Vartija kuljetti huumeita vangeille.

Sekin vielä!

"Kuopion vankilassa huumeiden saannin estäminen on päivittäistä työtä. Kuopion vankila on vilkas risteysasema, johon vangit ja vierailijat yrittävät tuoda päihteitä. Joskus joku siinä onnistuukin"

Miten lie nykyään, mutta vanhaan aikaan erilaisia aineita kulki vankilan sisälle vaikkapa niin että kumipohjat oli irroitettu puukengistä ja sen jälkeen niihin porattiin kymmenittäin reikiä jotka täytettiin milloin mömmöilä tai muilla aineilla.
Kun monilla oli lupa sellissään askarteluun niin luonnollisesti liimaakin tarvittiin ja niinpä pohjat voitiin liimata takaisin kenkiin uutta kuljetusta varten.
Tokihan myös ulkotöissä olevat vangit huolehtivat oman osansa kuljetuksista tuomalla sovitusta paikasta aidan alta tavaraa sisälle.



http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/vartija-vei-huumeita-vangille/1923596?pwbi=77ef0adb75821f157933703bf

3

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikollisuudelleLoppu

      Vierailijat haistatettava huumekoiralla ja jos huumeita löytyy niin linnatuomio sillekin vierailijalle. Ja tietysti eri selliin eikä samaan sen tuttunsa kanssa, vankilassa ei pidä olla mukavaa, se ei ole mikään hotelli jossa ollaan "pakkolomalla".

      Rangaistuksia on kovennettava ainakin vakavissa väkivaltarikoksissa sekä vankilatuomioita pidennettävä ja tarvittaessa vankiloita pitää rakentaa lisää.

      Ei voi olla että tilanpuutteen vuoksi pyritään vankeusrangaistuksia muuttamaan yhteiskuntapalveluksi tai sakoiksi jolloin rangaistus vakavastakin teosta jää liian lieväksi tai liian lyhyeksi.
      Se joka on ottanut hengen toiselta, joutaa istumaan linnassa oikeasti koko loppuikänsä. Sellaisen teon tehnyttä ei pidä päästää enää vapaalle jalalle koskaan kun ei se uhrikaan herää enää koskaan henkiin.

      Poliisikin menee vaan siitä mistä aita on matalin, kyttää jotain mopopoikia ja kovistelee polleana 15-vuotiaille jos mopon äänenvaimennin vähän vuotaa mutta on sitten ihan paskahousulammas jonkun moottoripyöräjengiläisen edessä.
      Asia pitäisi olla tasan päinvastoin, väkivaltaisille rikollisjengeille kovaotteinen kohtelu ja jotain pientä ylinopeutta ajaneelle tms. voi olla vähän lepsumpi.

      Nyt tietysti joku alkaa väittämään että ylinopeus tappaa tms. mutta ei sillä autoilijalla ole tarkoitus tappaa ketään kuten sillä moottoripyöräjengiläisellä. Hyvällä autolla nopeus saattaa tilapäisesti karata pienen ylinopeuden puolelle huomaamattakin jos ei koko ajan vahtaa nopeusmittaria tai autossa ei ole vakkaria. Tällaisesta inhimillisestä virheestä sitten otetaan jyrkkä asenne kuin se olisi maailmanloppu! Täysin kohtuutonta eikä missään suhteessa tehtyyn rikkeeseen!
      Jengiläinen käy sitten varsin tarkoituksella tappamassa jonkun niin sitten vaan silitellään päätä että joo, uhri sai ansionsa mukaan, se ajoi varmaan ylinopeuttakin ainakin joskus...

      V1tuttaa tällainen lillukanvarsiin takertuminen ja pilkun seksuaalinen hyväksikäyttö tavallisen kansalaisen kohdalla kun oikeita rikollisia katsotaan läpi sormien!

      • Huom!

        Sinällään ihan oikeita asioita mutta kun nykyisin on tämä "ymmärtäminen" kohdistettu erityisesti rikoksentekijöihin, niin tuskin muutoksia on näillä näkymillä odotettavissa. Vaikka eri maita on haukuttu niiden käyttämien menetelmien takia rikollisuuden torjunnassa, alkaa normaalista kansalaisesta tuntua yhä enemmän älykkäämmältä vaikkapa Venäjän tai Amerikan lainsäädäntö ja siellä annetut rangaistukset siltä osin kuin niistä on kirjoitettu erilaisissa tiedotusvälineissä.
        Erilaiset kukkahattuherrat ja neidit niitä tietysti on kauhistelevinaan, mutta se on heidän teatteriaan ja toimenkuvaansa.


      • voi hyvä veli
        Huom! kirjoitti:

        Sinällään ihan oikeita asioita mutta kun nykyisin on tämä "ymmärtäminen" kohdistettu erityisesti rikoksentekijöihin, niin tuskin muutoksia on näillä näkymillä odotettavissa. Vaikka eri maita on haukuttu niiden käyttämien menetelmien takia rikollisuuden torjunnassa, alkaa normaalista kansalaisesta tuntua yhä enemmän älykkäämmältä vaikkapa Venäjän tai Amerikan lainsäädäntö ja siellä annetut rangaistukset siltä osin kuin niistä on kirjoitettu erilaisissa tiedotusvälineissä.
        Erilaiset kukkahattuherrat ja neidit niitä tietysti on kauhistelevinaan, mutta se on heidän teatteriaan ja toimenkuvaansa.

        Eikö ne vartijat pitäisi puhalluttaa läpivalaista jne. Mikä olis oikea instansi tekemään kun kaikki virkamiehet toimivat omien sanojensa mukaan lakien mukaan. Vuosi ja kolme kuukautta ehdonalaista. Virka tosin meni mutta jäi luodut asiakrekisterit huumeiden käyttäjistä/kauppiaista jotta ei perheestä leipä lopu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      86
      4559
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3978
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2531
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1555
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1253
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe