapaasti, muttei ne kansainvälisten lakien mukaan saa pakottaa ketään menemään.

Jos työkkärin ämmille sanoo suoraan EI en halua mennä pakkohommiin, niin silloin kyse on lainvastaisesta pakkotyöstä joka ON KIELLETTYÄ!

Tottakai ne voi houkutella työpajalle sillä että siitä HYÖTYY ja siitä MAKSETAAN LISÄÄ, muttei niillä ole oikeutta pakottaa ottamalla se vähäinenkin tuki pois mitä nyt saa?!

Eli kannattaa ehdottomasti kirjallisesti ja todistetusti KIELTÄYTYÄ ja sanoa suoraan että kyseessä on sellainen homma johon EI ole VAPAAEHTOISESTI tarjoutunut. Niin sitten siinä vaiheessa kun ne UHKAAVAT rangaistuksella eli karenssilla eli perustoimeen tulon menettämisellä, voitte tehdä niistä RIKOSILMOITUKSEN?!

29

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sama edessä

      Minulla on aktivointisuunnitelma pian edessä ja aijon kieltäytyä systemaattisesti orjatöistä. Vaadin että aktivointisuunnitelmaan kirjataan kohta:

      "Asiakas ei koe tilanteessaan kuntouttavaa työtoimintaa tilanteessaan tapeellisena ja haluasi kieltäytyä tästä. Kieltäytyä hän kuitenkaan ei kuulemma voi joten hän menee vasten tahtoaan kuntouttavaan toimintaan jotta ei saa karenssia."

      Lisäksi nauhoitan koko aktivointisuunnitelman. Tietenkin kysyn onko minun pakko osallistua kuntouttavaan työtoimintaan. Joka tapauksessa lähetän päätöksestä valituksen Te-toimistoo, kunnan sosiaaliasiamiehelle ja eduskunnan oikeusasiamiehelle. Lisäksi lähetän valituksen myös Sosiaalitoimistoon. Todennäköisesti joudun tekemään valituksen myös hallinto-oikeuteen yhdessä sosiaaliasiamiehen kanssa.

      Pakkohan minun on saada tämä kohta pistää suunnitelmaan kun lain mukaan se pitää yhdessä laatia. Yhdessä laatiminen ei ole takuulla sitä että minulle kirjoitetaan aktivointisuunnitelma ja pakotetaan sitten allekirjoittamaan se silmät kiinni karenssilla uhaten. Saa nähdä miten käy.

      • Anonyymi

        Onhan se nyt melkoisen tolkutonta vaatia ihmistä johonkin toimiin vastoin hänen tahtoaan ,siitä syytä että hän on työtön. Työtön on työttömyyden uhri, eikä heitä pidä siitä rankaiseman.

        Työttömyys ei ole myöskään syy tai veruke joka oikeuttaa toisen ihmisen työpanoksen anastamiseen alle yleisen asiotason, saatika syy ohittaa markkinatalous jossa työn hinta määritellään. Mikäli niin toimitaan on sellainen toimitapana toisen ihmisen riistämistä.


    • 6 + 16

      Niin Suomen hallitus on ottanut sen kannan että koska olemme valtiona joskus epähuomiossa allekirjoittaneet jonkun kansainvälisen sopimuksen jossa orjuus jostain syystä kielletään, niin Suomessa orja on orja vain jos häntä tituleerataan orjaksi.

      Mutta jos orjaa tituleerataan vaikkapa jostain määrittämättömästä kohden jotakin määrittämätöntä kuntoutujaksi tai sitten vaikka harjoittelijaksi tai joksikin muuksi kukkakedon raikkaaksi titteliksi niin orja ei silloin ole orja.

      Ja kun orja ei ole orja vaan kuntoutuja tai harjoittelija tai... niin silloin mitään aihetta orjilla eikun siis kuntoutujilla tai harjoittelijoilla tai ... ei ole urputtaa aiheesta.

      • Anonyymi

        Olkoonpa nimike ikä tahansa ,mutta kun lähdetään rajoittaamaan ihmisen vapaata valinta oikeutta ja taustalla käytetään uhkana viimesijaisen toimeentulonmenettämistä, käytetään ihmisen alisteista asemaa vääjäämättä hyväksi ja tällöin on kyse pakottamisesta ,jolloin myös yhtäläillä väistämättä syyllistytään ihmisoikeusrikokseen puuttumalla ihmisen itsemääräämisoikeuteen uhkaamalla toimeentulon viemisellä.


    • VÄÄRÄT tuomiot!

      Kyselyyn vastanneista hallintotuomareista yli 70 % sanoo, että lakimiesten ammattitaito on ollut usein riittämätön kansalaisten toimeentuloturva-asioissa!!!

      Lähes jokainen Yle Uutisten kyselyyn vastannut tuomari sanoo, että oikeudessa juttuja hoitavien lakimiesten ammattitaito ei ole riittänyt jutun ajamiseen.

      Kun 98% tuomareista on sitä mieltä ettei tuomioistuimissa juttuja hoitavien lakimiesten ammattitaito EI ole ollut riittävä jutun hoitamiseen, niin kuinkahan moni on siitä syystä HÄVINNYT juttunsa, vaikka todellisuudessa olisi oikeutettu korvauksiin?

      Yli puolet kyselyyn vastanneista tuomareista katsoo, että lakimiesten puutteellinen ammattitaito on johtanut vääriin tuomioihin.

      Tuomarit tunnustavat että "joskus tuomitaan prosessuaalisen totuuden mukaan, eikä todellisen totuuden mukaan!"

      Tuomareiden mukaan väärät tuomiot johtuvat siitä, että tuomioistuin ei saa ottaa huomioon muita asioita kuin ne, joihin lakimiehet ovat oikeudenkäynnissä vedonneet.

      Jos jollain on ollut typerä asianajaja, joka EI ole ymmärtänyt vedota johonkin seikkaan joka olisi muuttanut tuomion toiseksi, vääriä tuomiota ei tulisi niin paljoa.

      Asianajajaliiton puheenjohtaja on huolestunut kun noin iso osa tuomarikunnasta jo tuomiota kirjoittaessaan tietää, että tuomio on väärä ja silti antaa sen väärän tuomion tieten tahtoen?!!

    • ei ketään pakoteta

      Otappas ny uudestaa selvää mitä se pakkotyö oikeasti tarkoittaa. Täällä ei ketään pakoteta töihin. Ihan vapaasti saat syrjäytyä. Älä oleta, että yhteiskunnan tehtävä on kustantaa sinun syrjäytymisesi vaan syrjäydy omilla rahoillasi.

      • 167-176

        Syrjäytymisen estäminen pakkotyötä teettämällä on sama kun bensaa kaataisi tuleen, sen vaikutukset ovat syrjätymistä lisääviä eli päinvastaisia kun tuolla touhulla kerrotaan tarkoitettavan. Oikeaa tarkoitusta ei enää juuri peitellä ja se on ilmaisen työvoiman saanti varastamalla työttömien työpanos, ja veromaksajat maksaa joka tapuksessa tuonkin "lystin".


    • Kurssi, ole hyvä!

      Kuntouttava työtoiminta: laki sanoo, että työkykyinen ei ole kuntoutuksen tarpeessa. Siis vaikka olet työtön, et ole työkyvytön.

      Työkokeiluun mennään normaalisti haastattelulla. Jos tekijä ei sovi työhön, jonka työkkäri tarjoaa, yritys ei valitse sitä. Ei tule mitään karensseja. Vielä paremmin orjatyöstä välttyy, kun hokee joka kerta työkkärin kanssa asioidessa, että "Vaadin TES-palkkaa, vaadinko liikaa?". Viimeksi sanoin noin ja kehoitin katselemaan perustuslain pykäliä: jokaisella on oikeus valita alansa, jokaisella on oikeus tienata VALITSEMALLAAN työllä ja jos sitä ei ole, ON OIKEUS SOSIAALITURVAAN. Lisäksi orjatyö on laissa kielletty ja tämän päälle vielä sekin, että eriarvoinen kohtelu on laitonta. Et siis voi maksaa saman duunin osaajalle enemmän palkkaa kun toiselle, näin ollen orjatyö"palkka" on laitonta.

      Siis nauttikaa työttömyydestänne ja vaatikaa niitä oikeuksia. TES tai ei mitään! Pitäähän sitä jäädä jotain käteenkin vai millä työtä pitää tehdä? Ruokaan menee rahaa, mistä vaatteet, mistä uudet kengät? Mistä rahaa bussilippuihin? Työstä pitää jäädä jotain hyötyä, joten mihinkään orjatyöhön ei kannata mennä ja tästä kannattaa myös virkailijalle puhua. Menisikö se itse töihinsä työttömyysturvalla?

      Olen jo viidettä vuotta työtön, mutta minä osaankin vaatia oikeutta. Onnea kaikille virkailijakoneistoa varten ja nauttikaa ajastanne haluamallanne tavalle.

      Terveisin Kurssi, ole hyvä!

    • Vapaa valinta....

      Täällä taas yhteiskunnan loiset kirjoittelevat.

      Ja pakkotyötä ei Suomessa ole. Jokainen voi ihan vapaasti kieltäytyä aktivoinneista. Täysin oma valinta.

      Tietysti silloin ei saa sitä muiden kustantamaa korvausta, mutta valinta on ihan vapaa.

      • PAKKOTYÖTÄ!

        > Pakollinen työ tarkoittamaan kaikkea työtä ja palvelusta, jota jonkin rangaistuksen uhalla vaaditaan joltakin henkilöltä ja johon tämä ei ole vapaaehtoisesti tarjoutunut.

        Päivärahan maksamisen lopettaminen tai toimeentulotuen leikkaaminen voidaan katsoa rangaistuksen uhaksi.<

        Lueppas toi tarpeeksi monta kertaa jotta ymmärrät mitä siinä sanotaan.

        Pakkotyö on sellaista mitä RANGAISTUKSEN uhalla vaaditaan tekemään!

        Kun MoPan työkkärin, Kelan ja sossun ämmät koittavat kiristää menemään orjatyöpajalle ja kieltäydyt siitä jonka jälkeen ne sanoo että "jollet mene niin menetät työttömyysturvasi ja sinun tulee tulla toimeen 280 eurolla kuussa." (paitsi että jos sinulla on vähänkään omaisuutta et saa mistään senttiäkään ennen kuin olet myynyt kaiken ja elänyt sillä vuosia.)

        Se että menettää perustoimeentulonsa, on RANGAISTUS!

        Ja kun perustoimeentulonsa uhalla vaaditaan menemään orjaks jollekin joka sinun työlläsi tienaa, kyseessä on kansainvälisten sopimuksen pakkotyömääritelmän mukainen PAKKOTYÖ!!!


      • Älä naurata.....
        PAKKOTYÖTÄ! kirjoitti:

        > Pakollinen työ tarkoittamaan kaikkea työtä ja palvelusta, jota jonkin rangaistuksen uhalla vaaditaan joltakin henkilöltä ja johon tämä ei ole vapaaehtoisesti tarjoutunut.

        Päivärahan maksamisen lopettaminen tai toimeentulotuen leikkaaminen voidaan katsoa rangaistuksen uhaksi.<

        Lueppas toi tarpeeksi monta kertaa jotta ymmärrät mitä siinä sanotaan.

        Pakkotyö on sellaista mitä RANGAISTUKSEN uhalla vaaditaan tekemään!

        Kun MoPan työkkärin, Kelan ja sossun ämmät koittavat kiristää menemään orjatyöpajalle ja kieltäydyt siitä jonka jälkeen ne sanoo että "jollet mene niin menetät työttömyysturvasi ja sinun tulee tulla toimeen 280 eurolla kuussa." (paitsi että jos sinulla on vähänkään omaisuutta et saa mistään senttiäkään ennen kuin olet myynyt kaiken ja elänyt sillä vuosia.)

        Se että menettää perustoimeentulonsa, on RANGAISTUS!

        Ja kun perustoimeentulonsa uhalla vaaditaan menemään orjaks jollekin joka sinun työlläsi tienaa, kyseessä on kansainvälisten sopimuksen pakkotyömääritelmän mukainen PAKKOTYÖ!!!

        Älä viitsi naurattaa.

        Jos sinut halutaan elämän syrjään kiinni, vaikka siten, että olet jossain harjoittelemassa tai opiskelemassa, niin eihän se ole mitään pakkotyötä, vaan auttamista.

        Jos se ei sinua kiinnosta, niin omapahan on valintasi.

        Ei kukaan halua sinulle ilmaista rahaa jakaa, vaan rahan eteen pitää jotain tehdä, niin kuin kaikkien pitää.


      • Anonyymi

        "Tietysti silloin ei saa sitä muiden kustantamaa korvausta, mutta valinta on ihan vapaa."

        "sitä" korvausta?

        Kyllä sosiaaliturva kuuluu maksettavaksi, edelleen, riippumatta siitä mitä työvoimapoliittisesti kontrolloitavalle "ensisijaiselle" työttömyysturvalle tehdään.

        Voihan se olla niin että eturyhmät saa kohta pitää työvoimapoliittiset lausuntonsa ja korvauksensa, kun kansaa alkaa siirtymään joukoittain viimesijaisen sosiaaliturvan varaan. Kuvastaa vain sitä, kuinka epäonnistunut koko systeemi on, kun vapaaehtoista sopimista työstä ja työehdoista ei saada aikaan.

        Sosiaaliturva on olemassa juuri siksi, että se takaa kansalle elinmahdollisuudet siinäkin tilanteessa, jos ay-liike ja elinkeinoelämä omilla toimillaan ajaa vain omia asioitaan ja tekee käytännössä vahingot muille ajamalla investoinnit ja työpaikat alas.

        Ay-liike ja elinkeinoelämä sopii ja tehostaa toimensa vain saadakseen itselleen ja omille joukoilleen ylisuuret palkat ja ylisuuret osingot. Muu vahinko siirretään sitten työttömille kun markkinoilta puuttuu kysyntä.


    • reilusuomi

      Osaatko mainita korkeimman lain tai sopimuksen, joka säätelee työttömillä teetettävää palkatonta työtä Suomessa?
      a) Työttömyysturvalaki antaa siihen mahdollisuuden, varsinkin, kun otamme huomioon lisäasetukset ja toimistomme vakiintuneet käytännöt.
      b) Suomen perustuslaki kieltää pakkotyön, mutta emmehän me käytä väkivaltaa; työtön on vapaa valitsemaan, ottaako hän karenssia vai meneekö ilmaistyöhön.
      c) Euroopan ihmisoikeussopimus kieltää pakkotyön, mutta sallii pakkotyön, joka kuuluu kansalaisvelvollisuuksiin, ja työttömän velvollisuus on tehdä työtä tukensa eteen.
      d) YK:n ihmisoikeuksien julistus kieltää orjatyön, mutta Suomessahan ei pidetä orjia; työttömäthän saavat työttömyystukea ja kulukorvausta ja sitä vastaan on tehtävä työtä.
      e) En osaa kommentoida.

    • näinsevaao

      Työnteko on ollut ihmiselle pakollista maailman alusta alkaen, jos on halunnut hengissä pysyä.

      On sikamaista ajatella, että työ kuuluu vain muille, ei itselle. Millä v*tun oikeudella joku odottaa muiden ruokkivan hänet ihan vastikkeetta?

      Vaihtoehtoja on kaksi: teet töitä elääksesi tai vaihtoehtoisesti et tee töitä ja olet ilman ruokaa. Tämä on elämän laki.

    • se

      "Päivärahan maksamisen lopettaminen tai toimeentulotuen leikkaaminen voidaan katsoa rangaistuksen uhaksi."

      Tämä on sinun mielipiteesi, ei lain kanta. Tiedät, mitkä ovat vaihtoehdot, ja niistä voit valita vapaasti. Valintasi seuraukset kannat itse. Se on sama kaikille.

      Et voi vaatia minua ja muita työtä tekeviä elättämään sinut, joka et vain satu haluamaan tehdä mitään itse itsesi eteen.

    • Anonyymi

      pakkotyön määritelmä wikissä on "pakkotyö tarkoittaa työtä tai palvelusta, johon ihminen pakotetaan rangaistuksen uhalla vasten tahtoaan".

      sitten on ne ilot ja eu pykälät jotka sanoo "pakkotyöllä ei tarkoiteta sellaista työtä tai palvelusta, joka kuuluu yleisiin kansalaisvelvollisuuksiin"

      Eli, pakkotyö voidaan kiertää "yleisellä kansalais velvollisuudella" :D

      • Anonyymi

        Ei ole kyse kansalaisvelvollisuudesta.

        Kyse on pikemminkin "palvelusta", eli jos sinä teet työtä ilman palkkaa rangaistuksen uhalla, sinua "palvellaan" yhteiskunnan taholta.

        Saksassa sanoivat että "työ tekee vapaaksi".

        Kyse on semantiikasta, eli siitä miten sanojen tarkoituksia vääristellään.

        Niin, ja työkään ei siis enää ole työtä, vaan se että teet työtoimintaa, työkokeilua, työharjoittelua, työhöntutustumista, työjotain, työsitätaitätä, ne eivät ole siis työtä, vaan ne ovat palvelua ja sinun auttamista.

        Vaikea edes haastaa lain näkökulmasta asiaa, koska ensin pitäisi putsata tuo valheellinen semantiikka pois. Jos tuomioistuimessakaan ei nähdä eroa palvelun ja pakkotyön välillä, on jo aika vaikea tilanne.


      • Anonyymi

        Ei voi nuo on tarkoin määritelty ennalta .Niihin kuuluu sellaiset asiat kuin esim asepelvelus. Työttömyyttä ei lueta syyksi ,eikä ole tarpeeksi painava syy työn teettämiseen. Jo lähtökohtaisesti ,lähtökohdat on tuohon ritiriitaiset. Suomessa kun on kansalaisillakin joitain perusoikeuksia kuten esim.

        4.2.2 Oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen (7 §)

        Perustuslain 7 § sisältää säännöksen oikeudesta elämään samoin kuin säännökset oikeudesta henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen (1 momentti), kuolemanrangaistuksen, kidutuksen ja muun ihmisarvoa loukkaavan kohtelun kiellon (2 momentti) sekä säännökset suojasta laitonta ja mielivaltaista vapaudenriistoa vastaan samoin kuin oikeusturvasta vapaudenmenetyksen yhteydessä (3 momentti).

        Henkilökohtainen vapaus
        Henkilökohtainen vapaus on luonteeltaan yleisperusoikeus, jolla suojataan ihmisen fyysisen vapauden ohella myös hänen tahdonvapauttaan ja itsemääräämisoikeuttaan.

        lähde:

        http://lainkirjoittaja.finlex.fi/4-perusoikeudet/4-2/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kyse kansalaisvelvollisuudesta.

        Kyse on pikemminkin "palvelusta", eli jos sinä teet työtä ilman palkkaa rangaistuksen uhalla, sinua "palvellaan" yhteiskunnan taholta.

        Saksassa sanoivat että "työ tekee vapaaksi".

        Kyse on semantiikasta, eli siitä miten sanojen tarkoituksia vääristellään.

        Niin, ja työkään ei siis enää ole työtä, vaan se että teet työtoimintaa, työkokeilua, työharjoittelua, työhöntutustumista, työjotain, työsitätaitätä, ne eivät ole siis työtä, vaan ne ovat palvelua ja sinun auttamista.

        Vaikea edes haastaa lain näkökulmasta asiaa, koska ensin pitäisi putsata tuo valheellinen semantiikka pois. Jos tuomioistuimessakaan ei nähdä eroa palvelun ja pakkotyön välillä, on jo aika vaikea tilanne.

        Itse olen sen kokoinen kaveri ettei minua pelota että jos minut pakotetaan ilmaiseksi töihin (työharjoitteluun) (kuntouttavaan työtoimintaan) 9e/päivä olen sen kokoinen kaveri ettei minua hikipajan ohjaajan uhittelut ja poliisilla soittamiset pelota, voin sanoa ihan suoraan että anna mennä soita se poliisi tänne jos se elämääsi helpottaa osaan kyllä laittaa poliisipartiolle kampohin niin että tarvitsevat sitten myös tukipartion paikalle tuekseen ennenkuin rauhoitun edes :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olen sen kokoinen kaveri ettei minua pelota että jos minut pakotetaan ilmaiseksi töihin (työharjoitteluun) (kuntouttavaan työtoimintaan) 9e/päivä olen sen kokoinen kaveri ettei minua hikipajan ohjaajan uhittelut ja poliisilla soittamiset pelota, voin sanoa ihan suoraan että anna mennä soita se poliisi tänne jos se elämääsi helpottaa osaan kyllä laittaa poliisipartiolle kampohin niin että tarvitsevat sitten myös tukipartion paikalle tuekseen ennenkuin rauhoitun edes :)

        Miksi mennä KuTyyn alun alkaenkaan.

        Oma valintahan se on. Se on sosiaalipalvelua, ja jos sosiaalipalvelulle ei ole perusteet kunnossa, sitten vain toteamaan että asia on näin, ja jos tulee riitaa ja karensseja, sitten valittamaan.

        Ei kannata esittää mitään uhkailuja, tulee vain uusia ongelmia. Kun ei asiasta yhteisymmärrystä synny, voi aivan hyvin suhtautua juttuun varsin passiivisesti.

        Kaikenlaiseen te-hallinnon kiusantekoon ja karensseihin toki aina varauduttava.


    • Anonyymi

      Olisihan se melkoista jos oikeuslaitoksessa voisi työvoimaviranomainen jakaa tuomioistuimen alla olevia rangaistuksia työttömille. Meinaan pakkotyöhön määrääminen on vankein rangaistusmuoto ja tuomioistuimen alainen toimi.

      Jahka sitten tuollaisesta kieltäytyessään menettäisi viimesijaisen toimeentulomahdollisuutensa se olisi suoranaista perutuslain rikkomista, eikä ainoastaan sitä vaan ihmisoikeus rikos. Tuollaisesta tulee tekijälle suoranainen korvausvelvollisuus toimista ,joten toimina tuollaiset toimet olisivat oikeusvaltion ,sekä ihmisoikeuksien vastaisia toimia .

    • Anonyymi

      Niin ja työtön ei ole vankilatuomiota suorittava vanki, jonka olisi velvollisuus tehdä kuukausi kuukauden perään tai vuosi vuoden perään yleishyödyllistä tai jotakin yritystä kannattavaa toimintaa!

      On rikos rinnastaa työtön vangiksi, jonka pitää suorittaa työllään velka. Jos menet, johonkin työkeskukseen, niin vaikka 10 e tunti palkkaa ja sitten, jos jää vielä työttömyyttä, niin haet osa-aika työttömyyskorvausta?

      JOku nyt hyötyy työttömän tekemästä työstä.

      • Anonyymi

        Yhdyskuntapalvelua vakavistakin rikoksista tuomitaan vain korkeintaan joitain satoja tunteja. Sen sijaan työttömydestä tuomio on jopa vuosia pakkotyötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhdyskuntapalvelua vakavistakin rikoksista tuomitaan vain korkeintaan joitain satoja tunteja. Sen sijaan työttömydestä tuomio on jopa vuosia pakkotyötä.

        Paljon puhuvat kauniilla sanoilla yhteenkuuluvaisuudesta, mutta ei tuo työttömien kohtelu kyllä herätä suuremmalti yhteenkuuluvuuden tunteita kun pyritään pakoittamaan toimiin ja uhataan ,sekä myös viedään leikkaamalla toimeentulomahdollisuus kun ei ole suostuvainen ja niin suorastaan sysätään toivottomuuteen ja ulos yhteiskunnasta. Pitäköön tunkkinsa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Yhdyskuntapalvelua vakavistakin rikoksista tuomitaan vain korkeintaan joitain satoja tunteja. Sen sijaan työttömydestä tuomio on jopa vuosia pakkotyötä.

        Ei näy yhtään tummapintaista näissä 9€/päivä pakotöissä ? Oikeusvaltio ja arvopohja, täyttä vihervassari paskaa.............nauretaan taas netto veronmaksajat...........


      • Anonyymi
        ciccero kirjoitti:

        Ei näy yhtään tummapintaista näissä 9€/päivä pakotöissä ? Oikeusvaltio ja arvopohja, täyttä vihervassari paskaa.............nauretaan taas netto veronmaksajat...........

        Pakottaminen on laitonta :

        https://www.minilex.fi/a/pakottaminen-on-oikeudetonta-uhkaamista

        "8 § (21.4.1995/578) Pakottaminen. Joka oikeudettomasti väkivallalla tai uhkauksella pakottaa toisen tekemään, sietämään tai tekemättä jättämään jotakin, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, pakottamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

        lähde:

        http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl25.html


    • Sen takia vihreät ja Haavisto haalivat tänne mussukoita elätettäväksi Kela maksaa kotiin palavien terroristien elättämisen.

      • Anonyymi

        En nyt kyllä näe tuolla yhteyttä työvoima poliittisiin toimiin tai yksilöiden pakoittamiseen toimiin työttömyyteen perutuen ,joihin he eivät halua tai heillä ei ole tarvetta.

        Mutta tuollaisilla toimilla näen yhteyden ihmisoikeudellisiin kysymyksiin ja toimien suhteen laillisuus periaatteeseen ja pidän sellaisia toimia lainvastaisina ja kun toimet ovat lainvastaisia ovat ne myös laittomia. Tällöin tuollaisia toimia harjoittavat tahot tulee saattaa lain eteen vastuuseen toimistaan jotta ne saadaan lakkautettua ja palautettu laillisuus aste toimiin. Oikeusvaltiossa toimitaan laillisuus periaatteella ,eikä kenenkään tarvitse joutua tai kärsiä laittomuuksista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe