Nöyrimmät anteeksipyyntöni.

Saku

No joo,yritin olla taas hauska mutta taisi kalahtaa kampiakseli omaan otsaan.HEE tuossa pari otsikkoa sitten uteli kantaani tähän palstaan.Jatketaan vaan samaan malliin,neuvotaan,nauretaan ja naristaan.Muutama vuosi sitten,ennen näitä bittiaikoja,oli Takkatie 10:ssä pikku korjaamo josta aina sai kupin kahvia ja pari hyvää vinkkiä ilman ostopakkoa.Jos oikeaan aikaan avasi suunsa Kari ja Ressi nakkasivat työkalut nurkkaan ja alkoivat kilvan neuvomaan meitä märkäkorvia.Nyt Special Mechanics on historiaa,Kari säätää jossain tuolla ylhäällä Pietarin S-typeä ja tiedonmuruja pitää lähteä kaivelemaan sieltä mistä saa.Ehkä tästä syystä Suomi24:stä on tullut foorumi josta saa hyviä vinkkejä tämän monimutkaisen merkin korjaukseen.Vakavasti sanoen,kaikki vinkit,kommentit,narinat ym. ovat tervetulleita.Itse tiedän jotain vanhoista kissoista ja olen valmis auttamaan tiedonhaluisia kollegoja.On upeata huomata kun nyt tuontiautojen lisääntyessä on myös uudemmat mallit kuten XJ40.X-300,S-type ym.saaneet liikkeelle omat asiantuntijat.Herrat BRG,Jaguvaari,HEE,Testdriver,XJR-98,JJJ ja kumppanit ovat saaneet eloa näihin keskusteluihin.Jos jollain kaverilla on ongelma niin eipä näytä menevän kuin pari tuntia kun joku ed.mainituista herroista aktivoituu ja antaa oman vinkkinsä.Upeaa!.Onko muuten mahdollista kehittää oma MSN.group/JagLovers tyylinen keskustelupalsta Jaguaristeille.Katsokaa mallia vaikka www.//groups.msn.com/sitruunapatonki jossa Sitikkamiehet hyvin ansiokkaasti neuvovat toisiaan.Toinen seikka jota toivoisin olisi se että saisimme lisää aktiivijäseniä Jagge-kerhoon.Ei ainakaan ole kiinni asiantuntemuksesta.Uskon että ed.mainitut asiat ovat tuttuja muillekin vähän erikoisempia merkkejä vrt.Porsche,Maserati,Ferrari yms. Suomalaisille harrastelijoille.Eli jatketaan hommia samaan malliin ja näytetään muillekin mitä yhteishenki tarkoittaa.

10

1716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xjr-98

      Hyvä viesti Saku :)
      Sori, taisin ymmärtää sinut hieman väärin tuolla edellä, mutta ei oteta siitä stressiä.

    • Kissasetä

      Kyllähän keskustelupalstoilla voi höpistä patongeista ja sitruunoista, mutta ensisijaisena tarkoituksena näkisin avun antamisen ja saamisen varsinkin teknisissä asioissa.

      Jagge -kerhosta sen verran, että mikäli se tarjoaisi jäsenmaksulle jotakin todellista vastinetta, monikin lähtisi varmasti mukaan.

      Ajatus on tietysti ihan hyvä, mutta missä se hyöty näkyy kerholaisen arjessa?
      Löytyisikö esim. keskitettyä varaosien tilaamista ulkomailta, yhteistä purkuautoa, jäsenetuja varaosien toimittajiin, toimivaa nettifoorumia keskustelupalstoineen, tai muuta vastaavaa.
      Kokoontumisia muuallakin, kuin kolmen sepän patsaalla. "No kyllä on ollut"... aivan... satunnaisesti, mutta tarkoitan kiertävällä systeemillä.

      Eihän se ole kivaa kolmensadan kilometrin takaa rahoitella pääkaupunkiseudun Jagge -kerhon illanviettoja juomisineen, mikä sekin on varmasti tärkeää.

      Tästähän se on hyvä lähteä asiaa kehittämään ja esimerkkejä toimivista clubeista kyllä löytyy.

      • BX...

        Siellä sitruunapatongissa on vähemmän höpinää ja enemmän nimenomaan teknistä jelppiä saittia käyttäville.

        Ja ilmaista hupia.


    • j.j.j

      Kiitos Saku. Kun ei velmuilla muille uskaltavat ihmiset vapaammin kirjoittaa kun ei tarvitse pelätä hirmuista äläkkää.
      Yritetään löytää ne positiiviset juonteet muiden kirjoituksista ja kehittää teemaa eteenpäin.

      HJK (http://koti.phnet.fi/~fiboy/) on yrittänyt paikata sitä aukkoa mikä Internetissä on kerhojen kohdalla näkynyt ja jotain on saatu aikaan. Huomenna on taas kokous ja ohjelmassa mm. muutaman harvinaisen videon katselu.

      Kun jokin aika sitten yritin peräänkuuluttaa tällä palstalla kerhotoiminnan tarpeita niin vastaukset olivat niukkoja. Se mikä yhdestä pitkästä ja ikävästä keskustelusta selvisi on se, että sellaiselle foorumille (kuten JL) on käyttöä johon täytyy rekisteröityä (ei siis muuten suljettu). HJK on halukas panemaan sellaisen pystyyn mutta ongelma on se mistä saa foorumikoodin.

      Auta sinäkin asiaa siten, että rekisteröi nikkisi niinkuin monet muut Jaguarin omistajat ovat jo tehneet. Internet provoilijat erottuvat tämän jälkeen jo otsikon fontista eikä tarvitse tuhlata aikaa turhien availuun.

    • HEE

      Saku: Tämä sinun viestiisi kulminoituu mielestäni juuri se Jaguar -henki, joka saa toivottavasti tämän palstan erottumaan muista!
      Jos sitä kerran tulee vähän kovemmin tölvästyä jotain ääneen, niin asian voi aina jälkikäteen korjata.
      Ja loppujen lopuksi - autojahan ne vain on...vai onko?
      :D

    • Felix

      Unohdetaan vanhat! Kun on Jaguar kissa ja Jaguar auto niin selväähän on että niitä yhdistää sulavat linjat, petomainen kauneus, voima, murina, nopeus ja ihmisten ihailu. Oli hauska huomio tuo ruikkiminen - tulipahan yksi tekijä lisää. Kerrohan vielä yksi yhteinen piirre!

    • BRG

      Muuten hyvä tuo sitruunapatonki, mutta sitten loppuu meikän työaikana osallistuminen. Tulee meinaan 'access denied', kun nää firmat perkuleet yrittää parhaansa mukaan häiritä meikäläisen surffailua. Onneks sentään tää suomi24 ei ole vielä kieltolistoilla.

      Tästä kommenttien tyylistä olen sitä mieltä, että voi sanoa vähän reippaamminkin, kun sen tekee samalla nimimerkillä kuin muutkin kommenttinsa. Se, että joku vieras tulee tänne provoilemaan jollakin "haistakaa..." nimimerkillä kyllä vähän ärsyttää.

      Minusta on hauskaa, että eri nimemerkeillä on selkeästi oma luonteensa. Esim. nimimerkki XJR-98 heittää välillä reippaammanpuoleista kommenttia ja hyvä niin. Ei kaikkien tarvi olla sosiaalidemokraatteja.

      Aina joskus tulee pientä yliampumista, mutta ei näitä viestejä voi kirjoitella puhtaaksi kolmea tuntia, vetää oikeinkirjoitusohjelman läpi ja luettaa kommentteja varten sihteerillä. Nää on enemmän tai vähemmän tällaista suodattamatonta ajatusvirtaa...

    • Sherlokki Solmunen

      ..pahasti kyllä siltä, että tämän kertainen "internet provoilija" Felix on sama henkilö kuin "Hollolan Jaggepastori triple-j"

      Vai mitä mieltä olette?

      Itkettäis jollei naurattais niin paljon =D

      • j.j.j

        tuonkaltainen vihjailu toisen persoonasta ei kuulu netikettiin!
        Väite on epäasiallinen paitsi siksi että epäilys on turha myös siksi, että Sakun keksimä nimitys on provokatiivinen! Eikö juuri päästy sopuun siitä että pidetään paikka viihdyttävänä ja lopetetaan keljuilu?
        Siksi toisekseen mainitun henkilön postitus ei ollut minunkaan mielestäni "provoilua". Tämä sinun viestisi on juuri sitä itseään!


      • BRG

        Aika mielikuvitelluksellisia johtopäätöksiä esität noin neitsyeksi, kun osallistut keskusteluun ihan ensimmäistä kertaa. Vai oletko niitä, jotka ei uskalla kirjoittaa kahta viestiä samalla nimimerkillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3055
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      105
      2405
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      366
      2185
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      156
      1972
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1817
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 165
      1246
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe