Uskomattoman huonoa palvelua Soneralta!!!!

MINÄ

Minun Sonera viihde pakettini oli loppumaisillaan ja Soneran myyjä soitti ja tarjosi uutta 24kk sopimusta. Kauppias lupasin kaupan päälle HBO:n puoleksi vuodeksi ilmaiseksi. Viikossa se ei ole alkanut toimimaan ja otin yhteyttä Soneran asiakaspalvelun chattiin ja keskustelu meni seuraavanlaisesti:

MINÄ on liittynyt keskusteluun.

Jaana, Sonera Asiakaspalvelu on liittynyt keskusteluun.

Jaana, Sonera Asiakaspalvelu
14.10

Hei, voinko auttaa?

MINÄ
14.10

Hei! Tilasin Sonera viihteen uudelleen 29.8. ja minulle luvattiin HBO puoleksi vuodeksi ilmaiseksi. Se ei vieläkään toimi. Mikä avuksi?

Jaana, Sonera Asiakaspalvelu
14.11

pieni hetki niin yritän selvittää. Saisinko puhelinnumerosi, syntymäajan (EI loppuosaa) sähköpostiosoitteesi ja katuosoitteesi, että löydän tietosi?

MINÄ
14.12

*Pyydetyt tiedot*

Jaana, Sonera Asiakaspalvelu
14.12

kiitos

Jaana, Sonera Asiakaspalvelu
14.17

menee vielä pieni hetki

Jaana, Sonera Asiakaspalvelu
14.22

Sinulle ei ole ollenkaan lisätty sitä hbo:ta viihteeseen kanavaksi, siksi ei toimi

Jaana, Sonera Asiakaspalvelu
14.22

luvattiinko se mistä sinulle?

MINÄ
14.23

Minulle soitettiin ja sanottiin, että viihteen sopimus on päättymässä ja tarjottiin uutta sopimusta, jonka kylkiäisenä olisi tullut tuo HBO

MINÄ
14.24

Ja sanottiin, että kun hbo:n puolen vuoden sopimus on loppumaisillaan saisin tekstiviestin, jotta voisin peruuttaa sen enkä joutuisi maksamaan siitä mitään.

Jaana, Sonera Asiakaspalvelu
14.25

Täytyy katsoa, löydänkö mistään siitä infoa, pieni hetki vielä

Jaana, Sonera Asiakaspalvelu on poistunut keskustelusta.

Vituttaa, minulla on kyllä oikeus irtisanoa sopimus, koska he eivät ole toimittaneet luvattuja tuotteita. En kuitenkaan tallentanut soneran puhelua. Tallentaako soneran kauppiaat puhelut? Luulisin, muutenhan voisin sanoa, etten mitään ole koskaan tilannutkaan.

6

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuplasti tilattu;)

      Osa vaikeuksista johtuu siitä, ettei esim. puhelinmyyjä näe suoraan kaikkia asiakkaan tietoja ja tehtyjä tilauksia. Tästä esimerkki:

      Kävin reilu kuukausi sitten Soneran myymälässä ja tilasin siinä yhteydessä TV Viihteen. Jostain syystä järjestelmä tarjosi vain "toistaiseksi" -sopimusta, vaikka lisäetujen saaminen edellyttää 24 kk:n sopimusta. Myyjä sanoi, että sopimus päivittyy määräaikaiseksi myöhemmin, mutta ilmeisesti tilaus ei täysin aktivoitunut?

      Odottelin TV-Viihteen laitteiden tuloa pari viikkoa, mutta mitään ei kuulunut tulevaksi. Sitten soitti Soneran puhelinmyyjä, joka ei ole oikeastaan Soneran palveluksessa, sillä FIN Kotimaan Puhelinpalvelut Oy hoitaa tätä palvelua. Kerroin, että olen jo kertaalleen tilannut TV Viihteen, mutta että se tilaus on vaiheessa eikä laitteitakaan ole toimitettu. Puhelinmyyjä sanoi, että hän ei pääse näkemään kyseisen tilauksen tilaa, mutta soittamalla Soneran asiakaspalveluun saan asian selvitettyä. Tilasin toisen TV Viihteen sillä ehdolla, että tulee vain yhdet laitteet ja lupasin soittaa asiakaspalveluun. sain hetken kuluttua sähköpostilla tilausvahvistuksen.

      Soitin hetken kuluttua Soneran asiakaspalveluun, jossa luvattiin hoitaa tilaukseni kuntoon, ja jos jotain selvitettävää vielä löytyy, niin he soittaisivat minulle. Laitteet ja koodit tuli parissa päivässä, ja kaikki meni mielestäni hyvin. Tallennustilaa on nyt riittävästi. Saa nähdä, millainen lasku tulee tästä (tupla)tilauksesta.. palvelu ja puhelut olivat ihan OK.

      Minulla on laajakaistapalvelujen lisäksi kaapelikortti ja siinä kanavapaketti, mutta Soneran omien sivujen kautta en pääse katsomaan kaapeli-tv:n sopimusta. Toivottavasti tämäkin palvelu on jossain vaiheessa mahdollista..

      • väärin meni

        Ei Sonera ole koskaan myynyt mitään TV Viihdettä, TV Viihde oli Digitan tytäryhtiön brändi antennimaksukanaville! Se mitä oikeasti tarkoitat on Sonera Viihde.


      • Tuplasti tilattu;)
        väärin meni kirjoitti:

        Ei Sonera ole koskaan myynyt mitään TV Viihdettä, TV Viihde oli Digitan tytäryhtiön brändi antennimaksukanaville! Se mitä oikeasti tarkoitat on Sonera Viihde.

        Sorry, en ollut tarkkana kun kirjoitin tekstiä. Kiitokset oikaisusta. Kyse oli siis Sonera Viihteestä. TV Viihde oli ja meni, joten se siitä. Koetan olla jatkossa tarkempi palvelujen oikeiden nimien kanssa.

        Vastapalveluna seuraava tieto: http://www.sonera.fi/tutustu ja osta/kampanjat/viasatin ja nelosen kanavat avoinna Sonera laittaa muutamat kanavat vapaaseen katseluun ke 15.10. – su 19.10. sekä Soneran kaapeli-TV:ssä että Sonera Viihteessä.


    • ei voi luottaa

      Mulle kaupattiin puhelimessa kerran Elisa Viihdettä, joka oli ollut mulla jo puoli vuotta käytössä. Ulkoistetun puhelinmyynnin takia tiedot kulkee huonosti, myös toiseen suuntaan.

    • snowwoman

      SONERAN ASIAKASPALVELU EI OLE HUONOA VAAN TÖRKEÄN HUONOA
      Yritin kysellä että voisinko irtisanoa soneran määräaikaissopimuksen HETI ALUSSA SOPIMUSKAUTTA. Mutta ei onnistunut. Jäin ja maksoin turhasta vaikka en edes käyttänyt heidän paketistaan muuta kuin puhelinta joten masoin turhasta VUODEN!!! Jonka jälkeen en enää halunnut maksaa TURHASTA. Soittelin taas ja sanoin että olen nyt opiskelija ja rahani eivät riitä mutta vastaus oli sama ei voi. Kysyin että mikä on sanktio jos sanon sopiimuksen irti. Vastaus oli 50e. Suostuin ja HUPS!!! POSTISSA TULI 425 e sanktiomaksu. He lähettävät vieläkin koko aika jotain pieniä laskuja kuten palvelumaksu tai maksukehotusmaksu tai JOTAIN 10- 30e suuruisia maksuja kuten tänäänkin taas tuli 2 kuukauden päästä kun on irtisanottu. TÖRKEÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
      NIMIMERKILLÄ EI IKINÄ ENÄÄ SONERALLE!!!!!!!

      • räntäreino

        "...irtisanoa soneran määräaikaissopimuksen..."
        Termit on kieltämättä hankalia.
        Viimeinen lause...Olen vakuuttunut että Soneralla ollaan samaa mieltä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe