Kateellinen nuorille kotirouville

Helppoa elämää

Koulunkäynti ei kiinnosta, yläasteella jäädään luokalle, amista käydään kuukaus-pari. Sitten pamahetaan paksuksi ja siitä se tuhkimotarina alkaakin. Kohta rakennetaan miehen kanssa yhteistä kotia, ostetaan pelkkää luksusta, lapsille uusimmat pelit ja vehkeet, ollaan niin kaunista ja tyylikästä ja ikää alle 25v. Mies järkkää työpaikan, mikäli semmoista halutaan, mutta kotirouvana mennään ja pitkään.

Tuttavapiiristä löytyy pari tälläistä naista ja kyllähän se kateellisuus iskee kun näkeekin heidän touhujaan. Eniten siinä kyrsii se, ettei nää naiset joudu yhtään miettimään, että riittääköhän mun koulutus? Pitäisikö opiskella lisää? Mitä jos saan potkut? Mistä löydän uuden työpaikan? Kaikki on jotenkin niin helppoa... Mutta niinhän se menee.

3

136

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Conan barbaari

   No naiset on synnynnäisiä miesten miellyttäjiä. Ja koulutuksellahan ei sitten tee mitään muuta kuin saa korkeintaan jalan oven väliin. "-Spud >Trainspotting."

  • kotirouwa

   Kuule juntti. Kotirouvan elämä ei ole välttämättä niin hienoa/helppoa kuin sitä luulisi. Ajattele, jo se että on naimisissa tuollaisen juntin kanssa olisi elinkautistakin pahempi rangaistus. Lisäksi pitää hoitaa koti kaikkine lapsineen (sä olet yksi niistä). Ei voi nauttia vapaasti kaikista niistä kiinnostavista ja hyvän näköisistä uroksista, joilla on oikea six-pack, eikä tuollaista "koffin vastaavaa". Kysyn nyt vaan, että haluaisitko sinä olla itsesi kanssa naimisissa? No, joo. Olihan tuo epäreilu kysymys, mitä sitä ihminen itselleen voi....tai voiko sittenkin. Ota joku kuuluisa homppeli ja leiki kotirouvaa!

  • Helpp000

   Kyllä näillä kotirouwilla on ihan hyvännäköisiä miehiä, ei nyt puhuta mistään thai-vaimoista ja 48v Reiskoiska. Miehen tai miehen suvun rahoilla sit kipitellään merkkihuivit ja laukut heiluen ja ollaan niin tyylikästä rouvaa. Totta kai lapset täytyy hoitaa, mutta kokemus karttuu kun joka 3. vuosi putkautetaan seuraava tulokas perheseen. Ei tartte koulusta eikä työkokemusta, ei tartte käydä missään nuorisotakuu pajassa, koska alle 29v ilman koulutusta, eikä mitään..

   Ja vaikka se aviomies olisi joku juntti, niin tuskin siitä ainakaan erotaan, siinähän menisi toimeentulo ja kaikki, joutuisi pian koulunpenkille!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   142
   6673
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3169
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   99
   1466
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1440
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1205
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1184
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   402
   1102
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   993
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   902
  Aihe