Aihe

Raahen seudun asuntosäätiö ja toiminta muutenkin...

vettuuntunut

Alkaa pikkuhiljaa jo v""tuttaa, Rsa:n johtajaa ei kiinnosta kuin en tiedä mikä. Hemmetin nistit pöllii pihoilta autoja, roska - ja lehtipönttöjä sytytetään tuleen(viimeksi viime yönä) , kamerat luvattu jo vuosi sitten, mutta eheii.. kunhan itse istuu jossain pullakahvilla ja vuokrat senkun nousee. Kun muualla ne tällä hetkellä laskee. Ja tää Ollinsaari edes niin viihtyisä enää ole eikä varsinkaan asunnot että vuokrat olisivat isompien kaupunkien tasoa... Kun näissä mitään yksinkertaisia asioitakaan osata kunnolla hoitaa taikka korjata. Nistejä ja manneja vaan paapotaan. Ei ihme jotta yli puolet asunnoista tyhjillään vai onko tarkoituksella, kun ootetaan sitä ydinvoimalaa?? (:

7

282

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • exslummatti

   Tuu kummattiin näihin uusiin :) ovat vähä hintavia mutta viihtyisiä ja kamerat joka paikkaan pihalla.

  • Lähiön asukki

   On kyllä aivan järkyttävät vuokrat, vuosi vuodelta kallistuvat kohtuuttoman paljon. Vuoden alusta varmasti taas useammalla kympillä. Vuokrankorotuksia sitten selitetään sillä, että asuntoja ei mene enää niin paljon kuin ennen. No ei varmana mene kun vuokrat hipoo pilviä! Luulis tämän nyt sielä säätiölläkin ymmärtäneet. Mutta ei. Ei niin ei.

   Asumisviihtyisyys on aivan hirveätä. Asunnoissa joka paikka repsottaa ja talvisin saa olla sisällä villapaita päällä.

   Kaikenlisäksi tosiaan ilkivaltaa ja varkauksia esiintyy paljon. Juopot, nistit ja muut sekopäät riehuvat ja rellestävät siihen malliin että häätävät kaikki normaalit ihmiset pois.

   Roska-astiat, molokit, saisi tyhjentää useammin. Ne ovat aina täynnä.

   Kymmenen vuotta olen täällä asunut, nyt alkaa olla mitta täys.

   • vettuuntunut

    Joo, huomannut saman, tälläkin hetkellä palelee. Varmaan lämmityksessäkin säästetään. Kesällä taas oli helteellä täysin toimimaton ilmastointi. Jei. Ja joo, nistejä ym sakkia vaan paapotaan..


  • just me

   Tänään tuli soitettua just sinne niin johtaja alkaa puhelimessa valittaa ettei ole rahaa mihinkään ja että kaikki muuttaa pois ja niin poispäin... tottakai muuttaa kun vuokrat nousee järjettömyyksiin eikä ole hinta-laatusuhdetta jajaja... iso huoh. En voi käsittää, ajetaanko koko Raahe noin alas. Tai niin ajetaankin, muutenkin. Ankeaa.

  • jäänythuomaamatta

   missäpäin ollinsaarta on sytytelty roskiksia?

   • vettuuntunut

    No ainakin ollinsaarentiellä.. lehtiroskiksia. Tänään monen vihaisen puhelun jälkeen lehtiroskikset siirrettiin sitten kauemmas taloista. Oli tosi kiva olla yöllä savunhajussa.


  • Lumiaho Kake

   Sossuntuilla elävät siellä asuu, tai muuten vaan nössykät jotka ei kykene omaan asuntoon..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   3719
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2593
  3. Johanna Tukiainen menetti vauvansa Solnan sosiaalihuollolle - myös vuokra-asunto liipasimella!

   Tänään 4.3. ilmestynyt Seiska tietää kertoa saman minkä näädät ovat tienneet jo 3 viikon ajan. Näätien tiedothan koskivat Tukiaisen vauvan huostaanot
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   2382