asema 62

lils10

Jo on ihme että ei saada normaalia lähetysaikaa tälle huippusarjalle! Kuka hullu jaksaa alkaa katsoa puoli yhdeltä yöllä alkavaa sarjaa. Eikä voida edes ruutuun laittaa sitä että saisi katsoa ihmisten aikaan. Onko tämä joku kieroutunut keino saada katsojaluvut romahtamaan niin voi lopettaa koko sarjan esittämisen?
Harmittaa vietävästi kun menee ihan hukkaan hyvä sarja :(

8

176

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lils10

   Ei taida tällä sarjalla olla yhtään katsojaa? Niin kai on ollut tarkoituskin kun esitysajat ovat mitä ovat. Eikö tuonne yölähetysaikoihin olisi kelvannut joku chat tai uusinnat. Yksi parhaista jenkkisarjoista ikinä piilotetaan täysin tavoittamattomiin. Kyllä suututtaa!

  • yömiekkonen

   Näytettiin mm. Dexter myös puolenyön jälkeen. Molemmilla toinen esitys kyllä. Näköjään "rukouksiinne on vastattu" ja toi sarja jatkossa klo 23.

   Mielestäni erikoisempaa oli, että kolmosella näytettiin Americans-sarjaa ainoastaan kertaalleen klo 1.20, koska Posse pitää tunkea ruutuun viikonlopun jokaisena päivänä pe-su, 3 esitystä, 1,5 tuntia/jakso!! En tosin itse Americansia seurannut kuin viime kaudella muutaman jakson, enkä innostunut, vaikkei huonoltakaan vaikuttanut. Amerikkalaisesta näkökulmasta vaan tarpeekseni saanut... Vietnamin-sota, Irakin joukkotuhoaseet yms. maailmanvalloitus poliisivaltiona... Isisin saa kyl kuopata muiden avustuksella.

   Erikoisia yösarjoja on muuten ollut mm. Tarkka-ampujat, joka on tullut yöllä neljän paikkeilla ja Falling Skies kolmen jälkeen. Ottaen huomioon kuinka paljon uusintoja tulee niin onhan se aika outoa.

   Nykyään kai oletetaan, että kaikilla TV-katsojilla on tallentava digiboksi. Itse suosittelen Elisa Viihdettä, jos nettiliittymänkin tarvitset.

  • lils10

   Eihän tänne meidän takapajulaan saa edes Elisa Viihde liittymää. Digiboxit ovat niin mennyttä maailmaa. Kun se ensimmäinen viidensadan euron ihme sanoi sopimuksen irti oli onneksi jo telkkarit varustettu digivalmiuksin.
   Mutta........! Siis ensi tiistaina klo 23.00! jesss :) Kyllä mä nyt olen onnellinen!

  • mies..

   Ai tämä sarja jatkuu taas? Ehkä niitä ainuita neloselta tulevia ohjelmia mitä tuli seurattua. Se näissä ärsyttää että kun sarja menee paussille, et tiedä milloin se jatkuu, jatkuuko ikinä ja mihin aikaan sitten ilmestyy, aamu 3 yöllä näytetään.

   Ihan parasta kun hommaa sarjan DVD-boxina tai jostain Netflixista yms. katsoo, voi seurata loppuun asti ja ilman mainospskaa!

  • lkdfjlsdfjldf

   Mä seurasin Asema62:sta parin eka kauden ajan ja tykästyin. Sitten tuli nelosella joku pitkä tauko kausien välissä enkä sitten itsekään pariin vuoteen katsonut tv:tä lainkaan ja kun viimein aloin taas seurata telkku, niin sarjasta on menossa joku kausi X ja ohjelmat haudattu iltayöhön. Älytöntä! Neloselta ei tätä nykyä tule juurikaan mitään seurattavia sarjoja ja tuo yksikin on haudattu - ja tapahtumat siirtyneet johonkin valovuosien päähän. Ketuttaa. Täytynee odottaa, että boxi tulee joskus alessa myyntiin nyt kun sarja on tullut päätökseensä...

   http://www.imdb.com/title/tt0381798/

   • ujjjjjjj

    Koko sarja, Asema 62, on ollut Suomessa kanavan heittopussina eli sitä on esitetty milloin ja minä aikana sattuu. Täysin käsittämätöntä näin hyvän sarjan kohdalla, joka on todellakin ollut "aliarvostettu helmi". Tässä aika hyvä analyysi miksi näin on käynyt: http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2014/feb/06/rescue-me-box-set-review .


  • Heleppo Homma

   Sarjaa en tunne, mutta TALLENNA, ja katso kun haluat. Mulla nauhottaa kaksi vhs-nauhuria päivittäin.

  • lils10

   Minulla ei mitään nauhureita eikä digiboxeja edes ole. Ihmettelen kun taas on lähetysaika klo 00.00 Eikö tuo Beck olisi voinut alkaa tuntia myöhemmin edes. Sitä en voi katsoa kun se on niin raaka. En tykkää kun ihmisen palasia paistetaan grillissä tms :(
   Asema 62 on yksi kaikkien aikojen lempisarjoistani mutta tuo lähetysaika vie mehut minusta.
   Kumma kun sitä ei saa edes ruutu.fi:n Onko tuollakaan ruudulla mitään virkaa kun en ole koskaan löytänyt sieltä mitään katsomisen arvoista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   685
   2734
  2. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   52
   2069
  3. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   98
   1973
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   1753
  5. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1366
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   98
   1265
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   47
   1086
  8. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   82
   1086
  9. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   81
   1038
  Aihe