DX.com kusettaa

Pilpe

Tavara lähetetty yli 2 kk takaperin, mutta ei ole tullut perille koskaan. Aspa ei vastaa selvityspyyntöön edes useiden päivien kuluessa. Alle kympin tappio, mutta kusetus mikä kusetus.

Olen muutaman vuoden aikana tilaillut DX:stä kaikenlaista pientä ja aina saanut tilaamani romut. Toimitusaika oli viitisen vuotta takaperin n 3 viikkoa. Toimitusaika venyi ensiksi neljään viikkoon, sitten kuuteen ja nyt näköjään äärettömäksi.

Ebay on monin tavoin luotettavampi. Lähetyksen seuranta, maksuvälitys, takuut.

13

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Coriander

      Jos maksoit luottokortilla, ota yhteys kortin myöntäneeseen tahoon (pankki) ja ne järjestävät sulle rahat takaisin. Niin helppoa se on.

      • Pilpe

        Maksoin Visalla PayPallin kautta. Kiinalaisille ei uskalla antaa Visan tunnisteita. PayPalli lupaa jotain takuuta, katsotaansa miten äijän käy. Riitautin maksun PayPallilla.

        Tavara todennäköisisesti on hukkunut jonkun maan postissa. Joku nisti lienee nyysinyt tilaamani tarkkuus-vaa'an.


      • Pilpe
        Pilpe kirjoitti:

        Maksoin Visalla PayPallin kautta. Kiinalaisille ei uskalla antaa Visan tunnisteita. PayPalli lupaa jotain takuuta, katsotaansa miten äijän käy. Riitautin maksun PayPallilla.

        Tavara todennäköisisesti on hukkunut jonkun maan postissa. Joku nisti lienee nyysinyt tilaamani tarkkuus-vaa'an.

        PayPälli ei korvaa mitään koska tilauksesta on kulunut yli 45 vrk. Kielteisen päätöksen saa yhtä nopeasti kuin Suomessa Kelalta. Katsotaanpa seuraavaksi mitä Visa korvaa tai ei korvaa. DX selvittelee tapahtunutta jo toista viikkoa.


      • Pilpe

        Ei korvaa OP-Visakaan. Tavaran ostohinnan pitää olla yli 40 eur, jotta ostovakuutus voisi ottaa korvausasian käsittelyyn.

        Ostaessa oli peräti kaksi toisistaan riippumatonta ostovakuutusta (PayPal & Visa), jotka kumpikin pettivät.


    • Pilpe

      DX:n aspan kahden viikon uurastuksen tulos oli vastata reklamaatioon kysymyksellä "Oletko jo saanut tuotteesi?". Asiakaspalvelussa työskentelee velttoja apinoita.

    • 634477557

      Sama juttu. 14eur hukkaan, jos tavaroita ei näy. Tilasin 25.9 ja tavarat edelleen jossain. Aspa vastasi kyllä parin päivän päästä. Ja käskivät kysellä postissa ja sanoivat tutkivansa asiaa. Käskivät ottaa yhteyttä uudestaan jos tavaroita ei kuulu. Nyt laitoin viestiä sinne, saa nähä tapahtuuko mitään. Olen tilannut kyseisestä puljusta tavaroita kymmenkunta kertaa ja aina on tavarat tullut 3-6 viikon kuluessa.

    • 5+12

      Jos DX:n asiakaspalvelun kanssa ei homma suju, niin kannattaa viedä asia DX:n foorumille. Tällöin yleensä saa asian ratkeamaan, kun moderaattorit (asiakkaita) ja top10-kirjoittajat puuttuvat asiaan.

      Jos tavaraa ei kuulu, on pidettävä huoli, että tekee Paypal-disputen ennen kuin 45 päivää on kulunut maksamisesta. Jos ei rahoja saa jo pelkän disputella, on pidettävä huoli siitä, että eskaloi sen claimiksi ennen kuin 20 päivää on kulunut disputen avaamisesta. Mitään DX:n lupauksia siitä, että rahata palautetaan, kun dispute on suljettu, ei kannata noteerata.

      Kiinan posti on välillä tosi hidas eikä myyjä voi sille mitään, vaikka olisi lähettänyt ajoissa. Kiinan paketeissa olisi syytä suosia niitä myyjiä, jotka käyttävät Hongkongin postia. Tulee varmemmin perille kohtuuajassa. Nyt tuntuu jo joulun läheisyys. Normaalia isommat pakettimäärät ruuhkauttavat postia Kiinassa.

    • rawaha

      Yleensä tilauksen mukana tulee seurantakoodi, millä pakettia voi seurata. Silloin jopa Suomen posti saa ne pääsääntöisesti perille.

      • hytgv

        Tilauksen arvon pitää olla vähintään 15 USD, niin saa automaattisesti seurantakoodin. Jos arvo on alle 15 USD, tulee lähetys kirjaamattomana. Senkin saa kirjattuna, jos maksaa ylimääräistä 1,7 USD.


      • rawaha
        hytgv kirjoitti:

        Tilauksen arvon pitää olla vähintään 15 USD, niin saa automaattisesti seurantakoodin. Jos arvo on alle 15 USD, tulee lähetys kirjaamattomana. Senkin saa kirjattuna, jos maksaa ylimääräistä 1,7 USD.

        Kannattaako säästää väärässä paikassa?


      • riippuu...
        rawaha kirjoitti:

        Kannattaako säästää väärässä paikassa?

        Ei se kirjaaminenkaan takaa lähetyksen tuloa perille. Itseltäni on hävinnyt Kiinan postiin kirjattujakin läheyksiä jonkin kerran. On ollut kysymys ebaysta tehdyistä ostoksista. Ei tiedä loppujen lopuksi, ovatko ne palautuneet myyjälle vai mihin jääneet.

        Jos lähetys on kirjaamaton, niin myyjä on heikoilla, kun ostaja sanoo, että ei ole saanut lähetystä. Paypal vaatii myyjän esittämään seurantanumeron. Jos sitä ei löydy, niin refund on varma.

        Jos tekee paljon tilauksia, niin kirjaamisesta voi olla apua. Tullista voi tulla tullauspyyntö. Kirjaamattomissa on vain joku Itellan antama MX-koodi, jolla ei selviä, mistä lähetyksestä on kysymys. Kirjatun läheyksen suhteen tietää heti, mistä lähetyksestä on kysymys.


    • Joonas R.

      "Asiakaspalvelussa työskentelee velttoja apinoita." Lol, uusi tätä aikaa ja hallitusta kuvaava sanonta! :D

    • Kusetus

      Joo, tavarat tilattu 3.3 2018 eikä oo tullut. 14e tappio, aspa ei vastaa. Palautetta laitettu 3 viikkoa sitten. ÄLKÄÄ TILATKO TÄÄLTÄ MITÄÄN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe