SUOMALAISIALAPSIA HUUMATTU

EI NATOON

Suomalaisia lapsia huumattu CIA:n toimesta 50 ja 60-luvulla LSD:llä ...
aamulehdenblogit.ning.com/m/blogpost?id=2119722:BlogPost:1295765 Cachad
Todellisuudessa tämä CIA:n salainen MK ULTRA ohjelma ei ... Matti-Juhani Saari olivat molemmat MK ULTRA:n mielenohjelmoinnin uhreja. ... julistus Suomessa, ...

Suomalaiset ovat venäläisiä - Suomen ruotsalainen kansanpuolue - Suomi24
keskustelu.suomi24.fi › … › Suomen ruotsalainen kansanpuolue
Onneksi Suomessa vielä aitoja Ruotsin ... Juhani Saari olivat molemmat MK ULTRA:n mielenohjelmoinnin uhreja. ... CIA:n salainen MK ULTRA ohjelma ei ...

Ex-lapsitähti ja MK ULTRA:n uhri Amanda Bynes pakotettiin ...
blogivirta.fi/blogit/2507497-ex-lapsitahti-ja-mk-ultran-uhri... Cachad
Ohjelma toimi salaisesti 1950 ja sille myönnettiin salaisilla järjestelyillä 6 % osuus silloisesta CIA:n budjetista. MK ULTRA ... Suomessa. Sillä näitä .

Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä (promo): lokakuu 2014
nwohavaintojapromo.blogspot.com/2014_10_01_archive.html Cachad
... että Marilyn Monroe oli yksi ensimmäisiä MK ULTRA:n uhreja ja hänenkin ... CIA aloitti salaisen MK ULTRA ... myös Suomessa.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä: Vaalilaskentahuijaus Suomessa
nwohavaintoja.blogspot.se/2011/02/vaalilaskentahuijaus-suomessa.html Cachad
Vaalilaskentahuijaus Suomessa ... khalil sheikh mohammed 9/11 terrorist cia nwo illuminati mossad false-flag terroristi al-qaida ... MK ULTRA-ohjelmointi; MK-ULTRA;

Helsinki-Vantaan lentoaseman Ebola-epäily oli tarkoin organisoitua ...
nwohavaintojapromo.blogspot.com/2014/10/helsinki-vantaan-lentoase... Cachad
... kun flunssaankin kuolee suomessa päivittäin muutamia ihmisiä. ... jopa tietämättään mm. MK ULTRA nimisen salaisen ... Ex CIA agentti varoittaa ..

5

383

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • DASGSRsgGG

   VVV

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/12398139/supo-puuttuu-mk-ultran-kokeisiin-!!

   V

   sanna sillanpää

   pekka eric auvinen

   matti saari

   anneli auer

   jne...

   niitä saattaa olla tosi paljon, koska suomi on maailman pölhölä, jossa ruotsifasismi rehottaa ja kansamme on niille vain alempaa kansaa.... CIAlla lupa tehdä mitä vaan että RKP-Ruosinvalta säilyy...

   "suomalaislapsilla salaisia MK ULTRA-kokeita jo 50-luvulla.

   Eli jossain Norjassa ja Itävallassa järjestetyillä leireillä tungettiin sitten myös suomalaislasten ruokiin ja juomiin mm. LSD:tä ja koko homma tiedettiin Suomen ulkoministeriössä alusta alkaen. "

   http://murobbs.muropaketti.com/threads/illuminati-ja-uusi-maailman-jaerjestys.547290/page-155

   "...sijaispersoonia voidaan ohjelmoida käyttämällä musiikkia, elokuvia (erityisesti Disney-tuotannon Liisa Ihmemaassa, Pinokkio, Prinsessa Ruusunen ja Wizard of Ozia. "

   mielenohjelmointi: 2...käytetään henkilölle suorittamaan moraalisesti kyseenalaisia tekoja, kuten salamurhiin ja poliittisiin tarkoituksiin soveltuviin murhiin. Viihdeteollisuudessa sitä käytetään runsaasti helposti manipuloitavien tähtien luomiseen"

   http://www.islamtieto.com/viewtopic.php?p=7694&sid=157a94d5ff73a7003f0887b3bb2f3313

   http://sorendreier.com/creepy-celebrity-mk-ultra-mind-control-glitches/

   https://hollywoodsubliminals.wordpress.com/project-monarch/

  • tiitisenAIVOPESU

   Suojelupoliisin entinen päällikkö Seppo Tiitinen paljasti kesäkuussa 2013, että Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n toiminta oli aikanaan niin rajua, että siihen jouduttiin puuttumaan SUPO:n taholta.

   MK ULTRA kokeita suomalaislapsilla

   Vuonna 1958 ja 1960 Norjassa ja Itävallassa järjestettiin kesäleirejä lapsille, jonne osallistui myös suomesta lapsia. Monet heistä olivat lähtöisin Tampereelta.

   CIA:n huippusalainen tutkimusohjelma MK ULTRA liittyi tähän Norjassa ja Itävallassa järjestettyyn kesäleiritoimintaan niin, että näille leireille osallistuville lapsille syötettiin heidän tietämättään vieraita huumausaineita (yleisin aine MK ULTRA kokeissa oli LSD).

