Jalovaara jatkaa toistaiseksi TV7-kanavalla

Ihmettelen.

Tv7:aa ei mikään saa pistämään Jalovaaraa "jäähylle"?


http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/jalovaara-jatkaa-toistaiseksi-tv7-kanavalla/

Poliisi aloitti viime kesänä rikostutkinnan julistaja Pirkko Jalovaaran rahankeräystoiminnasta. Poliisin epäilyksen mukaan Jalovaara hankki lupaehtojen vastaisesti Rukousystävien nimissä yli miljoona euroa vuosina 2009–2013.

Poliisi epäilee Jalovaaraa nyt myös törkeästä petoksesta. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Rahankeräyslupahakemuksissaan Jalovaara ilmoitti, että hänen työnsä taustajärjestö Rukousystävät ry. kerää varoja hädänalaisten aineelliseen auttamiseen kotimaassa ja ulkomailla.

Poliisihallituksen selvityksen mukaan yhdistys käytti hädänalaisten hyväksi vain muutamia prosentteja sadoista tuhansista euroista.

Pirkko Jalovaaran verkkosivuilla ei ole ilmoitettu rukoustilaisuuksia marras- eikä joulukuulle, mutta hänellä on säännöllisesti ohjelmaa TV7-kanavalla ja Radio Deissä. Sopimus Radio Dein kanssa päättyy marraskuun lopussa.

TV7 on käynyt keskusteluja Jalovaaran ohjelmien lopettamisesta, mutta toistaiseksi tällaista päätöstä ei ole haluttu tehdä, TV7:n ohjelmatuotannosta vastaavan Ristin Tuki ry:n toiminnanjohtaja Mirja Ojares kertoo.

– Olemme odottavalla kannalla. Jos Pirkko Jalovaara tuomitaan syylliseksi oikeudessa eikä vain mediassa, on myös Jalovaaran itsensä kannalta parempi, että hän vetäytyy ainakin toistaiseksi pois julkisuudesta, Ojares kommentoi.

– Emme ole halunneet lähteä tuomitsemaan häntä ennen kuin oikeus on tehnyt päätöksensä. Vedämme tässä yhteistä linjaa Dein kanssa. Jos tuomio on vapauttava, yhteistyö jatkuu, Ojares sanoo.

TV7:lla esitettävä Jalovaaran ohjelmasarja Parantava rukous esitetään Ristin Tuki ry:n maksamalla ohjelma-ajalla. Kustannukset katetaan puhelinkeräyksellä. Mirja Ojares arvelee, että lahjoittajien joukossa on paljon Jalovaaran työn ystäviä.

Radio Deillä pyörivä viikoittainen ohjelma Sanan ja rukouksen ilta Pirkko Jalovaaran seurassa on Rukousystävät ry:n kustantamaa ohjelmaa.

– Jalovaaraan kohdistuvat syytökset ovat vakavia. Nykyinen sopimuksemme loppuu marraskuun lopussa. Pidämme tauon ja solmimme uuden sopimuksen siinä tapauksessa, että päätös on vapauttava, Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo kertoo.

Tapauksen tutkinnanjohto pyrkii saamaan rikostutkinnan valmiiksi jouluun mennessä, minkä jälkeen asiakirjat toimitetaan asianosaisille loppulausuntoa varten, ja sen jälkeen syyttäjänvirastoon. Syyteharkinta kestää keskimäärin kuukauden. Jos syyttäjä nostaa syytteen, asia käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa, jossa rikosjuttujen käsittelyajat ovat keskimäärin puoli vuotta.

25

419

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ojareksen mielestä Jalovaaran ainoa virhe olisi se,että saaisi maalliselta oikeudelta tuomitsevan päätöksen.
   Mitä tahansa saa tehdä ja lakiakin voi kiertää, kunhan ei jää siitä kiinni niin pahasti, että tuomio tulee.

  • Almujen kerääjä

   Vielä suurempi virje Jalovaaralla on ihmisten huijaaminen, johon liittyen Suomen rikoslakia tulkitaan varsin kevyesti. Lahjoitukset perustuvat uskomukseen ihmeparantumisista, jotka on todettu moneen kertaa kiistattomasti olevan 100% kuvittelua. Periaatteessa toisen pettäminen on rikos, vaikka "uskomushoidoissa" asiaa katsotaankin läpi sormien.

   No, omia rahojaan saa lahjoittaa ihan vapaasti melkein mihin tahansa, mutta rahankeräyslupa antaa rajoja mihin tuota lahjoitettua rahaa saa käyttää. Hölmöiltä on siis luvallista kerätä rahaa, mutta ei ihan millä vaan ehdoilla.

  • ha ha ha

   Jalovaara, Ojares ja kumppanit on pieni kaloja uskontojen supermarketin anekaupassa. Lukekaa näistä Vatikaanin pankeista jos haluatte nähdä miten puusepän opeilla kunnolla lypsetään hölmöjä.

  • Rajansa kaikella

   Uskonnot ovat harrastus siinä missä mikä tahansa muukin harrastus. Ja useimmat harrastukset maksavat harrastajalleen silkkaa rahaa.

   TV-kanaviakin on perustettu monen sorttisille harrastuksille. TV7 on suunnattu kristillistä uskoa harrastaville ihmisille. Överiksi homma menee siinä vaiheessa, kun harrastajilta aletaan kinuamaan rahaa katteettomilla lupauksilla.

   Sellaista lakipykälää ei toistaiseksi ole olemassa ainakaan Suomessa, jossa kiellettäisiin katteettomien lupausten antaminen, ja siksi TV7 saa jatkaa toimintaansa.

   Pirkko rikkoi Suomen lakia käyttäessään rahankeräyslupaansa väärään tarkoitukseen, eli muuan muassa oman taloutensa pönkittämiseen.

   • firstwasWord

    Raamattu on Lakikirja uudestisyntyneille Jeesukseen uskoville. Raamattu on Jumalan Sana. Apostolit (Jeesuksen ensimmäiset opetuslapset) Paavali(entinen Saulus Tarsolainen,juutalainen Benjaminin sukukunnasta) uudestisynnyttyään Damaskuksen tiellä jatkoi kirjeissään Jeesuksen Herransa opetuksia. Merkillepantavana tässä esim. case Jalovaarassa on seuraava: "Rahan HIMO on kaiken PAHAN alku ja juuri." Näin Paavali ensimmäisessä kirjeessään Timoteukselle (6:10). Vieläpä itse Opettaja, Jeesus messias, Jumalan Poika tähdentää opetuslapsi Matteuksen kautta asiaa näin: "te ette voi palvella sekä JUMALAA että MAMMONAA" (matt.6:24).


  • a-nonyymi

   Jalovaaran tilaisuuksissa on parantunut tuhansia ihmisiä - tällä on merkittävä kansantaloudellinenkin vaikutus. Yksi kroonisesti sairas ihminen maksaa yhteiskunnalle maltaita.

   Ja kun puhutaan rukouksen voimasta, niin Suomi saa kiittää Jumalaa, että Hän vastasi satojentuhansien suomalaisten rukouksiin Suomen itsenäisyydestä. Kovassa paikassa se paatunut ateistikin rukoilee.

   Rukous se voisi nostaa kainuunkin tästä Talvivaaran ahdingosta, vaan paljonko niitä rukoilijoita täällä enää on?

  • Jalovaaran

   Tilaisuuksissa yksikään ei ole parantunut mistään. Ei ole mitään konkreettisia todisteita tapahtuneesta. Pirkon mainossivuilla joitakin ihmisten omia höpötyksiä paranemisesta, jotka eivät kestä tarkempaa lääketieteellistä tutkimusta. Vakavammat tapaukset ovat menneet mullan alle, joku vielä oli kuoltuaankin Pirkon mainossivuilla, sattuuhan sitä. Koko maailmassa ei ole tapahtunut vastaavanlaisissa tilaisuuksissa, yhtään ainoaa paranemistapausta. Huijauksia on sitävastoin paljastunut useita. Paljonko on näiden parantajien jäljiltä jäänyt pettyneitä, rahansa menettäneitä ihmisiä? Raha ja rahanahneus on näitten "Pirkkojen" ainut motiivi.

   • jake59

    Sinä haluat noin uskoa mutta olet täysin väärässä.
    Olet siis sitä mieltä, että tuhannet suomalaiset valehtelevat parantuneensa?
    Miksi he niin tekisvät?


   • SYNTIUHRI

    Jeesus kun ei ole kutsunut ketään 'parantelemaan' ihmisiä, vaan kutsu on julistaa EVANKELIUMIA ja olla Jeesuksen todistaja. Sivuseikkana joskus, uskoontullessaan, joku saa tervehtymisen kenties tappavastakin taudista.. JEESUS on IANKAIKKISUUTEMME TAKIA...


  • Lasaretit turhiako?

   "Sinä haluat noin uskoa mutta olet täysin väärässä.
   Olet siis sitä mieltä, että tuhannet suomalaiset valehtelevat parantuneensa?
   Miksi he niin tekisvät? "

   Valehteluille on olemassa monia inhimillisiä syitä, kuten halu miellyttää "parantajaa" = pelko petturiksi leimautumisesta. Osa valehtelee ikään kuin vahingossa, on siis oikeastikin parantunut, mutta Pirkon tai vastaavan poppanaisen loitsuilla ei ole parantumisen kanssa mitään tekemistä. Aika ja joskus jopa lääketiede on minutkin parantanut monesta vaivasta.

   Mietipä mistä johtuu, ettei nämä Pirkot mene sairaalan parantamaan potilaita oikein urakalla? Loppuisi parantumisihmeistä väittely kerta heitolla, ja uskovaisten määrä lähtisi välittömästi huimaan nousuun.

   • jake59

    Sinä et ymmärrä Pyhän Hengen toiminnasta etkä armolahjoista mitään. Etkä halua ymmärtää. Pidä siis ihan vapaasti käsityksesi koska niin me uskovatkin teemme.


  • Valhetta vain

   Amerikassa luvataan miljoona dollaria, yhdestä todistettavasta parantumisesta näissä tilaisuuksissa. Kukaan ei ole lunastanut tätä summaa. Mietipä sitäkin, että kamera on melkein jokaisella kännykässä, eikä yhtään videota ole amputoidun raajan kasvamisesta, neliraajahalvaantuneen nousemisesta pyörätuolista, syntymästä sokea saa näkönsä, kuolleet heräävät ym.

   • TIETOTUUSELÄMÄ

    kuolleista herääminen tarvinnee lisävalaistusta. Kuka meistö haluaisi tällaiselle pallolle toiselle kierrokselle.. Olemme saaneet yhden ainoan elämän. Olemme syntyneet, kaikki ihmiset hengellisesti kuolleina. Tämän yhden ainoan elämämme aikana on Jumala Sanassaan luvannut kutsua ihmistä yhteyteensä 'kahdesti tai kolmasti'. Yhteys Luojaan katkesi lankeemuksessa paratiisiaikana. Jumala lähetti syntiuhriksi Poikansa Jeesuksen joka syntyi neitseestä ja IsäJumalasta (yhtä helppoa Jumalalle kuin koko maailmankaikkeuden luominen). Jeesuksen, uhrikaritsan Pyhä Veri vuosi ihmisen rikkomusten tähden. Elämänsä aikana hengessään kuolleena syntynyt saa mahdollisuuden ottaa vastaan Jeesuksen Armon, näin autuaasti jos tapahtuu niin Elämän Herra Hengessään tulee ihmissydämeen asumaan ja tapahtuu ns UUDESTISYNTYMINEN. Evankeliumin julistaminen sitä ymmärtämättömille on kuin 'kuolleiden herättelyä'. Jeesus/Kristus (tarkoittaa Voideltu) vieläpä Jeesus (juutalainen,syntyi Judean Betlehemissä, suomeksi Leiväntalo) =hebreaksi Jeshua joka tark PELASTUS. Ihmeistä suurin on se kun joku UUDESTISYNTYY! Se on kuin elämä kuolleista ja kuolemaa ei ole enää oleva!


   • jake59

    Jumala ja Hänen tekonsa eivät ole myytävänä. Jos Jumala koskettaa ihmistä siinä ei miljoonaa kaipaa.
    Jos joku myisi saamansa ihmeen niin sitten syytettäisiin uskovia tekopyhiksi ahneiksi uskonkauppiaiksi. Tekee uskovat mitä tahansa heitä räävitään joka tapauksessa niiden taholta jotka eivät Jumalaa kunnioita.


   • Synti on kuolemaksi.
    jake59 kirjoitti:

    Jumala ja Hänen tekonsa eivät ole myytävänä. Jos Jumala koskettaa ihmistä siinä ei miljoonaa kaipaa.
    Jos joku myisi saamansa ihmeen niin sitten syytettäisiin uskovia tekopyhiksi ahneiksi uskonkauppiaiksi. Tekee uskovat mitä tahansa heitä räävitään joka tapauksessa niiden taholta jotka eivät Jumalaa kunnioita.

    Sielunvihollinen tekee mieluusti yhteistyötä -rahan kanssa koska täten se saa ansoitettua ihmisen -syntiin. Syntiin nimeltä Ahneus...siitä sitten sikiää Ylpeys, elämänKorska..himoista sikiää pian lankeemus Haureuden synteihin..tästä aviorikokset..ym.ym.ym.


   • jake59
    Synti on kuolemaksi. kirjoitti:

    Sielunvihollinen tekee mieluusti yhteistyötä -rahan kanssa koska täten se saa ansoitettua ihmisen -syntiin. Syntiin nimeltä Ahneus...siitä sitten sikiää Ylpeys, elämänKorska..himoista sikiää pian lankeemus Haureuden synteihin..tästä aviorikokset..ym.ym.ym.

    Raha on oikein käytettynä Jumalan siunaus.
    Lähimmäisen tuomitseminen varsinkin uskonsisaren ei ole meidän tehtävämme.
    Huolehditaan vain kukin itse omasta puhtauidestamme, siinä varmaan sinullakin riittä työsarkaa.


  • Uskonsisarta nyt

   Vaan epäillään rahankeräysrikoksesta, sekä törkeästä petoksesta. Tämä on vaan fakta, jonka tiedämme. Ei meidän tarvitse tuomita, jos käräjille, niin tuomari paukauttaa kyllä tuomion.

   • jake59

    Hyvä kun huomasit tuon sanan EPÄILLÄÄN.


  • Pirkko banniin heti

   Miten tyhmiä ja välinpitämättömiä ovat sellaiset ihmiset, jotka enää edes ajattelevat menevänsä Jalovaaran kokouksiin tai katsomaan tuota noitaa tv7:stä kaiken sen jälkeen mitä on tullut julki!
   Jalovaara on täydellinen huijari joka on vuosikausia manipuloinut puheillaan käyttäen Jumala sanaa hyväkseen.
   Missään ei ole yhtä ainoata todellisesti parantunutta, vaan kaikki ns parantuneet olivat vain sillä hetkellä, kun Jalovaara julisti parantuneeksi, tunteneet itsensä terveiksi, mutta jälkeenpäin todeneet olevansa sairaita kuten ennenkin.
   Kukaan ei vain kehtaa suuresta häpeästä tunnustaa tulleensa petetyksi!

  • Seikkaperäisesti
  • tkuk

   Pirkko Jalovaaralle syysterveiset.

  • Raha puhuu

   Jalovaara tuo katsojia eli lahjoittajia kanavalle, ja siksi Jalovaara saa jatkaa. Ei haittaa vaikka olisi syytettynä murhasta, ratkaisevaa on oman bisneksen tuotto.

   Ps. että te uskikset osaattekin olla sokeita.....

   • Ystävällisin mielin

    mihinköhän sitten ohjautuu oletettavasti runsas kassa; jota kertyy radio dein uusintojen (päivin ja öin) kautta? Se tilinumeroluettelointi esirukouspyyntöjen lukemisen/rukouksien lomassa kuulostaa kyllä varsin härskiltä...Armahtakoon Herra jos Armon tarpeessa.


   • see see rider
    Ystävällisin mielin kirjoitti:

    mihinköhän sitten ohjautuu oletettavasti runsas kassa; jota kertyy radio dein uusintojen (päivin ja öin) kautta? Se tilinumeroluettelointi esirukouspyyntöjen lukemisen/rukouksien lomassa kuulostaa kyllä varsin härskiltä...Armahtakoon Herra jos Armon tarpeessa.

    Mersein ja pyhien luksuksee. Pala taivasta tulee Pirkolle ja muille rakkaille pyhille jo kylmässä pimeässä Suomessa.


   • Venyvä omatunto.
    see see rider kirjoitti:

    Mersein ja pyhien luksuksee. Pala taivasta tulee Pirkolle ja muille rakkaille pyhille jo kylmässä pimeässä Suomessa.

    Pirkko Jalovaaran sivulta: Vaikka Rukousystävät-Yhistyksemme vielä odottaa rahankeräyslupaa, odotan päätöstä hyvällä mielellä ja hyvällä omallatunnolla! Olemme jonossa, jossa 3000 muuta odottajaa, mutta meille ratkaisu on varmaan jo pian valmiina!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   116
   2171
  2. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   89
   1611
  3. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   248
   1609
  4. Koulutus ja parisuhde

   Haluatko että sun kumppani on korkeasti koulutettu?
   Ikävä
   131
   1145
  5. Tietääkö kaivattusi

   Että kaipaat häntä?
   Ikävä
   61
   1074
  6. Minä haluan sinut

   Rakkaakseni... Vain sinut kukaan muu ei kelpaa olet sydämeni valittu rakas rakastan sinua. 💗
   Ikävä
   36
   1051
  7. Paljonko on sinun ja kaivattusi välimatka?

   Kuinka paljon on matkaa hänen syliin?Vastaan 165km 😪💔🚙
   Ikävä
   65
   1042
  8. Hurraa! Olen alkanut tulla järkiini.

   Minulla on vielä kuukausi aikaa yrittää unohtaa sinut, mies. Sitten kun tapaamme, en tarvi teeskennellä neutraalisuutta,
   Ikävä
   68
   952
  9. Mitäs mä oon sanonnu

   "Kaupungissa asuminen lisää tutkimusten mukaan mielenterveyden ongelmia." https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/24b
   Sinkut
   186
   897
  10. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   69
   891
  Aihe