Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ahdasta on Tukholman ja Turun saaristossa

Pojat Kupittaalla

Turussakin on "Piispan Poikien" Putinin kaverien syytä hiljentää, ettei Airistolla tule tungosta noin kuten Tukholman saaristossa.



Vesa Danderydistä
19.10.2014 21:51

No nyt on käynyt varmaankin niin tuolla Kanholmsfjärdenilla Tukholman saaristossa, että ruotsalainen sotilasvene ajoi yöllä 1. - 2.10.2014 pahki vettenalaiseen kohteeseen.

Tuo kohde oli mitä ilmeisemmin venäläinen pienoissukellusalus, joka vaurioitu ja makaa nyt pohjassa tai hortoilee Kanholmsfjärdenilla.

Perjantai-iltana 17.10.2014 Kanholmsfjärdenilla pinnalla nähty ja kuvattu vettenalainen onkin tuo pahkiajettu alus tai sitten auttamaan ja etsimään lähetetty toinen alus?

Olkaahan nyt siellä Rapaisilla tarkkana niiden Airiston venäläissaarien kanssa, että päästään VikinLinellä taas ensi kesänä heinäkuussa Suomeen lomalla.

Tapahtumia

Torstain ja perjantain välisenä yönä 1.–2.10.2014

Dagens Nyheterin mukaan "ruotsalaissotilaita kuljettanut vene törmästi reilut kaksi viikkoa sitten samassa paikassa "tuntemattomiin vedenalaisiin esineisiin". Törmäyksen seurauksena veden varaan joutui neljä sotilasta, jotka pelastautuivat läheiseen saareen.
Vene vaurioitui rytäkässä, ja rannikkovartiosto joutui hinaamaan sen paikalta."

"Ruotsalainen sotilasvene törmää tunnistamattomaan esineeseen navigaatioharjoituksessaan Kanholmsfjärdenilla Tukholman saaristossa, kertoo Dagens Nyheter. Neljä sotilasta joutuu veden varaan. Alustavien tutkintatulosten mukaan vene törmäsi vedessä olleeseen valopoijuun. Tapaus tulee julkisuuteen vasta sukellusvenekohun takia."

http://www.dn.se/nyheter/sverige/forsvarsmakten-i-krock-med-okant-foremal/

Perjantai-iltana 17.10.2014

Yksityishenkilö näkee Tukholman saaristossa pintaan nousseen tuntemattoman esineen, ottaa siitä kuvan ja ilmoittaa asiasta Ruotsin puolustusvoimille. Havainto arvioidaan luotettavaksi ja puolustusvoimat aloittaa parissa tunnissa suuroperaation alueella.
Ruotsin puolustusvoimat pitää operaatiosta lyhyen tiedotustilaisuuden, mutta ei kerro sen yksityiskohdista tai etsittävään kohteeseen liittyvistä todisteista. Vasta sunnuntaina kerrotaan, että silminnäkijä on myös kuvannut tapauksen.

http://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2014/10/misstankt-undervattensverksamhet-i-stockholms-skargard/

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/forsvaret-spanar-efter-misstankt-ubat-i-skargarden_4022679.svd

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12599630

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SBF julli

      Onko Airiston venäläis saaret Triton-NN, Triton-1 ja Triton-2 harjoittelu- ja salaisia operaatiotukikohtia?

      • Valvonta on kunnossa

        Kansalainen kysyi viranomaiselta kuinka paljon tontteja venäläiset ovat saaneet haltuunsa ja/tai ostaneet Suomen puolustuvoimien tärkeitten tukikohtien likeltä? Kansalainen oli kuullut, että tällaista olisi tapahtunut runsain mitoin. Virallinen vastaus oli, ettei sellaista tietoa ole tilastoitu eikä edes seurattaisi jos olisikin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1944
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      79
      1685
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe