Adressi JKP-liitoksen puolesta!!!

Olemme K:pää ei Pori

Kankaanpää oli menossa oikeaan suuntaan Jämijärvi-Kankaanpää-Parkano -kuntaliitoksessa. JKP-liitoksen jälkeen uuteen kuntaan olisi järkevää liittyä myös Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Karvia. Nyt keskeinen asia on että, Pohjois-Satakunta murenee!! Honkajoki on kriisikunta! Pomarkku ja Siikainen menossa Poriin. Karvia ja Jämijärvi jo nyt menossa muutenkin Parkanon suuntaan. Kankaanpää muuten jää yksin. Näillä talousluvuilla kohtalona on pakkoliitos Poriin. Haluammeko olla Porilaisia?

13

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parempi poriinpäin..

      Tuhannen ja yksi syytä miksi mieluummin ehdottomasti Poriin kuin ehdottamaasi jämppä, honkajoki, karvia, siikainen, parkano.. pystyynkuolevaa aluetta kaikki. Porissa on sentään jotain toisin kuin näissä edellämainituissa. Haluan tottakai olla porilainen jos tuossa on vaihtoehdot! Satks tarjoaa terveydenhuoltoa hyvin ja lähempänä kuin tays. Sairaalabakteeria pelkästään Tampereella esiintyy paaaaaljon enemmän kuin Porissa.
      Jos parkanoon joskus liitytään niin muuttoauton Pakkaan perheeni kanssa. Ei siinä silti kankaanpää paljoa menetä. Väkiluvusta -6 ja 2 x verot..

    • Parempi poriinpäin..

      Tuhannen ja yksi syytä miksi mieluummin ehdottomasti Poriin kuin ehdottamaasi jämppä, honkajoki, karvia, siikainen, parkano.. pystyynkuolevaa aluetta kaikki. Porissa on sentään jotain toisin kuin näissä edellämainituissa. Haluan tottakai olla porilainen jos tuossa on vaihtoehdot! Satks tarjoaa terveydenhuoltoa hyvin ja lähempänä kuin tays. Sairaalabakteeria pelkästään Tampereella esiintyy paaaaaljon enemmän kuin Porissa.
      Jos parkanoon joskus liitytään niin muuttoauton Pakkaan perheeni kanssa. Ei siinä silti kankaanpää paljoa menetä. Väkiluvusta -6 ja 2 x verot..

    • Johonki päin

      Satakunta on paloiteltu palasiksi, kun kaikki kuntaliitosneuvottelut on päätyny järjestään umpikujaan. Näin siinä valitettavasti pääsi käymään. Täällä asuu sellaista päättäjäporukkaa, että muuta en osannut odottaakaan. Konsultit ainakin saivat palkkansa. Osasyy tähän on sekoilut Posan kanssa, siitä tuli byrokraattinen kukkanen, Posaa ei saatu toimimaan millään järkevällä tavalla, teoriassa kyllä, mutta ei käytännössä, ylempi johtoporras oli liian suuri ja tehoton, kaivattuja säästöjä ei tullut terveydenhuollossa, päinvastoin.

    • Emoos

      Porilainen Timo Aro aluetutkija ja Porin kehityspäällikkö näki parhaana vaihtoehtona jopa Porille, että Kankaanpään- Parkano ja Ikaalinen muodostaa kaupungin, jolla voi olla jopa muskelia pistää vastaan taloudellisesti ja elinkeinopoliittisesti. Voi olla että mitään ei saada aikaan, sitten ajelehditaan vaan virran mukana ja toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

    • pöpäää

      Eikö olisi kaikista järkevintä kaikkien pohjois-satakunnan kuntien liittyä yhteen?
      Eli Honkajoki, Karvia, Kankaanpää, Siikainen ja Jämijärvi.

      En ymmärrä mitä huuhailua tämä Parkano-Ikaalinen ja ylipäätään Pirkanmaan jumaloiminen on? Oletteko tietoisia minkälaisia kustannuksia todellisuudessa tulee jos Kankaanpää joutuisi muuttamaan esim. Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin?
      Haluatteko ihan oikeasti, että palvelut häviävät yksi toisensa perään. Haluatteko oikeasti, että nekin vähät työpaikat häviävät mitä nyt on?

      Pohjois-Satakunta on Satakuntaa, ei Pirkanmaata.

      Ai niin...Kait se Kihniökin tulee Parkanon myötäjäisinä liitoksessa mukaan....

      • hmmm,.

        No eikö se ole parempi, että kaupungit turvaa yhteenliittymisellä palvelut seutukunnalla ja sitten pienet kunnat saavat itse päättää jos ja milloin liittyvät tähän kaupunkokonaisuuteen. Kyse on kuitenkin palveluista ja niitten pitämisestä mahdollisimman lähellä sekä elinkyvyn ylläpidosta. Kyse ei ole maakunnista tms. toissijaisesta ihmisiä ei koskettavista asioista.

        Mietin että jo nyt on voitu menettää valtion palvelupisteitä kun ei ole toimittu vaan jahkailtu esim. posti.


    • liitosjuna

      Kai kaikki on jo tajunnut, että se liitosaika meni jo, kymmenen vuotta sitten siitä olisi saatu rakennettua jotain. Satapirkkaan olisi saatu tehtyä elinvoimainen kunta ikaalisia myöten, kankaanpää on historiallisestikin ollut osa ikaalisia.

      Honkajoki on jo valmis poriin liitettäväksi. Siikanen seuraavana. Kankaanpää jäi yksin. Poriin pitää nyt liittyä pikinmiten, vaikka siitä ei mitään hyvää seuraa. Muut vaihtoehdot on lavian tie ja lopullinen alueen uskottavuuden menetys.

    • Ihmettelen vaan

      En osaa sanoa mistään adresseista minkään puolesta, mutta miksei ole laitettu esille avoimesti edut/haitat ja mitä tämä kaikki muutoksineen maksaa. Käsittääkseni se olisi reilu meininki, silloin ei tarttisi kenenkään arvailla asioita. Siis on parempi kun avoimesti kerrotaan, että tiedetään faktat. POSA olkoon esimerkkinä: ei toiminut ei.... eikä kyllä infottu asioista, mutta jotkut saivat hyvät palkat, mutta systeemit käytännön kentällä meni kuralle. Ketkä kärsii? Kuntalaiset.

    • go to Pirkanmaa

      Ennemin haluan olla pirkanmaalaien kuin nyt satakuntalainen. Paremmin houkuttelee Tampere kuin Pori.

      • ...........

        EIkö olisi sitten helpompi muuttaa vaikka Tampereelle?


    • 17+18

      Parkanon kanssa ehdottomasti liitos!

    • Seurannut

      Niin,,,, etsikko aika JKP.lle oli ja Kiitos erään poliittisen vaikuttajan se meni menojaan. Kateus vie kalatkin vedestä ja kun ei idea oo oma tai sitä pääse itse ajaan se piti torpata!
      Muutamaia totuuksia; Mitä hyvää on Pori liitoksesta, (Ks. Noormarkku nyt) josta katoaa lähes kaikki! Turha on kuvitella että Kankaanpään Poriin liittyessä sille kävisi yhtään sen paremmin :( Kun ei ole nyt tehty säästöpäätöksiä ne tehtäisiin Porissa ja pikkasen kovempina.
      Alueellinen iso kunta olisi ollut ratkaisu. palvelut olisivat olleet kohtuullisen matkan päässä, Karvia ja Jämijärvi ovat ilmeisesti huomanneet ettei kankaanpästä ole tämän ryppään kokoajaksi ja siksi katsovat muualle. Ihan ymmärrettävää kun muistaa JKP.n kohtalon. Tosi asiahan se on että Tampere kasvaa ja luo reuna-alueille kasvua joka pikkuhiljaa leviää pitemmälle. Nyt jo hyvinkin Hämeenkyröön ja Sastamalan Häijääseen. Pori sen sijaan on kuihtuva satamakaupunki jonka kasvu ei yllä ees Noormarkkuun saati Kankaanpäähän saakka.

      • ,,,,....

        Näin kankaanpääläiset ajattelevat muutoksesta ja kehittämisestä:
        "Rakennustarkastajan esitys:
        Ympäristölautakunta päättää postilaatikon sijainniksi Keitaanrannantie 184,
        Hapuoja.

        Perustelut
        Keitaanrannantien postilaatikoista suurin osa ei täytä postilaatikoiden
        sijoittelun vaatimuksia."

        Mitä sitä omiakaan kehittää, kun muillakin on asiat persiillään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      232
      2046
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1787
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      106
      1209
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1140
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1095
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1015
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe