Osmo Ope

Nitro ensin ota

7

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osmo toimittajaksi

      Haluatko Vlog toimittajaksi tai julkaista oman Vlogisi Vlehden sivustolla?

      Lähetä sähköpostia [email protected]

      Osmium ja Ope Oulusta.
      Sinne kirjoituksia "rupla-urhosta". ym

      • Luulen saavani, ja uskon varmasti saavani jutun läpi Väyrysen Vlogiin, jos haluaisin ja minun ei tarvitsisi kirjoittaa totuutta tai omaatuntoani vastaan. Arvaas miten sen tekisin?

        Voisimme lyödä vetoa asiasta, siis kolmen tähden jallupullo minulle jos saan jutun läpi tai sinulle ellen onnistu?

        -kirjoitan vain totta kuten tavallisestikin, tai arvoisien keskustalaisten, kepuänkyröiden ja Tolliskojen tekstejä tai puheita lainaten.

        Uskon, että näin saan Keskustaa ja johtavia keskustalaisia arvostelevan artikkelin menevän läpi kuten vettä vaan...

        PS. Konjakki ja myös ***Jaloviina tekee hyvää sydämelleni...


    • Ope Oulusta

      Kuka sanoo Väyryselle ei
      Huolestunut jäsen

      Paavo Väyrynen on perustanut siis bloginsa lisäksi "videolehden" eli vlogin. Molempien päämääränä on selitellä 20 vuoden takaisia tapahtumia, eli Väyrysen tappiota Keskustan sisäisessä taistelussa sekä EU-kansanäänestyksessä. Väyrysellä näyttää päässä klikkaavan sen verran pahasti että ei tahdo millään päästä kahdenkymmenen vuoden takaisista traumoistaan eroon.

      Kuka Keskustasta uskaltaa sanoa Väyryselle että unohtaisi nämä asiat ja keskittyisi vaikkapa työhönsä. Väyrynen saattaa vielä aiheuttaa Keskustalle mittavat kannattajien menetykset kun pui julkisuudessa traumojaan.

      • joopas joopas

        Hyvähän se on kansalle muistuttaa näin jälkikäteenkin, että Väyrynen oli kyllä kaukoviisaudessaan hyvinkin oikeassa. SILLOINKIN.
        Lipposlaisille ja Niinistöläisille tämmöisten esittäminen näin vaalien alla vopi tosin olla hyvinkin kiusallista, sillä nyt aika on todisytanut noiden veijarikoijareiden olleen suorastaan typeriä ja kusettaneet kansaamme raskaasti.

        Jos nuo äänestykset jäejestettäisiin tänäpäivänä, niin jokainen ymmärtää, että ei kukaan täysjärkinen enää lähtisi Lipposen eikä Niinistön valheiden perässä sanomaan kyllää EU:lle eikä emullekaan.

        Olisipa meillä puolueeton yle, eikä mikään verovaroilla ylläpidetty mafioosoporukan äänitorvi, niin saataisiin varmaankin nähdä uusintoja noista Lipposen uhkauksista, joissa muka pirua maalattiin senälle, ym ym..

        No Onneksenmme Lipponen sai kansalta sen minkä ansaitsikin, eli vaivaisen 5%:n kannatuksen, ja eihän tuokaan miltään tavalliselta lansalta tullut kuin hivenen pieneltä osin, mutta demujen ökyrosvoilta sai nuokin äänet.
        Eli tuonkokoinen on demujen ökyrosvoporukka hännystelevine yhteiskuntarosvotakiaisineen maassaamme.


    • osmium1

      EU jäsenyyttä vastustavilla oli vähemmän koulusivistystä, heidän tulonsan olivat pienemmät ja he saivat enemmän yhteiskunnan, siis veronmaksajien rahoja.

      Mielestäsi täysjärkisiä ovat tyhmimmät, kouluja käymättömät, laiskimmat ja yhteiskunnan tukilla elävät.
      EU jäsenyyttä kannatta suunnilleen yhtä moni kuin 20 vuotta sitten kansanäänestyksessä.

      Ei Väyryslaisten ja Soinin Persujen ankara vihan, kaunan ja kateuden kylväminen ole tuottanut kovin hyvää hedelmää muiden kun sinun "täysjärkisten" keskuudessa.

      Jos nämä sinun "täysjärkisesi" olisivat opiskelleet, suorittaneet tutkinnon ja saneet kunnon työpaikan ja eivät loisisi yhteiskunnan, siis veronmaksajien rahoissa, niin tuskinpa he enää olisivat Väyrysen ja Soinin tapaisten tuuleen huutajien hööpetettävissä.

      • Takinkääntöjä

        "EU jäsenyyttä vastustavilla oli vähemmän koulusivistystä"

        Väyrynen kävi paljon kouluja, mutta tarttuiko sivistys Väyryseen?

        Takinkääntöjä ei voida sanoa sivistyneeksi. Kaikkihan muistavat Väyrysen eu-jäsenyyden kannatuksen, kampanjoinnin eu-jäsenyyttä vastaan ja pian sen jälkeen lähdön parlamenttiin. Haastattelussa sanoi "lähtevänsä valvomaan Suomen etua".

        Suomen liittyessä Euroopan unionin jäseneksi eduskunta jostain syystä valitsi juuri Väyrysen Euroopan parlamenttiin. Sen ajan eduskunnan toimintaa ei voi kuin ihmetellä, kun valitsi edustajaksi eu-jäsenyyttä vastaan kampanjoineen henkilön.

        Kyseessä saattoikin olla taktinen veto, jonka avulla Väyrynen saatiin pois eduskunnasta. Tietääkö teistä ketään, että onko sen ajan poliitikot maininneet jotain tuon suuntaista?

        "Suomen EU-jäsenyys ja europarlamentaarikon ura

        Neuvottelut Suomen EU-jäsenyydestä päättyivät keväällä 1994. Paavo Väyrynen oli kannattanut jäsenyyden hakemista, jotta voitaisiin selvittää, millaisin ehdoin Suomi voisi liittyä unioniin. Hänen mielestään Suomen olisi vaikea jäädä ulkopuolelle, jos Ruotsi liittyisi.

        Kun neuvottelut oli saatu päätökseen, Väyrynen piti jäsenyyden ehtoja huonoina erityisesti maatalouden osalta. Toisaalta oli ilmeistä, että Ruotsikaan ei liittyisi unioniin, jos Suomi jäisi ulkopuolelle.

        Väyrynen asettui vastustamaan Suomen EU-jäsenyyttä, sillä hänen mielestään tarjolla oli parempi vaihtoehto; jo valmiiksi saatu sopimus Euroopan talousalueesta (ETA) ja tiivis pohjoismainen yhteistyö, josta hän käytti nimeä "Pohjolan yhteisö".

        Väyrynen pyrki siihen, että keskustan Jyväskylän puoluekokous olisi torjunut jäsenyyden. Puoluejohdon painostuksesta puoluekokous kuitenkin hyväksyi jäsenyyden viemisen kansanäänestykseen.

        Väyrynen kampanjoi jäsenyyttä vastaan. Kun kansanäänestyksessä enemmistö kuitenkin hyväksyi sen, hallitus toi jäsenyyssopimuksen eduskunnan hyväksyttäväksi.

        Hallitus yritti kiirehtiä sopimuksen hyväksymistä, jotta se ehdittäisiin lyödä lukkoon ennen Ruotsin kansanäänestystä. Tästä syystä eduskunnassa syntyi niin sanottu jarrutuskeskustelu, jonka avulla lopullinen päätös siirtyi yli Ruotsin ratkaisun. Kun siellä niukka enemmistö hyväksyi liittymisen, eduskunta antoi siunauksensa EU-jäsenyydelle.

        Kun Suomi oli 1995 liittynyt Euroopan unionin jäseneksi, Väyrynen valittiin eduskunnan päätöksellä Euroopan parlamenttiin. Väyrynen uusi paikkansa Euroopan parlamentin vaaleissa 1996". Lähde Wikipedia


      • Ope Oulusta

        Osmium puhuu asiaa. Kertakaikkiaan.
        Siinä kalpeni kepuulaaset. Riemu-Majuri-Insinööri Pankko Köntsä-Housunen Tolliskkomaasta?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      425
      9288
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2436
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      43
      1836
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1649
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      89
      1418
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1349
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      365
      1239
    8. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      141
      1169
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      18
      1123
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1042
    Aihe