Samsung Smart TV:n internet ei toimi

pekka20320

Hei,

minulla olisi Samsungin Smart TV:ssä seuraavanlainen ongelma; Yht´äkkiä netti ei toimi millään langattomalla laitteella eikä TV:ssä, johon tulee piuha modeemilta. Modeemiboksia vaihtamalla kaikissa muissa laitteissa langaton netti toimii, paitsi TV:ssä piuhan kautta. Eli ei toimi itse selain, Netflix taikka mikään muukaan sovellus. Ei toimi myöskään laittamalla nettipiuha suoraan seinästä televisioon, eli vian täytynee olla tv:ssä. Googlailemalla löytyi vinkki, että tehdas-asetukset palauttamalla saattaisi toimia, vaan ei tepsinyt sekään. Olisiko ideoita missä vika mahtaisi piileskellä?

Kiitoksia vastauksista jo etukäteen!

11

2404

Vastaukset

 • Samsung Smart TV ei oikeastaan kerro tv:stäsi yhtään mitään. Eri mallisia Samsungeja on niin paljon, että ihan hirvittää. Kaikista malleista ei edes löydy tietoa, joten ilman tv:n mallinumeroa ollaan ihan pihalla... Anteeksi nyt vaan, kun emme osaa kaikkea arvata..

 • Tässä asiassa ei teeveen mallilla ole mitään merkitystä. Mene sinne teeveen valikon verkkoasetuksiin ja katso mitä siellä sanotaan, tietysti piuha kytkettynä.

  • Totta tuokin, mutta tavallisesti oletusasetusten (automaattinen) pitäisi toimia ilman sen kummempia säätöjä. Taitaa olla TV:n smartti rikki.

   Teoriassa jokin sähköverkon jännitepiikki on voinut hajottaa modeemin ja samalla ainoan johdolla kytketyn laitteen. On kuiteskin tähän aikaan vuodesta epätodennäköisempi syy. Kai kokeilit sitä vanhaa modeemia uudelleen? Mitä valot näyttää? Tee sillekin tehdasasetusten palautus ja laita salasanat yms. uusiksi.


  • Samsungin mallisarjoilla on merkitystä, mutta jos olet noin varma asiasta, niin ole hyvä vaan.. Pelkkä tehdasasetusten palautus ei muutamille malleille riitä, vaan ensin otetaan tv:n sähköjohto hetkeksi seinästä ja kokeillaan vasta sitten tehdasasetusten palautusta. Muutamalla Samsungin mallisarjalla käynnistellään tv rauhassa ja vasta parin minuutin kuluttua voi mennä kokeilemaan nettiyhteyttä.


  • Ei vaan osata arvata kirjoitti:

   Samsungin mallisarjoilla on merkitystä, mutta jos olet noin varma asiasta, niin ole hyvä vaan.. Pelkkä tehdasasetusten palautus ei muutamille malleille riitä, vaan ensin otetaan tv:n sähköjohto hetkeksi seinästä ja kokeillaan vasta sitten tehdasasetusten palautusta. Muutamalla Samsungin mallisarjalla käynnistellään tv rauhassa ja vasta parin minuutin kuluttua voi mennä kokeilemaan nettiyhteyttä.

   No, oli Samsungin malli mikä tahansa, kunhan se vain ei ole plasma sillä plasmakuva palaa. Tämä on tärkeintä, muistathan? Kuva palaa jo parissa minuutissa.


  • plasmakuva palaa kirjoitti:

   No, oli Samsungin malli mikä tahansa, kunhan se vain ei ole plasma sillä plasmakuva palaa. Tämä on tärkeintä, muistathan? Kuva palaa jo parissa minuutissa.

   hyvä, että kuva palaa. ilman kuvaa on ikävä olla.


 • Käyppä valmistajan sivuilla ja poimit ohjelmapäivityksen.

  http://www.samsung.com/fi/info/contactus.html

  Minulta katosi muutama kanava, eikä tehdasasetusten palautuskaan tuonut niitä takaisin. Tikku läppäriin vain ja ohjelmapäivitys siihen, sitten tikku Samsungin upsväylään. Kas kummaa kaikki kanavat palautuivat. Ohjelmisto vaati päivityksen.

 • Minulla tämä auttoi ainakin Wi-Fi puolen ongelmiin...

  Solution for wifi smart tv that it disconnect.

  1- Shutdown tv.
  2- Then press quickly bottom info, then menu, then mute, then power on.
  Menu list will open.
  3- Enter control, then sub option, then WIFI REGION (E), MAKE IT (A)
  4- Make power off, then on and try you wireless.

 • Luin toiselta palstalta, että Samsugin Smart TV:eissä toimii vanhanaikainen kikka juuri tähän kyseiseen nettiyhteys/Wifi ongelmaan.. Eli yksinkertaisuudessaan Tv:n töpseli pois seinästä ja anna hetken olla ja sitten töpseli takaisin seinään. Itselläni siis noin 2kk meni kun ei ultra Hd smart tv poiminut mitään netti yhteyksiä eikä mikään sovellus toiminut, kaikkea kokeilin. Tämä siis yksinkertaisin konsti toimi heti, ja nyt hommat taas pelittää!! SUOSITTELEN.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  178
  3531
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1074