   Leirit järjestänyt kesäkylä CISV-järjestö ei kuitenkaan tiennyt mitään Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n toiminnasta kesäleireillään.

   Suomen ulkoministeriön valtiosihteeri Matti Tuovinen kirjoitti aiheesta päiväkirjaansa aikanaan, että ulkoministeriössä ryhdyttiin toimenpiteisiin kyseisten tietojen tultua julki.

   Tämä kyseinen artikkeli oli 18.06.2013 Iltasanomissa ja siitä ei ollut internetissä mitään mainintaa, joka kertoo taas Suomen valtamedian linjasta näiden asioiden suhteen. On kuitenkin yllättävää, että entinen suojelupoliisin päällikkö uskaltaa pistää julkisuuteen näinkin arkoja tietoja, varsinkin tämän vuosi sitten alkaneen NSA-skandaalin vanavedessä.

   Todellisuudessa tämä CIA:n salainen MK ULTRA ohjelma ei ole minnekään loppunut, vaan on jatkunut näihin päiviin saakka salaisesti.

   Jokelan koulusurmaaja Pekka-Eric Auvinen sekä Kauhajoen koulusurmaaja Matti-Juhani Saari olivat molemmat MK ULTRA:n mielenohjelmoinnin uhreja.

   Samoin myös 1999 helmikuussa Helsingin, Kampissa ampumaradalla 3 ihmistä surmannut Sanna Sillanpää oli MK ULTRA:n uhri.

   Hyvinkään keskustassa keväällä 2012 kaksi ihmistä surmannut Eero Hiltunen oli myös MK ULTRA:n uhri, sekä myyrmannin kauppakeskuksessa syksyllä 2002 omatekoisen pomminsa räjäyttänyt Petri Gerdt.

   Joten on täysin typerää yrittää väittää, etteikö tämä CIA:n salaisten ohjelmoitujen tappajien aivopesuohjelma vaikuttaisi myös täällä kotisuomessa.

   Suomen suojelupoliisi SUPO ei ole voinut tehdä näille edellämainituille tapauksille yhtään mitään, estääkseen niitä. Sillä kaikki nämä tapaukset ollaan suoritettu Suomen kamaralla ja rikottu sillä kansainvälisiä sopimuksia. Mutta yhdysvaltojen sotilasmahdin alla ihmisoikeudet eivät merkkaa mitään, kun pelissä on valtaeliitin uusi maailmanjärjestys ja sen väkivaltainen hegemonia.

   Tähän vielä mainittakoon, että Norjassa 2011 heinäkuussa toteutettu teurastus, joka vei 77 pääosin norjalaisnuoren hengen, oli sionistisen valtaeliitin kosto norjalle siitä, että norja halusi irti NATO:sta.

   Utöyan saarella oli vielä tämän MK ULTRA:lla ohjelmoidun Anders Breivikin lisäksi muutama Israelin Mossadin kommando, jotka lahtasivat näitä nuoria tuolla Utöyan saarella. Tämän vuoksi norjan poliisilla kesti tulla tuolle n. 600 metrin päässä olevalle saarelle yli 1 h 19 min. ensimmäisestä hätäpuhelusta. Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kommandot piti saada ensin suojaan sieltä.

   Lähteet: http://www.nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/06/suomessa-tehty-salaisia-mk-ultra.html

   http://postimg.org/image/6ncunsv6r/

   http://i.imgur.com/XEFzbip.jpg

   http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/155307

   http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=3505

   http://www.nationalreview.com/corner/297413/can-you-prove-mossad-iisnti-behind-breivik-daniel-foster

   Simola, M. (toim.), 2009. Ratakatu 12,

   Rislakki, J. 2010. Paha Sektori, Suomi, J. (toim.) 2012.

   Salaisuuksien vartija, Helsingin Sanomat,

   www.foia.cia.gov

   IlmiannaJaa

  • kokoonus

   ilimankos se kokoomuksen kannatus niin sitkeessä on no aika hoitelee hommat.

  • kamalaa-ja-rikollista

   Onko tietoa näille leireille muiden osallistumisesta. Jos, onko heitä "vastakäsitelty" esim. hypnoosin avulla?

   On todella kamalaa, että maassamme pesii USAn assistentteja, joille ei merkitse Suomen etu mitään. Päinvastoin.

  • t.p.jääluoto-puukari

   Jaa mulla o täs edessä mainitsemasi iltasanomien lehti vuodelta 2013, eikä siinä ole mitään artikkelia asiasta... oletko nähnyt näkyjä taas

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   4130
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   590
   3409
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2600
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   3
   2427
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   139
   2063
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   108
   1860
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   196
   993
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   84
   911
  9. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   238
   764
  10. Rölli, tänään aiheena psyykkiset ongelmat

   ja suhdesekoilut. Tasapainoisella ihmisellä on tunteet ja järki sopusoinnussa. Tämä johtaa siihen että, myös parisuhdeasioissa ja rakkauselämän puol
   Ikävä
   151
   717
  Aihe