Onko päättäjämme nyt viisaita

Asiaa seniorilta

Suomessa on yksi puolue joka hallitsee politiikassa korruptiolla diktatuurilla eli RKP.
Olemme panneet merkille erään huomionarvoisen asian meillä on hallituksessa puolustusministerinä sotakiihkoinen mies C. Haglund. Tuo ministeri on nyt ostamassa hävittäjiä joihin pitäisi asentaa hyökkäyssotaan tarkoitettu aseistus vaikka maamme pitäisi varustautua vain puolustamaan rajojamme. Miksi puolustusministeri sijoittaisi valtavasti verovarojamme kalustoon nyt, kun vielä vähänaikaa sitten piti supistaa puolustusmenoja ja sulkea varuskuntia sen takia? Haglundin mukaan varuskuntia ei muka enää tarvita monia koska varusmiehiäkin on jo niin vähän ?
Miksi ei puolusteta omiarajojamme vaan kalustoa ostettaisiin erityisesti vieraanmaan rajaloukkausten selvillesaamiseen eli ruotsin tarpeisiin?
Omastamielestäni maamme puolustus tarvitsee ilmatorjuntaohjuksia joilla olisi jotain merkitystäkin jos jostain suunnalta meitä uhattaisiin.

Puolustusministerimme on jatkuvasti ollut esillä mediassamme milloin hän on menossa ruotsinavuksi haravoimaan romua ruotsinvesiltä ja milloin selvittämään heidän rajaloukkauksiaan kuin ne kuuluisivat meille?

Haglundilla on mitä ilmeisemmin kauppiasvertakin suonissaan ja tuo hävittäjien ostaminen viittaisi ruotsin suunnalle kun siellä nämä lentokonetehtaat ovat tätänykyä heikoilla niin Calle toimisi nyt ruotsalaisille hyvänä kaupparatsuna.

Me seniorit olemme jo nähneet monenlaista elämässämme ja minäkin ihmettelen vain tätä nykyistä päättäjiemme päättömyyttä nykyisissä asioitten hoidossa.

Meillä on nyt näitä Haglundin kaltaisia sotakiihkoilijoita jotka olisivat sotimassa vaikka ja missä ja edenkin he ryntäisivät kiiltosilmissään venäjälle ihan suinpäin vaikka sieltä ei ole mitään vaaraa meille kun olemme naapureina ihmisiksi.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • anja koivistoinen

   Vallanpitäjiemme tärkeimpiä tavoitteina ei ole enää vuosiin ollut koko Suomen ja sen kaikkien kansalaisten hyväksi toimiminen, vaan hallituspuolueet ovat ensisijaisesti keskittyneet omien varsin suppeiden ydinkannattajaryhmiensä etujen ajamiseen.

   Tietenkään tätä ei tohdita ääneen myöntää, vaan julkisuudessa puolueiden johtohenkilöt lupailevat kaikkea hyvää kaikille. Hallitus ei kunnolla perustele tekemisiään, eikä anna laskelmia päätösten tukemiseksi vaan pelataan kaksinaamaista peliä kansalaisten kustannuksella.

   • Soluttautuminen

    Veikkaisin että seuraava hallitus koostuu näistä puolueista SDP ja RKP.
    RKP on sama kuin kokoomus eli sinne on eniten soluttauneita RKP:läisiä koska RKP tarvitsee jonkun suurpuolueen jonne se soluttaa omat politrukkinsa kun itse sen ruotsalainenpuolue ei vetoa kansalaisiin.


  • Tietoa Suomesta

   Tietoa Suomesta
   lyyxem.freehostia.com Cachad
   Äänestysluettelo, pankkitukea Ruotsiin 1,5 miljardia euroa Käännössopimus, salainen komitea Propaganda Kaksikielisyys maksaa ja paljon ...

  • Huolestunut seniori

   Jotenkin tuntuu ihmeelliseltä että päämisteri ei johda hallituksessa vaan siellä on äänessä jatkuvasti sotakiihkoinen puolustusministeri C. Haglund ?
   Sen me tiedämme, että RKP määrää Kokoomuksessa, mutta pääministerin pitäisi silti vastata mitä siellä toiset alamaiset hänen asioistaan vastailevat?
   Onko nyt näin että valtaan on nousemassa tuo RKP:n limanuljaska, diktaattori Haglund ja sen me hyvin toteamme hänen jatkuvista esiintymisistään YLE:n ohjelmissa ja muualla mediansivuilla?

  • YLE:n johto vaihtoon

   YLE:n johto pitäisi vaihtaa välittömästi puolueettomaan jolloin ruotsitukselle tulisi loppu!

  • YLE:n johto vaitoon

   Miten on mahdollista että kansallinen medialaitos jonka toiminnan kansanpakkoveroilla kustannetaan on vain yhden puolueen käytössä eli RKP- Kokoomuslaisten?
   YLE on vain propaganda laitos ja täysin kansaa sortava.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1663
  2. 44
   1003
  3. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   62
   958
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   929
  5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   60
   908
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   879
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   840
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   785
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   768
  10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   752
  Aihe