Liian lihava elämään?

liian paksu

Olen lihava nainen. Siis todella lihava. Viimeksi, kun katsoin, paino oli yli 150 kg. En yritäkään väittää, että en olisi itse syypää tilaani.

Äitini on lihava, sisareni on lihava ja minä olen lihava, jotenkin asiaan varmaan vaikuttaa geeniperimä. Olen myös sairastanut masennusta yms. yli 10 vuotta - tänä aikana olen kiloni kerännyt, hämärästi muistan vielä ajan, kun olin vain 70-kiloinen. Häpeän itseäni, ja olen tehnyt paljon töitä pystyäkseni elämään tässä kehossa. Olen laihduttanut välillä 30 kg ja sitten lihonut 50 kg. Nyt en laihduta, koska minulle on sanottu, että ensin pitäisi saada pää kuntoon ja vasta sitten keskittyä kroppaan.

Joka päivä törmään siihen, kuinka vastenmielisenä ympäristö minut kokee. Kaikki, mikä elämässäni on väärin, johtuu muiden mielestä painostani, vaikka itse muistam, kuinka olin normaalipainoisena vielä onnettomampi kuin nyt. En halua olla näin lihava, mutta piiloudun läskieni taakse, kun en halua paljastaa sisintäni muille. Enkä sen puoleen edes pysty laihduttamaan, tahdonvoimani on masennuksen myötä hävinnyt.

Joka ilta toivon, että kuolisin yön aikana. Joka päivä toivon, että kaikki olisi toisin. Olen liian lihava ja vihaan itseäni srn takia.

7

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yximiesvaa

      No tietty on hyvä saada pää kuntoon mutta kyllä sitä vain on "pakko" vähän alkaa liikkumaan ja miettimään mitä syö. Lenkkeily sitä paitsi on itseäni piristänyt ja tavoitteen oon laittanut kilometrittäin 2 aina lisää. Aluksi se kilometrikin oli vähän liikaa. Nyt liikkumisen ilon oon löytänyt. Vielä kun tulisi uinti ja pyöräily.

      Siitä se vaan lähtee kun "pakottaa" itsensä liikkeelle pikkuhiljaa. Ruoan suhteen aamuisin juon lähinnä sitruunavettä niin paljon etten jaksa hirveästi aamupalaakaan syödä. juuri sopivasti siis. Sitten vihree tee. Ei ilman mitään sen alle. Tuo muuten pahan olon. Tai sitten syön kauraleseitä maidon kanssa. Niin hyvän makusta ettei tosiaan tarvitse muuta. Vihree tee ja leseet ainakin tuntuvat joka päivä vatsani tyhjentävän. Ja ne täyttävät kun tarpeeksi ottaa.

      • kaikkea sitä...

        Lihavuus on vaan hyvä


    • iso ja ylpeä siitä

      Ajattele niin, ettei sillä ihmisen kuorella niin väliä ole, kaikki me kuitenkin maadutaan:). Yritä etsiä jotain muuta ajateltavaa ja tekemistä, kaikista tuhoisinta on jäädä omien mietteidensä kanssa vellomaan. Eli yritä kääntää se fokus pois itsestä, ja suunnata johonkin muuhun. Tämä on ainakin minua auttanut, kun itsesi ylväästi kannat ja itseäsi rakastat ja kunnioitat, muiden miepipiteillä ei niin väliä olekaan!

    • läskimaha

      Minä painan 100kg,ja olen 158cm pitkä nainen.Lisäkilot,16kg tulivat rankan kortisonikuurin seurauksena,kaikki on mahassa,ympärysmitta on 130cm.Jaksan liikkua,mutta ei se paino vaan tipu!Raskas on olo...vaatteet kiristää...housut valuu päältä...

    • Läski mikä läski

      On todella vaikeaa olla välittämättä muiden mielipiteistä. Itse olen 160cm pitkä, vaa'alla en ole käynyt piiitkiin aikoihin. Eikä meillä nyt edes ole vaakaa. Todennäköisesti painan nyt jotain 90 kilon ja 100 kilon väliltä. Toivottavasti. Pukeudun koon 46 vaatteisiin, jotkut vaatemallit ovat yli-isoja, osa taas ei mahdu päälle. Pukeutumisen vaikeus tekee tästä kaikesta vielä kamalampaa.

      Tiedän, että mieheni ei enää halua minua, koska olen lihonut suhteemme aikana varmaan sen 30 kiloa. Aika paljon siis. Hän kehoitti minua laihduttamaan, eikä siinä mitään. Mutta teki sen osuvasti heti seksin jälkeen. Eipä ole paljoa haluttanut sen jälkeen hänen kanssaan sängyssä touhuta. Miten muka voisin olla välittämättä hänen mielipiteestään? Ja on hän toki itsekin vartaloltaan muuttunut, mutta ei yhtä radikaalisti kuin minä. Muiden miesten huomiosta en tietystikään saa nauttia, sillä mies näkee samantien punaista jos joku vihjaakaan että olen viehättävä.

      Haluaisin laihtua, mutta motivaatiota aloittaa liikunta ei ole. Syön tunteitani, eli syön kun olen iloinen, syön kun olen surullinen, syön kun on tylsää. Kun viimeksi onnistuin hetkeksi laihdutta,maan paljon painoa pois, kävi niin, että säikähdin sitä itse. Alkoi vieraita mieheiä pyöriä ympärillä aivan kuin silloin kun olin nuorempi. Minulla oli sinkkuaikoinani tapana mennä miesten kanssa sänkyyn todella helposti, koska jostain syystä kuvittelin, ettei minulla ole varaa tai lupaa kieltäytyä. Uskon, että laihtuessani alan pelätä, että sama käyttäytyminen toistuu ja sabotoin itse laihtumisyritykset.

      Mutta siis, muiden mielipiteistä on joskus pakko välittää. Ja nyt on niin, että välitän niin kovasti, että sattuu.

    • rehevaa

      Hyvä nimim. "Liian paksu".

      Jos luet tämän niin kirjoita > [email protected] <

      Haluaisin tutustua :)

      Olen 49v mies pk-seudulta.

    • masentunut lihavA

      Minäkin olen lihava viimeksi kävin puntarilla kesällä se näytti 120kg. Sen jälkeen en ole käynyt. Minulla ei ole koskaan ollut halua laihduttaa eikä motivaatiota varmaan johtuu että pääni on jatkuvassa masennus tilassa ja ajattelen että tapan itseni viellä joku päivä niin turha laihduttaa.
      Mutta vanhempani ovat myös ylipainoisia.
      Silloin kun asuin viellä kotona meillä syötiin hyvin ja äitini osti monta kertaa viikossa herkkuja.
      kävin yhteen aikaan jumpissa ja kuntosalilla monta kertaa viikossa mutta en tietoisesti laihduttanut. koska koen laihduttamisen stressaavana asiana niin en halua ajatella sitä 24/7.
      Painoin silloin 90kiloa.
      Mutta lopetin ja paino nousi 120kiloon.

      En ole varma paljon painan nyt mutta toisaalta minulla ei riitä edes halua tietää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      416
      4351
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      138
      2889
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      130
      1998
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1380
    5. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      76
      1351
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      174
      1288
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1272
    8. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      73
      1251
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      54
      1071
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      298
      997
    Aihe